-
majkíííí
moje ségra mě buzeruje za to že furt koukám na videoklipy majkla nebo že furt poslouchám jeho písničky moji mámě to ani nevadí naopak je ráda že ho mam ráada ona na něm prožila mládí ségra ta na něm vyrostla ale prej jí to už leze na nervy -
30000
Už budeme mít 30000 příspvků, Majkí by byl na nás pyšný. Ale jinak, už sem zapálila 3 svíčku. Já tady zapaluju jednu za druhou. Dohoří jedna zapálím druhou. Etě že mamka koupila včera balení ze 100 svíčkama, ale do večerra tam nebude ani jedna *15* -
-
Re: 30000
*15* nemám slov *15* vlastně mám. to se máš *14* mě by máma zabila *15* -
-
Re: Re: 30000
No jo no. Mě mamča říkala, že její ségra(mue teta)když jí bylo tka jako mě, že byla do Majkla úpa největhší blázen, a že všude po pokoji měla vylepený plagáty Majkla, a já jí řekla že proto zná tolik písniček. A denska mi řekla, ať jí připomenu až to bude rok, aby koupila 2 balení a smála se *15* -
-
Re: Re: Re: 30000
*15* *15* *15* *15* *15* *15* takže ta tvoje teta ho pořád miluje? *14* *14* *14* *7* *15*
-
-
-
-
dobré ráno
no to teda moc dobrý není já sem se moc nevyspala a nevím proč možná je to tim že je 25 že je 4 měsíce po smrti -
HLASUJTE PRO MJ V HITPARÁDĚ
Ahoj, hlasujte rpo MJ v hitparádě:
http://www.kissdelta. cz/kissparada/ více info u mě na blogu: http://allmichaeljackson.blog.cz/ -
-
Re: HLASUJTE PRO MJ V HITPARÁDĚ
dala sem mu tam hlasy ta písnička je skvělá jo a jestli posloucháte kissdeltu a chytáte tu písničku tak můžete vyhrát cd to nový a lupeny do kina na film ale jenom do liberce -
Re: HLASUJTE PRO MJ V HITPARÁDĚ
už tam tři hlasy ode mě má =) *4*
-
-
4
Ahoj asi by bylo blbý psát dobrý ráno když dobrý neni co? *9* dneska jsou to už 4 měsíce!Nemůžu uvěřit tomu že to tak utíká *9* Ach jo, tolik ho miluju a tolik mi chybí!! *9* *9* -
-
Re: 4
hmm...taky se mi po něm moc stýská *9* sem si říkala, kam tu svíčku mám zapálit, protože kdybych to udělala doma, tak mě mama zabije *9* tak mě něco napadlo.: šla jsem za vesnici, kde nikdo není a anitam nejezdí auta. na tom místě byl kříž, který je tam sám a upe zarostlej šípkiovým keřem a trávou, že ani nejde vidět. tak jsem to tam vytrhala a s tím šípkem jsem se taky docela poprala *15* .no a potom jsem tam zapálila čajovou svíčku, něco jsem se pomodlila *4* , povídala jsem si s MAJKÍM (jakože) a zpívala jsem písničku HEAL THE WORLD. to byla fakt krása. jenom mě tam štvali ti koně co tam stáli vedle v ohradě. *9* alespoň sem jim dala tu hromadu trávy. *15* fakt to bylo tak romantický. upe jsem si připadala že jsem tam sama s majkím *14* . tak to budu dělat každý měsíc *14* *3* -
-
Re: Re: 4
u mě v pokoji má Majkl takovej oltář mám tam vyvěšený plakáty s ním a kytky sem mu tam dala mám tam i svíčku ještě tam chci dát jeho nějaký cd ale kde to mam sehnat a vypalovaný by to bylo blbý no k vánocům bych si moc mocinky přála jeho cd nebo něco s ním tak snad mi někdo přání splní -
Re: Re: 4
tak to mě by taky máma zabila kdybych jí dala doma *15* *15* dík žes to sem napsala budu to taky tak dělat *4* a jak si psala že to bylo jako by tam byl...to se mi taky někdy stane že se mi zdá že tam je se mnou *14* ale nevim jestli to neni jen mou fantazií *15* co myslíš? *4* -
-
Re: Re: Re: 4
nemáš zač *4* si taky myslím že je to dobrý nápad, protože u kříže je to přece přirozený. *4* jsem tam prostě sama(možná s MAJKÍM) jenom ti koně sou fagt........ *15* nevím jestli tam MAJKLŮV duch byl se mnou, ale jestli mě aspoň slyšel. říkala jsem že ho MILUJU *14* a že se mi po něm moc stýská *9*
-
-
-
-
dobré ráno
Dobré ráno..už sme bez Majkího 4 měsíce ..už sem zapálila svíčku . -
-
Re: dobré ráno
Hmm no to jo no. Uteklo to neuvěřitelně rych, zachvíli to bude půl roku, pak rok, pak dva. Chjo. Zajímalo by mě estli to condrat oslavil, že je tak dobrej a že už je to 4 měsíce, co zabyl Majkla.
Mmchm Ahoj. -
-
Re: Re: dobré ráno
Tomu bych se nedivila on je takovej sráč že by byl schopnej to dneska oslavit *16* A co teprve až to bude třeba rok! *9* -
A nejen že mám zapálenou svíčku, ale etě mi tu na plný pecky hraje Heal The weorl, takže mám zapálenou svíčku, a poslouchám. O půlnoci jsem dokonce bulela, že jsou to už 4 měsíce. -
vůbec bych se nedivila,kdyby si otevřel nějakou lahvinku a slavil..!jo a ahooj -
-
Re: Re: Re: dobré ráno
omlouvám se,ale nějak mi blbne net a tak mi to sem skočilo 3x
-
-
vůbec bych se nedivila,kdyby si otevřel nějakou lahvinku a slavil..!jo a ahooj -
-
já si nemyslim, že to slaví. myslim si že ho zabil neúmyslně, a že toho lituje, ale to nic nemění na tom že ho zabil a že je to největší hajzl světa!!! *16* -
Hmm já bych se nedivila, i kdyby seožral. No on si řekl: HEy dneska je to 4 měsice co sem zaby Jacksona, mno to musím osalvi, a ožrat se takou věc pro svět nikdy nikdo neudělal, ale já jo.
Kdyby tohle řekl, anich bych se nedivila, ale myslím si, že toho i v jednu chvíli toho litoval,co udělal.
-
-
-
-
..
Táák jsou to 4 měsíce.. noo ještě né přesně ale jsou..
Tak si dneska užíte 25ti hodinový den a dobrou noc všem *3* -
Ahoj
Tak nic padla půlnoc a já jdu spát. Tak brou -
no lidi
budu muset pomalu nevidim hlava mi padá na klávesnici příznaky nespavosti du dělat haji duci a doufám že se mi bude zase zdát o michaelovi jako za čtvrtka na pátek se mi o něm zdálo ceklou noc ale po chvíli dycky něco jinýho a pak sem to vůbec nechápala!! tak dobrou kočeny a taky vám přeju sladký sny!! DOBROU MICHAELE A MŮŽEŠ MĚ ZASE PŘIJÍT VE SNU NAVŠTÍVIT!! *14* *14* *15* -
-
Re: no lidi
konečně jde někdo spát *15* teď můžu jít taky *15* *15* já jsem dneska hrozně unavená z určitě činnosti *15* *15* *15* takže taky dobróu *5* -
-
Re: Re: no lidi
D -
-
Re: Re: Re: no lidi
obroou ženy *15* tam mělo být *15*
-
-
Re: Re: no lidi
Jaké činnosti ? *15* povídej přeháněj *15* -
-
Re: Re: Re: no lidi
Tooo už se asi nedozvíš *15*
-
-
-
-
titulek
ouch xD Tak jsem si konečně přebrala záložky, hrůza..by jste nevěřila co jsem tam všechno měla za trapárny.. *15* ale tohle video jsem tak měla třikrát.. *15* asi vím proč *14*
http://www.youtube.com/watch?v=LXKpMalvdEA -
-
Re: titulek
Bezva mám komplet mokrej monitor *15* *15* -
Si založ na Youtube profil a ukládej si to do oblíbených budou de ti objevovat v tom profilu *15* to je jednodušší než to pořád dávat do oblíbenách položek *15* -
-
Re: Re: titulek
na youtube už jsem 4 roky *15* *15* *15* ale já to chci mít i v záložkách..
jo nebo né čtyři roky já už tam mám asi 10 kanálů a pořád je měnim takže když je sečteš tak vlastně 4 roky tam sem *15* -
-
Re: Re: Re: titulek
Noo.. to je fakt lepší to mít v záložkách no (iroie) *15* .. hlavně když budeš muset přeinstalovávat počítač a vše se Ti vymaže *15*
-
-
-
jé jůů mnam!! nic víc se říct nedá!! *15* *15* *14* *14* *14* *14* -
-
Re: Re: titulek
dá se mlčet a vychutnávat *15* -
-
Re: Re: Re: titulek
mlčet to nejde ale vychutnávám uplně včším když ho vidím!!! *14* *14* *15*
-