-
This is it
Včera jsem viděla This is it. Je to úžasný!!! Doufám, že se to na DVD někdy objeví. M. J. je nejlepší. -
-
Re: This is it
se máš *3* já na to do kina nejdu. ale doufám že to bude na tom DVD *4*
-
-
!!!!Hlasovat!!!!
No holky hlasujte pro MAJKÍHO NA KLIKÁRNĚ dyť je zas druhej *10* ta ČUBA ho zase předběhla *15* -
-
Re: !!!!Hlasovat!!!!
HLASUJTE PRO majkího na:http://www.ujdeto.cz/qcharts.php ?sid=1597&q=9db0932c759299094c43634 7d9cc6572 -
-
Re: Re: !!!!Hlasovat!!!!
Já už hlasuju. *3*
-
-
-
Ahoj
Krásný ranko přeju všem *3* i MAJKÍMU *14* -
áááá
co to vidííím!!!!!prej nebude ani to DVD This is it!!!!nééé já to chcuuuuu!!!!wáá *9* *9* -
-
Re: áááá
to nevíš jistě. nikde to neni potvrzený... -
-
Re: Re: áááá
kdes to ,,PREJ" četla? nebo viděla?
-
-
-
dobrýý ránooo
dobrýýýýý ránko všeeeeeem!!!tak co??jak je??mno a byli ste už někdo na THI IS IT???já ještě neee!!!chjoooooo *9* *9* tak po dlouhéé době sem se tu zašla mrknout, no nic holčičky moje zas napíííšu!!! *15* *15* -
-
Re: dobrýý ránooo
ahojky... *3* jj včera sem byla...bylo to naprosto božský..úžasný *15* *15* Majky byl skvělej.. *14* *3* -
Re: dobrýý ránooo
Tobě taky dobrý ráno *4* No já sem na This is it ještě nebyla chjooooo se asi zbláznim *9*
-
-
oskar
Ahojky dámy. *15* Sony chce nominaci na Oskara
Mluvčí Sony Music řekla tisku, že film This is it bude zápasit v klání o nominaci na Oskara za nejlepší dokumentární film. heeeeeej tak to je hustýýýý... peckaaaaaaaaaaaaaaaaaaa *15* jako doufám že ho dostane!!! -
-
Re: oskar
This Is It posbírá všechny nominace *15* -
-
Re: Re: oskar
jo TII musí všechno vyhrát!!! *15* btw: thesimso zjistila jsem že tě nemám v přátelích tak jsem to napravila *15* *4* -
-
Re: Re: Re: oskar
*15* divný .. *15* jseš ze seznamu a neměla jsem tě v přátelich .. *15*
-
-
-
-
Ha
Tak už je z This is it jedna zatčená...Nějaká holka si This is it natáčela...a personál jí předal Policii...ale jinak na Kissu ižní čechy hráli v půl šestý Smooth criminal...a jinak tam říkali že Majkí je nejvíc vydělávající hvězda po smrti... -
film
Dneska jsem byla v kině na This is it! <3 on byl prostě dokonalej I miss him :( -
-
Re: film
Fakt? Se máš mon...já tam nejdu..pstě nemám lístek..nejbližší kino enom 70 km...nmo a tak to snad bude na DVD...a jak tu někdo psal že to to na DVD nebude....že je to lezení do soukromí..tak má Zaneska pravdu...tak proč to je v kině...když to uvidí a vidělo tolik lidí.... *15*
-
-
brou
No nic já se taky loučím..Tak dobrou všem pokažený gramofon... *4* *14* We love you Michael...4ever... *14* :-* -
..
Dobroou noc všem nocovatelům co tu zbyli *15* .. mějte se krásně a krásné sny *15* .. zas dneska *15*
Papa ♥ -
-
Re: ..
papííí *15* *3* -
Re: ..
Jo tobě taky pokažený gramofon..PÁ.. *14*
-