-
moc prosím
lidi vím že se to michaela vůbec netýká ale potřebuji znát váš názor!§ my sme měli na zítra napsat takovou povídku a nesměli tam být dvojlabičné slova!! tak co tohle??
Žil byl ve vsi pán a měl moc rád psi. Tak moc chtěl psa až ho šloh! Pán dal mu kost.Pes jen čmuch a leh pod stůl. Pán chyt rapl. Kop do psa a pes vít. Pán říct:,,Slyš pes! Ty buď jíst či já tě moc moc zbít!!“ Pes jen haf. Pán se lekl. Pak hop a chňap. Pán pad a řvát. Pán bít psa a pes jen štěk.Pán vzal nůž a bod psa.Pes vít,leh a krev moc týct. Pán chtěl psa vzít ven a dát ho v zem. Když pán vzal psa ven, tak pes skok přes plot a vběh pod vlak. Od těch dob pán zle žít. ?? *7* -
-
Re: moc prosím
Jo dobrý, ale až na to jako kdyby to říkal cizinec Pan být moc zlý. *15* *15* Ale né je to hezký. Mě se to líbí. -
-
Re: Re: moc prosím
díky!§ tak jako cizinec!§ nooo zkus si něco vymyslet jenom s jednoslabičných slov!! *15* *16* -
-
Re: Re: Re: moc prosím
Jj já vím mno, ale tyhle dvě věty jsou jak když to fakt říká cizinec: Pán vzal nůž a bod psa.Pes vít,leh a krev moc týct
*15* *15* *15*
-
-
-
-
!!!....!!!
Čauvéééééééééés tak co to tu probíráte za téma?? *1* -
-
Re: !!!....!!!
Misis Džeks aneb jak se Tě zbavit. *5*
-
-
Další speciál jo?
Juchú zase další speciál Brava jO ? tak to si koupím. Mám už ten, jak umřel, jak potom hned vyšlo to Bravo to mám a teď další. Alespoň že stěch časopisů ví jak podpořit. -
ááá
vím že to tu nemá co dělat!! ale ÁÁÁ já se zabYju budu ještě chvíli psát tu jednoslabičnou kravinu a zaBYju se už nemám zásobu žádných slov!§ help me PROSÍM! tot sem zatím napsala ale jak dál nevím!!
Žil byl ve vsi pán a měl moc rád psi. Tak moc chtěl psa až ho šloh! Pán dal mu kost.Pes jen čmuch a leh pod stůl. Pán chyt rapl. Kop do psa a pes vít až to uslyšet ras muž. *7* *7* -
-
Re: ááá
noo blbě už tam mám chybu tam nesmí být to uslyšet vidite to!! díky!§ *15* -
-
Re: Re: ááá
dobrý už sem to trochu vylepšila!!
Žil byl ve vsi pán a měl moc rád psi. Tak moc chtěl psa až ho šloh! Pán dal mu kost.Pes jen čmuch a leh pod stůl. Pán chyt rapl. Kop do psa a pes vít. Pán říct:,,Slyš pes! Ty buď jíst či já tě moc moc zbít!!“
kdybyste věděli něco tak pisněte budud vděčná!! *4*
-
-
-
??
lidi mužu se zeptat tohle patří k nějaké písničce?? jestli jo ke které prosím!! *14*
http://www.youtube.com/watch?v=1e 3CAN6VWgE&feature=related -
-
Re: ??
Ty jsi trubkáá *15*
Vždyť to tam máš napsaný *15* .. je to úplný začátek z Black Or White *15* *15* -
-
Re: Re: ??
kolik má těch klipů na black or white teda?? *7* *15* -
-
Re: Re: Re: ??
no jeden!! *15* *15* *15* ostatní si předělali fanoušci.. *15* ůůůůůůůůrr *15* -
-
Re: Re: Re: Re: ??
nj ale jeden!§ a co je teda stím jak rozbíjí to auto nebo ten stím jak je v tom rusku a v té africe atd.. jako SU ZMATENÁ!§ -
-
Re: Re: Re: Re: Re: ??
To je jeden klip, ale toho pantera museli zrušit, že to bylo nevhodný (asi nějáký moc sexualní či co ... *15* )
-
-
-
-
Re: Re: ??
nech syfla! *15* když se stala fanouškem až 25.června tak to přece ještě nemůže všechno znát *15* *15* -
-
Re: Re: Re: ??
Já neříkám, že to má znát, ale že to má napsaný v nadpisu *15* *15* -
-
Re: Re: Re: Re: ??
no tak třeba neumí anglicky *15* *15* *15*
-
-
-
-
Re: ??
To videO?
-
-
MJ
Dnes ve volné hodině jsem šla do města a všude jsem narážela na MJ.v jednom obchodě hráli Earth Song,v dalším měli jeho velkej plakát(asi si ho koupím)a když jsem si koupila in Touch tak tam je jak Mika stojí na špičkách jako Maiki. *14* A docela mu to šlo *15* -
-
Re: MJ
To e fajn. Mno já sem předevčírem byla Nakupovat v Gateu, New Yourkeru, Kika. A pak sem zašla do Hypernovy, a oni tam mají takový 3 stojany. Z jedný strany a z druhý jsou sluchátka, a jsou tam daný CD, jako aby si je člověk mohl poslechnou, a zhruba před 2 rokama sem tam takhle byla a bylo tam CD, kde byl Majkí s rukou nahoře, sem si řekla hmm to bude nějaký hezký,tak sem to tam poslouchala asi 5 minut, a pak přišel táta a řek : Co to posloucháš? JO Jacksona jo?
Já sem nevěděla, že to je on. A předevčírem tam měli jeho CD Thriller, tak sem si to tam poslechla. *14* *14*
-
-
ahoooj
ahooj lidíí su tady díky bohu!! včera sem se sem ani nedostala protože tolik učení sme neměli snad ani za celej minulej rok!! *16* NOO ale ted su tady a su štastná!! normálně sme dneska měli volnou celou odpoledku a já si pustila do sluchátek michaela a kámoška klára at ji dám jedno sluchátko že chce vědět co to vlastně poslouchám a na blood on the dance floor se i pohupovala a jak to viděla kámoška iva tak řvala at ji taky dám sluchátko tak sem ji řekla jak asi když jedno mám já a druhý klára a ona mi ho normálně vytrhla a já mám v mobilu i klipy tak to tak sledovala ale zase sem ji to sluchátko vzala a normálně se o to sluchátko pak poprala s klárou!! iva řvala:dej mi to sluchátko já to chcu taky slyšet a klára ji fur odpovídala NÉÉ ted to mám já a poslouchám! si poslechla celý number ones!!sem z nich nechápala a pak se kolem naší lavice s klárou začali hromadit jiní kámoši a vzali mi ten mobil a dívali se na ty klipy a to bylo dycky: a tohle je jackson?? a proč si trhá to tryčko, ježiš on si šahá do rozkroku nebo tady je krásnej teda až na pár debilů se na to dívalo hodně lidí!! sem UPLNĚ NECHÁPALA!§ a co vy jak ste se měli poslední dva dny co sem tu nebyla?? *7* *15* -
-
Re: ahoooj
No já jsem se měla sice dobře ale pořád se mi stýská... *9* Já se nedivym že ste se o to sluchátko poprali protožo Blood On the Dance Floor je prostě bomba *14* *14* *14* *14* Fakt super story *15* -
-
Re: Re: ahoooj
díky ještě furt to nechápu jako všeci na mě řvou: byl pedofil a měl umělej nos atd. a ted by naklonovali můj mobil aby ho mohli vidět jako sem se jenom dívala kdo ten mobil má to furt jezdilo dokola mezi děckama a když někdo zařval JÉÉ TO BYLO BOŽÍ tak mi ho vrazili doruky a řekli at to vrátím že to chcou vidět i ostatní jako no blázinec!! prostě na tu odpoledku nic nemá a nejvíc klára ta mě dostala!! a iva taky!! a blood on the dance floor tak ta patří k jedné z mích oblíbených!! *14* -
-
Re: Re: Re: ahoooj
U mě patří rovnou na první.U nás ve škole včera taky říkaly holky něco moc nepěknýho o MJ nosu že prej nemohl nosem smrkat tak smrkal uchem *16* krávy *16* -
-
Re: Re: Re: Re: ahoooj
jako jsou pěkně ubohý stím jak si na něho vymýšlí věci!§ jako já to mám taky tak veškole a ještě hůř ted co jsem si nechala přebarvit hlavu na černo a nosím klobou! na mě jeden kluk zavolal HEJ JACKSONE tak sem se ototčila a on po mě hodil pedku a dneska taky!! furt mají taký hnusnýý narážky a začíná mi to lést na nervy ale nic s něma sama nenadělám!! *9* *16*
-
-
-
-
-
..
Příští týden ve čtvrtek by mělo vyjít Bravo speciál s Michaelem ... -
-
Re: ..
hééj a já to vim..sem si koupila todle bravo..protože tam bylo o jeho dětech...a teďka speciáál :) *15* dalšíí. *15* jo btw k těm dětem to napsali pěkně blbě..prej že jim michael nedával žádnej prostor..a prej paris navštívila kosmetickej salon teď poprvý.. *15* to určitě..ta tam byla už v devíti *15* -
Re: ..
jojo já vím už se na to těším =) -
-
Re: Re: ..
No nekecej doufám že ho seženu *14* *15*
-
-
-
...
Dobroou noc ♥ -
...
Hééj klikači zítra bude Michael asi opět na druhém místě ... -