-
vánoce
Ahoj lidičky, tak jsem se dneska dozvěděla, že dostanu album Michael, tak nehorázná radost *14* *3* -
-
Re: vánoce
Tak to je úžasné, já také dostanu album Michael, ale dnes jsem dostala MJ 3D plakát, je senzační.... *14* *1* *4* *15* -
-
Re: Re: vánoce
jůůůů 3D plakát....kde jsi ho vzala?? *15* *15* -
-
Re: Re: Re: vánoce
To je on..
http://www.posters.cz/3d-plak aty/michael-jackson-3d-v13194
méh o srdce šampion *14* *15* *1* *4* -
-
Re: Re: Re: Re: vánoce
wááááw ten chcu!! *14* *15* ale už mám na vánoce Vision , The Experience a možná ete Michael tk nwm *15* *15* -
-
Re: Re: Re: Re: Re: vánoce
Ahojky všichni, ono je hodně věcí s Michaelem, které jsou úžasné, ten kalendář jsem si už koupila také je krásný moc..holky držím palce ať pod stromečkem máte hodně věcí s MJ *14* *1* *4* -
No jasně že v DVD prodejně *15* Jinak ten plakát je fakt super. *14* Já jsem ted dostala kalendáž MJ *14* A taky doufám,že dostanu k Vánocům něco pěkného s MJ *15* -
wooow *14* hustý *15* já budu mít taky Vision a Michael *15* nevíte kde byse dalo Vision koupit?? asi v DVD prodejně co?? *15*
-
-
-
Re: Re: Re: vánoce
Dostala jsem ho předčasně k vánocům *15* , u nás v record prodejně *1*
-
-
-
Re: vánoce
joo?? to se máš *4* já asi dostanu Vision ale album ete nwm ....snad jo *15* *15*
-
-
Chcete aby Janet vystoupila v Praze...?
Michaelova sestra Janet se vydává na světové turné a vyzývá fans, aby si sami odhlasovali, ve kterém městě má zazpívat. Hlasujte zde http://www.janetjackson.com pro Prahu!!! Není v hlavní nabídce, tak napište do other city Prague, vyplňte Vaší emailovou adresu (pokud jich máte více, hlasujte vícekrát! :D) a klikněte na "Submit your info".
Pokud máte blog, tak si to tam dejte, nebo požádejte své známé aby také hlasovali!
To by bylo úža kdyby tady Janet vystoupila, hned bych tam šla *15* S thesimsou vid? *15* *15* -
-
Re: Chcete aby Janet vystoupila v Praze...?
Tak prej se tam má psát "Prague, Czech Republic" *15* -
-
Re: Re: Chcete aby Janet vystoupila v Praze...?
*15*
-
-
taky bych tam šla *15* -
Yep, yep *15* a do první řady! *15* a budem na ňu čekat před hotelem *15* třeba se nám s ní podaří dát fotó *15* -
-
to jsou plány... Já už jsem hlasovala :D E-maily mám 4, ale jeden si už bohužel nepamatuju :D -
jasnýýýý, všechno neee *15* *15*
-
-
-
tábor
ahojte!! te´d jsem byla na víkendovém táboře a myslela si, že to bude hrůza tak bez MJ ale zjistila jsem že ne! Moje dávná kámoška chytla Michaelmanii *15* tk sme chodili a jak trotli jsme zpívali melodii k Black or White a pak: AOOOW *15* na diskoškách nám ho pořád hráli a my sme to na Beat It a Thriller pořádně rozjeli *15* a nejlepší bylo, když se vedoucí ptal co chceme zahrát tak nějaká 5-ti letá holčinka řekla: Michaela Jacksona *14* -
-
Re: tábor
Tak to jsi měla zážitek, co *15* Já taky zjistila, že moje spolužačka má ráda Michaela. *3* -
-
Re: Re: tábor
To se máte že vaše kámošky a spolužačky maj Michaela rádi... U nás takový nány že maj rádi možná tak Cyrus a "Hanu Montánu" a ti co měli rádi MJ tak už sou na střední *9* ... Jo ale mí spolužáci si furt spívaj We are the world *15* -
-
Re: Re: Re: tábor
u nás je nejlepší když já zakopnu nebo se mi něco stane tk kluci: aooow *15* už se asi smířili s tím že sem šílenec *15*
-
-
-
-
OMCh
*15* Tyjo já tu furt čekám kdo se první zeptá na ten klip k One More Chance a ono nic *15* *15* Takse ptám první... Co na něj říkáte? *7* *15* -
-
Re: OMCh
Já ho ještě neviděla *15* -
-
Re: Re: OMCh
já taky ne *15* -
-
Re: Re: Re: OMCh
www.michaeljacksonweb.cz *15* *15* tam to je *15* -
-
Re: Re: Re: Re: OMCh
hezké moc *3* ale mohl se víc otočit na kameru *15*
-
-
-
-
-
x)
Čáu lidi,jak je?? Dneska to bylo úplně suprový ráno :)) Dostala jsem k svátku kalendář s MJ...konečně :-* no a prej,že ještě něco dostanu x) Já jsem tak šťatsná,že mam konečně ten kalendář x) -
-
Re: x)
to já dneska slavila narozky..:) a dostala sem od rodičů dvě knížky MJ(dostala bych toho víc jenže sem jakoby k narozkám dostala vstupenku na Lady Gaga..) -
-
Re: Re: x)
děkuji :-* Tobě taky všechno nejlepší,já mam narozky zase příští týden v pátek x) A co si dostala za knížky?? :)
-
-
*Záávist*
a jinak všechno nejlepší..:) -
twl ty se máš..!!! *ZÁVIST* *15* *15* *15* a kdy si měla svátek? jinak všechno nejlepší .. *15* *15* -
-
Re: Re: x)
nezáviď,taky se dočkáš,dneska mam svátek...DĚKUJU :) -
-
Re: Re: Re: x)
no snad jo .. *15* jo ahá Nikča vlastně .. *15* *15* a jak vypadá ten kalendář ? *4* -
-
Re: Re: Re: Re: x)
děkuji za přání :-* -
Re: Re: Re: Re: x)
http://www.nejlevnejsi-knihy.cz/kou pit/NK11-Michael-Jackson-CURE-PINK- 0107512/ tuten to je x) No néasi ČUPR ŽENO *15* -
-
Re: Re: Re: Re: Re: x)
všechno nejlepší *3* Já taky budu mít kalendář ale až pod stromeček *15* *15*
-
-
-
-
-
-
Existuje něco roztomilejšího??
Myslím,že rozhodně ne!! *14* *14* *14* *14* před pár hoďkama jsem to tam nahrála *4* http://www.youtube.com/watch?v=M_LyG4ZJo-4 -
-
Re: Existuje něco roztomilejšího??
jeziisss to je roztomilý hlavně ten začátek jak mu tam zpívá .. fakt nic roztomilejšího snad neni..!!! *14* *14* *14* *3* *3* *3*
-
-
Hold my Hand
Mám jako mp3 Hold my Hand..:) -
chybí mi tu
miluju Michaela Jacksona♥♥♥ a bude mi tu chybět *9* *9* *9* -
klip k HMH
Ahoj... *15* Co říkáte na to že bude klip k Hold my Hand? *7* no já nevim nevim... je to ňáký záhadný všechno... *15* *15* -
-
Re: klip k HMH
To ani nevím, že se točí nějakej klip jo a HMH je suprová písnička, nedávno jsem slyšela tu novou Michaelovu písničku, ale nevím, jak se jmenuje-není to Hold my hand. Je moc pěkná. *3* *14* -
nojo, ty seš taky nějaká záhadná *15* ale to byl samozřejmě jen vtip *15* ano, ano, máš pravdu... je to prostě ZÁHADNÝ *15* -
-
Re: Re: klip k HMH
*15* *15* ty pindolíno co je na mě záhadnýho?? *15* *15* Víš jak dlouho sem to slovo hledala?? *15* Mě napadlo že je to divný, trapný, atd... a pak mě napadlo záhadný *15* *15* *15* -
-
Re: Re: Re: klip k HMH
pindolíno *15* *15* *15* *15* *15* kaj si na to přišla? *15* -
-
Re: Re: Re: Re: klip k HMH
to říkali teďka někdy v novým seriálu "Dokonalý svět" *15* *15* *15*
-
-
-
-
on se teprve nahrává ne? *15* no ale to s tím bezrukým se mi nelíbí a nwm no..... *15*
-
-
MTS
už jsem si tu dlouho nedělala reklamu tak t musim napravit... *15* *15*
no tady http://my-angel-michael.blog.cz/1011/much-too-soon-plna-verze máte celou verzi Much Too Soon... co na ní řikáte? Mě se mooooc líbí, je krásná... ale co hlavní... je to jistej Michael!!! *15* -
-
Re: MTS
To ti jako ještě nestačí? *15* -
už je i na ulož to v mp3 *4* http://www.uloz.to/6588703/michael-jackson-much-too-soon-mp3 -
ano je nádherná *4* Michael má krásný hlas
*14* -
-
Re: Re: MTS
Má krásné oči a hezké vlasy. *14*
-
-