Přejít na výpis diskuzí

Michael Jackson

OSOBNOST 31.12.2006 
53722 příspěvků

Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit
  • tarzan9

Ahoj

Ahoj *3*
    • pajka52

Re: Ahoj

ahooj tarzane *1*
      • tea301

Re: Re: Ahoj

ahoj!
  • pajka52

*

Ahooj syfle a taky i ostatní *15*
    • tea301

Re: *

ahoj spermie jak se máš?
      • pajka52

Re: Re: *

ajoo de too *15* a je mi zimaaaa *15* brrrrrr *15* *15* Co ty..? *15*
        • tea301

Re: Re: Re: *

chce se mi spát a nevim proč už mi zase z toho klikání v té klikárně hrabe sem mu dneska dala už nejmín 20 hlasů!! sem se dívala na film a mezi nim se furt litala na klikárnu a dávala mu hlas!§ tad unás je taky venku děsná kosa!! *15*
          • pajka52

Re: Re: Re: Re: *

u nás už poletuje snííh *15* *9* a fouká tu jak kráva
            *15* *15*
  • tea301

pro ty co tu nebyli

pro ty co tu nebyli tak všichni odsud hlasujeme pro michaela na této stránce:
    http://www.ujdeto.cz/qch arts.php?sid=1597&q=a1bcfb2c069f9ae 50578e8baee70f143

včera byl michael na 14 místě a dnes už je na šestém ale máme v plánu ho dostat na první!! jde hlasovat každý 3 nebo pět minut!! tak prosím Hlasujte pro něho!! *14*
    • tarzan9

Re: pro ty co tu nebyli

mě to bohužel nejde i když mažu různé mezery *9* jinak je tu ještě nekdo????? *4*
      • tarzan9

Re: Re: pro ty co tu nebyli

Jé!!!!Omlouvám se zá chyby
        • tea301

Re: Re: Re: pro ty co tu nebyli

tady se chyby neřeší!! *15*
  • tea301

juchůů

cha zrušili nám školu, protože neměla jít dnes celý den elektřina a dnes ráno mě probral rozhlas, že elektřinu NEVYPNOU kvůli jakýmsi technickým problémům!! takže máme volno a kevšemu i elektřinu cha!! no tak to jo ale já si to stejně neužiju páč su nemocná!! *15*
  • janikoz

Ahoj

Jsem tu já, jeslti Ti to stačí. *1*
  • mischicka

*

ahoooj jak je???já se mám úpa skvěle *15* dneska nám ve škole nešla elektrika takže sme měli zkrácený vyučování *15* Je tu vůbec někdo??
    • polinka

Re: *

Ahoj já tu jsem *15* ale jenom na skok máme informatiku a za cvhíli zovní tak papa zase *15*
      • mischicka

Re: Re: *

papa uži si to ve škole *3*
  • baluska1

Jsem tu na skok

Máme poslední hodinu máme Seminář z Čj a pak poledku. Takže máme do 15:20. A pak mám soubor. Ale dneska přijdu. *3*
  • tea301

no nic

no nic loučím se du spít ták dobrou a klik!! *15*
  • tea301

..

kdo tu ještě je abych věděla?? *7*
  • lask1

: )

Keď tie dievčatá koncerte tancovali s Michaelom a oni ich odviedli tak potom ten koncert sledovali na kraji podia, alebo kam potom išli?
    • tea301

Re: : )

mám takový dojem že nikam nešli spíš je z toho podia ynášeli rovnou někam do nemocnice!! *15* ale taky by mě zajímalo co snimi pak udělali!§ vždycky na každým videu vidíš jak je vynáší pryč ale co pak to si někdo zaplatil konert a viděl jen půlku?? ikdyž lepší vidět půlku a zatancovat si se zpěvákemže?! *14*
      • lask1

Re: Re: : )

To asi hej, v tom dave ludí im asi prišlo zle, tak ich vytiahli von.
        A tie vyvolené čo išli na pódium a potom ich odviedli vedla, že či koncert sledovali odtial z boku.
        • tea301

Re: Re: Re: : )

no nevím ale spíš ne!§ to by je tam neudrželi!! ale dostalo mě to video jak jedna fanynka omdlela michaelovi v náručí a on ju vzal do náruče a zanesl ju tomu jednomu chlapovi!!
          • lask1

Re: Re: Re: Re: : )

Ale keď si zaplatili koncert tak by si ho mali pozrieť dokonca nie.

Tá česká faninka Dyna písala na tej svojej stránke o tých koncertoch, že neaká faninka omdlela, ale to preto lebo bola v tom dave v tej tlačenici bola z toho trochu malátna a oni ju vybrali.
            • tea301

Re: Re: Re: Re: Re: : )

no kdyby si vybral mě tak mě z toho podia nedostanou!! *15* bych se ho držela jako klíště!! *15* ale i tak no nevi mě by nebylo příjemný, kdybych byla zpěvačka a na každýmkoncertě mě rozmačkával uplně cizí chlap kdežto on byl v tomhle úžasný!! sem aji viděla že ho některý fanynky začali líbat!! to bych asi nepřežila třeba od nějakyho hnusnyho staryho sliskyho chlapa!! *15*
            • lask1

Ani sa mu nedivím, jedna je až moc, keď sa na neho hádzali.
            • tea301

jé dáš mi odkaz na to video?? ta se má že ju vybrali!! on měl stanovený počet že na každým koncertě jen jednu?? *7*
            • lask1

Vybrali ju na pódium, ale že jej nebolo dobre.
              Ja to video tiež poznám.

Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit