-
pro prda
dole se to ztrácí tak to dám sem
ale prosimtě ty že jsi dementní!! tak to neznáš mě!§ jít semnou a smíma kámoškama jednou ven byla bys stejně blbá!! abych to schrnula!! 1. sem se v autobuse tak smála že sem se zohla a dala ránu rovnou do tyčky na držení a celej bus vybuchl!! 2. kámoška vycházela z busu ujela ji na těch schodech noha a místo aby vyšla vyjela po prdeli takže další brdéél!! 3. sme seděli na lavečce holky meditovali tak sem řekla že bdu taky jenže ta lavečka neměla opěrátko sem se převrátila do zadu spadla do trní rostrhla si triko! 4. sme byly u kámošky jednou večer a když sme odcházeli sem u nich po tmě vrazila do stojanu na prádlo protože nějakej chytrák ho dal doprostřed zahrady! 5. kámoška řekla děte rovně po mostku jsou tady dry jak nám dělají ty silnice!! jenže já jsem stála zkřiva a šla jsem rovně a zahučela jsem do metrové šachty a kámoška mě musela vytahovat!! 6. jsem se bavila z kámoškou a šla po zadu před ní po chodníku a ony se unás sváželi popelnice a jedna byla uprostřed chodníku a co mysliš?, no jsut skončila sem v popelnici!!7..... to je na dlouiho!§ vážně si myslíš že ty jsi dementní?? *15* -
-
Re: pro prda
*15* bože já tady vybouchla a víš co se mi stalo? vzbudila jsem svýho pejska *15* ne nemyslim si že jsem dementní:D:D..jenom dneska jsem slabě odrovnalá *15* *15* *15* -
-
Re: Re: pro prda
jako a to jsem ještě nevyjmenovala všechno!§ kdyby si s námi strávila jen jeden jediný den..no pak bys pochopila proč mám někdy tady svý dny!§ npř. dneska sem se zabyla když sme chodili po patníku a mě ujela tak trochu noha a hodila sem tlamu! prostě chlámy jsou furt i unás na zahradě sme se s kámoškou a ze ségrou hopaly na lavečce a jak sme tak litali najdenou křup a už sme seděli na zemi a řezali se!! ..chudák tvůj pejsek!! joo a na tom že sem skončila v popelnici není nic legračního smrděla sem a mám napsaný parte projirtotu!! kde chci aby mi hrála will you be there!! *14* *15* -
-
Re: Re: Re: pro prda
*15* *15* s popelnicí mám jen jeden zážitek *15* a ta když sem se tam hrabala na sídlišti cikánů *15* protože mi tam spadli klíče *15*
jo a jestli pojedeš na thriller dance rekord do Prahy *15* tak asi zjistim jak padáš do popelnica z houpaček atd. *15* -
-
Re: Re: Re: Re: pro prda
noo vidiš to sem se chtěla zeptat!! kdy je ta akce thriller?? *7* -
-
Re: Re: Re: Re: Re: pro prda
no a není to třeba někde na youtube?? že bych se to naučila a pak mou maminečku přemluvila aby mě pustila do prahy která je donás 350km?? *7* -
Re: Re: Re: Re: Re: pro prda
29.8. 2010 *15* na Michaelovi narozky jako vždycky *15* na facebooku jsou krásný videa s návodem jak se ten tanec naučit..se jim to moc povedlo..podle toho se to budu učit..ale je to ještě za dlouho *15*
-
-
-
Re: Re: Re: pro prda
joo taky stojí zato abych zmínila že jak máš v některých obchodech ty PROSKLENÝ točicí dveře tak kámoška řekla JEŽIŠ DĚLEJTE UŽ MUSÍME JÍT FOFREM NEŽ TO ZAS ODJEDE a zapoměla na to skolo a vrazila přímo do těch dveří!! sem myslela že umřu smíchy jsem to ještě hodinu rozdejchávala kámoška bouli nahlavě no prostě my sme banda!! si začínám zvykat jako a ten tábor kde sem byla sem si taky zvyka na spousty věcí!!1. spojené holčičí a klučičí koupelny 2. upadávala klika takže sme jednou zůstali v pokoju u dveří 3. se na mě vysipala celá skřín se kámoš o nu opřel a já sem dala do horní poličky ručník no a poličky jaksi začali vypadávat a já sem spadla a praštila se o stul do hlavy(pak si říkám že sem blbá) 4. jídlo...zhubla sme 3 kila a to fakt nekecám!! no prostě můj život jedna velká prdéél!! *15*
-
-
-
-
KONEČNĚ
Mno konečně už to tady začívá ožívat...mno tady jako byla nuda... -
-
Re: KONEČNĚ
to ti fakt věřím.=) abych nešla za chvíli spat *15* -
-
Re: Re: KONEČNĚ
co jako mi nevěříš?, s tím zámkem bo co?? to je ale DOOPRAVDY pravda!! jestli chceš přijed se 31.10. podívat do náměště na hané na zámek od 4odpoledne jsou tam pohádkové prohlídky až do 10 ne dýl!! a já tam hraju!! čerta!! blllll!! *15* no a zítra se fakt těším na zpívání a choreografii s klukama supéér!! *16* *15* -
-
Re: Re: Re: KONEČNĚ
balusce jsem věřila že tu byla nuda *15* a tobě taky věřím že máš zítra náročnej den *15*
-
-
-
Re: KONEČNĚ
nemel pantem *15* a radši klikej michael je zas 2 sme ho trochu zanedbali!!
http://www.ujdeto.cz/qcharts.php?sid=1597&q=21d585c75157f9de50454741c59ec76c
jj musí se to tu oživit!! ale já stejně za chvíli čekám zítra mě čeká dooost náročnej den budem mít zkoušku na zámku už v devět ráno!! *16* *15* -
-
Co si na mě utvíráš pusu? *15*
Né sranda..Sranda musí být *15* *15* *15* -
jááj by mi někdo řekl nemel pantem jednou *15* a byl by *15* ještě ke všemu neznámej člověk *15* *15* néé sranda terezuš *15* *15*
-
-
-
ahooj
ahooj kočeny.. *15* ..jak se máte?? no všimla sem si že michael je na klikárně zase druhý!! a taky jsem pěkně vytočená!! zítra je v cineztaru v olmiku premiera this is it a má tam byt imitátor michaela a má se tam tancovat a tak a když tam du já až 2.11. tak tam prej nic moc nebude!! jakooo ale to není féér!! *16* -
-
Re: ahooj
Ahoj kočeno *15* jak to že je 2? to musíme rychle napravit *8* honem hlasovat na:http://www.ujdeto.cz/qcharts.php?sid=1597&q=9db0932c759299094c436347d9cc6572# -
-
Re: Re: ahooj
noo langerka ho předběhla!! čuba jedna!§ *15* -
-
Re: Re: Re: ahooj
chtělas říct čubka?? *15* -
-
Re: Re: Re: Re: ahooj
šupka? *15* *15* -
nn chtěla sem říct ČUBA!! mrtě čuba !! my tady unás zkracujem slova!! *15* -
-
Re: Re: Re: Re: Re: ahooj
fajn tak já budu taky mrtě zkracovat *15*
co třeba místo syfl→E.T. *15* ne počkat to vlastně nejde..sem nějaká dementní dneska *15*
-
-
-
-
-
Re: ahooj
já jdu na this is it zítra a pak ještě 7.listopadu.. *15* to je dvakrát *15* -
-
Re: Re: ahooj
já jdu jen jednou!§ *9* ale i tak si beru do kabelky..ne batohu dva velký pitle kapesníku se vsadim klidně i o svý vlasy že budu bulet!! ale ten imitátor mě vytočil!! *16* ...ale co už jeden podpis od imitátora už mám tak co ale klidně bych si zatancovala!§ nemám možnost tancovat na michaela nikde jende než zavřená v pokoju!! *15* *15* takhle bych si to alespon užila!! *14* *9* -
-
já jednoho imitátora viděla ve varech na fesťáku..tam jsem viděla i Qincy Jonese..jak přížděl audinou na červenej koberčík *15* -
-
my jsme měli imitátora na táboře a strašně se mi líbilo jak jedna malá holčička(sem nechápala že tak malá) šla k němu pomalu ze zadu pohladila ho po zádech rozběhla se za svou kámoškou a brečela a křičela:JÁ JSEM SE DOTKLA MICHAELA JACKSONA BOŽE OOOBOŽE!! uplně jsem na ni hleděla s otevřenou pusou prtože víc jak 8 ji nebylo! já jsem pak taky brečela!! *15* -
-
chyba!! *15* *15* -
na lidé jsem chodila..ale už mě to tam totálně znudilo..teďka vede facebook a O.. *15* *15* -
normálně tea301 jako tady!§ a ty máš profil na lidech nebo jenom FB?? *7* -
jo táák *15* -
nn nemám jen profil na lidech!! *15* -
ježiš ta je zlatáá *15* *15* bych chtěla sééstru *15* *15* hele a máš FB syfle? *15* nevim jestli jsem se tě ptala už *15*
-
-
-
ja do kina nejedu ani jednou. mě tam mamka nepustí =( ale včera na nově říkali že to bude na internetu =): www.thisisit-film.cz *4* -
-
já jedu do kina a to hned v pondělí =) -
-
šak já taky 2.11!! *14* *15*
-
-
bych řekla že hned tak asi ne!! *15* protože jako ve velkých kinech je to jen 14DNÍ a hned to bude na netu?? *7* *15* ale tak jako naději brát nebudu i já bych byla ráda kdyby to na netu bylo ale...!! -
-
ale budee *4* už tam jsou i nějaký ukázky =)
-
-
-
-
-
-
chvilicku
AHOJKY JSEM TU JENOM NA SKOK,TAK CO SE TU DELO?? *15* -
-
Re: chvilicku
alespoň někdo...sme tu jen dvě.. -
-
Re: Re: chvilicku
a já jsem duch nebo co? *15* -
-
Re: Re: Re: chvilicku
NMo jak se napsala sme tu jen dvě...myslela sem tebe... -
-
Re: Re: Re: Re: chvilicku
aha *1*
-
-
-
-
Re: chvilicku
tak já na tu chviličku jdu na ICQ ju? -
-
Re: Re: chvilicku
jasne
-
-
-
pro anet.k
Hele máš facebook? -
-
Re: pro anet.k
nemám. mě stačí osobnosti.cz, lide.cz, a ICQ *3* -
-
Re: Re: pro anet.k
mno to mě stačí..lide,osobnosti(tady sem deně,bez toho neexistuje můj den),ICQ,facebook a 963 -
-
Re: Re: Re: pro anet.k
963? *7* -
-
Re: Re: Re: Re: pro anet.k
mno tahle stránka www.963.cz
můžeš tam hrát hry a stahovat muziku.. -
-
Re: Re: Re: Re: Re: pro anet.k
jj aha =) a dáš mi pls ICQ? moje je: 450 043 740 *3*
-
-
-
-
-
-
Ahoj
ahoja *4* neloučím se ale přibývám *15* -
-
Re: Ahoj
JSEM TU SAMA? BO CO? *7* -
-
Re: Re: Ahoj
já si snad budu povídat sama se sebou *15* -
-
Re: Re: Re: Ahoj
Zapomeň si tu povífat sama ze sebou... -
-
Re: Re: Re: Re: Ahoj
no tak že jsi tu ty......zapomínám *15* *15* .......................si nepamatuju že bych něco takovýho psala *15* *15* *15* *15*
-
-
-
Re: Re: Ahoj
nene sem tu já... -
-
Re: Re: Re: Ahoj
ou aha sory. *4* ty jsi mě zachránila *14* *15*
-
-
-
-
Faktor Strachu
Holky koukáte někdo na faros strachu???
e to na Primě Cool...je to kentus...a jestli ste se na koukali dneska.. -
gtghgh
sorry fakt se nechci s nikim hádat ale to mi pls odpustte nemam ho moc ráda sorry *14* -
-
Re: gtghgh
jo ti odpoučtím. *4* ale koho to zajímá, že ho nemáš ráda? tady se píše jenom MILUJU HO! *14* -
-
Re: Re: gtghgh
tojo beru že ho nemáš ráda...a proč ho nemáš ráda? tady ho všichni MILUJOU včetně mě *14* -
-
Re: Re: Re: gtghgh
že jo. taky nechápu proč to sem píše. Jinak ahoj *3* -
-
Re: Re: Re: Re: gtghgh
tojo ať si to nechá pro sebe ....ahoooj =) *3* -
-
Re: Re: Re: Re: Re: gtghgh
tak třeba ho má ráda ale napsala to sem jenom aby nás naštvala =D my nemáme žádný zvíře...nemůžem =D ale děda má 3 psy 20 slepic 4 kuřata 1 kohouta a 3 kočky *1* *15* -
NA NÁS NIKDO NEMÁ =) *15* mame: 20slepic, 30kachen(na vlastně to dneska taťka zabil ale zbývá ještě něco =) a 20králíků ale měli jsme jich i 60 =) psa ale nemáme =( a jinak jednoho koucoura=) a 1 kohouta
ale 17 koček........... *15* to bych nepřežila *15* -
Nááhodou *15* .. moje kámoška má.. 20 slepic, 3 koně, 10 králíků, 2 kouhouty, 2 psy, 1 kocoura a pštrosa *15* .. ale bez chyb *15* -
*15* *15* *15* *15* *15* ja z toho nemůžu *15* podívej se na její profil *15* prej nemá ráda MJKÍHO. A PROČ HO MÁ TEDA VE FANKLUBU? *15* *15*
jj a to nejlepší. ne jejím profilu, kde je napsáno ,,o mně" tam má napsáno: máme doma 6koní, 8kobil, 17 koček, 2 krávi, 1 býka, 9 psů *15* *15* *15* *15* *15* já z toho nemůžu *15* *15* *15* no aspoň ty hrubky si mohla odpustit *15* *15*
-
-
-
-
-
však v pohodě žes to řekla takhle..ale nechápu proč sem lezeš? myslíš že nás zajímaj jeho nefanoušci.. *7* -
Noo.. a pak že to nejde napsat normálně.. bez urážek.. *15*
-
-
angel...
http://www.youtube.com/watch?v=VuwX YF-3Rfs&feature=email *4* -
-
Re: angel...
Pane bože...krása *14* *14* -
Re: angel...
hééééj no tak lidi reagujte!!! *15* já sem dám takový andělský video a vám je to fuk! *15* *8* *15* -
-
Re: Re: angel...
*15* *15* .. krásný video *14* *15* -
-
Re: Re: Re: angel...
to je nádherný už jenom ta písnička mě dojímá *14* -
-
Re: Re: Re: Re: angel...
Písničku nemůžu soudit.. poslouchala jsem při tom Ektora & Enemyho *15* *15*
-
-
-
-
-
fb
hééééj vy co na mě máte facebook, dala jsem si hezkej status (je to napsaný ta tom plakatu This Is It) *15* dejte že se vám to líbí *15* -
-
Re: fb
nojo líbí.. líbí *15* *15* -
-
Re: Re: fb
děkujííííí *4*
-
-