Přejít na výpis diskuzí

Michael Jackson

OSOBNOST 31.12.2006 
53722 příspěvků

Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit
  • majka111

holky

holky,nechce se mi ale už musim jít.mějte se!!!! ahooooooj
    • polinka

Re: holky

papa *3*
  • angie72

???

Mám pocit, že někdo smazal komenty, které jsme tu psali. Já jsem sice správce, ale smazala jsem dva, co sem nepatřily, tak nevím co je tady zase za magora... Buď se někdo nabourává, nebo nějaký správce, který nezná pravidla, nebo spíš nerespektuje... Zatím pááá zlatíčka moji...
    • zanesskaaaa

Re: ???

Ajooo... tss drzost *15*
      Měj se krásně.. papa *14*
    • pajka52

Jo taky jsem si všimla že tu pár komentářů chybí... Kterej ichtyl to byl??

Pá Angie *4*
      • angie72

Re: Re: ???

Musel to být nějaký další správce, ale já to budu řešit s adminem. Už jednou se to stalo a poslal mi všechny komenty mailem... Pááá
      • Re: Re: ???

taky by mě to zajímalo, ale už musim ahojky holky......
    • majka111

páááááááá
  • Michael

http://www.youtube.com/messagetomj
  • Michael

http://derekclontz.com/2009/09/17/m ichael-jackson-is-alive-source-answ ers-your-questions-all-you-have-to- do-is-ask/
  • angie72

Taky bych tam šmejda hodila...

Pokud neprojde soudem, což je nemožné, ale pokud bude osvobozen, tak stejně z toho nevyjde si myslím živ, a pokud ano, tak bude mrzák, protože fanoušci si to líbit nenechají...

A jak se vám jinak daří? Už se nám to blíží a půjdeme na This is it...
    Já doma pořád říkám, no i v prác *15* , This is the moment, this is it :-)
    • thesimsa

Re: Taky bych tam šmejda hodila...

This is the moment - this is it to řvu vždycky v tělocvičně .. tam se to tak hezky rozléhá *15*
      • zanesskaaaa

Re: Re: Taky bych tam šmejda hodila...

*15*
        Já si pořád říkám It's al about love.. L.O.V.E *14* *15*
        • thesimsa

Re: Re: Re: Taky bych tam šmejda hodila...

To je taky dobrý *15* ale This is it je zvučnější *15*
      • angie72

To je super, viď *15* To já i v práci před klienty. Oni mě mají rádi, tak to berou.

Představte si, že probírám s jednou asi 65 klientkou Michaela. Ona je snad nějaká profesorka, nebo co... Bavily jsme se na téma Andělé a Michael a ona mi řekla, že si je jistá tím, že prostě byl na zemi Anděl, že byl tak křehce dětstký a čistý, že prostě nebyl odsud. Přesně můj názor.
        • thesimsa

A pro jeho dětskou a nevinnou povahu byl terčem posměchu ... To nikdy nepochopím jak lidé mužou být, tak hnusní ...
    • majka111

Re: Taky bych tam šmejda hodila...

ahoj angie,já se mám docela dobře a co ty??jo na this is it se moc, moc těším *14* *14*
      • angie72

Já se mám uspěchaně. Pořád práce a práce... Nějak nic nestíhám.
        • alexisxxx

Majko to jsem netušila, že se na to těšíš *14* *14* a nebo vlastně jo ve škole je to jediná věc co tě rozveselí :D *3* *3* *3*
  • pajka52

*

Ahoj holky,Ahoj Majkle :)))))))
    • majka111

Re: *

ahoj *1*
      • alexisxxx

Re: Re: *

Čau ahoj Majko:D
        • majka111

Re: Re: Re: *

ahoj *15*
  • angie72

Zajímá mě docela dost jedna věc...

Kdy se konečně někde dočteme, že Murray je obviněn... Trvá to nějak moc dlouho a mě to už vytáčí...
    • thesimsa

Re: Zajímá mě docela dost jedna věc...

O Murrayovi se už nepíše ... Jako by se na to zapomnělo ...
      • angie72

Re: Re: Zajímá mě docela dost jedna věc...

Já si myslím, že oni nic nesmí vypustit ven, že by už nějaký ten verdikt padnout mohl... Ono to tak bývá, že je klid před bouří dlouho a potom to přijde...
        • thesimsa

Re: Re: Re: Zajímá mě docela dost jedna věc...

Tak to doufám, že to bude hodně velká bouře ... Snad se z toho jen tak nevyvleče ...
          • angie72

Re: Re: Re: Re: Zajímá mě docela dost jedna věc...

Škoda, že tam nemůžeme na něj vletět co, bychom mu ukázaly zač je toho loket, jak se říká... Šmejd jeden...
            • thesimsa

Re: Re: Re: Re: Re: Zajímá mě docela dost jedna věc...

Hodila bych ho do davu fanoušků ... Hajzla ..
            • luciq-dc

Re: Re: Re: Re: Re: Zajímá mě docela dost jedna věc...

..šmejd..já bych taky nešla pro slova daleko :)..ten člověk nemůže být doktor bože..snad je jasný že když mu dá jeden lék a pak další..že se to v těle začne prát a vyvolá to zástavu.. *9* *9*
        • polinka

Re: Re: Re: Zajímá mě docela dost jedna věc...

doufám že ta bouřka bude pořádně veliká!!! *16*
    • polinka

Re: Zajímá mě docela dost jedna věc...

jo z toho už jsem taky docela slušně nervní...
  • polinka

KLIK

hele lidi klikáte ještě? já jo *15*
    • thesimsa

Re: KLIK

Já taky, ale za dnešek má jen 200 hlasů to je děs *15*
  • polinka

laidy

hele laidy už se dlouho neozvala co? né že by mi to vadilo *15* už asi pochopila že to nemá cenu *15*
    • thesimsa

Re: laidy

Aspoň je tu klid ...
      Ale docela mě bavilo číst ty její stupidní názory ... *15*
    • luciq-dc

Re: laidy

se běž podívat na diskusi u allmichaeljackson.blog tam je ještě namořená.. *15* *15*
      • polinka

Re: Re: laidy

to vim ale ne tolik. a tady už naštěstí není vubec *4* *15*
  • angie72

Ahojte...

Tak jsem chtěla zajít na chvíli na pokec, ale koukám, že to tady jde od deseti k pěti... Docela smutné. Pamatuji se na doby, kdy jsme tu skutečně probírali Michaela a bylo to suprový...
    Tak jdu alespoň na blog a na web psát...
    • thesimsa

Re: Ahojte...

Ahoj ...
      Čím víc je tu lidí tím větší je tu bordel ...
      Když je tu třeba lask , tak tu téma Michael je .. jinak moc ne .... *9*
    • luciq-dc

jo angie prosím dej mi link na tvůj blog..já už jsem to zase ztratila.. *15* ty píšeš tu knihu viď? by mě bavilo ju číst..jsi tam dávala i názory tady těch českým fanoušků a ty básničky co tu psali ostatní..to si pamatuju..
      • polinka

Re: Re: Ahojte...

http://healtheworld-mj.blog.cz/ tady to je ten blog angie jak jsi chtěla. sice ne po mně ale máš ho tady *15*
    • luciq-dc

ahoj..to máš docela pravdu..jenže to jsme se tolik neznali..a teď tu diskutujem o všem a máme přezdívky..michaela by jsme taky mohli nahodit.. *4*
      • angie72

Re: Re: Ahojte...

Jenže ty přezdívky jsou otřesný. Vůči Michaelovi to je jak neúcta se tady takhle titulovat. Fankluby byly vždy o tématu k dané celebritě. Tohle je spíš diskuze na ICQ, nebo skype...

Já mám teď web rozhozený jsem právě zjistila, protože na něm dělám a jak měním spoustu věcí, tak se posunuly články.
        Jinak web je www.jirinkaw.cz a blog je http://healtheworld-mj.blog.cz a je i tady v odkazech, když bys ho zapomněla...
        • luciq-dc

Re: Re: Re: Ahojte...

jo to je pravda...ale jak řekl smrad..nó thesimsa *15* tak to neni namířený proti michaelovi, horší to bylo když tu byli ty církve..vymyslela jsem asi dvě já a bylo to hnusný.. *9*

dík za ten blog a web..dám si to do záložek..:) mám asi 80 záložek a když stáhnu novou mozillu tak se mi všechny smažou...hrůza. *10* *5*
          • angie72

Re: Re: Re: Re: Ahojte...

O tom mi povídej, já si takhle přetahovala všechny záložky a mám tolik videí a všeho, že se v tom už sama nevyznám *15*
        • thesimsa

Re: Re: Re: Ahojte...

Ale žádná přezdívka co by tu nějak Michaela zesměšňovala tu není ...
          • angie72

Re: Re: Re: Re: Ahojte...

Já neřekla zesměšňovala, ale že to není úcta k Michaelovi, jak se tady titulujete někteří. Pro nás dospělí, kteří Michaela známé skutečně řadu let je to prostě otřesný téma...
            • luciq-dc

Re: Re: Re: Re: Re: Ahojte...

já se o něj víc začala zajímat v pátý třídě..ale je fakt že jsem poznala blogy a osobnosti až když umřel..to si dost vyčítám.. *9*

Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit