-
BN
ahoj... *15* sem nemocná tak hledám na youtube něco kolem BN a hele co sem našla...viděli ste to? *7* *15* no spíš slyšeli *15*
http://www.youtube.com/watch?v=ZmJAKWrjyGU&feature=related -
MJ
Čau holky jak se vede? Koukám že tu zase nikdo naní?! *7* Normálně mě včera strašně naštvala učitelka. *16* Všichni se v hodině nudili a tak si někdo pouštěl písničky z mptrojky a měli tam i Michaela a jak úča uslyšela jméno Jackson tak řekla:,,Jacksona nebrat!" Tož co to je?! *16* Celej den mi tím zkazila a je訚tě se mě na konci hodiny dovolila zeptat jestl chemii stíhám a když jsem jí okývla že jo tak prej jestli mám špatnej den.Tss zkazí mi den a pak se díví že se tvářím tak debilně jak zamilovaně myslím na MJ. -
-
Re: MJ
Proč si jí něco neřekla ? *15* -
Re: MJ
já bych ji zabila!!!Co si jako myslí?? *16* no ale u nás je to stejné....jko jo, Ajinářka s češtinářkou ho mají rády ale zeměpisářka....denska jsem měla na sobě tričko s Michaelem.Ona se na to tričko upe dlouho a znechuceně dívala a pak řekla: Míša se mi densak nelíbí tak bude zkoušená!! Jako co to je?? *16* *16* -
-
Re: Re: MJ
S takovejma učitelkama bych nevydržela .. *15* Naše učitelky, ikdyž ho nemaj v oblibě, tak nic neříkaj .. *15* .. akorát jedna učitelka řekla, že v posledních letech vypadal trochu, jak ženská, ale hned potom řekla, že byl hodnej člověk, což mě uklidnilo .. aspoň o něm nežvatlá blbosti .. *15* -
-
Re: Re: Re: MJ
*8* zabít ty učitele fakt... *16* *15* když sou tako chytří tak snad maj vědět kdo je ÚŽASNEJ jako MJ a ne furt remtat ňáký kraviny který stejně nejsou pravda *15* *15* Sou to učitelé ne *7* Maj dělat chytrý a né blbý *15* -
-
Re: Re: Re: Re: MJ
Tak zas nemůžou vědět všechno .. *15* .. ale když o něčem nic neví, tak by se k tomu aspoň něměli vyjadřovat .. eště takhle negativně *15* -
-
Re: Re: Re: Re: Re: MJ
*15* *15* njn... de to s těma učitelama z kopce *15* *15* -
Tak to je jen s kloboukem .. *15* .. ona má vlastně problém se vším .. *15* ale Michaela nebuzeruje ... zatím *15* -
jo, ale co ta učitelka jak má problém s kloboukem... *15*
-
-
-
-
-
-
Miluju Michaela Jackson
Miluju Michaela Jackson i po jeho smrti *4* -
Brno
Ahoj, dneska jsem byla v Brně a byly tam dvě cdčka s Mikem a jedno s Janet. Jo a přišel mi přívěšek na krk s Majkým, mám ho na poště tak si pro něj ještě zajít *3* *1* -
VOX
jestli máte někdo TV stanici VOX tak si jí zapněte, je tam totiž něco o MJ až do 13 h nebo tak nák *15* -
oslava :)
Ahojky... :) Předevčírem jsem slavila narozeniny a dostala jsem tu nejůžasnější věc...MICHAEL JACKSON VISION :D Já normálně skákala radostí až do stropu a můžu vám říct,že je to parádní... a co jinak vy,jak to jde?? -
-
Re: oslava :)
ahoj... já se mám blbě páš sem teď zjistila že možná nedostanu ani DVD ani CD *9* a nebo jenom DVD nebo jenom CD *9* Nevíte někdo kolik to DVD stojí? *7* -
-
Re: Re: oslava :)
jak kde.Někde jsem to viděla za 500,někde i za 720 tk nwm....a to CD kolem 400 ne? *7* -
-
Re: Re: Re: oslava :)
no řekla bych,že normálně z krámu to bylo trošku dražší,ale nevim,mamina mi to nechce říct :DD -
-
Re: Re: Re: Re: oslava :)
*15* *15* já si teď vzpoměla že mám pak na konci ledna ještě narozky!! *15* *15* Takže si to samozdřejmě budu přát na narozky... pokud CD a DVD nedostanu na vánoce *15* *15* ale hlavně to DVD páč to si nemůžu stáhnout *15*
-
-
-
-
-
Video
http://www.youtube.com/watch?v=PVlx NAC81UA *14* -
-
Re: Video
*14* ze začátku to je smutný *9* ale pěkný *14* *15* *15*
-
-
:****
Ahoj ženy *15* nějaký noví zážitky s MJ?? já mám *15* *15* včera sme byli na koncertě Harlem Gospel Choir (sou z NYC a sou černoši a černošky *3* ) no a oni zpívali jejich písničky a fakt dobře to rozjeli *15* *15* a potom na konci zpívali We Are the World *14* *14* Sem se tam málem roztekla *15* zpívala sem snad jenom já a ségra a ti zpěváci... a ty lidi co tam byli prostě jen stáli a čuměli... taky že já sem tam byla nejmladší jinak tam byli takový starý báby a dědkové *15* No a taky lidi kolem 30- 40 (asi) *15* No ale jako líbilo se mit to a aji sem jim rozuměla *15* -
-
Re: :****
*15* to sis musela užít *4* já nic nemám,snad jen to,že jsem zjistila,že můj spolužák umí postavení na špičky,ale fkt dobře,docela sem čuměla *15* -
-
Re: Re: :****
woow *8* *15* já jak se znám tak bych si zlomila palce *15*
-
-
-
překvápko ::) !♥
Ahojky všichni.. :-) tak co jak je?Co se řeší..hádam že Majky ::) omlouvám se že jsem tu nebyl měl jsem zákaz ::( ♥♥ *14* -
-
Re: překvápko ::) !♥
Jo, řeší se Majký, jak jinak a jak se máš?
-
-
Rukavička
já sem se asik fkt zcvokla *15* já spím v rukavičce *15* jsem se jednou v noci probudila a měla jsem upe divný pocit....tk sem si dala tu svojí bílou úžasnou rukavičku a hned sem usla *15* no tk asi budu spát v rukavičce pořád *15* *15* -
-
Re: Rukavička
tak to je hustý spát v rukavičce. *15* a neboj nescvokla ses *15* -
-
Re: Re: Rukavička
to sem ráda *15* ale v ní se spí fkt dobře *15* -
-
Re: Re: Re: Rukavička
ty máš rukavičku *7* *15* já bych si jí zničila kdybych v ní spala *15* -
-
Re: Re: Re: Re: Rukavička
jj *15* ale mi se záhadným způsobem ete nezničila *3* *15*