Přejít na výpis diskuzí

Michael Jackson

OSOBNOST 31.12.2006 
53722 příspěvků

Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit
  • anka6959

radio

lidi zejtra poslouchejta RADIO KISSDELTU JE VÍKEND MAJKLA JACKSONA BUDOU HRÁT VŠECHNY JEHO SONGY
    • zuzanka666

Re: radio

Skvěly sepeeeeeeeeeeer bomba celý víkend se neodtrhnu od rádia.A ještě na rádiu Hity je v obou hitparádách This Is It to bude v sobotu i v neděly v šest večer tak jsem zvědavá jak se umístí *14* *14* *14* *14* *14* Určitě bude number one jako vždy *15* *14*
  • zuzanka666

Fotka

Nenašli jste někde fotku MJ z klipu Blood On The Dance Floor?????????Jestli jo tak mi plss napište odkaz.Dík *3*
    • polinka

Re: Fotka

http://www.mjjpictures.com/main.htm l tady náký máš... klikni na history a BOTDF pak shorts films a pak BOTDF... *3*
      • zuzanka666

Re: Re: Fotka

diiiiiiiiik *3*
  • anka6959

Paulina Ištavancová

no ja sem taky na to zvědavá ale myslim si že to doslova posere ale měl by to zaspivatspíš BENDIGtomu byto slušelo a Paulina měla minule vypadnout *16* *16* *5* ja ji tak nenavidim ja nevim pročji tam nechali jo a lidi vy kdo ste na facebooku ve fanklubu michaela jacksona tak doufám že příští rok pojedete do Prahy a budete tancovat na thriller aby sme udělali rekord
    • zuzanka666

Re: Paulina Ištavancová

Máš pravdu Bendig z nich zpívá asi nejlíp *14* A Paulina měla vypadnout už dávno *16*
    • majka111

Re: Paulina Ištavancová

já nemám facebook *9*
  • zuzanka666

Performance

Miluju jeho vystoupení na MTV v roce 1995 kde zezpíval mix svých nej hitů.Hlavně Dangerous.Jaz říká Her Touch a šáhne si do mezi a pak her Kiss a pošle polibek je tam tak stračně lovely *14* *14* *14* *14* *14* *14* *14* A jak je tam záběr na Janet tak je vydět že je na něj strašně pyšná a já se jí nedivím *14* *14* *14* *14* Protože to byl úžasnej výkon hodný krále *14* *14* *14* *14* *14* *14*
  • polinka

Paulína Ištvancová

hele víte že v neděli v superstar bude paulína ištvancová zpívat black or white?!?!?!?!?!?jako ta se totálně po*rala ne? ta to total zk*rvý!!! *16* sry že sem tak sprosta... *15* kdyby t aspon zpíval někdo, kdo umí zpívat!
    • mrs_jackson

Re: Paulína Ištvancová

Já jí nemam ráda takže jestli to posere!! *16* *16*
    • zuzanka666

Re: Paulína Ištvancová

Tak na to jsem teda zvědavá *8* Taky jí vůbec némám ráda *16* a jestli to posere(ona to určitě posere) tak at si mě nepřeje *16* *10*
      • zuzanka666

Re: Re: Paulína Ištvancová

Já jsem věděla že někdo Mj zazpívá když mají téma Můj idol...ale tipovala jsem to tak na Thomase
  • zuzanka666

SEN

Dnes se mi zdál strašně krásnej sen o Maikim *14* Šla jsem domů a najednou jsem na mostě uviděla stát MJ a strašně jsem se lekla že chce skočit a tak úplně jsem na něj vyjekla snad se nechceš zabit!!!!!!!!!On že samozdřejmě ne že chtěl jen vyděsit své bodyguardy.Pak jsem si všimla že má na košily kolem srdce mokro a zase jsem na něj vyjekla že mu teče ze srdce.Mj mě zase uklidnil že ho jeho bodyguardi polili vodou.Pak jsem řekla at teda slez a on ptrej že se bojí tak jsem mu musela pomoct.Pak jsme spolu odcházeli a jeho bodyguardi na MJ že jse prej pro něj nebezpečná.A Maiki jim řekl že nejsem a že jsem ho narozdíl od nich zachránila. *14* *15*
    • mrs_jackson

Re: SEN

tak to máš dobrý!! *14* *14* mě už se o něm dloooouho nezdálo. *9*
      • zuzanka666

Re: Re: SEN

Mě se o něm zdá skoro pořád ale problem je že si ty sny nepamatuju jen vím že tam Maiki byl *14* .jo a ten sen ještě pokračoval.Šla jsem po městě a bylo tam strašně moc lidí a ti ječeli Michael,Michael!!Tak jsem tam šla a byla jsem úplně ve předu a najednou tam byl MJ a dělal moonwalk a jak jsem byla ve předu tak do mě vrazil.Pak se na mě otoči a řekl mi I Love You *14* *14* *15* No a pak zmizel *9*
  • zuzanka666

knihovna

Jsem byla v knihovně a tam si nějaká holka četla v Bravu ten článek o MJ dětech a vypadala fakt dost smutně *9*
  • zuzanka666

Klikárna

Jak to že je Maiki v klikárně druhej????????!!!!!!!!!!!! *8* Ale pár kliknutí a bude zase number one *15*
    • zuzanka666

Re: Klikárna

A je number one *14* *15* *14*
  • polinka

planet earth

už jste slyšeli mluvenou básen Michaela Planet Earth? na www.michaeljacksonweb.cz si jí pusttě. Je fakt nádherná. Michael má krásný hlas. Až mě to rozbrečelo. Sice nevim o čem je, ale z toho názvu odhaduju. *15* *4*
    • paige7

Re: planet earth

mám to v mobilu před spaním si to pustím *14* *15* *15*
  • čaukyyy...

no tak konečně doooooooma!!!!!!!!tyjo dneska ve škole to byla fakt makačka!! *15* a co Majkíííííííí!!!???

Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit