-
Jůůů
Majkí byl v telce na nověěěěěě!This is it!!!!!!!jééžíííš on je pssstě nejky!!!!!!!mUcQ!!! *14* *14* *15* -
...
Určitě jste to všichni veděli na NOVĚ žeee *15* .. tak já jenom pro informaci *15* -
-
Re: ...
Hmm opět se mě poštěstilo to prošvihnout .. se na to ... *15* -
-
Re: Re: ...
Noooo ještě že jsi to neviděla *15* .. blo tam toho docela dost z filmu *15* .. jééén si počkej *15* -
-
Re: Re: Re: ...
Hmm to je štěstí asi bych jim šla nakopat zadnice, že mě pokazili překvápko *15* -
-
Re: Re: Re: Re: ...
Nooo.. to jsem měla sto chutí udělat taky.. zas si neodpustili komentář na jeho dluhy.. mcáá.. ale už to neřešim *15* -
-
Re: Re: Re: Re: Re: ...
Mcááá neviděla *15* mmnt *15* -
Neasi *15*
Mcááá viděla jsi reklamu na FB? .. co mám jako video?.. uplně mooc *15* *15* -
Mcáá sou to trubky ... Češi no .. *15*
Nemohl mít dluhy když jen jeho majetek měl tak dvakrát větší cenu než nějáký podělaný dluhy, který možná ani neexistujou .. *15*
-
-
-
-
-
-
ahoj...
Ahoj,jak je? *7* *3* *15* *3* *4* -
už zase pro:8.ball.8
hhhmmm!!!co si mě vůůůbec všímáš??proč jenom mě??laskavě mě nech na pokoji!!vždycky si začneš že??no a já být tebou(což bych nikdy nechtěla)tak sklapnu nebo budu na tebe mooooc zlááá!!!!! *16* *15* *15* -
Čaveeeccc....
tak cooo???????jak je holčinýýý muéééééééé???co??tak jaký téma máte neladěný?!!!!! *15* *14* a co majkííí!!nějaký novinky ohledně majkího??!!no honem no co??pííšte *15* *15* -
ČTĚTE!
vtipy-vesele.wgz.cz -
-
Re: ČTĚTE!
jo máš dobré vtipy ale nedávej sem příště žádný odkazy, který se netýkaj MAJKÍHO jo?
-
-
Ahooj
Ahooj jak pak se máte? *4* -
-
Re: Ahooj
Ahojky. mám se dobře. *14* co ty? *3* -
-
Re: Re: Ahooj
Ale jo jde to. *3* Koukám že nás tu moc není co? *7* -
-
Re: Re: Re: Ahooj
poslední příspěvek než jsem tu byla napsala syflis 16:47 alespoň myslím =) -
-
Re: Re: Re: Re: Ahooj
Jn,ale obávám se že tu budeš sama,protože já teď musím.Tak pááá. -
-
Re: Re: Re: Re: Re: Ahooj
ach jo. *9* *9* si počkám na někoho jinýho *4* tak pa *4*
-
-
-
-
-
-
Ahoj
Ahoj holky. dnes s žádnou novinkou nepřicházím. vy jo? máte pro mě něco co jsem dnes propásla? *3* *8* a jak se máte? *3* -
ahooj
ahooj lidi mějte se du jíst a pak jedu do města tak ashooj a užite si to tady! *15* *14* -
lidíí
hlasujete pro michaela na klikárně?? já jo!! a už mi z toho zas kliká ale jako za 25.. klesl zas až na 15.. to je blbé jako nechápu proč ty hlasy odčítají!! *16*