-
Re: Michael
Thesimsa:
Poznatky : Michael je v zlatých kalhotech nebezpečně sexy a měl by je nosit neustále, aby se měli fanoušci (spíše fanynky) čím kochat
Najlepšie by bolo keby nosil priesvitné nohavice a priesvitné tričko.
Potom by sme sa kochali. *1* *14* -
-
Re: Re: Michael
A nebo rovnou nahej *15* *15* To by bylo nejidealnější *14* *15* *15* -
-
Re: Re: Re: Michael
Stačilo by i v tom průsvitným.. nebo v čemkoliv.. stejně by to na něm moc dlouho nevydrželo *15* *14* -
-
Re: Re: Re: Re: Michael
Zostali by iba franforce po útoku faniniek. *1* -
-
Re: Re: Re: Re: Re: Michael
Co po fanynkách.. po mě *15* *15* *14* -
-
Re: Re: Re: Re: Re: Re: Michael
Anoo vůdčí jeptiška č. 2 *15* *15* -
Áno *15* .. a Thesimsa by byla vůdce číslo dvě *15* -
Ty by si bola vodca smečky. *1*
-
-
řekla bych že by ani to nezůstalo!! *15*
-
-
Re: Re: Re: Re: Michael
já bych řekla, že nejvíc sexi je v uplých věcech protože.. no to si už domyslíte!! *15* *15* -
-
Myslíš obtiahnuté nohavice?
Vidíš tam celú anatómiu. *14* -
-
xD..jj to mám namysli!! *14* *15*
-
-
-
-
-
-
*
valim do spat v tuto dobu je uz na mě moc pozdě *15* *15* ne fakt *15* to je šílený vstávat ráno tak brzo *15* ..další věc která mě brzo zabijee *15* bléééé *15* tak dobrou,pa ahooooj majkíí posílám pusu *1* *14* -
-
Re: *
Pááápáá *15* .. asi taky pujdu až se vykoupu *15* .. taky mě to vstávání zabíjí *15* -
-
Re: Re: *
nj škoda já tu dnes můžu bít dokolika chcu zítra nemáme školu a navíc jsmem nemocná takže bych ráno stejně smrděla doma!! -
-
Re: Re: Re: *
To já taky.. ale to bych potom nevstala *15* *15*
-
-
-
-
omluva
omlouvám se že jsem se ted 3 hodiny neozvala byla jsem DONUCENA pc okamžitě opustit takže jsem se nestihla ani rozloučitt tak vás zase všechny zdravím!§ no všimla jsem si že majký postoupil na 8.místo to je krásný!! -
-
Re: omluva
Ale teď klikám jenom z jednoho, protože ty dva jsou obsazený. *15* -
jo je na sedmýýýýýýýým *14* *14* *15* -
Je na 7. *15*
-
-
: )
Very sweet kiss. *14* *1*
http://www.youtube.com/watch?v=ZCsgTQ7i96I&feature=related
http://www.youtube.com/watch?v=F--aaVtme7c&feature=related
Tento je dobrý. *14*
http://www.youtube.com/watch?v=eTjaYmC8M0o&feature=related -
-
Re: : )
To první video *15* *15* Závidím *15* On ju líbal áá ja chci taky *15* *15*
Na tom druhém je ta fanynka hodně šílená *15* *15* -
-
Re: Re: : )
Keby ju neodtiahli až dvaja, tak neviem ako by to dopadlo, by ho tam asi znásilnila. Pri tom druhom videu, ale pri tom prvom asi tiež. -
-
Re: Re: Re: : )
To asi jo *15* chudák Michael *15*
Asi bych si nedovolila ho začít líbat *15* -
-
Re: Re: Re: Re: : )
Hééééééj já chci taky... *15* *14* *14* *14* .. já bych ho klidně i o tu ruku požádala *15* *14* -
-
Re: Re: Re: Re: Re: : )
To sem tam jako měla napsat Bad Chicken ? *15* *15* To bych musela vysvětlovat kdo jsi ... *15* a to by bylo na dlouho *15* -
Jj *15* no co stejně by nikdo nepoznal jestli je slash chlap nebo ženska *15* *15* -
Walt disney.. jeeej *15* *15* .. hmm a to Slash byl družička jo?.. ježííš chudák *15* *15* .. A co já jako hmmm? *15* .. -
Jo to já taky *15* *15* *15*
Sme dostávali ve zdrávce protokol o uzavření manželství, tak jsem tam švihla, že je můj manžel *15*
Za svědka mně šel Slash a Michaelovi Walt Disney *15*
Good ne ? *15*
-
-
Re: Re: Re: Re: : )
Pri tom prvom sa usmieval trošku sa asi hambil, ale asi sa mu to páčilo. *14* -
-
Jo no *15* *15* asi nebyl až zas tak nevinnej jak se zdá *15* *15*
-
-
-
-
-
-
Lask1
Kde je Lask1? U Michaela? -
-
Re: Lask1
Študujem. MJ angličtinu *14* -
Re: Lask1
Cože ? to jsem nepobrala ... -
-
Re: Re: Lask1
já už vůbec *7*
*15*
-
-
-
Klikárna
Bod v klikárně vydrží 5 dní, mazání starých bodů se děje denně o půlnoci.
Tuhle větu já nechápu. Vy jo? *7* -
-
Re: Klikárna
Že se mu každej den smažou body, který se naklikaly před pěti dny *15* -
-
Re: Re: Klikárna
jo ahááááá *15* *15* *15* ještě že tě mám *15* *15* *15*
-
-
-
tyjo =(
Holky dneska jsme dostali od učitelky povinnou četbu. STARÉ ŘECKÉ BÁJE.Je to tlustý jak BIBLE. No na to jí jako kašlu. *10* *15* *15* *15* -
-
Re: tyjo =(
Co kdyby jenom ty báje.. my máme přečíst do konce roku 13 knížek.. typu Bible, Staré řecké báje a pověsti, Staré pověsti čeké, Epos o Giglamešovi, atd.. tak kdo je na tom hůř?.. já ještě nezačala ani s tou Biblí ( no vlastně jo obsahem *15* ) a asi polovinu těch 13 mám mít přečtenou do Vánoc *15* *15* ... -
-
Re: Re: tyjo =(
Aj Epos ? *15* Hmm
Tu bibli ti nezávidím *15* *15* -
-
Re: Re: Re: tyjo =(
Dobrý jsem si stáhla Bibli 21. století.. to se dá snad ještě přečíst *15* -
-
Re: Re: Re: Re: tyjo =(
Ale stejně ... *15* Bych to tomu profesorovi asi omlátila o hlavu *15* *15*
Eště se z tebe fakt stane jeptiška *15* *15* -
-
Re: Re: Re: Re: Re: tyjo =(
Máme profesorku noo.. naše třídní to je *15*
Heej joo vlastně.. budu opravdová jeptiška.. teda skoro opravdová *15*
-
-
-
-
Chudáku, toto bych už vůbec nerozdejchala *15* *15* já tak nerada čtu knížky.. ale u MJ to je výjimka *15* ta mi nevadííí *14* *14* -
-
michael by mi taky nevadil. to je stejný jako když musím hrát na klavír nějaký skladby z 18. století. taky mě to nebaví a dostávám od učitelky vykřičníky za to že to neumím. tak jako co když mě to nebaví. Kdybych musela hrát písničky od MAJKÍHO, to je něco jinýho. Do toho bych pro MAJKÍHO dala všecko.
-
-
jenže mě je teprv dvanáct *15* *15* já jsem na to ještě prcek. ne kecám. tohle ti fakt nezávidím. *9* *9* -
-
Noo.. jsem si musela stáhnout Bibli 21. století *15* .. a stejně je to otrava.. už jenom ta předmluva nebo co to bylo *15* .. jsem u toho usínala *15* .. nejhorší je, jak už jsem psala, že to musím přečíst *15* .. cááá a humor si ze mě nedělaj? *15*
-
-
-
Povinnou četbu ? *15* Trošku zaostalé ne ? To už myslím nefunguje ... Aspoň na naší škole ne *15* *15* -
-
To se teda máte. máte na škole beztak samý mladý učitele, který tohle nezajímá. ona bude asi za 5let v důchodu a máme jí z dějepisu. máme ve škole samý starý učitele krom 2 -
-
Však my máme taky starý učitele, ale povinná četba je myslím zrušená *15* *15*
Taky tam máme učitelku, která už asi 7 let slibuje, že půjde do důchodu a furt nic ... *15* *15* -
-
*15* *15* *15* to se na naší škole naštěstí ještě nestalo *15* -
Z toho si nic nedělej, my na základce měli učitelku, co chodila s mojí babičkou (71) do třídy a učila mojeho tátu i bráchu *15* -
-
Aha *15* tak to je blbý *15* -
Kdepáák.. oni se jmenovali jinak takže ona o tom nevěděla *15* -
Jáj *15* *15* a měli aspoň protekci ? *15*
-
-
-
samý mladý učitele? *15* *15* ...vůůbec *15*
My sme měli na základce povinnou četbu,vybrat si knížku,přečíst ji a povykládat o ní.Ale nějaké staré řecké báje apod. věci naštěstí ne *15* *15* asi bych to nerozdejchala.. *15* *15* -
-
My jsme na základce neměli povinnou četbu vůbec *15* .. a teeď na mě vybalí 13 knížek *15* .. nejhorší je, že si to MUSÍM přečíst.. páč u maturity o tom budu muset vyprávět podrobnějc než do teď *15*
-
-
-
-
To ti teda nezávidím *15*
-
-
This is it
Dobrý večer holčiny, tak ode dneška si šetřím kapesný na This is it a četla jsem na plakátu, že tam bude i Honza Molnár- jeho imitátor. *14* Asi tam omdlím štěstím. *1* *14* -
...
Sedmej *15* -
-
Re: ...
teď jsem to chtěla říct ale uvědomila jsem si že to máš teď říkat ty *15* *15* -
-
Re: Re: ...
*15* -
-
Re: Re: Re: ...
hele tak já budu psát zas 6. místo jo? -
-
Re: Re: Re: Re: ...
To bude nejdřív zítra *15* -
-
Re: Re: Re: Re: Re: ...
hmm to asi fakt jo *15* *15* ale jsme fakt dobrý že jsme to dotáhly tak daleko. Tea bude mít radost *15* *15* *15*
-
-
-
-
-
Re: ...
Juchůůůůůůůůůůůůůů. *15*
-
-
*
Holky klikáte? ještě jeden a MAJKÍ je na 7. *14* *14* *14*