Přejít na výpis diskuzí

Michael Jackson

OSOBNOST 31.12.2006 
53722 příspěvků

Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit
  • tea301

....

nevom jestli ste se někod dival na miss talent na čt1 dneska já sem to kolem deváte přepla z novy a zrovna tam číslo 11 tancovalo na they dont care about us!! jako asi půlku a další půlku na jakousi jinou písničku od uplně někoho cizího!§ aji ta holka na michaela měla klobouk!!
    • zanesskaaaa

Re: ....

"drsné" hip hopové vystoupení dívky číslo 11 Terezy Fajksové na popové hity působilo mírně směšně.
      novinky.cz
      .. Co jiného byste čekali od bulváru? *15*
      • tea301

Re: Re: ....

xD..LOL!! tak to jo!!! *15*
    • luciq-dc

ignorantka jedna.. *15* *15* na to mám mít jediě povolení..a s kloboukem se má promenádovat jenom s nápisem na mozku: "I love MICHAEL JACKSON" jinak prostě jí prošla licence *15* *15*
      • luciq-dc

Re: Re: ....

oprava(zase :D): u tý věty "na to mám mít jediě povolení.." mělo to být takhle: "na to *má* mít jediě povolení.."
        OK?? *15*
  • tea301

zuřím

zuřím!§ jsem naprosto vytočená!!! na stránkách olomouckého cinestaru sem se dočetla že zdůvodu velkého počtu zájemců o lístky je nutné si je vyzvednout co nejdříve nebo se může stát že vám zarezervovaná místa propadnou! JAKO A NEVÍ JAK SE MÁM ASI DO OLOMOUCE V NEJBLIŽŠÍ DOBĚ DOSTAT!! sem jim psala mail ..to tak abych to neviděla pitomci tak snad to mám zarezervovaný a počítá stím tak přece to nesmí pustit!! *16*
    • dancitko

Re: zuřím

tak to mam stesti ze mi mame nase kino blisko(docela) *15*
    • tea301

no já tam asi pojedu nakonec v úterý pro ně tak doufám že tam ještě budou!! to by mě nasrali kdybych si jako kretén rezervovala místa o měsíc dřív a pak měla velký kulový...hahaha at na to rychle zapomenou já tam prostě pudu ikdybych tam měla jít třeba zamotaná v kufru nebo tam prostě vtrhla!!!!!! *15* *16*
      • zanesskaaaa

Re: Re: zuřím

Nebuď sprostá.. *15*
        • tea301

Re: Re: Re: zuřím

jako to nejde nebýt sprostá teda pokud to bylo na mě! *15*
          • zanesskaaaa

Re: Re: Re: Re: zuřím

Ále *15*
            Jde to nebýt sprostá *15*
            Je to na tebe *15*
            • tea301

Re: Re: Re: Re: Re: zuřím

ne nejde když mě někdo tak šíleně vytočí to vážně nejde!§ i v tom obchodáku jak někdo daboval v tom rádiu beat it a jak se na mě všichni dívali jak si zacpávám uši a hledám co hodit potom rádiu a jak sem pak vyběhla já sem byla tak sprostá to biste nevěřili!! *15*
      • dancitko

tak me je to tak jedno mi mame objednanych mocinky listku
    • luciq-dc

vůch *15* to bych nepřežila kdybych na ten film nešla *15* jdu na něj dvakrát a oboje lístky už mám doma *15* je vyfotim a dám na FB *15*
      • eve-lyn

no..já taky nejdu na this is it..a sem pěěkně naštvanáá..nesehnala sem lístky..takže fakt fajn noo......už jako vyprodáno..to fakt není féér..když je začali prodávat,tak sem zrovna jela na dovču,přijela sem a už nebyli.. *16*
        • dancitko

Re: Re: Re: zuřím

tak to by me nastvalo *10*
    • thesimsa

Jáách *15* Asi proto neměli být rezervace *15*
  • tea301

ahooj

ahooj lidi trochu pozdě ale přece sem se sem ještě dostala??? Co klikárna klikáte vůbec ještě někdo musím se přiznat že jsem tam už od středy nebyla tak to hned napravím!! koukám že si všichni měníte ikonky ale na všech je michael krásně obzvlášt smrad má sexi ikonku!! *14* ale to je čistě můj náor!! *15* *15* jak se máte? *7*
    • thesimsa

Re: ahooj

Hoj, klikám ... když si vzpomenu *15*
      Ta ikonka má zatím největší úspěch ze všech ikonek co jsem měla *15* .. nečekaně .. *15*
    • baluska1

Re: ahooj

Ahoj..já tam byla včerra a dneksa sem tam etě nebila..
  • nikcajacksonka

....

Dneska mi maka řekal že jí MOONWALK něco připomíná a že ho máme asi doma *1* Ale neměli-vyhodila ho *10* Ale říkala že si ho koupila protože tenkrát když ji bylo asi 17 byla do něj stejně zblázněna jako já *14* *4*
    • baluska1

To i moje mamka. Já se teď koukám na MOONWALKER
  • nikcajacksonka

chvilka...

Ahojky tak jsem tu, konečně aspon na chvilku *4* Tak podejte nějaký ty informce co jste tady řešili?!? *1*
    • anet.k

Re: chvilka...

ahoj. řešily jsme tu, co je naše nejoblíbenější písnička od MJ a písnička dne atd. *15* *4* a jak se vede? taky zítra zapálíš svíčku?
      • nikcajacksonka

Re: Re: chvilka...

Dnešek bylu úplně nejj!Místo mikiny jsem si vyžebrala MOONWALK *3* No to je samozřejmý že zapálim!! *4* a jak se máte vy??
        • dancitko

Re: Re: Re: chvilka...

ale jo docela dobre
          • nikcajacksonka

Re: Re: Re: Re: chvilka...

*3*
  • dancitko

kino

dete na Majkla do kina *15*
    • anet.k

Re: kino

já......ne *9* si koupím dvd a budu se na to dívat pěkně v klídku =) *3*
      • eve-lyn

Re: Re: kino

no já taky nejdu do kina *9*
      • dancitko

Re: Re: kino

mi jo do CineStaru v Ostrave mame na to koupenych strasne moc listku takze si muzemi vybrat kde chceme sedet *4* *4* *4*
  • baluska1

SONG DNE

Mám písničku dne:
    http://www.youtube.com/watch?v=LK w3aN2R4pc
    Michael Jackson - Speechless
    Je úžasná, ako každá jeho písnička.
    • anet.k

Re: SONG DNE

krása. jenže právě přiletěla segra a sprdla mě že si tady stahuju nějaký videa. no je fakt hrozná ještě mě obviňuje že si tady pouštím aspoň 20tý video. no ještě že je doma jenom na víkendy. protože to bych tady vůbec nemohla být.
      • dancitko

Re: Re: SONG DNE

tak to mas dobre
    • dancitko

Re: SONG DNE

ta je moje nej tu posloucham skoro furt dokola je fakt bužska *14* *14*
      • baluska1

Re: Re: SONG DNE

To si ráda co?
  • januska100

ahojík a ežtě něco

Ahojky lidičky,zapálíte v něděli svíčku? Protože už to bude myslim 4 měsíce. *1*
    • dancitko

Re: ahojík a ežtě něco

a pri tom si polechnu nejakou pomalou pisen
    • anet.k

já......taky *15*
    • baluska1

Já jo.
    • dancitko

no jasne
  • anet.k

*

ty jo holky to je sKVělý že budeme spinkat o hodinu déle *14* *15*
    • dancitko

Re: *

no taky si rikam *15*
  • jackson1

písně

You are not alone, man in the mirror, Black or white, give in to me, všechny jeho písně jsou excelentní co dodat dál *1* *3* *14*
    • baluska1

Re: písně

Všechny jsou boží
    • anet.k

jj ta moje nejvíc MAN IN THE MIRROR =) *14*
      • dancitko

Re: Re: písně

no moje speechless i kdyz se mi u ni chce vzdycky brecet
    • dancitko

jo kdybych je tu musela vsechny vypisovat tak bych se upsala