-
uáááááá :-D
čau. polofluska je tu. *4* *15* tak konečeně mi dneska dorazil Moonwalk. Jak ta knížky kdyby náká blbka nepochopila *15* nic proti. *15* uáááááá já se tak těšim až si jí přečtu! akorád máma řikala že nev jestli to zejtra stihne vyzvednout... grrrrrrr *16* *15* -
-
Re: uáááááá :-D
no to se máš já mám zas kulový chtěla sem si koupit moonwalker na dvd-ten film pro některý- a zjistila sem že je snad ve všech jazycích jen ne v češtině a s titulkama je to upa stejně!! *16* -
Re: uáááááá :-D
Dá se to koupit někde v obchodě nebo jenom přes net ? *7* -
-
Re: Re: uáááááá :-D
http://www.ifp-publishing.cz/moonwa lk/moonwalk.html
tohle je to nakladatelství kde jsem to koupila přes net a sídlej myslim jenom v praze. tohle je nák prej jediný český nakladatelství, který získalo práva na to znova vydat Moonwalk... -
-
Re: Re: Re: uáááááá :-D
kurňa ... to bude trvat věčnost než to přijde...
-
-
-
-
...
http://mjjgallery.free.fr/bad/tour/ misc/010.jpg
Chudák Michael .. musel se cítit ménětěžkej *15* -
-
Re: ...
Já ho nevidíííím *15* *15* -
-
Re: Re: ...
takové malé krásné párátko .. už ho vidííš ? *15* *15* -
-
Re: Re: Re: ...
Jooo támhle jee.. já ho přes ty svalovce přelídla *15* *15* -
-
Re: Re: Re: Re: ...
on je tam tak krásnej mezi těma surovcama jen tam tak vlítnout a michaela zachránit!!(sory sem se nechala unést!!) *15* *14* -
-
Re: Re: Re: Re: Re: ...
Už vidím jak bys ho zachraňovala *15* *15*
-
-
-
-
-
Re: ...
uhoa on se mezi něma strácí!! ale NÉÉ my ho nepřehlídnem nikde je tam tak sladce bezbranej!! *15* *14* -
-
Re: Re: ...
Mjakíí mezi těma ''prasatama tlustéma'' vypadá jako kdyby byl podvýživenej ....
Ale neníííííí *4* moooooc krásnej tam je!! *14*
-
-
-
PRO pajku
jj dole se to strácí!! no takže až pudem na ten koncert tak se musíme předem domluvit!! otázkou zůstává jak tě tam pak najdu?? *15* *7* -
-
Re: PRO pajku
to se pak uvidí podle situace *15* *15* mě najdeš vždycky *15* *15* -
-
Re: Re: PRO pajku
já tě nechám vyhlásit že hledám sperma a on se někdo ozve že si asi dělám prdel ale jakmile to uslyšíš tak musíš přijít jo!! tam to bude určo narvaný k prasknutí protože znáš michaela to si lidi nenechaj ujít ju!! takže já tě dám vyhlásit a ty mě taky a pak se tam najdem ju?? *15* -
-
Re: Re: Re: PRO pajku
ju oki *15* *15* aaaa už aby to bylo vid'? *15* *15* *15* *15* -
-
Re: Re: Re: Re: PRO pajku
jj se už nemůžu dočkat!! kéž bych mohla říct že ten koncert bude už zítra!! jo a kašlem na lidi prorvem se uplně dopředu!! joo co si vemeš na sebe víš jak abych věděla?? *15* -
-
Re: Re: Re: Re: Re: PRO pajku
no tak já si určo beru triko s michaelem a klobouk jo a taky zapalovač nějakej ten pepřák a cachy!! jo se tak těšim to bude nejlepší koncert na kterým sem kdy byla a michael!! *14* *15* -
Re: Re: Re: Re: Re: PRO pajku
tvl vůbec nevím *15* *15* ňáky ryfle triko a jde se ne? *15* *15*
-
-
-
-
-
-
eg
jsem moc ráda že chcípnul a nikdo mi to nerozmluví *16* -
-
Re: eg
Zas tadyten bezmozek *15* -
-
Re: Re: eg
Ti bezmozkový "lidé" se nějak množí... *15* začínám se cítit utlačovaná *15* -
-
Re: Re: Re: eg
dobře ty!! *15* *15* ikdyž popravdě mě holky říkaj že místo na černo sem měla jít na blond!! *15* asi mau pravdu!! když mám svý dny!! který mám poměrně každej den!! *15* -
-
Re: Re: Re: Re: eg
jo například to s bashitem, že ? *15* *15* -
-
Re: Re: Re: Re: Re: eg
až bude čas tak určitě§! TŘEBA AŽ TU ZAS NIKDO NEBUDE ABYCH SI NEMUSELA KECAT SAMA ZE SEBOU!! *15* -
Tak se na to koukni ... *15* -
hmm.. to bylo a POŘÁD JE *15* sem se ještě neměla čas kouknout na ten dokumend cos mi posílala!! *15*
-
-
-
-
-
táhni pindo!!! *15* *15* *16* -
-
ty p********co nebeská *15* *15* tak proč ho máš ve svým fanklubu když seš ráda že chcípnul? a tady nám píšeš takový sračky *15*
No občas někerý lidi fakt nechápu *1*
Majlk 4ever♥♥♥♥♥ -
jj SEBEVRAHY nesnášíme!! *15*
-
-
Hmm to já bych nebyla ráda kdyby mi chcípnul mozek ... ale každej to asi bere jinak ... -
-
hele jak máš ty ten facebook ? *15* -
-
Zkus se podívat ke kuřeti do komentářů kam jsi psala "haha" a možná mě tam najdeš *15* -
česky *15*
Hledej šmudlo hledej *15*
-
-
-
COŽE?? MAGOR?? *7* *7* *13*
-
-
lidi??
kolik se přidává let když se třeba půl minuty směješ?
*7* *15* -
-
Re: lidi??
Jak to mám vědět *15* .. doufám, že málo.. chci brzo pryč *15* -
-
Re: Re: lidi??
přesněě *15* *15* -
-
Re: Re: Re: lidi??
nj doufám že tu taky nebudu dlouho strašit už chcu konečně jít na michaelův koncert a vydět ho na živo se už nemůžu dočkááát!! *15* *15* *14* -
-
Re: Re: Re: Re: lidi??
Koncert nepotřebuji ... postačím si i s jinými aktivitami *15* *15* -
-
Re: Re: Re: Re: Re: lidi??
*15* *15* *15*
-
-
-
-
-
Mno když se směješ 1 minutu,takse ti o hodinu prodlouží život. Ale to jsou kecy. -
Nevím doufám, že se nic nepřidává .. *15* to bych tu strašila stovky let *15* .. a to se mně opravdu nechce ... *15*
-
-
dsdca
Ahojky,jak vám dneska je...? *5* *3* *4* *3* -
-
Re: dsdca
ahojky já se mám good!
*15*
-
-
ahůůj
ahůůj děvky! *15* sorry ale nemohla sem si pomoct sme dneska v čj probírali tady ty význami za staročeštiny!§ jak říkala uča jak nám tedka nadávají tak nás tenkrát oslovovali normálně! *15* tak znovů AHOOOJ HOLČINY jak se máte?? *15* *7* P.S. zdravý syfilis se hlásí je tu ještě někdo? -
-
Re: ahůůj
Čau děvko *15* *15* -
-
Re: Re: ahůůj
*15* *15* -
-
Re: Re: Re: ahůůj
ahojky další děvko!! nééé čaaky sperma! *15* *15* -
-
Re: Re: Re: Re: ahůůj
mááš problém syfle?? *1* *3* -
-
Re: Re: Re: Re: Re: ahůůj
tssss *15* *15* to doufám *15* *15* -
VELIKEJ!! *15* ale to si vyřešíme až pudem na ten koncert juu?? *7* *15*
-
-
-
-
čau děvko!! *15* *15* Hi bad chicken! *15*
-
-
to sem ani nevěděla hustý no!
jo mam se fajn a -
Jojo Celoblb. Michael Jackson is just the best singer, and just with a lot of people can not accept
. And me mad that a lot of people inform all until it is too late. Like most people, or listening to it before he died suddenly and can lean.
And I think that even if he had no matter how much plastic, it is still our Majka. And even if he sang Chinese, Japanese, Danish, or otherwise it's still our Majkl which
love him. -
-
Ty dneska asi často používáš překladač, že ? *15* *15* -
-
Re: Re: Re: ahůůj
Aspoň si po tom užití překladače zkontroluj slovosled věty *15* *15*
BTW.. v tom ruským rozhovoru máš chybu.. zkus hádat jakou.. takovou chybu by tak veliký fanoušek Michaela nemohl udělat *15* *15* -
-
Re: Re: Re: Re: ahůůj
Jako co to je za ignorantství toto ? *15* *15* Tss ani odpovědi se tu nedočkáme *15* -
-
Přesněééé *15*
-
-
-
-
-
-
ach jo
*9* ahoj
blbí že to píšu ale mě by bylo blbě ještě víc.
sice sem si kopila další dvd michael jackson ale i takoví jiný věci s ním ale nesmim poslouchat tu hudbu kterou mam uloženou nahlas protože sem *9* *16* nemocná *16* *9* .
ale fakt blbí že to říkam fakt *9* *9* *9* -
Ahoooj
Ahoooj všichni jak se máte?Doufám že dobře.To je super dneska si obědnám knížku o Majkím už druhou. *14* *4* -
Ahojiiiiiik Majkííí a holkýýýýý *3* *15* -
-
Re: ******************
Nazdar *15* -
-
Re: Re: ******************
Leni, tak už jsem si tě přidala na facebooku ;) *15* *15* -
-
Re: Re: Re: ******************
Čukala jsem noo *15* .. říkám ty joo kdo to je.. pak jsem si vzpoměla že máš to úžasný příjmení a už jsem věděla *15* -
-
Re: Re: Re: Re: ******************
jo a už jsem zjistila koho mi připomínáš ..Emily Osment *15* *15* *15* ale jenom vzhledově *15* -
-
Re: Re: Re: Re: Re: ******************
*15* máš zač *15* -
Re: Re: Re: Re: Re: ******************
ROFL *15*
Tak prej dík no *15*
-
-
-
-
Re: Re: ******************
hmm *1*