-
dvd
Dneska mam štastnej den....dostala jsem dvd o Makím,ale jenom videoklipy..ale to úplně stačí *14* *14* -
-
Re: dvd
jj mě by to upe stačilo. hlavně že je tam MAJKÍ *14* *14* *14* že jo? *14* -
-
Re: Re: dvd
presne tak...hlavne ze je tam Majkí...Ted se koukam na Man In The Mirror *14* -
-
Re: Re: Re: dvd
jůůůůůůů to musí být krásný. je to moje nejoblíbenější písnička. vlastně nejoblíbenější jsou všechny ale man in the mirror jsem poznala jako první a nikdy na to nezapomenu. kdyby to zpíval česky....... -
-
Re: Re: Re: Re: dvd
To já jsem poznala jako první You Are Not Alone...presne kdyby to zpival cesky *14* a kdyz jsem ji slysela zacla jsem brecet!! -
-
Re: Re: Re: Re: Re: dvd
jj fakt. kdyby to zpíval česky. *9* když slyším něco takového tak u mě všechny slzičky zamrznou a nemůžu ani plakat, ani si k tomu zpívat prostě......... *9* nikdy mi u majklovy písničky netekly slzičky *9*
-
-
-
-
-
-
ahojky
AHOJKY UZ JSEM ZASE TU....TAK CO JE NOVéHO??? *4* -
-
Re: ahojky
Ahoj něco nového by bylo. =) četla jsi už ten bulvár? že madona majkího strášně moc milovala? *4* *7* -
-
Re: Re: ahojky
jj cetla *4* a videli jste kolik je na internetu o tom komentaru....Nekteri jsou tak hnusni ze se mi chtelo brecet!!! -
-
Re: Re: Re: ahojky
hmm....znám to. už na to ani nekoukám. nebudu si kazit náladu. =)
-
-
-
-
Ahoj
Ahoj děvčata. právě přibývá další člen do diskuze. jak se máte. něco nové? doufám, že tu nejsem sama. -
hlasujte pro michaela!!!
hlasujte pro michaela na american music awards!!!!! (v 6 kategoriích) http://lnk.ms/1v5qr !!!! *14* -
-
Re: hlasujte pro michaela!!!
a kde mám hlasovat? jaksi neumím anglicky =)a nebo tam zřejmě po mě chtějí abych se registrovala *4*
-
-
je tu někdo??
hééj lidi je tu někdo?? -
-
Re: je tu někdo??
*7* *7* *7*
-
-
Bravo
Kupoval jste si někdo tedko nový vydaní Brava???? -
-
Re: Bravo
tam je něco s Michaelem? *7* -
-
Re: Re: Bravo
jo je tam:EXKLUZIVNĚ: Michael Jackson - Jak žijí jeho děti?!a můžete jim napsat!!!http://www.bravo.cz/cislo- 21/266-michael-jackson-jak-ziji-jeh o-deti Tady je odkaz na stranky Brava a od tud jim můžete rovnou napsat *14* samozřejmě že Anglicky *4* Já nevim jestli jim mam napsat *7* -
-
Re: Re: Re: Bravo
a v příštím vydání Brava takže kolem 26 a 29 bude speciál o Majkím a prej tam bude i nějaký překváko *14* už se mooc těšim *4*
-
-
-
-
Héééj
Héééj je tu někdo? *7* -
-
Re: Héééj
jo jo ja tu jsem *1*
-
-
...