Přejít na výpis diskuzí

Michael Jackson

OSOBNOST 31.12.2006 
53722 příspěvků

Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit
  • Jůůů

Majkí byl v telce na nověěěěěě!This is it!!!!!!!jééžíííš on je pssstě nejky!!!!!!!mUcQ!!! *14* *14* *15*
  • zanesskaaaa

...

Určitě jste to všichni veděli na NOVĚ žeee *15* .. tak já jenom pro informaci *15*
    • Re: ...

Hmm opět se mě poštěstilo to prošvihnout .. se na to ... *15*
      • zanesskaaaa

Re: Re: ...

Noooo ještě že jsi to neviděla *15* .. blo tam toho docela dost z filmu *15* .. jééén si počkej *15*
        • thesimsa

Re: Re: Re: ...

Hmm to je štěstí asi bych jim šla nakopat zadnice, že mě pokazili překvápko *15*
          • zanesskaaaa

Re: Re: Re: Re: ...

Nooo.. to jsem měla sto chutí udělat taky.. zas si neodpustili komentář na jeho dluhy.. mcáá.. ale už to neřešim *15*
            • thesimsa

Re: Re: Re: Re: Re: ...

Mcááá neviděla *15* mmnt *15*
            • zanesskaaaa

Neasi *15*
              Mcááá viděla jsi reklamu na FB? .. co mám jako video?.. uplně mooc *15* *15*
            • thesimsa

Mcáá sou to trubky ... Češi no .. *15*
              Nemohl mít dluhy když jen jeho majetek měl tak dvakrát větší cenu než nějáký podělaný dluhy, který možná ani neexistujou .. *15*
  • zuzka98

ahoj...

Ahoj,jak je? *7* *3* *15* *3* *4*
  • už zase pro:8.ball.8

hhhmmm!!!co si mě vůůůbec všímáš??proč jenom mě??laskavě mě nech na pokoji!!vždycky si začneš že??no a já být tebou(což bych nikdy nechtěla)tak sklapnu nebo budu na tebe mooooc zlááá!!!!! *16* *15* *15*
  • Čaveeeccc....

tak cooo???????jak je holčinýýý muéééééééé???co??tak jaký téma máte neladěný?!!!!! *15* *14* a co majkííí!!nějaký novinky ohledně majkího??!!no honem no co??pííšte *15* *15*
  • ČTĚTE!

vtipy-vesele.wgz.cz
    • anet.k

Re: ČTĚTE!

jo máš dobré vtipy ale nedávej sem příště žádný odkazy, který se netýkaj MAJKÍHO jo?
  • anet98

Ahooj

Ahooj jak pak se máte? *4*
    • anet.k

Re: Ahooj

Ahojky. mám se dobře. *14* co ty? *3*
      • anet98

Re: Re: Ahooj

Ale jo jde to. *3* Koukám že nás tu moc není co? *7*
        • anet.k

Re: Re: Re: Ahooj

poslední příspěvek než jsem tu byla napsala syflis 16:47 alespoň myslím =)
          • anet98

Re: Re: Re: Re: Ahooj

Jn,ale obávám se že tu budeš sama,protože já teď musím.Tak pááá.
            • anet.k

Re: Re: Re: Re: Re: Ahooj

ach jo. *9* *9* si počkám na někoho jinýho *4* tak pa *4*
  • anet.k

Ahoj

Ahoj holky. dnes s žádnou novinkou nepřicházím. vy jo? máte pro mě něco co jsem dnes propásla? *3* *8* a jak se máte? *3*
  • tea301

ahooj

ahooj lidi mějte se du jíst a pak jedu do města tak ashooj a užite si to tady! *15* *14*
  • tea301

lidíí

hlasujete pro michaela na klikárně?? já jo!! a už mi z toho zas kliká ale jako za 25.. klesl zas až na 15.. to je blbé jako nechápu proč ty hlasy odčítají!! *16*

Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit