-
..
velice vtipná poznámka tesimsa či co :-D fakt biju se hlavou do stolu smíchy ...podle sebe soudím tebe viď;-) aji ty teo nikdy jste michaela nepoclouchali až když chcípl že *1* -
-
Re: ..
Aspoň ten nick napiš správně .. lamo ... -
-
Re: Re: ..
Pormin hned se opravým...to bylo slušný gratuluju... A opět se dostáváme k známé vědět podle sebe soudím tebe...kdyby jsi ty byla inteligentní tak nejsi..ZABOUCHLÁ? do toho blba :-D no ne? -
jako co se do mě navážíš si mentál bo co?? jako tohle není normální odpluj někam a neser se alskavě mezi nás jo když ho tak nenávidíš proč sem lezeš?? *16* -
-
Re: Re: Re: ..
Přece abych vás mohla srát protože tebe to očividně sere že toď sem a to mě baví :-D *1*
-
-
-
Hlavně že ty jsi vtipná až na půdu.. a tvá inteligence sahá pod bod mrazu..
-
-
sprcha
Jdu se osprchovat,ale zachvilku jsem tu -
..
Hej vy ste uplni kagoři poslouchat takyho blbečka pedofilního! -
-
nenormalní...njn ti co neví nic o Michaelovi, tak at tu nevymáchanou hubu radsi neotvíraj *8* -
výfíííííííč! *15* -
Ale to sis asi trochu spletla my neposloucháme tebe, ale Michaela ... -
-
pedofilního?? nebyl žádnej pedofil!! jako další vypatlanej mozek kterej něco kecá a neví co!!
-
-
-
Tak po delší době tady
Jak se máte a jak se těšíte na filmek. Ty zmetci v Chebu absolutně zaostalí. Jediný kono a ještě This is it nevysílají. Ještě , že jedu do Prahy. Uf. -
-
Re: Tak po delší době tady
Ahoj, já se těším hodně *14* konečně nějakej film u kterýho neusnu .. *15*
Oni to dávaj asi jenom v těch větších kinech ...
-
-
ooo
bože tohle video tu bylo asi už 100x ale normálně se ho nemůžu nabažit!! *14* *14* *14* *15*
http://www.youtube.com/watch?v=sUT6C2CKUPs -
-
Re: ooo
Tohle bylo první sexy michael video co jsem kdy viděla .. *15* *15* sem na to kdysi čučela tak 5x denně *15* -
-
Re: Re: ooo
smrade hej moje to bylo taky první a furt se toho nemůžu nabažit je tam tak krásnej sem to pouštěla včera jedný kámošce a ta to musela vypnout ji přišlo nechutná jak si sahá do rozkroku mě to přišlo sexi!! *15* *14* -
-
Re: Re: Re: ooo
Protože je malá a blbá .. *15* (nic proti tvé kámošce..) *15*
-
-
-
-
History tour....
Už jste viděli video z celého koncertu History tour????Akorat ze to neni video z Prahy
http://www.hity.videonet.c z/michael-jackson/michael-jackson-h istory-world-tour-live-in-munich-19 97-video_737abf5fe.html *14* -
29000
29000 komentůůů my jsme fakt dobrý!! *15* *14* -
-
Re: 29000
wohoooooooooo *15* -
Re: 29000
Etě absme nebyli =D. Tvl já budu muset jít. -
-
Re: Re: 29000
No jako nikam nejdeš.. ještě jsi mi neodověděla, jestli víš, kde máš v tom rozhovoru chybu *15* .. měla by sis to uvědomit.. *15* -
-
Re: Re: Re: 29000
mysliš v tom ruskym?, hele bad chicken ty jsi už jak hejma opravuješ každej jazyk!! *15* -
-
Re: Re: Re: Re: 29000
Tam nejde o jazyk, ale o to co za blbost tam napsala ... *15* -
-
Re: Re: Re: Re: Re: 29000
Takovou krááávovinu co tam napsala.. bože pomoc *15* .. to snad nejde ani napsat *15* -
Re: Re: Re: Re: Re: 29000
??? *7* kde a včem??
-
-
-
-
-
-
PRO pajku
sperma tak mě tak napadá co se sejít někde mimo koncert a tam jít spolu!! mužem posestě pobrat třeba ještě pár známejch(víš jak to myslim)!! *15* -
konečně
Ahojky,konečně už můžu být zase na počítači *4* Copak jste tu řešili za tu dobu co jsem tady nebyla???? -
-
Re: konečně
Ahoj.. asi tak miliony věcí.. nemusím Ti je vyjmenovávat že ne?.. *15* -
-
Re: Re: konečně
ne ne to je dobrý ...*1* -
-
Re: Re: Re: konečně
myslím že to si domyslíš!! ahooj děvko!!(to je hokka v překladu aby i nemyslela že tě urážím!!) *15* -
-
Re: Re: Re: Re: konečně
ano ano,myslim ze jsem se na to nemusela ani ptát...... *4*
-
-
-
-
-
napjatá
lidi já su tak napjatá kdo dneska vyletí ze superstar!! uplně to už asi nevydržím!! BENÍK DOTOHO!! mmchdm ta jedna holka nejsem si ted jistá která to byla bych řekla že na to že je holka zaspívala BEN krásně!!(ale to je čistě jen můj názor!) -
-
Re: napjatá
Ako já vím, že sem včera říkala že se mi to nelíbilo, ale ona na začátku zpívala potichu a najednou začala řvát jako pomanutá. To mi na tom vadilo. Jinak jako zpívala šukézně. Má těžký songy, a málo kdo by si na ně troufl. Jinak jako zpívala šukézně, ale vadí že při tom ječí, tam kde nemá. To je můj názor. -
-
Re: Re: napjatá
slovo šukézně můžeš použít, tak na Michaela ... Znamená to jako že je vošukatelnej .. *15* chápeš jako jo ?
*15*
-
-
jo já si taky myslim že to zazpívala dobře. jedna moje kámoška zná náký Michaelovo písnočky ale Bena neznala, tak po mně chtěla abych jí posoudila jestli to zazpívala dobře *15* *15* *15* -
ja fandím dominice starý *4* -
Konečně nekdo normálníí!!! *15* ¨.. že to zazpívala krásně viď.. a tady všichni zas, že Michael by to zazpíval líp atd.. šak to je jasný, že všichni co ty písničky nazpívali, tak by to zazpívali líp.. uplně natvrdlí snad všichni *15* *15* -
-
Re: Re: napjatá
jako podle mě to zaspívala krásně a féést si troufla michael má podle mě těžký písničky ale jjako smeklám před ní!! a to že by to zaspíval líp je samozřejmost, když on tu písničku začal zpívat jako ale nic to nemění natom že to zaspívala vážně nádherně to je jako když řekneš:copak není jiný dobrý zpěvák než michael?? tak jako micahe je můj nej ale i tak smekám někdy i před ostatníma že jo a ona Bena zaspívala opravdu krásně!!(jako můj názor klidně mě seřvěte!!) *14* -
-
Re: Re: Re: napjatá
Přeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeesně tak!!! *15* -
-
Re: Re: Re: Re: napjatá
počkej sem myslela že mě zabijete za můj názor!! *7* -
-
Re: Re: Re: Re: Re: napjatá
j díky!! *4* -
Re: Re: Re: Re: Re: napjatá
Proč bych měla.. šak máš pravdu *15*
-