Přejít na výpis diskuzí

Michael Jackson

OSOBNOST 31.12.2006 
53722 příspěvků

Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit
  • zanesskaaaa

..

Nespěte lidi *15*
  • baluska1

Páško

Mno nic opuštím vás tak čusík slečny. LOL *15* *15* *15* *15* *15* *15* *15*
  • baluska1

?

Tak kdo tu je ze seznamu i mimo?
    Já jsem tu Celoblb.
    • mijaja

Re: ?

já jsem tady,zatím *5*
      • baluska1

Re: Re: ?

OK. *3*
        • mijaja

Re: Re: Re: ?

Nevíte někdo něco o tom,že měl vyjít dnes nějaký nový dokument o Majkým??
          • thesimsa

Re: Re: Re: Re: ?

Dneska mělo něco vyjít, ale nikde nic takovýho nemaj ..
          • zanesskaaaa

Re: Re: Re: Re: ?

Jedině tak This is it.. ale víc nevím *15*
            • zanesskaaaa

Re: Re: Re: Re: Re: ?

Ahááá *15* .. táák.. to nevim *15*
            • mijaja

Re: Re: Re: Re: Re: ?

mělo se to jmenovat myslím život a smrt krále popu bo tak nějak.jsem to měla zakrožkovaný v kalendáři a ona zrada či co *9* *15* *15* *15* *15*
  • anet.k

paaa

paaa holky já jdu tak krásný sníky o MAJKÍM *14* *14* PA
  • baluska1

To je moc

Tak to si dělaj srandu? http://blog.mrtommy.cz/wp-content/u ploads/michael_jackson_tesne_pred_p ohrbem-blog.png
    Koukejte na tohle, to je fakt ošklivý, co oni udělali *9* *9* *9* *9* *9*
    • anet.k

Re: To je moc

no to sou fakt hnusáci. *10* tohle se jinak říct nedá *16*
      • baluska1

Re: Re: To je moc

Njn *16* *16* *16* *16* *16* *16*
  • anet.k

WOW!

právě jsem napsala na Blaník že chci zahrat pro segru QEENY a pro sebe MAJKÍHO a on přečetl vážně i MAJKÍHO *14* MÁM velkou radost. doufám že to zahraje když to slíbil. *4*
    • anet.k

Re: WOW!

jo tak už tam hraje smooth criminal *14* *14* *14* *14* *14* *14* *14* *14*
  • pajka52

bůůůůůů :D :))))

sry těm komu sem včera neodepsala hlavně syflovi *15* ja sem pak musela odejit a pozdějc sem se semka už nedostala *9* *15* taky sry *4*
  • baluska1

Zdařík

Konečně přicházím po šichtě *15* *15* Né kecám, jen přicházím po náročným dnu. Každou hodinu písemka a zejta píšeme 4 krát. To se zblázním. Jo jinak dneska při HV sme opakovali můj referát MJ. A učitelka se mě na něco ptala, konkrétně na to přoč byl pak běloch, tak sem to tam třídě říkala a ten Kuba pak řekl: Aháááá já myslel, že je po plastice kůže. A já na to: No jo Kubo, myslet to je těžký, lae něž něco kecneš, tak si to prosmysli.
    On totiž předtím řekl že je to Plastelný, řekl to i s kámošem. A učitelka měla nějaou knížu a nevím jak se jmneovala, ale jednalo sem tam o Rockový a popový zpěváky. Na Obalu knížky byl MAjkí. A chtěla nám Majkího ukázat, a když to našla, tak nadpis nebyl MICHAEL JACKSON ale POPOVÝ KRÁL. To mi udělalo radost. *15* *14*
    • anet.k

Re: Zdařík

ahooooj myslím že jsme tu samy dvě. =) *4*
      • anet.k

Re: Re: Zdařík

ahaaaaa tak tři. kuře omlouvám se ti. *4*
    • zanesskaaaa

Re: Zdařík

Mcááá neignoruj mě furt *15* .. už víš co jsi tam měla za chybu?.. v tom rozhovoru, co jste měli na ruštinu?.. ale není to v tom překladu, ale v normálně českým textu.. něco Ti tam nesedí *15* .. já jenom, aby jsi ty své spolužáky špatně neinformovala *15* .. a NEIGNORUJ MĚ!! *15*
      • baluska1

Re: Re: Zdařík

Nějaká chyba. Dově sem tam měla špatně místo v době. Chyby dělám z toho, že se snažím psát rychle. Přemýšlela sem nad tím a nic mě nenapadlo. Nebo jak byl dlouho z DR? Já fakt nevím. Nějaké věty jsem vymýšlala rovnou tam, protože sem to s Kačkou nevymyslela.
        • zanesskaaaa

Re: Re: Re: Zdařík

Héééézky ty mě neignoruješ.. Potlééésk *15* *15*
          Kačka: Smím-li se zeptat,máte v poslední dově nějakou přítelkyni?
          Bára: Ano mám,jmenuje se Debbie Row
          Kačka: A plánujete nějaké nové CD?
          Bára: Ano Dangerous. ... více
          Už chápeš?.. nemyslím gramatickou chybu.. to bych se tu upsala *15* .. ale jestli pochopíš tu souvislost *3*
          • baluska1

Re: Re: Re: Re: Zdařík

Jako že Debbie měl v jiném roce a Cd vycházelo taky v úplně jiném?
            • thesimsa

Re: Re: Re: Re: Re: Zdařík

Néé ta fakt ne ... *15* *15*
            • zanesskaaaa

Noo.. to jako už nemusí být tak detailní *15* .. jenom, že Debie to opravdu nebyla *15*
            • thesimsa

S Lisou byl až koncem Dangerous ... *15*
            • zanesskaaaa

Noooo... ale to Tě neomlouvá *15*
              néé sranda *15*
            • baluska1

Já vím, ale říkala sem že sem nějaké věty vymýšlala přímo tam.
            • zanesskaaaa

Mcáááá.. přesně tak.. když vydával Dangerous CD, tak byl s Lisou *3*
  • mijaja

ach slinty-grinty:-)

http://www.youtube.com/watch?v=cdDg TAXixuA hrozně moc mu to zde sluší *14* *14* *14* a ty bílé kalhoty-měl by mít zbrojní pas na to jak je nehorázně sexy!!! *14* škoda,že tu není slintající smajlík v tuhle chvíli by se mi dost hodil *1* *15* *15* *15* *15*
  • janikoz

MJ is best!

Ahojíky holčiny, jak se daří, já se mám super, akorát už se nemůžu dočkat This is it!*14* Ještě že můžu poslouchat Majkýho a dívat se na videjka s ním, jinak bych to čekání asi nepřežila *15* *14* Jsou tu moc hezoučký fotečky *14* Co je jinak novýho okolo Majkýho? *7* Mějte se a milujte Majkýho protože THIS is it! *14*
    • anet.k

Re: MJ is best!

konečně někdo. =)a ty zase odcházíš že říkáš mějte se? *7*

Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit