Přejít na výpis diskuzí

Michael Jackson

OSOBNOST 31.12.2006 
53722 příspěvků

Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit
  • baluska1

ttl

ttl=titulek.
    Chjo je tu mrtvo.
  • anka6959

chůva k pohledání

ja sem to taky moc nepochopila a jednou ho taky zmínili v tý Sabrina mladá čarodějnice a jestli ste viděli film DISATER MOVIE tak tam ho parodovali ale bylo to spíš jako urážka
    • zanesskaaaa

Re: chůva k pohledání

Já slyšela jenom tu final song *15* .. a to se mi líbilo.. až na tu Michaelovu pasáž *15* .. ale too jsem taky nepochopila *15* .. málo je to úchylná písnička *15*
  • anka6959

chůva k pohledání

no muvila o něm ta Fran s tim sluhou
    • zanesskaaaa

Já to viděla.. ale nepochopila *15*
  • anka6959

Ahoj

no a co si měla dobrého k jídlu??
    • zanesskaaaa

Re: Ahoj

Já měla ham&eggs *15* .. i takouvou lehounkou věc zku.. kazim *15*
    • baluska1

Kdo já bo Zaneska. JInak já sem dělala Brambory s kuřecím masem, to sem osmažila a dala na to Broskev a sýr. Ale jen to maso se mi povedlo *15* *15*
  • anka6959

chůva k pohledání

koukala sem se na chůvu a zmínila tam jeho jméno mluvila tam o jeho poradcích nebo něco *4*
    • baluska1

Viděla si kdopak kto mluví1?
  • baluska1

Ahoj

Ahoj. Chjo Majkí je pořád druhý v top osobnostech. Ale jinak sem vařila večeři, a můžete hádat jak to dopadlo *15*
    • zanesskaaaa

Asi tak jako můj oběd *15*
      • polinka

Re: Re: Ahoj

a jak dopad tvůj oběd? *15*
        • zanesskaaaa

Re: Re: Re: Ahoj

Tak, že byla poolovina vyhozená do koše *15*
          • baluska1

Re: Re: Re: Re: Ahoj

Mno u mě taky tak nějak. Brambory sem pokazila, a když sem krájela Maso tak sem se řízla tak šokovně že mám 3 stehy v palcy. Sem krájela koukala na televezi a už to bylo. Mno tak já sem u toho měla puštěnej MOonwalker.
  • anka6959

this is it

už jenom pár dní a je to tu ja už se nemoho dočkat ja sem cela na to nažhavená taky se nato těšíte jako já jo a to asi možná víte ve čtvrtek vyjde bravo s michalem jacksonem tam něco bude to hned jak vstanu tak razim do trafiky *1* *1* *4*
    • baluska1

Re: this is it

jj vím dneska sem si ho byla zamluvit. =D
    • majka111

Re: this is it

jo taky se těším.o tom bravu vim a chci ho strašně moc!!tak ahooj
  • majka111

mějte se

holky já už musim jít,tak se tu mějte hezky- ahooj..
  • anka6959

REFERÁT

ja sem měla referát na hudebku o MAJKIM no a kluci ho uráželi že je plastikovej magor byla sem z toho smutná *9* a nasraná *16* oni o něm nic nevěděj co on dokázal za svou karieru
    • majka111

Re: REFERÁT

to je pravda oni o něm nic neví,tak at mlčí *8*
  • anka6959

REFERÁT

já sem měla referát na hudebku o MAJKIM no a učitel říkalže to mam super a on říkal že sam ho obdivuje a kluci ho uráželi že to je plastikovej magor byla sem pěkně nasraná *16* *5* takhle go urážet
    • majka111

to já když jsem měla na majkla referát tak to bylo v poho-myslim s klukama,ale nedávno jsme dostali objednávky s knížkama a byla tam kniha o majklovi a pár kluků hned:jéžiš on je tady ten magor, další-máš tam toho sráče atd..... já si jich teda nevšímala ale pěkně mě to štvalo a štve dotedka *16*
    • zuzanka666

U mě ve škole ho taky urážej *16* Na jednu stranu říkaj jak brečeli když odešel a pak o něm řeknou že nemohl smrkat tak smrkal nosem a to je megablbost a ještě chcou abych s nima šla zapařit ale s lidmi co urážej Maikiho nechci nic mít *16* MJ FOREVER *14*

Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit