-
AhoJkÝÝÝ
tak jak jeeeeeee!!!!!!!!!???dneska si budu předělávat pokojíííík!!!!a dám si tam několik věcíí s majkíííííííím juchůůůů!!!!!!!! *15* *14* *14* -
-
AHOJ
HELE JAKO JA JSEM NEMELA VUBEC RADA MICHAELA ALE TED JAK UMREL TAK MI HO ZACALO BEJT NEJAK LITO A NEJVIC JSEM SE DO NEJ ZABOUCHLA JE PROSTE NEJLEPSI *4* -
-
Re: AHOJ
já sem na tom taky tak ale ne že sem ho nesnášela ale nevěděla sem kdo to je *9* *4* -
-
Re: Re: AHOJ
jj já jsem taky nevěděla kdo to je *9* a ted ho ZBOŽŇUJU *1*
-
-
-
-
čus
Čus,jak se máte? *5* *3* *7* *3* *4* -
musím
musím jít tak čau!§ se tu dneska ještě zastavím! *4* -
ahooj
ahooj zdravím všechny ze seznamu ještě jednou!§ zdravý syfilis!§ mmchdm báro jakou že to máš přezdívku?? *7* *15* -
-
Re: ahooj
Celoblb
-
-
ahooj
ahooj lidi konečně doma z ústavu!! *15* mnoo celkem den ok až na jednoho pitomce!§ jak sem říkala že sem si nechala obarvit hlavu a koupila sem si ten klobouk tak mi ted nikdo neřekne jinak než michaele!§ no to je pěkný a těšímě to ale zase se našlo pár blbečku!! jeden kluk na mě zavolal hej jacksone tak sem se na něj otočila a on po mě hodil vlašku!! *16* debil!! no a kevšemu nám dnes začli dělat nový silnice v ulici protože lidi už jezdili po trávnikách tolik dír není snad ani v nějaké vesnici jako my máme v ulici! no takže se všechno třese veškole sme učitelku ani neslyšeli takže super! jo mám školu v ulici takže se ráno trochu dýl prospím!! a jak se máte vy a co váš den?? *7* *15* -
-
NO s tou flaškou,kat mě trefil?
Jinak můj den ako každý jiný,až na to že sem dosala 3 z Ruštiny,jinak v poho. Neuměla sem rozhovor. Sme si hráli na novináře a jeden byl novinář a drujý nějaká hvězda. Sme se z kámoškou dohodli na tom že já budu Michael. A neuměla sem asi 10 z povynných 30.
A jinak sem etě měla Sbor a učitel se nás ptal co chceme zpívat příště a já řekla We are the world a You are not alone. Jenže krom mě a jedný holky to tam nkdo nezná,tak se to tam musela sama zpívat. OMG já se tak stiděla,ale budeme to zpívat. Za půl hodniny letím znova na HV. Já mám ve dvě zbor a ve čtyry trubku *15* Njn hraju na trubku co nadělat *15* -
-
Re: Re: ahooj
kam mě trefil?? do břicha!! ale to bylo nic oproti tomu co se stao další přestávku(to už se michaela netýká) sem seděla na židli a vedle seděla kámuška klára a na ní kámoška pája a klára páju začala lechtat a ona spadla na zem a přímo tak že mi spadla na nohu a já sem sjela ze židle taky a kámoš na nás natlačil druhou lavicu takže sem tam ležela a hlavu sem měla chycenou mězi oběma lavicama naštěstí sem se protáhla a vylezla druhou straou!! tohle mi ten týden jak sem byla nemocná vážně chybělo!! a pak ty řezby v občance já asi budu žít ještě dalších 100 let!! sme se bavili co mužem od 15 a došlo na ... vy víte co a kámoš řekl do 15 mužem od 15 MUSÍME tyjo všeci dostali takej záchvat ale kdybch měla vyprávět všechno sedim tu další dvě hodiny!! *15* *15*
-
-
ahoj...lol prej hodil po mě flašku *15* a pak prej super neslyšeli jsme učitelku *15* mg..nám taky dělaj nový šatny takže tam furt rachtaj tak občas taky nevnímáme *15* můj den byl super..:) vyfasovala jsem si už třetí poznámku.. *15* prej se pošťuchuju se spolužákem *15*
-
-
...
Dobrú noc ♥
Krásne sny ♥ -
-
Re: ...
dobrou ... -
-
Re: Re: ...
brý odpoledne..;) *15* *15*
-
-
-
už iduuu :P
tak dobrooou jdu spináák :D :)))))))
paaaaa Majkíííííí I Love You Sooo *14* -
-
Re: už iduuu :P
dobrou *15* -
Re: už iduuu :P
má tam být: spinkáát :D
-
-
titulek
hej zas marta a dara brečeli .. *15*
a teďka když zpívala leona..a pal'o měl zimomrdky *15* *15*
jo a jinak ahoj *15* -
-
Re: titulek
Já taky brečelaa.. u BENA *15* -
Re: titulek
Ahoj
-
-
dobrýýýýý
bylo to docela dobrýýýý ale majkííííí to umí nejlííííp!!!!!!!!I LIKE BENNNNNNN!!!!yooooooo *15* *15* -
Nikoleta
Nikoleta to nezazpívala špatně... -
-
Re: Nikoleta
Mě se to taky líbilo.. a moc.. -
-
Re: Re: Nikoleta
Zazpívala to docela pěkně, ale nemusela se u toho tolik culit, je to smutná písnička! -
Re: Re: Nikoleta
mě tak ..:) sice na michaela nemá, ale bylo to moc pěkný *3* -
-
Re: Re: Re: Nikoleta
Ale tady to není o tom, kdo to zazpívá jak Michael.. ona to zazpívala krásně v JEJÍM PODÁNÍ.. vy to tu pořád všichni srovnáváte s Michaelem, ale ne všichni ho musí kopírovat. to by potom nebylo ono.. to by potom Michael nebyl jedním z nejlepších zpěváků světa.. to nemůžete pořád srovnávat proboha *15* *15* -
-
Re: Re: Re: Re: Nikoleta
Néé jedním z nejlepších, ale nejlepší ... *15* -
-
Re: Re: Re: Re: Re: Nikoleta
Cááá šikovná *15*
Joo možná to bude tím *15*
To bych taky chtěla vidět *15* -
Jo už sem pochopila... *15*
Slah je lepší než hendrix *15* asi to bude tím, že Slash je z modernější doby - lepší kytary atd atd ... *15*
Celkem bych chtěla slyšet Hendrixův nářez s dnešníma kytarama... *15* -
Není v tom rozdíl.. *15*
Když máš třeba TOP 5 tak i když je na 1. mísě tak patří k nejlepším..
A já neřekla, že není nejlepší.. ty mě prostě nechápeš.. patří k nejlepším..
To je jako by jsi srovnávala Hendrixe se Slashem.. jasný ty by jsi vybrala Slashe, protože je hezčí.. ale ten kdo se zaposlouchá do té hudby by NEDOKÁZAL říct, kdo je nejlepší.. chápeš mě *15* ..
Třeba taky Elvis oproti Michaelovi.. to taky vzhledem k hlasu nejde srovnat, protože oba mají dokonalý hlas.. oba jsou Králové..
Prostě Michael je 1. a za ním jsou všichni ostatní.. ale prostě patří k nejlepším *15* -
No právě, že je v tom rozdíl *15* Je nejlepší, protože je nejlepší a ne jeden z nejlepších *15*
Nikdo není lepší = Michael je nejlepší *14* *15* -
Však já neříkám, že není nejlepší, ale jedním z nejlepších a to je rozdíl.. *15* -
mcááá nejlepší *15* ... Řekni mně jednoho jedinýho kterej je lepší .. *15* -
smajlííka jsem zapomněla *15* *15* -
Ne.. jedním z nejlepších..
-
-
-
-
-