Přejít na výpis diskuzí

Michael Jackson

OSOBNOST 31.12.2006 
53722 příspěvků

Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit
  • bajush

This is it

Včera jsem viděla This is it. Je to úžasný!!! Doufám, že se to na DVD někdy objeví. M. J. je nejlepší.
    • anet.k

Re: This is it

se máš *3* já na to do kina nejdu. ale doufám že to bude na tom DVD *4*
  • anet.k

!!!!Hlasovat!!!!

No holky hlasujte pro MAJKÍHO NA KLIKÁRNĚ dyť je zas druhej *10* ta ČUBA ho zase předběhla *15*
    • anet.k

Re: !!!!Hlasovat!!!!

HLASUJTE PRO majkího na:http://www.ujdeto.cz/qcharts.php ?sid=1597&q=9db0932c759299094c43634 7d9cc6572
      • anet98

Re: Re: !!!!Hlasovat!!!!

Já už hlasuju. *3*
  • anet.k

Ahoj

Krásný ranko přeju všem *3* i MAJKÍMU *14*
  • áááá

co to vidííím!!!!!prej nebude ani to DVD This is it!!!!nééé já to chcuuuuu!!!!wáá *9* *9*
    • polinka

Re: áááá

to nevíš jistě. nikde to neni potvrzený...
      • anet.k

Re: Re: áááá

kdes to ,,PREJ" četla? nebo viděla?
  • dobrýý ránooo

dobrýýýýý ránko všeeeeeem!!!tak co??jak je??mno a byli ste už někdo na THI IS IT???já ještě neee!!!chjoooooo *9* *9* tak po dlouhéé době sem se tu zašla mrknout, no nic holčičky moje zas napíííšu!!! *15* *15*
    • kristyn875

Re: dobrýý ránooo

ahojky... *3* jj včera sem byla...bylo to naprosto božský..úžasný *15* *15* Majky byl skvělej.. *14* *3*
    • mrs_jackson

Re: dobrýý ránooo

Tobě taky dobrý ráno *4* No já sem na This is it ještě nebyla chjooooo se asi zbláznim *9*
  • polinka

oskar

Ahojky dámy. *15* Sony chce nominaci na Oskara
    Mluvčí Sony Music řekla tisku, že film This is it bude zápasit v klání o nominaci na Oskara za nejlepší dokumentární film. heeeeeej tak to je hustýýýý... peckaaaaaaaaaaaaaaaaaaa *15* jako doufám že ho dostane!!!
    • thesimsa

Re: oskar

This Is It posbírá všechny nominace *15*
      • polinka

Re: Re: oskar

jo TII musí všechno vyhrát!!! *15* btw: thesimso zjistila jsem že tě nemám v přátelích tak jsem to napravila *15* *4*
        • thesimsa

Re: Re: Re: oskar

*15* divný .. *15* jseš ze seznamu a neměla jsem tě v přátelich .. *15*
  • baluska1

Ha

Tak už je z This is it jedna zatčená...Nějaká holka si This is it natáčela...a personál jí předal Policii...ale jinak na Kissu ižní čechy hráli v půl šestý Smooth criminal...a jinak tam říkali že Majkí je nejvíc vydělávající hvězda po smrti...
  • b.e.t.u.l.i

film

Dneska jsem byla v kině na This is it! <3 on byl prostě dokonalej I miss him :(
    • baluska1

Re: film

Fakt? Se máš mon...já tam nejdu..pstě nemám lístek..nejbližší kino enom 70 km...nmo a tak to snad bude na DVD...a jak tu někdo psal že to to na DVD nebude....že je to lezení do soukromí..tak má Zaneska pravdu...tak proč to je v kině...když to uvidí a vidělo tolik lidí.... *15*
  • kika...

brou

No nic já se taky loučím..Tak dobrou všem pokažený gramofon... *4* *14* We love you Michael...4ever... *14* :-*
  • zanesskaaaa

..

Dobroou noc všem nocovatelům co tu zbyli *15* .. mějte se krásně a krásné sny *15* .. zas dneska *15*
    Papa ♥
    • kristyn875

Re: ..

papííí *15* *3*
    • kika...

Re: ..

Jo tobě taky pokažený gramofon..PÁ.. *14*

Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit