Přejít na výpis diskuzí

Michael Jackson

OSOBNOST 31.12.2006 
53722 příspěvků

Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit
  • anka6959

this is it

já sem si právě stáhla tu novou písničku od Michela tu budu poslouchat pořád dokola až do úplného zblbnutí *14* *14* *1* *15*
  • zanesskaaaa

pro nikcajacksonka

Jak jsi sem bala Leoše a Patrika.. o Michaelovi.. tak ono je to z 3. 9. 2008
    *15* .. takže je to přes rok starý, i když to není zrovna dvakrát hezký, že ho bulvár pomlouvá, ale Leoš se ho tam zastává.. že MICHAEL JE PROSTĚ NEJVÍC! *15* .. občas trošku trapně zavtipkujou, ale to je jejich job.. navíc.. když zemřel, tak by to nevysílali.. o to se bát nemusíš.. *15*
    • nikcajacksonka

Re: pro nikcajacksonka

Ja vim,ale ten prvni okamzik *15* Nez jsem si precetla ten datum!! *15* Ja vim ze to jejich prec,ale to jsem byla tak rozzurena,ze mi to v tu chvili bylo jedno!! *1* Ja jsem si ten datum precetla az kdyz jsem to sem napsala!! *15* Ja jsem dneska zase trosku mimo *15*
    • polinka

Re: pro nikcajacksonka

hééééééj mě to nejde spustit!!!!!! *15* *16*
      • luciq-dc

Re: Re: pro nikcajacksonka

buď ráda ne? *15*
      • zanesskaaaa

Re: Re: pro nikcajacksonka

Ják to? *15*
        • polinka

Re: Re: Re: pro nikcajacksonka

no to já nevim jak to! *15* prostě na t kliknu, píše to že se to ukládá do vyrovnávací paměti a potom nic, zmizí to... *15* a ne nejsem ráda, já si to chci poslechnout, abych na ně potom mohla nadávat... *15*
          • zanesskaaaa

Re: Re: Re: Re: pro nikcajacksonka

Pokud to pochopíš nadávad budeš jenom na bulvár *15*
            • zanesskaaaa

Re: Re: Re: Re: Re: pro nikcajacksonka

*15* Děkuju.. Emoo.. *15* ..
            • polinka

aaaaaa už to vidim *15* umíš hezky kreslit, to já bych nenakreslila... *15* můj celoživotní výkon ve výtvarce je bezřasá emo helena *15* *15* *15*
            • polinka

jak to můžu pochopit, když si to nemůžu poslechnout?!?!?!?! *15* jo jinak psala jsem ti na FB jestli ten obrázek si kreslila ty a nevim jestli si mi odpověděla? tak jo nebo ne? *15*
  • baluska1

Ahoj

Zdravím...tak sem čtla o několi stránek zpět...a jak tak čtu...tak ten časák není speciál...jak ste říkali...mno to neva...zejtra si ho jdu vyzvednout...
  • nikcajacksonka

za chvilku zase!

Uz musim jit,ale jeste jsem prijdu *15* Uz mne to stve!!Jen co jsem prijdu,uz zase musim!! *16*
  • nikcajacksonka

video....

Mne se hrozne libi jak schzujou Majkího do bazenu *14* *14*
    • luciq-dc

Re: video....

jóo nebo jak zpívá a hejbe se do rytmu v tom autě *14* *15*
      • nikcajacksonka

Re: Re: video....

jj *14*
  • nikcajacksonka

penim!!!

http://www.evropa2.cz/cs/extra/podc asting/best-of-ranni-show_27.shtml PUSTE SI PATRIK A MICHAEL JACKSON,teda mne to zase namichlo dalsi blbej,hnusnej bulvar!! *16* Proc ho nenechji uz konecne na pokoji??Je my z nich zle!! *10*
    • kacenka33

Re: penim!!!

tak to je fakt hnusný! *10*
    • luciq-dc

Re: penim!!!

nemůžu si to pustit..mám dobrou náladu víš *15* takže nemůžu raplit *15*
      • nikcajacksonka

Re: Re: penim!!!

Ja ji mnel Tky dobrou,do ty doby nez jsem na to nahodne klikla *9* *16*Musíte mi ji nekdo popozvednout!!! *4* *3*
        • luciq-dc

Re: Re: Re: penim!!!

počkej chvíli za chvíli ti něco pošlu *15*
          • luciq-dc

Re: Re: Re: Re: penim!!!

http://www.ahaonline.cz/cz/vtipy/35 200/nejkrasnejsi-muzi-sveta-–-naz i-od-hlavy-az-po-kolena!-zvolte-sve ho-favorita!

jednou to sem poslala ZANESKA *15* *15* né já..:D:D ale zlepší ti to náladu.. *15* *15* tady máš ještě pokračování ↓↓↓

http://www.ahaonline.cz/cz/vtipy/35340/nejkrasnejsi-muzi-sveta-–-nazi-od-hlavy-az-po-kolena!-zvolte-sveho-favorita!-2.-kolo!

*15*
            • zanesskaaaa

Re: Re: Re: Re: Re: penim!!!

EHM... *15* *15*
          • nikcajacksonka

Re: Re: Re: Re: penim!!!

Tak jo *4*
        • nikcajacksonka

Re: Re: Re: penim!!!

OPRAVA:Ja ji mnela taky dobrou,do ty doby nez jsem na to nahodne klikla *9* *16* Ten notebook nejak blbne,takze si to urcite nejak prelouskate ze jo??Predem se za to omlouvam!!
  • nikcajacksonka

jéééé

Ahojky:DTo Bravo je super ze jo??? *14*
    • anka6959

Re: jéééé

NO to bravo no čekala sem že tam toho bude víc a nemuseli by tam dávat tu BLBKU MILEY mohli tam dát víc plakátu ale co je zajímavý že před tím se mu moc nevěnovali a ted sotva umřel ted o něm píšou furt to je hnus *16* *5*
      • Re: Re: jéééé

Blbku Miley ? *15* nemáš ju jako ikonku ? *15*
      • luciq-dc

Re: Re: jéééé

to není pravda.. v květnu jsem si koupila bravo a bylo tam něco o těch koncertech v londýně a taky jak král popu ohlašoval ty koncerty...když sem se podívala u kámošky na brava 2006 tak tam o něm toho bylo fůry..a na svojke minulý z roku 2008 tam je toho taky dost *4*
        • nikcajacksonka

Re: Re: Re: jéééé

Presne driv o nem taky hodne psali!!
      • nikcajacksonka

Re: Re: jéééé

Tjn Ta Miley je tam furt!!Uz mne to stve!!Já myslela ten plakat *15* Ale mohli jich tam dat vic *16* *16*
  • anka6959

HALOOOOOOOOO

JE TADY NĚKDO NUDÍM SE NEMAM S KÝM POKECAT *9*
  • zuzanka666

POP

V útarý jsme měli 3 hodiny ošetřovatelství a jedna holka Aneta o přestávce šmejdila a našla injekci a uplně vykřikla že si chce píchnout adrenalin přímo do srdce stejně jako Jackson.Polovine třídy se samozdřejmě podívala na mě co já na to a Aneta si asi vůbec neuvědomila jak moc mě to raní.A mě to nejenže ranilo a nasralo ale taky jsem si uvědomila že nikdy nedokážu jako sestra píchnout injekci nebo odebrat krev když to tak souvisí z Maikim...
  • kika...

...

Holčiny prosím jaký plakát Majkla je v bravu..??..Teda jeastli tam je..?, *1* *1* *1*
    • zuzanka666

Re: ...

Je tam plakát Maikiho *14* Jak tančí a je na něm dokonce třikrát ale je špatny že z druhé strany je info o Maikim *14*
      • kika...

Re: Re: ...

Počkej jako tři plakáty..??... *7* *7* *7* *7* *7* *7*
        • zuzanka666

Re: Re: Re: ...

Ne bohužel jen jeden ale třikrát je na něm Maiki jak tančí moonwalk
          • kika...

Re: Re: Re: Re: ...

aha...Já už radost že budou tři nové... *15*
            • zuzanka666

Re: Re: Re: Re: Re: ...

Ona je tam bohužel pořád *16*