-
Tapety
Včera jsem se konečně podívala na VŠECHNY tapety co tu jsou a už je mám rozplánované na 3 roky dopředu *15* dycky jedna na týden *15* takže dík tomu, kdo ty tapety dělá *4* -
-
Re: Tapety
no, já je sice moc nedělám, ale ta první je zrovna moje *15* *15* příšerný *15* ale aspoň, že mě to baví =) Přidám klidně další =) -
-
Re: Re: Tapety
jooo *15* *15*
-
-
Re: Tapety
To se máš... Nemáš náhodou vlastní počítač? Já kdybych dala na plochu obrázek Michaela, tak si vyslechnu od táty hodinovou přednášku, kterak jsem na něm závislá a že mi maj stačit obrázky v mobilu atd atd. *15* *15* -
-
Re: Re: Tapety
jo mám noťas na "studijní účely" *15* *15* -
-
Re: Re: Re: Tapety
já budu mít taky *15* *15* na "studijní účely" *15* ale až o vánocích *15*
-
-
-
-
!stránka!
HOLKY!!! našla sem nejúúúžasnější stránku ne světě!!! *15* *14* *3* *14* *8* -
-
Re: !stránka!
já ji chcu taky věděěět *15* *15* -
Re: !stránka!
co takhle odkaz? *15* -
-
Re: Re: !stránka!
*15* *15* to mě pobavilo... a podělíš se o ni s náma?? *7* *15* -
-
Re: Re: Re: !stránka!
a jééé *15* *15* dej sem odkaz *15* -
-
Re: Re: Re: Re: !stránka!
juj to mi trochu vypadlo... *15* *15* http://kingofpop.cz/obchod/ -
-
Re: Re: Re: Re: Re: !stránka!
njn ale mě se prostě líbí.. a nejúžasnější až tak neni to byl jen ten první dojem .. *15* *15* *15* -
no, nejžasnější na světě sice naní, ale zajímavý *15* *15* -
taková novinka *15* *15* ale maj to tam drahý
-
-
-
-
-
-
písničky
Hele nevíte proč nám ty písničky dávaj poslechnout? *7* Jako třeba kdyby dali na net jen jednu tak nic neřeknu ale teď už dali tři... *7* Jako mě to nevadí ale snad smůla pro ně ne... když je všechny daj na net, my si je poslechnem a pak na co by sme si to album měli kupovat *7* *15* *15* -
-
Re: písničky
no, tak jako úplně jsem tě nepochopila, ale já si myslím, že kvůli tomu, aby lidi věděli, o co se jedná. :D A když SONY stahuje nějaký videoklipy nebo písničky, tak je to tím, že chcou, aby si to lidi koupili a aby oni naplnili kapsy. *9* Ale doufám, že budu mít tu možnost si to koupit, protože rodiče mě ještě nikdy nic s Michaelem nekoupili :( Takže musím holt sětřit. *3* -
-
Re: Re: písničky
no to je jedno... *15* já jen že je tam 10 písniček a oni 3 daj na net...
-
-
-
One More Chance
Ahojky,tady jsem našla kousek klipu k písni One More Chance:http://www.youtube.com/watch ?v=Z3QAjr6XU-k&feature=player_embed ded# *3* -
-
Re: One More Chance
Jojo, už jsem to viděla :) Určitě se na to koukejte, dokud to tam ještě je :D Co kdyby si SONY náhodou vzpomněla, že to chce zas stáhnout? *15* *15* -
-
Re: Re: One More Chance
jojo přesně :DD Já se tak těším na to DVD Vision :DD To je ale náhodička,zrovna má vyjít čtyři dny před mýma narozkama :DD Tak jsem ohlásila rodičům,že když nebudou vědet co,tak to jenom tak mimochodem vychází 22.listopadu a už je to i na netu.. :DD Prej:Hmmm tak jo :D A já a to nové CD může být k Vánocům?? Hmm tak jo :DD Takže jsem maximálně šťastná a to mam slíbenou ještě encyklopedii jak tam jsou třeba lístky na koncert třeba z Victory atd..pořeby na koně...takže super :DD -
-
Re: Re: Re: One More Chance
Takový krásný Vánoce chci taky. A narozky.... prostě s Michaelem. Jenže o tom si můžu nechat jenom zdát. *9*
Ale jinak dopředu všechno nejlepší, protože pak bych na to asi už zapomněla, kdybys to znovu nepřipomněla *15* -
-
Re: Re: Re: Re: One More Chance
jéé děkuji :)) Fakt je tak hrozná?? Já jsem jí jenom v rychlosti prolistovala a zahlídla tam vstupenku...No nevadí,stejnak si jí budu přát,apsoň kvůli těm vstupenkám :) -
-
Re: Re: Re: Re: Re: One More Chance
zuzanka666 - hmmm fakt zajímavej názor ...... *15* *15* -
jakou písničku myslíš? One More Chnace? -
Tu písničku jsem dneska slyšela v obchodě poprvý, je moc hezká. *1* -
aha, tak to já já jsem asi jenom normální fanynka *15* Moc toho jako nemám, ale základní věcičku naštěstí mám :) A to je knížka Tanec jako Sen *3* -
Jako šílené fanynky jako jsme my by měly mít o svém idolu všechno(nebo aspon všechno chtít)i když jsou to s....y.A popravdě řečeno skoro každá knížka o Maikím je hrozná,samy kecy.To ovšem neplatí o tech co sám napsal. *3*
-
-
-
Re: Re: Re: One More Chance
Tu Encyklopedii nedoporučuju :D to je šílená sra*ka .. plno bulvárních keců .. hlavně ke konci .. to jsem šílela :D .. ale zase je tam třeba patent na lean boty a oddací list MJ a LMP *15* *15* -
-
nejvíc jsem se "smála" když tam psali že při prohlídce jeho domu našli plno otevřených vypitých vín a tvrdého alkoholu a plno filmů a časopisů s péčkem *15* *15* *15* *15* -
náhodou *15* tam ke konci je úžsná věta: Je jen velmi málo lidí na světě, kteří umí tak intenzivně prozářit celý svět, jen hrstka skvělých lidí, kteří kdy zářili tak jasně. Nechť nás rozechvívá navždy.
a maska na Dangerous je drsná *15* jsem v tom šla na Halloween party *15* -
-
Ale taky je tam plno hnusných vět ... Když sem to četla, tak jsem měla sto chutí tu knížku vyhodit z okna .. :D
-
-
*7* *7* vážně *7* -
-
my se bavíme o obrázkový encyklopedii ne?? *7* -
To je ta, o které se bavíme ne ? *15* -
teď sem to našla.. menuje se Legenda Michael Jackson *15* nevíš o ní neco?? *7* -
*8* ježiš *15* neska sem to vyděla v knihkupectví *15* no a nwm... asi si koupím jinou knížku...teď si nevzpomínám na její název... no a jelikož stojí 900 tak mi jí máma nekoupí *9* takže si koupím sama pro sebe dárek *15* -
Jo .. někteří fans to chválí, ale já už bych si to nikdy nekoupila :D ... kecy, že v BOW "agresivně tančí na autě, chytá se za rozkrok a simuluje tím masturbaci" .... děsný ... nebo tam bylo, že ho Bodyguardi táhli ožralýho do soudní síně ...
-
-
-
-
-
-
13 výročí...
Dneska je 15.11., a to znamená, že je to dneska 13 výročí od svatby Michaela a Debbie. Přiznám, se, že kdyby mi to neřekla ségra, která Michaela ani nezná, sama bych to nevěděla *15* -
-
Re: 13 výročí...
já sleduju hlavně výročí s Lisou... s Debie mě to ještě nenapadlo *15* *15* Good idea! *15*
-
-
Další nová píseň ..
Ahojky holky, jak se vám líbí Michaelova nová píseň Keep Your head up *14* , je úplně boží, prostě nádherná, Michael tam má tak krásně jemný andělský hlas *4* *14*....
http://soundcloud.com/tracks/search?q=michael+jackson+keep+your+head+up
pouštím si ji pořád dokola je úžasná *14* *14* *14* *14* *4* *4* *14* -
-
Re: Další nová píseň ..
jo je dokonalá *14* *14* -
Re: Další nová píseň ..
Už to tam zas jde? Včera mi to nešlo, ale možná je to tím, že už jich je tam několik navíc. Fakt krásná =) Taky ji poslouchám pořád dokola a díky Thesimse ji mám i na mp3 =) *15* -
-
Re: Re: Další nová píseň ..
koukám, že tam už je to taky na stáhnutí
-
-
-
Kouzelný Neverland
Vsadím se, že jste většinu fotek neviděli, takže teď se na to každý povinně povívejte *15* (vtip) Jednoduše a stručně: KRÁSA ♥
http://photos-michael-jackson.elusiveshadow.com/categories.php?cat_id=58 -
-
Re: Kouzelný Neverland
Moc, moc děkuji za krásnou stránku fotek, to budu mít snad na celý rok *14* *15* , než to prohlédnu... *15* *15*
Taky mám tu písničku na mp3 *14* *14* *3* -
-
Re: Re: Kouzelný Neverland
mě šlo hlavně o ten Neverland a ne o celou stránku.
-
-
Re: Kouzelný Neverland
ano madam *15* hned se na to podívám *15* -
-
Re: Re: Kouzelný Neverland
hustýý *14* tak tam se jednou podívám *15* -
-
Re: Re: Re: Kouzelný Neverland
já prostě k tomu nemám co dodat. fakt se nestačím divit, že tohle (nejen) všechno je Michaelovo *8* *14* -
-
Re: Re: Re: Re: Kouzelný Neverland
http://photos-michael-jackson.elusi veshadow.com/details.php?image_id=4 875
Já tam chci být *14* -
-
Re: Re: Re: Re: Re: Kouzelný Neverland
jestli se tam nikdy nedostanu, tak chci aspoň, aby se mi o tom zdálo *15* aspoň by tam byl ještě Michael *14* -
Re: Re: Re: Re: Re: Kouzelný Neverland
*14* *14* *14* já taky *15* *14*
-
-
-
-
-
-
Helax
včera na Helaxu hráli Breaking News ! A pak se tam upe dlou dohadovali o Sony a pravosti hlasu .....došli k závěru že nic neví *15* *15* -
-
Re: Helax
Helax? To u nás asi není :D Mám svý oblíbený rádio Blaník *15* *15* né, kecám.
Kousek za Znojmem jsou hranice do Rakouska, takže poslouchám německý rádio, kde hrajou Michaela snad každý den *15* aspoň si tak procvičím němčinu, která mi víc, než nejde *15* -
-
Re: Re: Helax
já poslouchám Evropu... tam sice Michaela hrajou málo ale třeba někdy jo... *15* a taky někdy to přeladíme na Vysočinu kde hrajou starý hity takže hrajou i MJ a někdy v autě posloucháme Blaník *3* *15* *15* -
-
Re: Re: Re: Helax
Evropu poslouchám jenom tehndy, když mi nejde naladit to moje oblíbený rádio, protože Evropa jde u nás nejlíp naladit :D A Michaela tam hrajou míň, než zřídka. A když už něco zahrajou, tak je to jenom Black Or White, nebo Heal The World. Nic jinýho jsem od nich zatím neslyšela. -
-
Re: Re: Re: Re: Helax
já sem slyšela někdy před tejdnem nebo před dvěta remix Don't Stop 'til you get enough -
-
Re: Re: Re: Re: Re: Helax
*15* *15* *15* -
*15* já vím *15* já jen tak *15* -
Však já nic neříkám *15* -
*15* *15* co jako? já musím říct co sem slyšela *15* -
nojóno *15*
-
-
-
-
-
-
čí chyba?
Já to nechápu. Písničku si stahuju.. potom si ji poslechnu poprvý: 0:49
Pak jsem si to stáhla ještě jednou, jestli to není nějaká chyba stahování: 0:55
No a do třetice všeho dobrého 0:36 *15* *15* *15* -
-
Re: čí chyba?
áá konečne 5:10 *15* velkej rozdíl, že? -
-
Re: Re: čí chyba?
*15* *15* to se občas stává *15* *15* a navíc teď je už ten počítač unavenej *15* *15* tak nějak nezvládá *15* -
-
Re: Re: Re: čí chyba?
no, to jo. :D Já si vždycky písničky stahuju z Opery, protože tam to jde rovnou uložit, ale po tom třetím pokusu jsem to zkusila z Firefoxu :D *15* *15* -
-
Re: Re: Re: Re: čí chyba?
jj Opera je lepší než Firefox *15* a taky rychlejší *15* -
-
Re: Re: Re: Re: Re: čí chyba?
Docela dost *15* -
jak? *7* *8* *15* *15* -
jistěéé *15* Nechtěj vědět, jak ten náš je starej *15* -
*8* *8* *15* tak asi my máme divnej počítač *15* on už je těch pár pátků už starej *15* -
Mě se Firefox teda neseká. A to mám navíc ještě nějakou starou verzi *15* -
já sem furt na opeře a na firefoxu jenom když se opera sekne *15* *15* -
no, to jo, ale ne ve všem *15* já jsem pořád na firefoxu. Na opeře jenom něco stahuju.
-
-
-
-
-
-
...
písnička Keep Your Head Up se mi strašně moc líbí =) Tak už si někdo (Simča) určitě všiml, mám ji i na FB, poslouchám ji pořád dokola a ještě pořád nemám dost *15* *15* No to víte, když se mi něco líbí, tak se od toho nemůžu jen tak odlepit *15* *15* Fakt krásná =) Jinak co se týče Michaelova hlasu, tak ze začátku jsem si nebyla jistá, ale když to tak poslouchám pořád dokola, tak už si sem jistá *14* -
-
Re: ...
taky jsem si už jistá *4* *14* -
Mně to teda, jak MJ znělo hnedka *15* .. narozdíl od Breaking News *15* -
-
Re: Re: ...
tak to je jasný, že v KYHU tam jde Michael slyšet víc, než v BN. To bezpochybně *15* *15*
No, jinak před chvilkou jsem si KYHU poslechnout na FB znova a už to nejde. To stejný se s stalo i na BN. Fakt nevím, co tam s tím dělají. Ale na Youtube to naštěstí taky je *4* -
-
Re: Re: Re: ...
Sony to asi nějak stahuje .. *15* A z YT to taky můžou stáhnout .. *15* -
-
Re: Re: Re: Re: ...
No, takže dík.. Tys to přivolala.*15* Ještě dneska jsem to poslouchala tady:
http://www.karaoketexty.cz/texty-pisni/jackson-michael/keep-your-head-up-183384
grrrr *10* asi budu vraždit *15* *15* *15*
Sony to sice nestáhla, ale zase tam melou o nějakých autorských právech. Je ještě nějaká stránka, kde se to dá poslouchat? -
-
Re: Re: Re: Re: Re: ...
*4* -
Nemáš zač *15* *15* -
ó, děkuji, já věděla, že mě v tom hledání nenecháš samotnou *15* *15* -
si to stáhni *15*
http://www.uloz.to/6547776/michael-jackson-keep-your-head-up-mp3
-
-
Re: Re: Re: Re: ...
no to nedej Bože, aby to stáhli *13* *15* Doufám, že to co nejdřív vyjde na mp3, abych to mohla stáhnout já :D "si" samozřejmě :D *15*
-
-
-
-
Mě se taky moc líbí *14* Ale máš pravdu, ten hlas se mi ze začátku taky moc nezdál, jak jsem si ji poslechla víckrát vim, že je to Miki *14* *14* -
-
Re: Re: ...
ale celkově myslím že je hezčí než Breaking News *3* a nechápu proč to Michael nechtěl vydat vždyť je to tak pěkná písnička *14* *14* -
-
Re: Re: Re: ...
To je pravda, že je hezčí *15* *14*
Michael ji nevydal asi kvůli jiným důvodům, ale to my se už nedozvíme :( Když Michael nahrával nějaké nové album, vždycky nahrál několik desítek písní a z toho vybral ty nejlepší. Možná ji Michael ani nestihl vydat. Ale o takových věcech se můžeme vlastně jen dohadovat.
-
-
-