-
this is it
já sem si právě stáhla tu novou písničku od Michela tu budu poslouchat pořád dokola až do úplného zblbnutí *14* *14* *1* *15* -
pro nikcajacksonka
Jak jsi sem bala Leoše a Patrika.. o Michaelovi.. tak ono je to z 3. 9. 2008
*15* .. takže je to přes rok starý, i když to není zrovna dvakrát hezký, že ho bulvár pomlouvá, ale Leoš se ho tam zastává.. že MICHAEL JE PROSTĚ NEJVÍC! *15* .. občas trošku trapně zavtipkujou, ale to je jejich job.. navíc.. když zemřel, tak by to nevysílali.. o to se bát nemusíš.. *15* -
-
Re: pro nikcajacksonka
Ja vim,ale ten prvni okamzik *15* Nez jsem si precetla ten datum!! *15* Ja vim ze to jejich prec,ale to jsem byla tak rozzurena,ze mi to v tu chvili bylo jedno!! *1* Ja jsem si ten datum precetla az kdyz jsem to sem napsala!! *15* Ja jsem dneska zase trosku mimo *15* -
Re: pro nikcajacksonka
hééééééj mě to nejde spustit!!!!!! *15* *16* -
-
Re: Re: pro nikcajacksonka
buď ráda ne? *15* -
Re: Re: pro nikcajacksonka
Ják to? *15* -
-
Re: Re: Re: pro nikcajacksonka
no to já nevim jak to! *15* prostě na t kliknu, píše to že se to ukládá do vyrovnávací paměti a potom nic, zmizí to... *15* a ne nejsem ráda, já si to chci poslechnout, abych na ně potom mohla nadávat... *15* -
-
Re: Re: Re: Re: pro nikcajacksonka
Pokud to pochopíš nadávad budeš jenom na bulvár *15* -
-
Re: Re: Re: Re: Re: pro nikcajacksonka
*15* Děkuju.. Emoo.. *15* .. -
aaaaaa už to vidim *15* umíš hezky kreslit, to já bych nenakreslila... *15* můj celoživotní výkon ve výtvarce je bezřasá emo helena *15* *15* *15* -
jak to můžu pochopit, když si to nemůžu poslechnout?!?!?!?! *15* jo jinak psala jsem ti na FB jestli ten obrázek si kreslila ty a nevim jestli si mi odpověděla? tak jo nebo ne? *15*
-
-
-
-
-
-
Ahoj
Zdravím...tak sem čtla o několi stránek zpět...a jak tak čtu...tak ten časák není speciál...jak ste říkali...mno to neva...zejtra si ho jdu vyzvednout... -
za chvilku zase!
Uz musim jit,ale jeste jsem prijdu *15* Uz mne to stve!!Jen co jsem prijdu,uz zase musim!! *16* -
video....
Mne se hrozne libi jak schzujou Majkího do bazenu *14* *14* -
-
Re: video....
jóo nebo jak zpívá a hejbe se do rytmu v tom autě *14* *15* -
-
Re: Re: video....
jj *14*
-
-
-
penim!!!
http://www.evropa2.cz/cs/extra/podc asting/best-of-ranni-show_27.shtml PUSTE SI PATRIK A MICHAEL JACKSON,teda mne to zase namichlo dalsi blbej,hnusnej bulvar!! *16* Proc ho nenechji uz konecne na pokoji??Je my z nich zle!! *10* -
-
Re: penim!!!
tak to je fakt hnusný! *10* -
Re: penim!!!
nemůžu si to pustit..mám dobrou náladu víš *15* takže nemůžu raplit *15* -
-
Re: Re: penim!!!
Ja ji mnel Tky dobrou,do ty doby nez jsem na to nahodne klikla *9* *16*Musíte mi ji nekdo popozvednout!!! *4* *3* -
-
Re: Re: Re: penim!!!
počkej chvíli za chvíli ti něco pošlu *15* -
-
Re: Re: Re: Re: penim!!!
http://www.ahaonline.cz/cz/vtipy/35 200/nejkrasnejsi-muzi-sveta-–-naz i-od-hlavy-az-po-kolena!-zvolte-sve ho-favorita!
jednou to sem poslala ZANESKA *15* *15* né já..:D:D ale zlepší ti to náladu.. *15* *15* tady máš ještě pokračování ↓↓↓
http://www.ahaonline.cz/cz/vtipy/35340/nejkrasnejsi-muzi-sveta-–-nazi-od-hlavy-az-po-kolena!-zvolte-sveho-favorita!-2.-kolo!
*15* -
-
Re: Re: Re: Re: Re: penim!!!
EHM... *15* *15*
-
-
Re: Re: Re: Re: penim!!!
Tak jo *4*
-
-
Re: Re: Re: penim!!!
OPRAVA:Ja ji mnela taky dobrou,do ty doby nez jsem na to nahodne klikla *9* *16* Ten notebook nejak blbne,takze si to urcite nejak prelouskate ze jo??Predem se za to omlouvam!!
-
-
-
-
jéééé
Ahojky:DTo Bravo je super ze jo??? *14* -
-
Re: jéééé
NO to bravo no čekala sem že tam toho bude víc a nemuseli by tam dávat tu BLBKU MILEY mohli tam dát víc plakátu ale co je zajímavý že před tím se mu moc nevěnovali a ted sotva umřel ted o něm píšou furt to je hnus *16* *5* -
-
Re: Re: jéééé
Blbku Miley ? *15* nemáš ju jako ikonku ? *15* -
to není pravda.. v květnu jsem si koupila bravo a bylo tam něco o těch koncertech v londýně a taky jak král popu ohlašoval ty koncerty...když sem se podívala u kámošky na brava 2006 tak tam o něm toho bylo fůry..a na svojke minulý z roku 2008 tam je toho taky dost *4* -
-
Re: Re: Re: jéééé
Presne driv o nem taky hodne psali!!
-
-
Tjn Ta Miley je tam furt!!Uz mne to stve!!Já myslela ten plakat *15* Ale mohli jich tam dat vic *16* *16*
-
-
-
HALOOOOOOOOO
JE TADY NĚKDO NUDÍM SE NEMAM S KÝM POKECAT *9* -
POP
V útarý jsme měli 3 hodiny ošetřovatelství a jedna holka Aneta o přestávce šmejdila a našla injekci a uplně vykřikla že si chce píchnout adrenalin přímo do srdce stejně jako Jackson.Polovine třídy se samozdřejmě podívala na mě co já na to a Aneta si asi vůbec neuvědomila jak moc mě to raní.A mě to nejenže ranilo a nasralo ale taky jsem si uvědomila že nikdy nedokážu jako sestra píchnout injekci nebo odebrat krev když to tak souvisí z Maikim... -
...
Holčiny prosím jaký plakát Majkla je v bravu..??..Teda jeastli tam je..?, *1* *1* *1* -
-
Re: ...
Je tam plakát Maikiho *14* Jak tančí a je na něm dokonce třikrát ale je špatny že z druhé strany je info o Maikim *14* -
-
Re: Re: ...
Počkej jako tři plakáty..??... *7* *7* *7* *7* *7* *7* -
-
Re: Re: Re: ...
Ne bohužel jen jeden ale třikrát je na něm Maiki jak tančí moonwalk -
-
Re: Re: Re: Re: ...
aha...Já už radost že budou tři nové... *15* -
-
Re: Re: Re: Re: Re: ...
Ona je tam bohužel pořád *16* -