-
...
Ahoooj *3* -
-
Re: ...
Ahooooj zlé kuře *15* *15* -
-
Re: Re: ...
Ahojky. *4* ted jsem přišla od doktora a čekám jestli mi máma přinese Moonwalk nebo ne... *15* -
-
Re: Re: Re: ...
Já už ho mam *4* -
-
Re: Re: Re: Re: ...
já už ho přečetla :) ona ho totiž měla máma z 80. let *15* -
-
Re: Re: Re: Re: Re: ...
*1* já už ho taky mám..máma ho měla doma,když si ho ještě kupovala zamlada *1* -
Re: Re: Re: Re: Re: ...
*15* *15* *15*
-
-
-
-
-
-
ahój
ČÁO jak je?? jsem tu asi jediná co nemá přezvku že?... *15* -
-
ahoj
čauky... jak je? -
-
Re: ahoj
jde to a ty
-
-
Re: ahój
čauky... jak je? -
-
Re: Re: ahój
fajn *3* ty?
-
-
** pardon tam má být přezdívku -
no mam se fajn a ty? -
-
Re: Re: ahój
jj já taky práve píšu vzkaz pro Prince,Paris a blanketa *15* -
-
Re: Re: Re: ahój
A cos jim napsala?? jestli se můžu zeptat -
-
Re: Re: Re: Re: ahój
že mám ráda jejich otce, jemi 13, že se omlouvám za mojí angličtinu ale teprve se jí učím a jestli by si se mnou nechtěli kecat buď na icq nebo přes mobil nebo na facebooku XD ale nevím jestli jim to ti nebilové z časopisu pošlou...no a taky nevím jestli tomu budou rozumět...páč slovník na seznamu je dost blbej *15* -
-
Re: Re: Re: Re: Re: ahój
jeeeh tak jim to napiš ale myslim že oni to ví XD -
Re: Re: Re: Re: Re: ahój
No to máš pravdu že je blbej xD já sem jim taky chtěla napsat ale nepadla mě jediná věc a to že sem zamilovaná do jejich táty *15* *15* a to je pitomý jim to psát *15* *15*
-
-
-
máš icq nebo skype,? -
-
Re: Re: Re: Re: ahój
icq 208326133
-
-
hustý *15*
-
-
-
-
nuda,nuda, nuda
je tu nuda holky(a kluci)
nechcete tu se mmnou vymyslet nějaký téma a psát si(pokut tu jste)! *15* *9* *9* *5* *4* -
pls
plsky odpovězte nebo už rovnou napište na ocq nebo skype. *4* *9* *8* -
!!!
a skype: janinaka_michael jackson
*4* -
!!!
ahojky lidi a majký...!
jen jsem se chtěla zeptst tady vás všech jestli nemáte icq nebo skype.*
kdybyste chtěli, tak si mě přidejte.
nemám co dělat! *9* *9*
moje icq:389684928 -
-
Re: !!!
Awoooj,
-
-
Kniha
konečně mám tu knihu o Maikim jak je napsána anglicky a je úplně skvělá *14* A ktomu stále klikám *15* -
POZOR POZOR!!!
Na ujdeto.cz v klikárni Michaela zasa doháňa Marián Vojtko, tak klikajte, aby ho nepredbehol!!! Michael forever on 1st place everywhere!!! *3* -
tohle jsem napsala 8..ball..8
zdravim te! mel by ses nad sebou zamyslet! vypada to ze si myslis ze jsi nejchytrejsi co? ale to fakt ne! Bavi te urazet holky na diskuzi o M.Jacksonovi nebo dokonce jeho samotneho,tak si dej rychle pohov.. Nejsme na lidi jako ty zvedave,chceme se normalne prirozene bavit a ne abys mel debilni otazky typu-1.proc se nechal MJ vybelit,tak za prve je to jeho vec a ty do toho nemas pravo co kecat! Kazdy ma pravo zit svuj zivot jako uzna za vhodne a jak ho zil MIchael je ciste jeho vec,nemyslis? Zamysli se... -
-
Re: tohle jsem napsala 8..ball..8
jo,ty 8.ball.8...napsala bych to pro tebe podobne!!! *10* -
Re: tohle jsem napsala 8..ball..8
Tý jsi kloupoučká *14* -
-
Re: Re: tohle jsem napsala 8..ball..8
*Hloupoučká -
-
Re: Re: Re: tohle jsem napsala 8..ball..8
vyfic magore a to honem rychle!!!! *16* *16* *16* uz te mam tak akorat po krk *13* *16* *8* *8*
-
-
-
-
:(
:(