Přejít na výpis diskuzí

Michael Jackson

OSOBNOST 31.12.2006 
53721 příspěvků

Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit
  • janikoz

nový cd

Ahojíky lidíčky, tak už tady poslouchám nový cd, je super *14*
  • besta

ahuuj

Ahoj všichni :-) tak co pak se řeší? :-)
    • polinka

Re: ahuuj

třeba nový album? *15*
  • mischicka

..

hlasujeme hlasujeme... *7* *15*

http://tweeter.faxo.com/53rd_Grammy_Awards_Best_Male_Pop_Vocal_Performance
    • misuleee

Re: ..

jojo *15* Michael to vyhraje!!! *15*
  • terullka00

prodejna

čau ženský.. normálně dneska sem se byla zeptat v jedný prdejně kolik stojí jejich CD MJ to nový..! a pak sem se ptala ještě na kalendář jestli ho někdy budou mít a oni řekli že ho maj už objednaný .. *15* tak já jakože z toho úplně vedle běžim za mámou do práce což bylo hned vedle :D ted jí to tam řikám *15* a ona mi úplně v pohodě řekne že ho objednali kvůli ní ..!!! *15* *15* *14* *14* *15* *15*
    • zzj

Re: prodejna

hej tos takovy luxus bych chtela tez *15* ja taky nwm jestli ho budu mit *9* no snad ho nejak sezenu *15* *15*
      • terullka00

Re: Re: prodejna

tak pak napište jestli ho budeme mít *3* *3*
        • zzj

Re: Re: Re: prodejna

te jasne *3* musim se prece pochlubit veci kterou uz davno budou vseci mit *15* *15* *15*
          • terullka00

Re: Re: Re: Re: prodejna

*15* *15*
            • mischicka

Re: Re: Re: Re: Re: prodejna

*15* *15* no ale právě proto si musíme pak koupit nákej originální *15* *15*
    • mischicka

Re: prodejna

wooow *15* tyjo se máš já ani nevím jestli ho budu mít... *15*
  • zuzanka666

CD

Ja to CD tak strašně chci!!!!!!!! *14* *14* Akorát nechapu proč je tam písen s 50centem *7* *13* Moc ho nemusím no.Ale třeba to zní dobře *7* Každopádně je to určitě bomba i když má pravdu Will.i.am že nesouhlasil s vydáním.Třeba na těch písních chtěl Maikí ještě něco vylepšit. Ale my fanoušci jsme aspon rádi že máme další kousek MJ a že je tu tak pořád s námi. Ježš já píšu zase kecy... *15* Ale může za to Michael protože mi vymývá mozek. *1* I LOVE YOU MJ FOREVER *14*
    • janikoz

Re: CD

To CD je super, moc se mi Ty písničky líbí. *14* Už se moc těším ho budu mít v ruce *3*
  • janikoz

MICHAEL

Takže dneska oficiálně vychází album Michael. *3*
  • zzj

david dostal

jestli chcete tak se pridejte http://www.osobnosti.cz/david-dosta l.php *4* *15*
    • Re: david dostal

MJ je největší osobnost, která kdy žila. Jsem jeho faninka od dětství a líbil se mi nejen jako zpěvák, ale i jako člověk. Vždycky jsem ho obdivovala za to, jak pomáhá dětem a doteď nemůžu pochopit jak ho někteří lidi odsuzovali. Vždyť to byl nejlaskavější člověk a na nic si nehrál.Nejhorší na tom je, že ti co na něho házeli špínu ho teď vychvalují do nebes jen, aby z toho měli užitek. Na Michaela by jsme měli vzpomínat jen v dobrém a věřitt, že tam, kde teď je, je mu nejlíp. Doufám, že se na nás dívá z nebíčka a ví, že jsou lidi kteří ho mají rádi a mít nepřestanou
  • mischicka

MICHAEL

prosím vás já to nechápu... to album už je v prodeji?? *7* *15*
    • polinka

Re: MICHAEL

ale oficiálně vychází až zejtra 14.12. *15*
    • veronikak

Re: MICHAEL

ANO JE UŽ V PRODEJI A JÁ HO MÁM JE SUPERRR ! ! ! ! *4* *4*
      • Re: Re: MICHAEL

máš pravdu, je super, protože Michael byl a je SUPER!! Škoda je, že už se dalšího nejspíš nedočkáme. *9*
      • mischicka

Re: Re: MICHAEL

díky *3*
        • misuleee

Re: Re: Re: MICHAEL

dokonce i u nás v Bontonlandu *15* To sem nečekala *15*
          • thesimsa

Re: Re: Re: Re: MICHAEL

Maj tam k tomu i trička ? *15*
            • misuleee

Re: Re: Re: Re: Re: MICHAEL

to nwm dneska tam jedu *15*
  • veronikak

PRO MICHAELA !!

MOC VÁS PROSÍM O POMOC PRO MICHAELA NA STRANKÁCH SUPER.CZ TO ZAČÍNA BÝT HODNĚ NEBEZPEČNÍ POKUD SE NEPŘÍHLASÍTE JAKO MICHAELOVI FANOUŠKY TAK SPADNE NA 13.MÍSTO.FANOUŠKY LUCIE BÍLÉ JDOU PO MICHAELOVI A CHTĚJÍ ABY SPADNUL DOLŮ !!!! JÁ JSEM SE UŽ PŘIHLASILA ALE MOJE PŘIHLAŠENÍ NESTAČI MUSÍME BÝT MNOHEM VÍC.PODMÍNKOU JE MÍT E-MAIL U SEZNAMU.CZ.POKUD NEVÍTE KDE HLEDAT TAK NAPIŠTE A JÁ VÁM PORADÍM.ZA MICHAELA MOC VÁM DĚKUJI !!!!
    • thesimsa

Re: PRO MICHAELA !!

Není jedno na jakým je místě ?
      • veronikak

Re: Re: PRO MICHAELA !!

NE NENÍ TO JEDNO MICHAEL SI ZASLOUŽI ABY BYL NA LEPŠÍM MÍSTĚ NÉŽ NA 13 MÍSTĚ POKUD SE NEPŘIHLASIME JAKO JEHO FANOUŠKY TAK BUDE PADAT POŘÁD DOLŮ A MŮŽE SE STÁT ŽE BUDE NA 2000 MÍSTĚ !! *13* *13* *9* *9* *9* *9* *16* *16* *5* *5*
        • zzj

Re: Re: Re: PRO MICHAELA !!

no ja nwm jestli je dobry podporovat bulvar!! Kdyz se na to podivas s pohledu jejich tak treba kdyz MJ bude na nizsich mistech tak mu daji pokoj pac si budou myslet ze je uz nezajimavy! Coz rozhodne neni!! *15* *15* jako vis jak proste neni dulezity jestli je na prvnim miste ci poslednim!! my vsichni vite kam patri a jake misto obsadil v nasich srdci a to je dulezity!!! Bulvar je HNUS a hadat se s nim je jako hledat jehlu v kupce sena....=....beznadejny!!
          • veronikak

Re: Re: Re: Re: PRO MICHAELA !!

SOUHLASÍM S TEBOU JÁ MICHAELA MILUJI UŽ JAKO MALÁ HOLKA TED MI JE 26 LET A ZA CELÝ ŽIVOT VÍM JAK BULVÁR UBLIŽOVAL MICHAELOVI !!!JÁ TO MYSLELA JEN V DOBRU !!A KDYŽ NĚCO NAPÍŠÍ NĚJAKOU LEŽ O MICHAELOVI TAK NĚKDO MUSÍ BOJOVAT ZA PRAVDU KDYŽ TO NIKDO NEUDĚLÁ TAK BUDOU PSÁT JEŠTĚ HORŠÍ ČLÁNKY A VÍC SI DOVOLOVAT !!! *10* NEPODPORUJI BULVÁR ALE JEN MICHAELA A PAMATUJI SI KDYŽ JSEM VIDĚLA MICHAELA V ŽIVĚ NA JEHO KONCERTĚ A JAK PAK PSALI BULVÁRY O MICHAELOVI *9* *9* NO PROSTĚ HNUS !!!MICHAEL MI UŽ NAVŽDY ZŮSTANE V SRDCI PROTOŽE HO MILUJI !!! *14* *14* *14* *14*
          • terullka00

Zdeni moc hezky si to řekla.. *3* *4* *15* je to pravda je to blbost .. sice sem tam u něj jako fanoušek ale o místo se nestarám.. *14* *3* *4* *3* *4*
            • zzj

Re: Re: Re: Re: Re: PRO MICHAELA !!

diky *3* tos vis jak prece nebudu podporovat neco co MJ cely zivot jenom ublizovalo *15*
        • thesimsa

Re: Re: Re: PRO MICHAELA !!

Myslím, že je úplně jedno na jakým je místě na nějáké stupidní české stránce ..
          • misuleee

přesně.....to je ňáký super.cz tkže je upe jedno na jakém místě je....Já bych se spíš starala o to, na jakém místě bude na tom Grammy!! *3*
            • veronikak

JÁ SE S VÁMI HADAT NEBUDU JÁ MÁM MICHAELA RÁDA UŽ 19 LET MĚ BYLO SEDM KDYŽ JSEM VIDĚLA MICHAELA POPRVÉ !! A KOUKÁM ŽE JE TO VŠUDE STEJNÝ !! JAK ŽÁDÁM MICHAELOVO FANOUŠKY O POMOC TAK KAŽDÝ SE JEN HADÁ !! A JESTLI SI O MĚ MYSLÍTE ŽE JSEM ŠPATNÁ FANYNKA MICHAELA TAK VÁS MUSÍM HODNĚ ZKLAMAT !!JÁ BULVÁRUM NEVĚŘÍM !! PROTOŽE VÍM JAKÝ TO JSOU ŠMEJDI A KOLIK HODNĚ UBLIŽILI MICHAELOVI !!
            • thesimsa

mischicka: asi tak .. *15*
            • mischicka

tak to ti fakt skvělý když podporuješ Michaela na bulvární ČESKÝ stránce...
            • thesimsa

To když někdo není přihlášenej na každé stupidní stránce, tak Michaela dostatečně nemiluje ? .. tak to jo .. asi jsem hodně špatná fanynka .. *15*
            • veronikak

Já se starám všude o Michaela a posílam mu všude hlasy jak na Grammy tak i na Super cz. !!! Já Michaela miluji a chci aby byl všude první !!!!!!!!!
  • janikoz

vánoce

Ahoj holky, taky se tak těšíte na vánoce, jako já? Nemůžu se dočkat toho alba Michael *3* *1*
    • mischicka

Re: vánoce

*15* já se teším tak normálně... *15* prostě si dáme dárky budem koukat na pohádky (až se to rýmuje *15* ) no nwm... to album si asi jenom stáhnu páč se mi nechcou utrácet peníze za něco, co Michael stejně možná ani nechtěl vydat... *15* ale už se těším *15*
      • misuleee

Re: Re: vánoce

Přesně tak *15* album jsem si stáhla, ale kupovat ho nebudu......Na Vánoce se moooc těšíím ! *15*
    • veronikak

Já se na Vánoce se vůbec netěším protože bez Michaela to není ono :-( *9* Když tu byl Michael tak Vánoce byly jiný veselejší i když Michael byl na jiném místě země koule. Ted tu není a Vánoce jsou moc smutný *9* *9* Michael Vánoce moc miloval letos jsou už druhé Vánoce bez Michaela !!!!!!!!:-( *9* *9*
    • zzj

ahojik *4* no ja se zatim jeste nejak netesim *15* Vanoce me moc neberou *15* *15* no ja uz ho mam stahli tak si ho kdyztak tez stahni *3*

Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit