Přejít na výpis diskuzí

Michael Jackson

OSOBNOST 31.12.2006 
53722 příspěvků

Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit
  • ..

velice vtipná poznámka tesimsa či co :-D fakt biju se hlavou do stolu smíchy ...podle sebe soudím tebe viď;-) aji ty teo nikdy jste michaela nepoclouchali až když chcípl že *1*
    • thesimsa

Re: ..

Aspoň ten nick napiš správně .. lamo ...
      • Re: Re: ..

Pormin hned se opravým...to bylo slušný gratuluju... A opět se dostáváme k známé vědět podle sebe soudím tebe...kdyby jsi ty byla inteligentní tak nejsi..ZABOUCHLÁ? do toho blba :-D no ne?
      • tea301

Re: Re: ..

jako co se do mě navážíš si mentál bo co?? jako tohle není normální odpluj někam a neser se alskavě mezi nás jo když ho tak nenávidíš proč sem lezeš?? *16*
        • Re: Re: Re: ..

Přece abych vás mohla srát protože tebe to očividně sere že toď sem a to mě baví :-D *1*
    • zanesskaaaa

Hlavně že ty jsi vtipná až na půdu.. a tvá inteligence sahá pod bod mrazu..
  • nikcajacksonka

sprcha

Jdu se osprchovat,ale zachvilku jsem tu
  • ..

Hej vy ste uplni kagoři poslouchat takyho blbečka pedofilního!
    • Re: ..

nenormalní...njn ti co neví nic o Michaelovi, tak at tu nevymáchanou hubu radsi neotvíraj *8*
    • polinka

výfíííííííč! *15*
    • thesimsa

Ale to sis asi trochu spletla my neposloucháme tebe, ale Michaela ...
      • tea301

Re: Re: ..

pedofilního?? nebyl žádnej pedofil!! jako další vypatlanej mozek kterej něco kecá a neví co!!
  • torema

Tak po delší době tady

Jak se máte a jak se těšíte na filmek. Ty zmetci v Chebu absolutně zaostalí. Jediný kono a ještě This is it nevysílají. Ještě , že jedu do Prahy. Uf.
    • thesimsa

Re: Tak po delší době tady

Ahoj, já se těším hodně *14* konečně nějakej film u kterýho neusnu .. *15*
      Oni to dávaj asi jenom v těch větších kinech ...
  • tea301

ooo

bože tohle video tu bylo asi už 100x ale normálně se ho nemůžu nabažit!! *14* *14* *14* *15*
    http://www.youtube.com/watch?v=sUT6C2CKUPs
    • thesimsa

Re: ooo

Tohle bylo první sexy michael video co jsem kdy viděla .. *15* *15* sem na to kdysi čučela tak 5x denně *15*
      • tea301

Re: Re: ooo

smrade hej moje to bylo taky první a furt se toho nemůžu nabažit je tam tak krásnej sem to pouštěla včera jedný kámošce a ta to musela vypnout ji přišlo nechutná jak si sahá do rozkroku mě to přišlo sexi!! *15* *14*
        • thesimsa

Re: Re: Re: ooo

Protože je malá a blbá .. *15* (nic proti tvé kámošce..) *15*
  • nikcajacksonka

History tour....

Už jste viděli video z celého koncertu History tour????Akorat ze to neni video z Prahy

http://www.hity.videonet.c z/michael-jackson/michael-jackson-h istory-world-tour-live-in-munich-19 97-video_737abf5fe.html *14*
  • tea301

29000

29000 komentůůů my jsme fakt dobrý!! *15* *14*
    • polinka

Re: 29000

wohoooooooooo *15*
    • baluska1

Re: 29000

Etě absme nebyli =D. Tvl já budu muset jít.
      • zanesskaaaa

Re: Re: 29000

No jako nikam nejdeš.. ještě jsi mi neodověděla, jestli víš, kde máš v tom rozhovoru chybu *15* .. měla by sis to uvědomit.. *15*
        • tea301

Re: Re: Re: 29000

mysliš v tom ruskym?, hele bad chicken ty jsi už jak hejma opravuješ každej jazyk!! *15*
          • thesimsa

Re: Re: Re: Re: 29000

Tam nejde o jazyk, ale o to co za blbost tam napsala ... *15*
            • zanesskaaaa

Re: Re: Re: Re: Re: 29000

Takovou krááávovinu co tam napsala.. bože pomoc *15* .. to snad nejde ani napsat *15*
            • tea301

Re: Re: Re: Re: Re: 29000

??? *7* kde a včem??
  • tea301

PRO pajku

sperma tak mě tak napadá co se sejít někde mimo koncert a tam jít spolu!! mužem posestě pobrat třeba ještě pár známejch(víš jak to myslim)!! *15*
  • nikcajacksonka

konečně

Ahojky,konečně už můžu být zase na počítači *4* Copak jste tu řešili za tu dobu co jsem tady nebyla????
    • zanesskaaaa

Re: konečně

Ahoj.. asi tak miliony věcí.. nemusím Ti je vyjmenovávat že ne?.. *15*
      • nikcajacksonka

Re: Re: konečně

ne ne to je dobrý ...*1*
        • tea301

Re: Re: Re: konečně

myslím že to si domyslíš!! ahooj děvko!!(to je hokka v překladu aby i nemyslela že tě urážím!!) *15*
          • nikcajacksonka

Re: Re: Re: Re: konečně

ano ano,myslim ze jsem se na to nemusela ani ptát...... *4*
  • tea301

napjatá

lidi já su tak napjatá kdo dneska vyletí ze superstar!! uplně to už asi nevydržím!! BENÍK DOTOHO!! mmchdm ta jedna holka nejsem si ted jistá která to byla bych řekla že na to že je holka zaspívala BEN krásně!!(ale to je čistě jen můj názor!)
    • baluska1

Re: napjatá

Ako já vím, že sem včera říkala že se mi to nelíbilo, ale ona na začátku zpívala potichu a najednou začala řvát jako pomanutá. To mi na tom vadilo. Jinak jako zpívala šukézně. Má těžký songy, a málo kdo by si na ně troufl. Jinak jako zpívala šukézně, ale vadí že při tom ječí, tam kde nemá. To je můj názor.
      • thesimsa

Re: Re: napjatá

slovo šukézně můžeš použít, tak na Michaela ... Znamená to jako že je vošukatelnej .. *15* chápeš jako jo ?
        *15*
    • polinka

jo já si taky myslim že to zazpívala dobře. jedna moje kámoška zná náký Michaelovo písnočky ale Bena neznala, tak po mně chtěla abych jí posoudila jestli to zazpívala dobře *15* *15* *15*
    • polianah

ja fandím dominice starý *4*
    • zanesskaaaa

Konečně nekdo normálníí!!! *15* ¨.. že to zazpívala krásně viď.. a tady všichni zas, že Michael by to zazpíval líp atd.. šak to je jasný, že všichni co ty písničky nazpívali, tak by to zazpívali líp.. uplně natvrdlí snad všichni *15* *15*
      • tea301

Re: Re: napjatá

jako podle mě to zaspívala krásně a féést si troufla michael má podle mě těžký písničky ale jjako smeklám před ní!! a to že by to zaspíval líp je samozřejmost, když on tu písničku začal zpívat jako ale nic to nemění natom že to zaspívala vážně nádherně to je jako když řekneš:copak není jiný dobrý zpěvák než michael?? tak jako micahe je můj nej ale i tak smekám někdy i před ostatníma že jo a ona Bena zaspívala opravdu krásně!!(jako můj názor klidně mě seřvěte!!) *14*
        • zanesskaaaa

Re: Re: Re: napjatá

Přeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeesně tak!!! *15*
          • tea301

Re: Re: Re: Re: napjatá

počkej sem myslela že mě zabijete za můj názor!! *7*
            • tea301

Re: Re: Re: Re: Re: napjatá

j díky!! *4*
            • zanesskaaaa

Re: Re: Re: Re: Re: napjatá

Proč bych měla.. šak máš pravdu *15*