-
dobrou noc
ja taky valim KLIK tak se mejte KLIK dobrou KLIK *15* cao -
-
Re: dobrou noc
dobrou!!
-
-
...
Loučím se jdu spát už mně z toho klikání hrabe taky *15* *15*
Dobrou *15* Michael mínus tričko mínus kalhoty mínus trenky .. klik klik klik klik klik *15* *15* -
-
Re: ...
plus jedna Zaneska a Thesimsa rovná sa..... *14* -
-
Re: Re: ...
s.. *1* *14*
-
-
dobrou noc KLIK *15* -
maličko to poopravím! udělám rovnici
michael klik mínus klik tričko klik a klik kalhoty klik = sexi klik michael!!! *15* *15* dobrou doufám že se ti taky bude zdát o klikcvokárně a o michaelovi a o hlasech a číslech!! *15* *15*
-
-
sen
vydím to tak že se my bude zdát otom jak jsem ve tmě a kolem mě lítají bílé číslice a pořád někdo bude říkát KLIK KLIK KLIK a bude to michael!! *15* -
-
Re: sen
Klik klik klik klik klik *15* -
-
Re: Re: sen
proč to nepřejmenují místo klikárna klikcvokárna?? *15* -
-
Re: Re: Re: sen
To nevím, ale měli by to přejmenovat *15* *15*
-
-
-
Re: sen
*15* *15* *15* me uz z toho tez hrabe
-
-
: )
Sexy Michael. 4:39
*14* *1*
http://www.youtube.com/watch?v=BERBrfL4LxM&feature=related -
-
Re: : )
V trhání triček byl opravdu profík *14* *15* *15* -
-
Re: Re: : )
musel jich mit plnou skrin kdyz je tak rad trhal *15* -
-
Re: Re: Re: : )
To jo *15* *15* -
-
Re: Re: Re: Re: : )
to víš no ale stjně když nad tím tak přemýšlím netuším z jaké byly látky!! mě se trička pokud nejsou natržený hodně blbě trhaj!§ -
-
Re: Re: Re: Re: Re: : )
taky možnost!! předatav že si michael kupuje trička tak strašně kvalitní že se ti jen na jeden dotek rozpadnou to se mi nezdá!§ spíš to bude tím véčkem a nebot tím sešitím máš recht!! *4* -
Tie véčkové sa asi lepšie trhajú, alebo ich slabšie zošili. -
mno to nevim :D silak to je *15* *15*
-
-
-
-
Re: Re: : )
to jo si musel furt kupovat nový!! hele oni vždycky ty co omdleli nesli dopředu!§ udělala bych že sem omdlela a až bych byla ve předu probudila bych se a utekla za ním!§ nebo kdybych byla na jeho koncetrtě a on hodil do publika klobouk a namísto kde bych byla já!! ha vyhrála bych to bych je klidně i zabila!! *15* -
-
Re: Re: Re: : )
Wayne by tě stejně chytil *15* *15*
-
-
-
Re: : )
jůva je!! nevím jestli si viděla tohle je to taky earth song!! tam jeden klučina málem michaelovi zlomí ruku o šprušlu chudákovi!! *14*
-
-
pro smrada
doel se to strácí tak to dám sem!
no jo 400 hlasů na osobu to máš 1600 hlasů na čtyři a to máš 11200 hlasů!! jo tak to ho na sto pro dostaneme na první místo!§ až na to, že ty můžeš klikat jen jednou za 5 minut čili 12*24 je 288 čili ty nedáš 400 ani omylem a my dáme přes 400 určitě!!!
ty dáš za den 288 halů maximálně!! a už končim už se mi nechce počítat!! jelikož jsem nemohla najít kalkulačku a všechno počítala z hlavy!! *15* *15* -
-
Re: pro smrada
Ale sem to myslela my všichni dohromady, že musíme dát tak 400 denně což je 2 000 za 5 dní což je první místo ... -
-
Re: Re: pro smrada
ale o pulnoci se jeste cosi odecita takze se muze jeste neco zmenit *15* -
-
Re: Re: Re: pro smrada
No ale to se dotahuje vždycky ten pátej den *15* a to je tak u všech ... Takže průměrně 400 hlasů denně by mělo stačit na 1. místo ... -
-
Re: Re: Re: Re: pro smrada
aha *15* -
to jo!! ale říkám ti že nevím nevím mno a ještě se zamysli já taky nestíhám přesně klikat když skončí 3 minuta takže to máš plus ještě pár vteřin a někdy i minut když se dívám na nějaký video!§ nenut mě to počítat byla bych to do neděle!! *15* -
-
Re: Re: Re: Re: Re: pro smrada
moc mi nepomáháš! *15* -
Nejméně do neděle *15* *15*
-
-
-
co proč o půlnoci? *7* a smrade po 5 sem tu jak na koni to už ju zapnou!!
-
-
ještě odečti od toho že já tu zítra nebudu!§ to máš 300 hlasů za den a to je 1500 halaů za 5 dní!! xD!! *15* *15* -
-
Ale to tu nebuš jen zítra a ne celej týden ne ? *15* *15* -
-
nebudeš *15*
-
-
-
-
Re: pro smrada
ja jsem v tom nak zamotana:D:D -
-
složitá matematika co?? jako já su vtom už taky trochu zamotaná!§ víš musíš to číslo kolik dostane michael za osobu vynácobit 24 a to máš počet hlasů na den!! no a když smrad má jeden hlas za 5 minut a my ostatní za 3 musíš si přepočítat že jedna hodina má 60 minut tudíš thesimsa dá 12 hlasů a krát těch 24 a my dáme za hodinu 20 hlasů čili taky krát 24 a ještě ten výsledek pak musíš po tomhle vynásobení vynásobit 3 protože my jsem tři kdežto thesimsa je jen jedna chápeš?? no ale nahoře už ani nevím jak sem to počítala!! *15* -
-
*15* *15* noo jo tobe se to pocita kdyz zetra nepises ctvrtletku *15* ja uz mam z tech cisel hlavu vyixovanou na ctvrtou -
Můžu se zeptat kdy budu spát, když budu 24 hodin denně klikat ? *15* dej tam max 10 hodin ... *15* *15* -
-
kdo říkal že budeš spát?? to já si taky můžu vymyslet, že si ještě během klikání půjdu na záchod nebo nedej bože něco sním!! ale pro klid tvojí duše!! pak to máš ty 120hlasů na den a my 600hlasů dohromady to je celkem 720 hlasů za 10 hodin za den a nás čtyři!! takže to je za 5 dní 3600 hlasů!! spokojená?? *15* -
-
taky pravda kdo by tu seděl deset hodin vkuse!! 3600hlasů možná nedáme ale i tak ho dostanem na první místo!§ a když na tím tak přemýšlím já bych měla na to jít na záchod jen 2 minuty max a na jídlo taky!! *15* -
ano spokojená *15* ale to stejně nedáme *15*
-
-
-
-
-
-
Mikása...
Táákže jsem dala svůj poslední hlas dneska *15* .. už mám křeče v paži *15* *15* ..
Tak se s vámi loučím.. krásné sny a Dobroooou noc *14* *15* -
-
Re: Mikása...
dobrou *15* peknee sny s Mikem -
Re: Mikása...
Nesimuluj *15* *15*
Dobrou bílý bratře *15* Ať tě Vinetu obdaří *15* -
-
Re: Re: Mikása...
Nemám ráda Vinetua *15* *15* ..
Tebe ať BŮH obdaří téééž *15* -
-
Re: Re: Re: Mikása...
To mě nezajímá, že ho nemáš ráda *15* *15* Bůh nechce obdařovat, tak Vinetu třeba bude rád, že bude moct někoho obdařit Sny o Michaelovi *15* -
-
Re: Re: Re: Re: Mikása...
Nóó ale mě to zajímá.. nesnášim ho.. nepochopila jsem ho *15*
To mi nevadí.. prostě Bůh a nehádej se se mnou *15* *15* -
-
Re: Re: Re: Re: Re: Mikása...
Tak ať tě Slash obdaří *15* *15* -
Dobrooou Teo *4* i tobě *4* -
dobrou bad chicken krásný sníky!
-
-
-
Re: Re: Re: Mikása...
PS: Já ti dám nesimuluj.. ty smrade jeden malej nevděčnej *15* -
-
Re: Re: Re: Re: Mikása...
Já ti dám nevděčnej ty simulante jeden podflusovej *15* -
-
Vstávala jsem o hodinu pozděj a musela jsem si nechat omlátit nohy florbalkama od neschopných spolužáků, kteří místo aby stříleli do míčku tak mně štříleli do noh *15* *15* Ha ? kdo je na tom hůř *15* *15* -
Já nejsem simulant.. ale zlé kuře.. smrade jeden *15* .. a nesimuluju.. to ty jsi dneska nemusela vstávat v pů šestý a ručkovat a šplhat *15*
-
-
-
-
-
-
nooo
tak sem počítala a když to tak vemeš hodina má 60 minut a já mužu dat jeden hlas za 3 minuty to máš 20 hlasů za hodinu a jsme tu čtyři takže to je 80 hlasů za hodinu a my potřebujeme aby byl michael první 960 hlasů takže by sme čtyři klikali přesně 12 hodin v kuse!! a to nepočítám, že těm ostatním se ještě zvedají hlasy taky!! chce to víc lidí!! -
-
Re: nooo
Ale já to mám jednou za pět minut *15* takže 12 hlasů za hodinu *15* -
-
Re: Re: nooo
no takže ze smradem by to bylo která má 12 hlasů za hodinu by to bylo 72 hlasůna nás čtyři a to aby jsme dohnali toho prvního by jsme tedy museli klikat 13,3 hodiny!! no tak to abych si sem donesla záchot ledničku a polčář na spaní a taky budík aby zvonil každý tři minuty ikdyž ten je zbytečnej za 3 minuty ani nestihnu usnout!! *15* -
-
Re: Re: Re: nooo
Néé stačí, aby jsme mu každej den naklikali kolem 400 hlasů a během týdne je na 1. místě ... -
-
Re: Re: Re: Re: nooo
no jo 400 hlasů na osobu to máš 1600 hlasů na čtyři a to máš 11200 hlasů!! jo tak to ho na sto pro dostaneme na první místo!§ až na to, že ty můžeš klikat jen jednou za 5 minut čili 12*24 je 288 čili ty nedáš 400 ani omylem a my dáme přes 400 určitě!!! *15* -
-
Re: Re: Re: Re: Re: nooo
kéž by!§ pak bych si mohla říkat génius!! *15* *15* -
Kalkulačku máš v hlavě ne ? *15* *15* *15* -
aha takhle!! no tak to potom jo!! tak to sem to počítala úplně zbytečně a kevšemu bez kalkulačky!! no jo život je někdy těžkej!! *15* -
Ale sem to myslela my všichni dohromady, že musíme dát tak 400 denně což je 2 000 za 5 dní což je první místo ...
-
-
-
-
-
no jo *15* z tebe bude ajnštajn *15* -
-
náhodou já su na matiku tupá!! mám zní dvojku! totálně nechápu lomený výrazy a jak dostat rovnici ze slovní úlohy!§kdyby žil ten kretén co to vymyslel zabi ju ho!§ a ji ty dementy co vymysleli ty kraviny ve fyzice!§ no vůbec nejradši bych zabyla JANA HUSA kvuli háčkům a čárkam!! JANA ÁMOSE KOMENSKÉHO taky pěknej debil a MARII TEREZII která zavedla POVINou školní docházku!! fuchtle jedna!! -
-
co by za to dali deti v africe :D ale souhlasim ze matika je uplne **************** *9* -
A co bys celý dny dělala ? *15* Školu nemám ráda, ale doma bych zešílela *15*
To chceš říct, že jsu blbá když mám 2 z matiky ? *15* tsss tak teď jsi mě urazila nebavím se s tebou bye *15* -
-
ale kuš!§ ty jsi chytrá z matiky protože máš za 2 ale já ne protože umím vypočítat tak maximálně 4y + 5x * 2 - 8x + 4a!! a to jako není nic oproti tomu co yted delkáme a já mám dvojku jen proto že sme napsal čtvrtletku na 2 kdybych napsala na 3 dá mi za tři ona se nejvíc řídí podle čtvrtletky!§ *16* -
-
To u nás se řídí spíš podle pololetky *15*
Aritmetika je v pohodě ... to geometrie je nehoráznej podflus *15*
-
-
-
-
-
oprava!! musíme mu dát nejmín ještě 960 hlasů!! -
-
Nééé matiku nééé *15* *15* -
-
Michael mínus roztrhané tričko rovná sa sexy Michael.
Michael mínus tričko mínus zlaté nohavice rovná sa sexy Michael na druhú.
Michael mínus tričko mínus gate plus faninka rovná sa velká láska *14* -
-
Jééé takovou matematiku by u nás mohli zavést *15* *15* Bych měla samý jedničky *15* *15* -
-
Mínus trenky *15* *15* *15*
rovná se sexy nahej Michael Jackson .. Yeah *14* *15* *15* -
Michael mínus roztrhané tričko mínus zlaté gate mínus trenky rovná sa..... *14* *1* -
hej takovou matematiku bych taky chtěla!! *15* -
Jaj *15* tak to se mně na gympl moc nechce *15* prolítnu asi hned první rok *15* -
Hééj to bych mohla mít taky *15* .. noo i když na základce jsem měla jedničky a dvojky.. tady mám pět jedna tři čtyři jedno Nko přitom jsem ještě ani jednou nechyběla.. zajímavý *15* *15*
-
-
Jooo takováhle matematika se mi líbí *15* *14*
-
-
jooo matiku jo *15*
-
-
-
-
ach jo
ach jo už su táák uklikaná až se mi chce spat!! až se mě tata příště zeptá:CO FURT DĚLÁŠ NA TOM INTERNETU tak mu mile ráda odpovím:KLIKÁM POŘÁD JEN KLIKÁM!! ale ještě tu chvíli budu!§ *15* -
-
Re: ach jo
Hlavně klikej zítra dopoledne když seš doma *15* *15* -
-
Re: Re: ach jo
nemůžu!! nepujde nám alektřina od 7 ráno do 5 večer!§ napr už sme jak ve středověku!§ no proto taky zrušili školu na můj svátek!! -
-
Re: Re: Re: ach jo
No tak budeš naklikávat do 7, aby jsi předklikala za dopoledne a odpoledne *15* *15*
Milě, že ? *15* -
vsechno nejlepsi *15* ale dobrej darek,ikdyz zaroven asi nic moc bez elektriny *15* -
-
Re: Re: Re: Re: ach jo
no asi tak!§ nevim co budu dělat!§ asi zase skládat nějaký básničky o michaelovi!! co taky jinýho číst se mi nechce a to máme povinou četbu!! jak v pravěku!§ já to říkám furt že moje škola je 100let za opicema!!
-
-
Řeknu vám to takhle.. od tý doby co si tu s vámi povídám tak mám na levým l´tlačítku myši, tam kde mám prst.. vošoupanej kroužek *15* *15* -
-
Re: Re: Re: Re: ach jo
Kole´čko jsem myslela.. a zjistila jsem, že už i na levým *15* *15* -
-
Re: Re: Re: Re: Re: ach jo
Taky mám na myši vyšoupanej bílej kroužek *15* *15* ale né moc *15* -
tak to jo!§ *15* -
Na obou *15*
Ale na levým mám víc vošoupanej *15* a kolečko mám rozdrbaný *15* -
tak se rozmysli!§ na levim, na pravim nebo na obou?? *15* *15* -
Óprava na pravým tlačítku *15* *15*
-
-
-
-
-
-
ujdeto.cz
na chvili musim jit,a kdyz se vratim Michael je na sedmem miste! *14* waw dobre!jdu klikat:D -
bože!!
další úžasný teorie že michael žije tomu se dá jen smát to není možný!!
http://www.youtube.com/w atch?v=Tmo7rFuA3n0&NR=1
http://w ww.youtube.com/watch?v=dFQKmER2S18& NR=1
http://www.youtube.com/watc h?v=kwQmdDNzhVg&feature=related -
-
Re: bože!!
To se radši ani koukat nebudu... *15*
Nůůůdááá *15* *15* -
-
Re: Re: bože!!
já se podívala a tak sem se už hodně dlouho nezasmála!! v jednom letí michael ve vrtuulníku! v jednom je autě s rouškou na zavírá okno a to třetí už ani nevim!! *15* -
-
Re: Re: Re: bože!!
NÉÉ už vim to třetí je jak je na svým vlastním pohřbu a vrakvě je uplně jiný tělo a on nad ním stojí!§ to je absurdní§§ *15* -
-
Re: Re: Re: Re: bože!!
To nemělo být, že stojí nad svojí rakví, ale to bylo asi nějáký porovnání Michaelovi rakve s rakví Jamese Browna ...
Ten černoch v rakvi byl James Brown .. -
-
Re: Re: Re: Re: Re: bože!!
nevim kdo to byl!§ ale ta rakev byla skoro stejná a na začátku taky kdosi nesl rakev!§ JEŽIŠ to je jedno kdo byl a nebyl v rakvi!! prostě tam napsali že michael žije a to je samo osobě směšný!!
-
-
Re: Re: Re: Re: bože!!
Booože.. to je táák trapný *15* *15*
-
-
-
-