Přejít na výpis diskuzí

Michael Jackson

OSOBNOST 31.12.2006 
53721 příspěvků

Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit
  • tea301

Ahojky

ahojky tak sem to tu pročitala a poslední hodinu se bavila tím, že sem proletěla starý stránky až po stranu 450 ... mnoo ... *15* *15* tam ten náš rozvrh s MJ kde a kdy *15* no prostě *4* chybí to chybí to... *9* *4*
    • thesimsa

Re: Ahojky

Ježiš .. rozvrh *15* To bylo drsné tenkrát .. Bavilo mě vymýšlet, kde všude by se to dalo *15* *15*
      • polinka

Re: Re: Ahojky

koho by to nebavilo... *15* čím interesantnější místo, tím líp *15* *15* *15*
        • thesimsa

Re: Re: Re: Ahojky

Tak popelnice byla taky interesantní, ale tam by to asi nebylo zrovna nejideálnější .. *15* *15*
          • mischicka

Re: Re: Re: Re: Ahojky

*15* tak ho obnovte *15* musím uznat že to byla fakt prdel to číst *15*
            • polinka

Re: Re: Re: Re: Re: Ahojky

sice ne ideální, ale aspon originální! *15*
            • thesimsa

Re: Re: Re: Re: Re: Ahojky

No .. nevím, jak ostatní, ale já bych už asi neměla na to, povídat si takhle veřejně o tom, kde by to s ním bylo nejlepší *15*
    • mischicka

Re: Ahojky

*15* to tě obdivuju žes to vydržela až na stranu 450 *15* já vždycky vyržím do strany 40 a pak už si řeknu "kašlu nato přečtu si to jindy" *15* *15* no a nikdy sem se k tomu ještě nedostala *15*
  • janikoz

new video

tak jsem dneska zkoukla to nový video k Hold my Hand, musím říct že je moc hezký *3* *14*
  • zuzanka666

Hold My Hand

Mám problém.Ještě jsem tu písen neslyšela a nevypadá to že se to v poslední době změní...A to to dvakrát co jsem poslouchael rádio hráli a já to vždy vypnu jak idiot.Asi si to nedokážu poslechnout... *9* A co vy?Jak se máte? Tedy pokud tady někdo je. *7*
    • zzj

Re: Hold My Hand

no ja tady jsem *15* celkove dobre *4* no me se ta pisnicka libi ale je takovy divny ze vysla jakoby ted a ja ji mam v pc uz davno takze to celkem nechapu ale te jedno *15* *15*
      • mischicka

Re: Re: Hold My Hand

*15* před touhle nahrávkou jim nějak unikla na net ta verze co sme všichni máme staženou... a akon u sebe měl oficiální verzi tak se rozhodl ji vydat na tomhle albu... a když si všimneš tak teď v tý noví verzi tam Michael zpívá víc *3* *15*
        • thesimsa

Re: Re: Re: Hold My Hand

A na začátku Akon říká "Akon and MJ" .. moje nejoblíbenější část songu *15*
          • Re: Re: Re: Re: Hold My Hand

hej moje taky *15* *15* *3*
          • mischicka

Re: Re: Re: Re: Hold My Hand

*15* jono moje taky... ale nepřijde ti že mají takovej podobnej hlas?? *15*
            • mischicka

Re: Re: Re: Re: Re: Hold My Hand

*15* to je nápad... *15* myslím že to šeptá Michael... *3* *15*
            • thesimsa

Tak zpívej všechno a problém bude vyřešen *15* ..
              BTW Nevíš, kdo šeptá to poslední "Hold my Hand" Michael nebo Akon ? *15*
            • mischicka

*15* já si zpívám tu písničku a zpívám jenom když zpívá Michael no a ze začátku tam je Akon and MJ, Oh, Yeah a potom tam zpívá Michael a já si to vždycky spletu a myslím že zpívá Akon *15*
            • thesimsa

Čéče taky mně to teď přijde *15* .. Takovej podobnej, ale přitom úplně jinej .. nevím, jak to vysvětlit *15*
  • zzj

ahojik

ahojik *4* je tu nekdo? *15*
    • misuleee

Re: ahojik

jo *15* já a zase já *15*
      • mischicka

Re: Re: ahojik

teď jsem tu já *15* *15*
        • Re: Re: Re: ahojik

a jste tu i ted? *7* *15* *15*
          • mischicka

Re: Re: Re: Re: ahojik

no... nevim nevim... asi už sem udešla *15* *15*
            • zzj

Re: Re: Re: Re: Re: ahojik

no to asik jj *15*
  • kouknete se pls =)

Kouknete se prosíím je to Moooc Pěknný..!
    SEM.: http://vippeoples.blog.cz/
  • thesimsa

Další hlasování :D

http://tweeter.faxo.com/53rd_Grammy _Awards_Best_Male_Pop_Vocal_Perform ance
    Ahoj, prosím hlasujte i tady .. Michael včera večer vedl o 2000 hlasů a teď už jen asi o 1000 .. Lambertovi fanoušci začínaj být nebezpeční *15*
    Jo a eště než začnete hlasovat, tak musíte kliknout na "I am Human" a opsat kod *15*
  • mischicka

HMH

Tak co ten novej klip k Hold my hand? *7* No já nwm... jako je to pěkný ale čekala sem od toho víc...
    • zzj

Re: HMH

hej jj videla jsem ho *4* jako da se ale myslim ze by mohl byt lepsi ale jsou horsi *15* *15* *15* *3*
    • janikoz

Re: HMH

Já ten klip ještě neviděla. Kde je? Na Youtube?
      • mischicka

Re: Re: HMH

http://www.youtube.com/watch?v=-oCC nxBos10&feature=player_embedded
  • misuleee

Guiness

http://www.youtube.com/watch?v=r3GI DjxoVBU&feature=player_embedded
    Michael má nový zápis v Guinessovce *15*
    • zzj

Re: Guiness

hej to bych chtela mit nekde v blizkosti abych se na to mohla porad divat *3* *1* *15* *15*
    • thesimsa

Re: Guiness

To chci před barákem *15*
      • misuleee

Re: Re: Guiness

Přesně *15* Bch to rozložila na parkoviště *15* Ale autům vstup zakázán aby to nepřejeli *15*
  • thesimsa

...

http://www.kissmorava.cz/kissparada /
    Hlasujte pro Michaela, ať ho Lady KáčKáč nepředběhne *15*
    Můžete hlasovat 3x denně *15*
  • zzj

ahojik

ahojik *4* celkem dlouho jsem tu nebyla...njn skola! *16* *15* *15* *15* ale tos jak jinac? u me celkem blbe jsem nemocna a mam cosik s hlasivkama jako nechapu jak muze mit nekdo problem z hlasivkama kdyz ma anginu!!.. *15* *15* ale ja nejsem doktor takze je to asik bude mozne jinac mlcet je fakt oprus ikdyz ted je to uz lepsi *15* *15* *15* a jak se vede vam? *3*
    • nikcajacksonka

Re: ahojik

No já sem taky doma,mam nějakou vyrážku bo co x) Ale jinak to docela de xD To je paráda poslouchat na netu Michaelovo nové CD x)
      • zzj

Re: Re: ahojik

hej uz tu je? *3* super nechces poslat odkaz? *15* *15*
        • nikcajacksonka

Re: Re: Re: ahojik

Né,do prodeje jde až toho 13...ale tady to je x) http://www.michaeljackson.com/us/ne ws/listen-entire-michael-album?cid= lg:ry&utm_medium=post&utm_source=tw itter&utm_content=michael%20album%2 0stream
          • zzj

Re: Re: Re: Re: ahojik

jako ja vim ze jeste nevyslo..... ja jako ze je na nete pac jsem cetla ze je to jaksi chraneny a blablabla tak se divim *15* *15* *15* *15* ikdyz v dnesni dobe uz neni cemu *15*
            • zzj

no sice ja jsem nemocna ale ty pisnicky jsou uzasne!! *4* *15* *15*
            • nikcajacksonka

jsou úplně úžasný...ještě aby se mi nelíbila,to bych byla asi enmocná x) a tobě?
            • zzj

libi se ti ty pisnicky? *4* *3* *15*
            • nikcajacksonka

já to taky někde četla no....no jo dnešní doba..... *15*

Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit