Přejít na výpis diskuzí

Michael Jackson

OSOBNOST 31.12.2006 
53722 příspěvků

Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit
  • polinka

:-D

Ahoj. Aháááááá *15* tak proto nikde neměli bravo speciál *15* jako kvůli Mihcaelovi jsem málem spáchala společenskou sebevraždu *15* páč jsem šla nenamalovaná (nemyslete si o mě že jsem náká barbína to fakt ne *15* )neučesaná a ve věcech na doma celých 300 metrů pro to bravo!!! naštěstí jsem nepotkala nikoho známýho *15*
    • thesimsa

Re: :-D

*15* *15* jáj *15* já sem vyletěla z baráku během pěti minut co jsem se vzbudila a stihla jsem se dokonce i učesat *15*
      • zuzanka666

Re: Re: :-D

T já jsem byla vzhůru o hodinu dřív než otvírají v obchodě a ta hodina byla strašny utrpení.Takže jsem se učísnout stihla *15* Ale fakt nevim proč tam zase cpaly tu Miley Citrus *16* Mohly tam dat třeba Akona nebo Ushera.Mě se nejvíc líbí jak tam dali info o jeho oblíbeném jídle *15* A celý den k tomu skouším se naučit moonwalk ale moc mi to nejde *15*
        • thesimsa

Re: Re: Re: :-D

Citruska je tam furt ... ale aspoň můžu upravovat plakáty s ňou ... *15*
          • zuzanka666

Re: Re: Re: Re: :-D

Máš pravdu je tam furt ale za chvíli po ní ani pes neštěkne.A ten její chcicht se fakt musí vylepšit.To já jsem všechny roztrhala na malinky kousíčky *15*
      • luciq-dc

kdybych měla jít hnedko co jsem se probudila..tak bych byla ještě tak mimo, že bych ani nenašlo ssvůj hřeben *15* *15*
        • thesimsa

Tak já jsem vstávala pozdě .. když jsem se vzbudila, tak jsem byla celkem při smyslech a ten hřeben našla .. *15*
    • janikoz

PRo Majkýho všechno a když je spěch,tak se nedá nic dělat, ať si lidi nas.... *5* a Majkýmu by ses určitě líbila i nenemalovaná. *3* Snad nebyl tak náročný. *15* Když se podívám na Debbe *8* - omlouvám se těm, kdo jí má rád, ale podle mě Lisa byla o 100 procent hezčí. *14* Na This is it jdu už 5.listopadu, mega se těším. *14* *14* *3* snad se nerozbrečím. *9* *13*
    • polinka

ted to čtu a už vidim první chybu: maj tady napsaný že zemřel v 51 letech...
      • polinka

už vidim 2. chybu: maj tady místo will you be there "will you be" šmejdi takhle hyzdit název tak krásný písničky *15* má smysl si to vůbec číst když se nedozvim nic novýho? no ale za ten plakát to stálo *15* ten je saxy *15*
        • luciq-dc

jóo je fakt "saxy" *15* *15* oni jsou hrozný..žádný novinky tam pro fanoušky nejsou..to je jenom pro lidi co ho neznaj a jenom čuměj co všechno dokázal *15* hlavně že minule tam byl titulek jak svině: "Novinky o MJ" *15* jako paris hilton na ně *15* *15* *15*
    • kristyn875

omg *1* *15* to mi připomělo..sem měla jít tuhle ráno pro rohlíky...a mě se nechtělo česat a převlíkat..tak sem zůstala v pižamovejch kalhotách a srala na to..sem si vzala jenom bundu.. *1* mno a v krámu sem potkala kámoše a ani nepozdravil...a pak když sem mu to řikala tak mi řekl, že mě nepoznal..sráč *1* *3*
  • janikoz

Bravo

Ahoj, to Bravo není speciál, je to normální bravo- uplně nahoře je napsaný Jen v Bravu Michael Jackson je zpět. *3*
  • polinka

bravo

Ahoj. hele jak se má to bravo jmenovat? bravo speciál? *7*
    • luciq-dc

Re: bravo

brý ráno *15* tyjo jsem málem zapoměla..takže si to jdu teď koupit :P
    • zanesskaaaa

http://www.bravo.cz/cislo-22/287-ki ng-of-pop-michael-jackson

Ale já tam dneska byla.. a přišlo jí jenom obyč. BRAVO.. a nic s Michaelem.. toho by si prá všimla.. ona ho má ráda.. ta prodavačka *15*
      • thesimsa

Re: Re: bravo

Ono je to vevnitř *15* ale není to bravo speciál ale speciál v Bravu *15* *15* a je tam jeden plakát *15*
        • zanesskaaaa

Re: Re: Re: bravo

Na to už jsem teď taky přišla *15* .. ve dvě tam zaběhnu si to koupit *15*
          • thesimsa

Re: Re: Re: Re: bravo

*15* *15* eště, že tam zas nemáte Banderase by jsi byla opět bez brava *15*
            • thesimsa

Re: Re: Re: Re: Re: bravo

Joo hej dobrej nápad *15* *15*
            • zanesskaaaa

*15* *15*
            • luciq-dc

hele celomrde *3* je tam plakát miley cyrus *14* tak to můžu pizdit ty plakáty.. *15*
    • thesimsa

Jen Bravo *15*
  • anet.k

Ahojda

Ahoj. Dívali jste se dneska ráno na Dobré ráno? byl tam nějakej rozhovor a ukázky na this is it=) *3*
  • polinka

facebook

luciq-dc už jsem si tě přidala na facebooku. *15* jo a thesimso podle přezdívky jsem si odvodila, jak se jmenuješ a jediná nositelka tohoto jména v přátelích zanesky jsi byla ty *15* to jsem ale chytrá holka co? *15*
    • thesimsa

Re: facebook

Aháá *15* Sem nevěděla, že jsu tam jediná *15*
    • luciq-dc

Re: facebook

Fajn! *15* ..hele a kdy jedeš na to this is it? a neříkalas, že jedeš do Liberce? nebo kdo to tady?? *15*
      • polinka

Re: Re: facebook

jo jedu do liberce na TII v svotu 31. října...ty jdeš v pátek ne?
        • luciq-dc

Re: Re: Re: facebook

jó já v pátek.. *15* jsme asi na začátku září nebo kdy?? *15* domlouvali Liberec.. *15* no já jedu 2x na this is it *15* dobrý ne? *1* v pátek do liberce a 7.listopadu do mladý boleslavi :P *5*
        • polinka

Re: Re: Re: facebook

ehm... v sobotu *15*
  • baluska1

Mám....

Holky mám ten klobouk jako měl ve Smooth criminal...bílej s modrým pruhem...
    • baluska1

Re: Mám....

Kdybyste se ptali odkaď ho mám...koupila sem si klobou černej...apk sem zašla do drogošky a koupila si sprej na textil...koupila sem si bílej a modrej a přelakovala ho...mno jinak musím...ráno jedem do Polsa...nakupovat...Tak pá slečny
      • baluska1

Re: Re: Mám....

sorry Polska
        • luciq-dc

Re: Re: Re: Mám....

nojo prosim tě..v polsku jsem každej měsíc *15* ..teďka se letim opalovat na Kubu *15* nic velkýho *15*
          • zanesskaaaa

Re: Re: Re: Re: Mám....

*15*
            • zanesskaaaa

Re: Re: Re: Re: Re: Mám....

Jsi roura *15*
            • thesimsa

Ježiš .. *15* ty máš už fakt dost *15* *15*
            • luciq-dc

akce!→klapka!→jedlá soda potřetí!
              už *15*
            • thesimsa

*15* si máslo *15*
            • luciq-dc

no co a pozejtří to je zas→severní pól *15* →nakopat Santovi pr*el *15*
  • baluska1

Hm....

Se máta...já nejedu..............
    • zanesskaaaa

Re: Hm....

Tak jsme tři, co nejdou *15*
      • baluska1

Re: Re: Hm....

Ale co bude to na DVD..později to bude i v malých kinech *3*
        • zanesskaaaa

Re: Re: Re: Hm....

Nebude to v malých kinech.. bude to tu pouze dva týdny.. ale na DVD to bude *15*
          • baluska1

Re: Re: Re: Re: Hm....

JJj...DVD si koupím...ale už musím HSOMJ....
            • monis159

Re: Re: Re: Re: Re: Hm....

juj tk to dvd musim mit taky.. *15*
    • luciq-dc

Re: Hm....

jakto? to ale musíš.. *15*
      • baluska1

Re: Re: Hm....

Jo tak nejbližší kino 70 km...a nemám lístek...
        • luciq-dc

Re: Re: Re: Hm....

takže jako LUCH..mám taky tyhle kina daleko a jedu :)
  • baluska1

Thisi is it

Bezva zíta jdu na This is it.Michael Je nejlepší MILUJUHO.Na tu tuto stránu sem narazila náhle.A je docela fajn.Ale registrovat se nebudu.sem registr už na milionech stránkách.Na každý jiný heslo,ale zajdu sem občas.Zítra se těším na ten film.
    • luciq-dc

Re: Thisi is it

jojojo *15* fajn názor *15* já jedu na T.I.I. (This is it) *15* až v pátek *14*
      • anet98

Re: Re: Thisi is it

Já jedu na This Is It taky až v pátek.luciq-dc kam jedeš? *7* Já do Českých Budějovic.
        • luciq-dc

Re: Re: Re: Thisi is it

wow!! tam jsem byla *15* já jedu do liberce *15* to je úplně daleko jako *15* *15*
  • monis159

this is it

ahojky lidicky..nevite nahodou nekdo jestli je na netu ke stazeni nebo online film this is it..? jestli jo tk pls kde.. diky moc vsem..
    • luciq-dc

Re: this is it

jo! možná nějaký pirátský.. *15* někde jsem narazila na jeden..bylo asi 3 týdny před premiérou..to je strašný co? *15* *15*
      • monis159

Re: Re: this is it

*15* *15* tk doufam ze bude aspon v tv nekdy.. *3*
  • anet98

Papa

Mějte se všichni krásně a ty Majký samořejmě také.Zítra tu celý den nebudu,protože jedeme do Prahy.Doufám že si koupím něco hezkého s Majkím. *14* *15* Tak se tu mějte a až se vrátím tak mi povíte co jste řišili jo?Papa a krásný sníky samořejmě o Majkím. *4* *3* *1*

Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit