Přejít na výpis diskuzí

Michael Jackson

OSOBNOST 31.12.2006 
53722 příspěvků

Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit
  • zanesskaaaa

...

Dobrooou ♥
  • nikcajacksonka

brou

Tak já už musim taky jít.Tak dobrou a krásný sny o Majkím...Kéž by se mi o něm taky už někdy zdálo!!Zatim se mi o něm zdálo snad jednou a to jak si mně vzal na podium na YOU ARE NOT ALONE,ale zatim mam štěstí jenom na to jak si o Majkím něco kupuju,nebo nebo si něco prohlížim atd...TAk mi držte palce!!! *14* *14* *4*
  • tea301

mnoo

mnoo budud muset jít tak se mějte a dobrou noc!! *14* *15*
  • zanesskaaaa

8.ball.8

Ty snad ani nejsi dospělý a rozumný člověk.. Ty se mi snad zdáš.. ale faj odpovím na tvé otázky..

Proč si nechal vybělit kůži?
    Tak za 1. nikdo přesně neví, jestli si nechal pleť vybělit pomocí chemického bělení, nebo jestli si jí nechal vyběli postupně pomocí bělících krémů, atd.
    Za 2. Ať už to udělal jakkoli, tak to udělal proto, protože byl nemocný kožní nemocí Vitiligo, což je kožní nemoc, která způsobuje ztrátu pigmentu.. trpí na to zpousta lidí po celém světě..
    Za 3. Nikdo z nás tady nemá ponětí, co to namená být megacelebritou, kterou zná celý svět.. je to PŘÍŠERNÝ nátlak, který nikdo nedokáže vydržet.. a Michael už byl dost psychicky oslabený z dětství, kdy se mu jeho otec posmíval za to, že má velký nos a uhrovitý obličej.. třeba proto už nechtěl, aby se mu další lidé posmívali.. podívej se třeba na otatní hvězdy.. některé kvůli tomu aby se udrželi na špici hubnou.. Showbiznis je něco, co nikdo nepochopí, pokud si tím sám neprojde.. a navíc Vitiligo způsobuje deprese..

Další otázka je.. Proč mu upadl nos?
    Tak to je snad ta nejpitomějších otázka, co jsem za ty tři měsíce slyšela.. a to jsem jich slyšela opravdu hodně.. Tato věc je poze výmysl ubohých novinářů.. nevím co Ti víc na to napsat.. je to prostě kec..

Ještě nějaká otázka, na kterou chceš znát odpověď?
    • nikcajacksonka

Re: 8.ball.8

Jj svatá pravda,ty co ho tady kritizujou si myslí že mněl život jako v bavlnce...ale to není prava!Přála bych to někomu z nich kdo ho kritizujou aby prožívali to co on!!!Oni by potom zklapli!!! *16*
    • tea301

Re: 8.ball.8

ano máš pravdu!! michael měl těžký život!! my si jdeme do obchodu deme na bazén deme do zoo deme do kina chodíme po diskotékách ale on o tohle všechno přišel!! celý svý mládí prožil když to řeknu takhle jako v akvárku!! byl jako zvíře v akvárku na který lidi jen klepou a but si pře dním uplivnou nebo se rozplívají!! nemohl nikdo dobnitř a nikdo ven!! to co my potebujeme k životu on mít nemohl!! nemohl si vyjít ven a jít se pobavit!! takový život bych nepřála ani tomu nejhoršímu šlověku!! byl jako ve vězení!! ve vězení svého vlastního života a jediní lidi co znal byli přítelé rodina a novináři!! tohle je dobrý život?? *9*
      • zanesskaaaa

Re: Re: 8.ball.8

Ale i přes tohle všechno.. přes tuto HRŮZU.. miloval své fanošky a vše to podstupoval jen pro ně a pro malé děti, které díky jeho slávě mohly žít.. mohly být šťastné..
        Copak si takto úžasný člověk zaslužil tak zlou smrt?.. život opravdu není fér.. a nikdy nebude..
  • nikcajacksonka

Máte tady někdo icq?????
    • tea301

Re: icq

to má snad každej!! *15*
      • nikcajacksonka

Re: Re: icq

to já vim taky,ale jenom se ptam *1*
  • tea301

pro ty ze seznamu

lidi tady syfilis jako naco se zaobírat takovýma mozkama co sem přindou a začnou michaela urážet ani ho neznaj!! bad chicken a smrade kašle te na ně já vím že jim taky nadávám ale stojí nám to zato jako?? *7* *16*
    • nikcajacksonka

Re: pro ty ze seznamu

jj presne tak!!!
    • thesimsa

Re: pro ty ze seznamu

Ano stojí to za to .. Moudřejší sice ustoupí, ale v tomhle případě fakt moudřejší nechci být ..
      • tea301

Re: Re: pro ty ze seznamu

no tak jako jistě bojujeme za michaela!! jsou to vymatlanci kteří neví o michaelovi nic!! já dycky řeknu že na ně dlabu a stejně pak mě tak vytočí že je musim seřvat!! jako je to hnus!! *16*
  • 8.ball.8

Čekám valné vysvětlení, vy malé a přechytralé děti ;-)

Proč si nechal udělat M.J bílou pleť? S úsměvem na rtech jsem opravdu zvědavý na Vaše názory. *4*
    • tea301

Re: Čekám valné vysvětlení, vy malé a přechytralé děti ;-)

byl nemocnej řáká ti to něco?? *9*
      • 8.ball.8

Re: Re: Čekám valné vysvětlení, vy malé a přechytralé děti ;-)

Proto se nechal vybělit?
        Kdepak jsi to vyčetla? Rád bych znal zdroj.
        • tea301

Re: Re: Re: Čekám valné vysvětlení, vy malé a přechytralé děti ;-)

napiš na youtube michael jackson vilitigo a ono ti to ukáže s čím bojival!! a mám aji dokument kde se k tomu přiznal že je nemocný!! *9*
          • 8.ball.8

Re: Re: Re: Re: Čekám valné vysvětlení, vy malé a přechytralé děti ;-)

Moji odpověď máš dole.
            • tea301

Re: Re: Re: Re: Re: Čekám valné vysvětlení, vy malé a přechytralé děti ;-)

všimla sem si!!
    • thesimsa

Re: Čekám valné vysvětlení, vy malé a přechytralé děti ;-)

Přechytralí muži odpověď máš dole ..
  • tea301

...

jooo beník de dál!!!!! *15*
  • luciq-dc

the simsa

a mám tě.. *15* *15* myslim na facebooku *15* *15*
    • 8.ball.8

Re: the simsa

Lucinko Džeksnová, pokud dovolíš, taky si Tě přidám na fejsbůk, abych Ti mohl psát každý den morbidní a nechutné vtipy. *5*
      • luciq-dc

Re: Re: the simsa

ach ty jsi zlatý *14*
    • thesimsa

Re: the simsa

Už jsem si všimla ... *15* *15*
  • michael holkou

MICHAEL BYL TRAPÁK!! NEJENOM ŽE MĚL UMĚLEJ NOS ALE TAKY SY NECHAL TETOVAT RTY A OBOČÍ!! TAKEJ GAY :-DXDXDXDXD! A MALOVAL SE JAK HOLKA! (bože odpust michaele!)
    • Re: michael holkou

Kazdy ma pravo jak nalozi se svym zivotem,tak stejne mel michael pravo se nechat belit,chodit na plastiky atd.byla to čistě jeho vec,takze mu nemas co nadavat!!! *13*
    • 8.ball.8

Re: michael holkou

Ještě jsi na něco zapoměla! A to, že si nechal udělat bílou pleť, protože jako negra ho asi nejspíš lidi v Americe odsuzovali, to je teprv ten správnej úlet. *5*
      A teď čekám vlnu kritiky ze strany malých puberťaček co toho o něm strašně moc ví. *1*
      • tea301

Re: Re: michael holkou

už zase baby!! proč furt prudíš?? *7*
        • 8.ball.8

Re: Re: Re: michael holkou

Proč mi raději nevysvětlíš smysl toho, že ze sebe udělal bělocha? *16*
          • thesimsa

Re: Re: Re: Re: michael holkou

Vitiligo ?
            • thesimsa

Re: Re: Re: Re: Re: michael holkou

Malé skvrny ? Měl bílího motýla přes pulku obličeje na krku na rukách všude !
              Ne nebyl slabý ... jen už to bylo, tak rozsáhlí, že se s tím nedalo nic dělat ..

No málo čteš bulvár debile ...
            • 8.ball.8

Proto bych se určitě nenechal vybělit.
              Byl slabý na to, aby bojoval se svou nemocí, i bez nějakých vybělovacích sraček. Proč mu upadl nos? To mi vysvětli.
            • tea301

si řekni že by si měl po celým těle hnědý skvrny taky by ti to nebylo příjemný!!!!!
            • 8.ball.8

Pakliže je to tak, proč se za tu nemoc styděl, a nechal se uplně vybělit? *16*
              Taková nemoc nemá za následek vybělení celého těla od hlavy až k patě, ale jen místy se tvoří světlé skvrny! Jak říkám! Nechal se vybělit!
          • tea301

byl nemocnej!!
      • Re: Re: michael holkou

To bylo slušná gratuluju ;-)
      • thesimsa

Smím se zeptat za co by ho odsuzovali ? Ne každej je rasista ..
        • 8.ball.8

Re: Re: Re: michael holkou

Proč si nechal udělat bílou kůži? Ty huso *16*
          • tea301

kašli na ni!! je to magorka tak at sem neleze!! hej čau né že se taky někdy ukážeš!! *15*
            • tea301

bože zase to míša JE TO HROZNÝ ŘÍKEJ MICHAEL!! *16*
            • 8.ball.8

Taky Tě zdravím *4*
              Toho si budu všímat! Zajímá mě, jaký názor na to máte! A nejde o nějakou trapnou plastiku nosu, vem to čert, to má každá třetí pseudohvězda, ale proč se nechal Míša vybělit? *16*
        • Re: Re: Re: michael holkou

Byl to magor jen to přiznej i největší idiot by nešel na plastiku nosu...teda ten byl tak tragickej!
          • thesimsa

Plno lidí chodí na plastiku nosu a bezcenný zakomplexovaný slepice jako jsi ty jim závidí a nadávaj ..
            • 8.ball.8

Meleš nesmysly, mluv raději k věci. *16*
    • luciq-dc

tyjo takoví lidi jako jsi ty by měli být vyhoštěni do davu fanoušků michaela *15*
      • tea301

já to mříkám furt že by jim měli v blázinci zakázat net!! *15*
    • thesimsa

I kdyby měl na hlavě nasráno, tak ti to může být u prdele ...
      Zahobluj zpátky mamince pod sukničku a neotravuj !!
    • lucka888

bože ty jsi ale ubohá...

Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit