-
pro smrada
ty máš opravdu úžasnou ikonku to musím uznat uplně ční mezi těma ostatníma!! *15* *14* *14* -
-
Re: pro smrada
díky *15* *15* taky má co čnít *15*
-
-
ahůůj
ahůůj lidi zdravím už mám konečně zapojenej net!! potom co sem tatu seřvala pochopil že ho k životu potřebuju tak mi ho zase zapojil!! jak se máte?? a co klikárna klikáte ještě někdo??
*7* *15* -
-
Re: ahůůj
Mně jednou mamka vypojila celej kompl a schovala dráty *15* ale naštěstí to potom zas zapojila, protože je na komplu závislá podobně jako já *15*
-
-
čauky
čauky jak se máte???? *15* *15* já super až na to že sem právě přijela z tancování.Máme novou choreografii a já sem totálně zničená *15* *15* -
-
Re: blog
a jakej máš blog já se na něj podívám -
Re: čauky
Hoj *15* tancujete aspoň na Michaela ? *15* -
-
Re: Re: čauky
A chodila bych tam jinak??? *15* *15* -
-
Re: Re: Re: čauky
se máš *15* -
Re: Re: Re: čauky
to ti nezávidim moje kámoška ta si na treninku vyvrkla kotník
-
-
-
-
blog
no a vy máte blog??jestli jo tak chci vědět kolik tam toho máte o Michaelovi -
-
ne nemám, ale tak ty tady napíšeš, že máš blog a máš tam toho hodně o Michaelovi a nic tam o něm nemáš tak jako to trochu nedává smysl... -
já mam blog o něm a o Janet... *4* -
Já ne, ale kdyby jo, tak tam toho o Michaelovi mám rozhodně víc ... *15*
Z věty " mam toho hodně o Michaelovi" by asi každý pochopil, že tam máš aspoň něco ...
-
-
...
http://www.youtube.com/watch?v=GpHK hXqRjSw -
blog
koukněte se pls na muj blog mismasvseho.blog.cz mam toho hodně o Michaelovi -
-
já jsem tam o Michaelovi našla velký nic... *15* -
-
Re: Re: blog
Nápodobně *15*
-
-
-
písen
ted na deltě hrajou girl is mine ale ten remix s WILL I AM -
thriller
právě na kissdeltě hrajou thriller -
ahoooooj
dobré ráááááááááááánko jak pak ste se vyspinkaaaaaaaaaali??já docela dobře -
-
Re: ahoooooj
Čaukýýýýýýýýý!!!mno já taky docela doobře *15* ještě že se zejtra nejde do ustavu!!! *15* -
-
Re: Re: ahoooooj
no to máš recht našrěstí že se de jenom v pondělí a v úterý pak jsou prazdniny *4* *1* *14* -
-
Re: Re: Re: ahoooooj
Ahoj. vy už máte v úterý prázdniny?!?!?! tsssssssssss... *15* my máme až od středy *15* -
-
Re: Re: Re: Re: ahoooooj
Bývalá spolužačka má celej tyden prazdniny *15* ... tak jde opruzovat k nám do školy ... *15* -
-
Re: Re: Re: Re: Re: ahoooooj
Ona je taky na Gymplu *15* To jenom posraná zakladka musí chodit do školy furt *15* -
Re: Re: Re: Re: Re: ahoooooj
no to víš, my jsme studenti, chodíme na gympl, jsme budoucí inteligence, tak musíme makat no... *15* *15* *15*
-
-
-
-
-
-
ähooj
ahojj lidi mrzí mě že sem tu dlouho nebyla ted su u kámošky na netu páč můj MILUJÍCÍ OTEC mi řekl že tasy trávím 24 hodin deně a odpojil mi net takže su na něj pekelně nas.....!!!! AHŮŮŮJ ZDRAVÍ SYFL!! jak se máte vy??? *15*