-
Klesla
Miley Cirtus nějak klesla v návštěvnosti. -
-
Re: Klesla
To je dobře!!!!tak musíme ted co nejvíc sem chodit aby byl náš miláček zase první *14* *14* *14* *14* -
Re: Klesla
jedině dobře *15* na jejím profilu jsem nebyla od vánoc 2008 *15* tak se těšim až to bude rok *15*
-
-
Mrtvo
Kdo tu všechno je? -
-
Re: Mrtvo
Kuře kreslí, ale je tu taky *15* -
-
Re: Re: Mrtvo
co kreslíš ? *15* -
-
Re: Re: Re: Mrtvo
Něco z období Egypta.. *15* -
-
Re: Re: Re: Re: Mrtvo
Aha *15* sem myslela třeba Michaela *15* -
-
Re: Re: Re: Re: Re: Mrtvo
Vlastní téma - Michael ne ? *15* *15* -
Re: Re: Re: Re: Re: Mrtvo
Noo toho bych kreslila.. ale to mám na výtvarku *15* .. buď tohle, nebo vlastní téma, nebo ještě nějaká abstraktní blbost.. už nevím co to bylo.. tak jsem si vzala ten Egypt *15*
-
-
-
-
-
zatim bez přezdívky *1* *1* *3* -
smrad *15* -
-
Jo díky za ty písničky. Mělas pravdu já to špatně stáhla. Už to mám v mobilu. Díky. -
-
Jj nz ...
-
-
Smrad,kdo ti to vymyslel. -
-
Prd *15* *15*
-
-
-
prd *15*
-
-
hurááá:)
Ahojkyyys všichni..zase po dlouhý době... *3* včera byla upa nej díza v celým mym životě..u nás v Aréně byla retro party s MJ...a pecka..hráli jenom jeho *15* a pak tam ten DJ házel ty CD Triller...¨1. sem nechytla...2.mi podklouzlo jen tak tak..tka sem se nasrala a napsala sem mu smsku at mi hodí to cd a on to fakt hodil *1* *15* a asi v pul jedný přišel jeho imitátor..ale show byla peckojdní *3* prostě best..a co vy jak je? *3* *5* -
-
Re: hurááá:)
Se máš *15*
Ale imitátory nemám moc ráda *15* Tancoval aspoň dobře ? *15* -
-
Re: Re: hurááá:)
jj byl skvělej..předvedl i robotiku jak Majky tancoval v Dangerous..musim ho pochválit MOONWALK měl na jedničku *1* ..ale tenhle mi fakt Majkyho hodně připomínal..sem se s nim i fotla... *15* sem pak dám nějaký fotečky jestli to neva? *3* *7* -
-
Re: Re: Re: hurááá:)
Tak aspoň, že tančit uměl *15* *15*
http://videoklip.osobnosti.cz/jan-moflar--scream - důvod proč nesnáším imitátory *15*
Joo dej *3* jsem zvědavá na tu podobu *15* -
-
Re: Re: Re: Re: hurááá:)
OMG to je děs.Ale to zlatý oblečení je hezký. Zajímalo by mě kde to sehnal. -
tak to se ti ani nedivim..to je nějakej trapák tohle..nějakej kulturista..má nějaký tlustý nohy *1* *1* se furt opakuje a ještě zpíval i Janet -
-
Re: Re: Re: Re: Re: hurááá:)
No on je celej jakejsi nafouklej *15* *15* Také přiblblé pohyby umím i já *15* *15* prej je jeden z pěti nejlepších imitátorů MJ v Evropě *15* *15* -
mno prostě ten se mi teda OPRAVDU nelíbí *3*
-
-
-
-
-
Re: hurááá:)
tak retro party s MJ jo? *15* prd závidíí.. *15* u mě je vše o.k.;) dneska dávaj superstar..se těším ..jako každou sobotu.. *15* a coty? :)
jo kdybys nepochopila to prd tak to je moje přezdívka.. *15* ale asi ji už znáš *15* -
-
Re: Re: hurááá:)
mno já mám dneska právě upa skvělou náladu *15* *15*
..o přezdívce vim..jak to, že žádnou nemám *1* *1* prde? *1* *3* -
-
Re: Re: Re: hurááá:)
Si nějakou vymysli a my to buď schválíme nebo ti vymyslíme úchylnější *15* -
-
tak to rači nechám na vás..já nwm..mě žádná nenapadá *1* *1* prý my kdyžtak vymyslíme úchylnější...tak to sem zvědavá *15* *3* -
-
Já už v zásobě žádnou přezdívku nemám *15*
-
-
-
-
-
-
MJ
Je děsná škoda že umřel! Určo půjdu na This is it! ♥ Snad to nový album vyjde a La Toya ho nepřezpívá! -
Blaník
ted hráli na blaníku will you be there *14* *14* *14* ale tu mluvenou část na konci usekli šmejdi *16* *15* -
This is it
Kdo jede na This is it? Já bohužel NE, a dost mě to jako štve. -
-
Re: This is it
Jáí taky bohužel NE, a přímo mě to se*e *9* *9* -
jájo -
já jedu. a už to tady řikám asi po stý *15*
-
-
núda
tady se zase nic neděje -
-
Re: núda
Tady se pořád něco děje. *5*
-
-
Čus
Ahoj lidi, Michael se mi docela líbí, nic moc, ale docela jo, ale můžete my vysvětli, jak to, že je nejlepší v Hercích, jak je to možný já znáám dáááááleko lepší herce!!! -
-
Re: Čus
Je na prvním místě ve zpěvácích, protože je : Zpěvák, herec, tanečník, skladatel, producent, scénárista, choreograf.. Tam se to nebere podle toho, jak je kdo dobrý, ale podle navštěvovanosti.. a protože má v popisu napsáno, že je i herec, tak je na prvním místě u herců.. je pravda, že nehrál v tolika filmech jako např. Jonny Depp, Heath Ledger, nebo ostatní herci.. ale hrál.. např. Muži v černém 2, Miss Cas away, Michael Jackson legend continues.. atd.. proto je taky herec.. navíc měl svoje filmy.. jako je Moonwalker nebo Ghost.. takže vlastně taky patří k hercům.. i když jako zpěvák je nejlepší.. ale tady se to bere podle navštěvovanosti.. to by jinak Miley nemohla být na 1. místě... *3* -
-
Re: Re: Čus
hm to jo, ale stejně se divím, že ma Miley větší návštěvnost, když je vás tady tolik -
-
Re: Re: Re: Čus
Taky nechápu *15* ..
-
-
-
Je na 1. místě protože je nejlepší!!!!!!! -
-
ve zpěvácích možná, ale v hercích ne!!!!!!!!!! -
-
NE, je nej i jako herec ať se ti to líbí nebo ne!!!!!!!!!!
-
-
-
Michael má největší návštěvnost ... Jako zpěvák i jako herec ... Je nejnavštěvovanější mužská osobnost ... -
-
Aha, já bych ho jako herce dala tak na 12. místo
-
-
možná to bude tim že JE NEJLEPŠÍ HEREC *14* *14* *15* -
-
a hrál vůbec v nějakým filmu?? Nebo ve víc jak 6 filmech??? Jako zpěvák se mi líbí, ale tohle prostě nechápu, např.: Johny Depp je 1000x lepší herec!!! -
-
To je tvůj názor ... -
-
Re: Re: Re: Re: Čus
ano to je .. můj názor....
-
-
-
-
-
titulek
hej smrade a ta hitparáda..tam je michael 24. s písničkou "A Place with no name"
a pak 51. s "this is it" a za nim je stupínek ..a já furt mačkám u obou písniček ten stupínek s jedničkou.. *15* *15* jako pomáhám nějak těm písničkám nebo dotávám je nahoru? *15* *15* *15* -
-
Re: titulek
Např. u This is it klikneš na první stupínek a u A place with no name na druhej a dole dáš kod a hlasovat pak se přidaj body ... -
-
Re: Re: titulek
jo fajn jasnovidko *15* *15* -
-
Re: Re: Re: titulek
Tss *15* *15*
-
-
-
-
hoooooj
AHoj. hele jděte na www.michaeljacksonweb.cz a pusttě si to video - je to ukázka z This is it. mě to totálně oddělalo. A to je to dlouhý 2 minuty! a co teprv ten film!!! *9* Ach jo. jak se to mohlo stát? vždyt měl tolik energie a radosti... *9* já tomu nák nemůžu uvěřit. začímán se čím dál víc bát co se mnou udělá ten film... *9* *9* -
-
Re: hoooooj
Než ten film bude v kinech, tak už bude celej profláknutej z ukázek .... -
-
Re: Re: hoooooj
A kdy na něj dete?? Já 31. října -
-
Re: Re: Re: hoooooj
Taky *15* v 19:30 ... -
-
Re: Re: Re: Re: hoooooj
:D a kde?? -