Přejít na výpis diskuzí

Michael Jackson

OSOBNOST 31.12.2006 
53721 příspěvků

Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit
  • janikoz

vánoce

Ahoj lidičky, tak jsem se dneska dozvěděla, že dostanu album Michael, tak nehorázná radost *14* *3*
    • jackson1

Re: vánoce

Tak to je úžasné, já také dostanu album Michael, ale dnes jsem dostala MJ 3D plakát, je senzační.... *14* *1* *4* *15*
      • misuleee

Re: Re: vánoce

jůůůů 3D plakát....kde jsi ho vzala?? *15* *15*
        • jackson1

Re: Re: Re: vánoce

To je on..
          http://www.posters.cz/3d-plak aty/michael-jackson-3d-v13194
          méh o srdce šampion *14* *15* *1* *4*
          • misuleee

Re: Re: Re: Re: vánoce

wááááw ten chcu!! *14* *15* ale už mám na vánoce Vision , The Experience a možná ete Michael tk nwm *15* *15*
            • jackson1

Re: Re: Re: Re: Re: vánoce

Ahojky všichni, ono je hodně věcí s Michaelem, které jsou úžasné, ten kalendář jsem si už koupila také je krásný moc..holky držím palce ať pod stromečkem máte hodně věcí s MJ *14* *1* *4*
            • zuzanka666

Re: Re: Re: Re: Re: vánoce

No jasně že v DVD prodejně *15* Jinak ten plakát je fakt super. *14* Já jsem ted dostala kalendáž MJ *14* A taky doufám,že dostanu k Vánocům něco pěkného s MJ *15*
            • Re: Re: Re: Re: Re: vánoce

wooow *14* hustý *15* já budu mít taky Vision a Michael *15* nevíte kde byse dalo Vision koupit?? asi v DVD prodejně co?? *15*
        • jackson1

Re: Re: Re: vánoce

Dostala jsem ho předčasně k vánocům *15* , u nás v record prodejně *1*
    • misuleee

Re: vánoce

joo?? to se máš *4* já asi dostanu Vision ale album ete nwm ....snad jo *15* *15*
  • polinka

Chcete aby Janet vystoupila v Praze...?

Michaelova sestra Janet se vydává na světové turné a vyzývá fans, aby si sami odhlasovali, ve kterém městě má zazpívat. Hlasujte zde http://www.janetjackson.com pro Prahu!!! Není v hlavní nabídce, tak napište do other city Prague, vyplňte Vaší emailovou adresu (pokud jich máte více, hlasujte vícekrát! :D) a klikněte na "Submit your info".
    Pokud máte blog, tak si to tam dejte, nebo požádejte své známé aby také hlasovali!

To by bylo úža kdyby tady Janet vystoupila, hned bych tam šla *15* S thesimsou vid? *15* *15*
    • polinka

Re: Chcete aby Janet vystoupila v Praze...?

Tak prej se tam má psát "Prague, Czech Republic" *15*
      • anet.k

Re: Re: Chcete aby Janet vystoupila v Praze...?

*15*
    • misuleee

taky bych tam šla *15*
    • thesimsa

Yep, yep *15* a do první řady! *15* a budem na ňu čekat před hotelem *15* třeba se nám s ní podaří dát fotó *15*
      • anet.k

to jsou plány... Já už jsem hlasovala :D E-maily mám 4, ale jeden si už bohužel nepamatuju :D
      • polinka

jasnýýýý, všechno neee *15* *15*
  • misuleee

tábor

ahojte!! te´d jsem byla na víkendovém táboře a myslela si, že to bude hrůza tak bez MJ ale zjistila jsem že ne! Moje dávná kámoška chytla Michaelmanii *15* tk sme chodili a jak trotli jsme zpívali melodii k Black or White a pak: AOOOW *15* na diskoškách nám ho pořád hráli a my sme to na Beat It a Thriller pořádně rozjeli *15* a nejlepší bylo, když se vedoucí ptal co chceme zahrát tak nějaká 5-ti letá holčinka řekla: Michaela Jacksona *14*
    • janikoz

Re: tábor

Tak to jsi měla zážitek, co *15* Já taky zjistila, že moje spolužačka má ráda Michaela. *3*
      • mischicka

Re: Re: tábor

To se máte že vaše kámošky a spolužačky maj Michaela rádi... U nás takový nány že maj rádi možná tak Cyrus a "Hanu Montánu" a ti co měli rádi MJ tak už sou na střední *9* ... Jo ale mí spolužáci si furt spívaj We are the world *15*
        • misuleee

Re: Re: Re: tábor

u nás je nejlepší když já zakopnu nebo se mi něco stane tk kluci: aooow *15* už se asi smířili s tím že sem šílenec *15*
  • mischicka

OMCh

*15* Tyjo já tu furt čekám kdo se první zeptá na ten klip k One More Chance a ono nic *15* *15* Takse ptám první... Co na něj říkáte? *7* *15*
    • janikoz

Re: OMCh

Já ho ještě neviděla *15*
      • misuleee

Re: Re: OMCh

já taky ne *15*
        • mischicka

Re: Re: Re: OMCh

www.michaeljacksonweb.cz *15* *15* tam to je *15*
          • misuleee

Re: Re: Re: Re: OMCh

hezké moc *3* ale mohl se víc otočit na kameru *15*
  • nikcajacksonka

x)

Čáu lidi,jak je?? Dneska to bylo úplně suprový ráno :)) Dostala jsem k svátku kalendář s MJ...konečně :-* no a prej,že ještě něco dostanu x) Já jsem tak šťatsná,že mam konečně ten kalendář x)
    • ms.jackson

Re: x)

to já dneska slavila narozky..:) a dostala sem od rodičů dvě knížky MJ(dostala bych toho víc jenže sem jakoby k narozkám dostala vstupenku na Lady Gaga..)
      • nikcajacksonka

Re: Re: x)

děkuji :-* Tobě taky všechno nejlepší,já mam narozky zase příští týden v pátek x) A co si dostala za knížky?? :)
    • ms.jackson

Re: x)

*Záávist*
      a jinak všechno nejlepší..:)
    • Re: x)

twl ty se máš..!!! *ZÁVIST* *15* *15* *15* a kdy si měla svátek? jinak všechno nejlepší .. *15* *15*
      • nikcajacksonka

Re: Re: x)

nezáviď,taky se dočkáš,dneska mam svátek...DĚKUJU :)
        • terullka00

Re: Re: Re: x)

no snad jo .. *15* jo ahá Nikča vlastně .. *15* *15* a jak vypadá ten kalendář ? *4*
          • nikcajacksonka

Re: Re: Re: Re: x)

děkuji za přání :-*
          • nikcajacksonka

Re: Re: Re: Re: x)

http://www.nejlevnejsi-knihy.cz/kou pit/NK11-Michael-Jackson-CURE-PINK- 0107512/ tuten to je x) No néasi ČUPR ŽENO *15*
            • mischicka

Re: Re: Re: Re: Re: x)

všechno nejlepší *3* Já taky budu mít kalendář ale až pod stromeček *15* *15*
  • mijaja

Existuje něco roztomilejšího??

Myslím,že rozhodně ne!! *14* *14* *14* *14* před pár hoďkama jsem to tam nahrála *4* http://www.youtube.com/watch?v=M_LyG4ZJo-4
    • Re: Existuje něco roztomilejšího??

jeziisss to je roztomilý hlavně ten začátek jak mu tam zpívá .. fakt nic roztomilejšího snad neni..!!! *14* *14* *14* *3* *3* *3*
  • baluska1

Hold my Hand

Mám jako mp3 Hold my Hand..:)
  • jacicek

chybí mi tu

miluju Michaela Jacksona♥♥♥ a bude mi tu chybět *9* *9* *9*
  • mischicka

klip k HMH

Ahoj... *15* Co říkáte na to že bude klip k Hold my Hand? *7* no já nevim nevim... je to ňáký záhadný všechno... *15* *15*
    • janikoz

Re: klip k HMH

To ani nevím, že se točí nějakej klip jo a HMH je suprová písnička, nedávno jsem slyšela tu novou Michaelovu písničku, ale nevím, jak se jmenuje-není to Hold my hand. Je moc pěkná. *3* *14*
    • anet.k

nojo, ty seš taky nějaká záhadná *15* ale to byl samozřejmě jen vtip *15* ano, ano, máš pravdu... je to prostě ZÁHADNÝ *15*
      • mischicka

Re: Re: klip k HMH

*15* *15* ty pindolíno co je na mě záhadnýho?? *15* *15* Víš jak dlouho sem to slovo hledala?? *15* Mě napadlo že je to divný, trapný, atd... a pak mě napadlo záhadný *15* *15* *15*
        • misuleee

Re: Re: Re: klip k HMH

pindolíno *15* *15* *15* *15* *15* kaj si na to přišla? *15*
          • mischicka

Re: Re: Re: Re: klip k HMH

to říkali teďka někdy v novým seriálu "Dokonalý svět" *15* *15* *15*
    • misuleee

on se teprve nahrává ne? *15* no ale to s tím bezrukým se mi nelíbí a nwm no..... *15*
  • polinka

MTS

už jsem si tu dlouho nedělala reklamu tak t musim napravit... *15* *15*
    no tady http://my-angel-michael.blog.cz/1011/much-too-soon-plna-verze máte celou verzi Much Too Soon... co na ní řikáte? Mě se mooooc líbí, je krásná... ale co hlavní... je to jistej Michael!!! *15*
    • Re: MTS

To ti jako ještě nestačí? *15*
    • misuleee

Re: MTS

už je i na ulož to v mp3 *4* http://www.uloz.to/6588703/michael-jackson-much-too-soon-mp3
    • misuleee

Re: MTS

ano je nádherná *4* Michael má krásný hlas
      *14*
      • Re: Re: MTS

Má krásné oči a hezké vlasy. *14*

Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit