-
no nic
no nic lidi zase musim jít tak si to tu užijte ahoj§ -
to musite vědět
normálně tohle sem vám ještě neřekla!! ve středu sem jela do města kupovat boty a v jednom obchodě v olympii si mama zkoušela boty a začala hrát v rádiu baet it!! řikám jéé supéér hrajou michaela!! jenže sem ještě nevěděla co přijde!! zpival to někdo uplně jinej a znělo to tak strašně sem tam stála a zacpávala si uši a tata na mě řval at nedělám scény a já sem se zbalila a normálně sem z toho obchodu vyběhla ven a ti lidi na mě čuměli!! něco tak STRAŠNÝHO sem už dlouho neslyšela!§ a tata mě provokoval:mě se to líbí vždyt to je úplnej mihael jakoby nevěděl že já poznám jestli on to zpívá nebo ne!! DĚS!! vědět kdo to zpíval zabiju ho!! *8* *16* -
ahooj
ahoooj lidi dneska mi přišel do ruky časopis (už trochu strarší vydání asi tak týden) a tak sem ním tak listovala a narazila sem na stránku nějakyho chlapa kde psali že znásilnil 13letou holku a pod tym byl odkaz na michaela a stálo tam že hollywood prohání stín pedofílie už dlouho! a psali tam o michlovi!! už to mě vytočilo, že ho dali pod takovejhle článek ale pak tam naštěstí nic hnusnýho v tom článku nebylo!! aji tam bylo že Macaulay Culkin se ho zastal!! ale i tak že ho dali zrovna k tomuhle tématu!! *16* -
-
Re: ahooj
jj to sem taky četla aje to HNUS!! *16* -
-
Re: Re: ahooj
no byla tam fotka michaela z prahy!! *14* -
-
Re: Re: Re: ahooj
jo byla a byl tam krásně!!! *14* *14* *14* *14* *14* *14*
-
-
-
Re: ahooj
Roztrhat, rozcupovat na malinký kousíčky a spálit.. *15* -
-
Re: Re: ahooj
jo přesně !! kdyby to byl muj časák!! *15* -
-
Re: Re: Re: ahooj
*15* *15*
-
-
-
-
Čauuuuuuuuuuu...
čauuuuuuuuuuukyyyyyyyy *15* jak se vede,mě docela dobře,mno ikdyž...ani sama nwm!! *15* *7* a co MAJKÍÍÍÍÍÍÍ?? *15* -
-
Re: Čauuuuuuuuuuu...
ahooj vede se mi super§!! vy si všichni měníte ty ikonky nemám si ju zmenit taky??? a jak se máš ty? *15* *7*
-
-
ahoooooojjjjjjjjj
ahoj...... *3* -
-
Re: ahoooooojjjjjjjjj
Zdáááááááááááááááá
-
-
jdu
jdu kamrádky papapapa *16* *9* *5* *9* -
-
Re: jdu
Pápínek.
-
-
óóóóóóóóóóóó
holky já sem to viděla poprví ale to je jedno jednou mi to úplně stačilo.
this is it je mocinky moc krásný film.
*15* *14* -
-
Re: óóóóóóóóóóóó
co? -
-
Re: Re: óóóóóóóóóóóó
njn -
-
Re: Re: Re: óóóóóóóóóóóó
Jaký njn ? *15*
Ty už si viděla This is it ? *15*
-
-
-
-
no nic
no nic lidi já valím ventak se mějte pěkně zatím pá!! -
...
Zduřeeec všichni *15* -
-
Re: ...
nazdar kuře *15* *15* -
-
Re: Re: ...
Čau kamaráde pro dnešní den *15* -
-
Re: Re: Re: ...
*15* *15* ale jen pro dnešní ... *15* *15* -
-
Re: Re: Re: Re: ...
Jinak ne.. jenom pro dnešek.. a zkus mi vyjít i zítra *15*
-
-
-
-
Re: ...
čauu bad chicken jak se vede?? *15* *7* -
-
Re: Re: ...
Dobře.. tobě? *3*
-
-
-
sorry
no sorry že žiju sry že dejchám no náhodou ten blog docela hodně lidí navštěvuje já se snažím tam dávat toho co nejvíc ale nemam věčně čas koukala sem i na jiný blogy a ty tam toho měli rozhodně mín jak já -
-
Re: sorry
Mě se to líbí.. ten blog *15* *3* -
-
Re: Re: sorry
Žeo mě taky.
-
-
Re: sorry
Hele etě hrajou písničky MJ na tom rádiu Kissdelta, bo jak se to jmenuje
-