-
písen
toto je klip co jsem viděla ke gone too soon§
http://www.youtube.com/watc h?v=KuavXaJjuqw -
ach jo
bože mě tak rozesmutněla písnička GONE TOO SOON!! a ten klip na ni jak je michael na tom pohřbu tak smutnej!! *9* -
-
Re: ach jo
Máš link na ten klip? *15* .. jsem ho ještě neviděla *15* .. ale písničku znám.. to se neboj *15* -
-
Re: Re: ach jo
ON THE LINE? fakt? -
-
Re: Re: Re: ach jo
Já myslela na Gone too soon *15*
A On the line znám.. moc krásná písnička *14* *15*
-
-
-
tu znám. taky se u ní myním rozbrečet ale ten videoklip jsem ještě zatím neviděla. ale nejvíc mě rozesmutní ON THE LINE protože kdyby to MAJKÍ zpíval česky tak...... nevím co *9* je to méně známá písnička, možná ani vy ju neznáte ale je krásná *14* *14* -
Hmm mě zae rozsmutněla dneska Heal the world,konkrétně refrém. -
-
jj to mě taky hlavně když si to přečtu v tý češtině. škoda že majkí není čech *9* jo a ještě CRY je smutná ale krásná *9* zrovna ji poslouchám. *4* -
to sem ted taky poslouchala!! hlasuju pro nu na té stránce ale sama to asi těžko zvládnu!!
-
-
-
ahoj
ahoj. konečně jsem tady =) jak se máte holky? něco nové? u nás vůbec nesněžilo a ani nesněží. jenom fouká vítr. už fouká 2dny vtahu. ještě vůbec nebyl klid. nějak začínám toužit po sněhu =) *3* už bych radši chtěla sníh, než ten protivnej vítr *10* *15* -
-
Re: ahoj
Já dobře a razím ven, i když je tam kosa.
-
-
LWMJ
http://img.zamunda.net/bitbucket/53 0164_81cab259d5_m.jpg
Jak tak koukám je to i na DVD. Až zejtra pojedem shhopovat do Příbrami optám se a koupím si to. -
Je nás tu hodně
Je nás tu teda hodně mno. chtěla sem to sem napsal,až nás tu bude,ale napíšu to teď.
Hnusnější sen sem neměla.
Hrála se [bejzbol] a Majkl stlá asi 5 metrů ode mě. Najednou mi ta pálka vylítla a trefila Majkla. Okamžitě se skácel k zemi a měl rozseknutou hlavu a stříkala z ní krev. Asi po pěti minutách tam přijeli doktoři. Hlavu mu zašili a nechali si ho v nemocnici. Já tam za ním chodila. A dva dny před propuštěním,mu na pokoj přivezli starýho pána,který měl do roka třeba 8 infarktů. A jelikož bylo všude plno dali ho k Majklovo. A když měl jít Majkl domu,tak sem na něj čekala před pokojem,najednou všichni doktoři běželi do toho pokoje. Myslela sem si že ten pán měl zase infarkt,ale nedalo mi a já nakoukla do vnitř. A doktoří právě Majkla přiklili prostěradlem z jiné postele(pokoj byl 3 lůžkový) a pak sem se probudila. *9*
Hnusnej sen. -
-
Re: Je nás tu hodně
Jo s tou pálkou proč mi vylítla, já totiž [bejzbol] neumím *15* -
-
Re: Re: Je nás tu hodně
Já jedou při baseballu zlomila učitelce nos *15* -
-
Re: Re: Re: Je nás tu hodně
Hej dobře ty *15* *15*
Já být tím ředitelem, tak ti tu pochvalu dám *15* -
drsně!! my jediný co hrajem je vybiša!! a přehazka jinak nic!! sme zaostalá škola!! *15* -
-
Re: Re: Re: Re: Je nás tu hodně
My máme na střední dokonce horolezeckou stěnu *15* .. ale můžem jí používat až ve čtvrťáku *15* -
-
Re: Re: Re: Re: Re: Je nás tu hodně
tady cvičí kluci z druháku. Máme tělák z druhákama. Jo a kdyby něco máme spojednou střední ze základnou. A třeba 6.a je ze čtvrťákama. Je to padlý na hlavu,ale tady jsou kluci v posilce na rotopedech: http://www.gjbi.cz/images/posilovna 12.jpg
-
-
-
*15* *15* Hey dobře ty jako *15* *15* -
-
Re: Re: Re: Re: Je nás tu hodně
Noo ani ne heleď.. jsem z toho byla řádně v šoku *15* .. ale teď se tomu směju *15* .. dokonce mi ředitel chtěl napsat pochvalu *15* -
-
Re: Re: Re: Re: Re: Je nás tu hodně
Pochavu jo? *15* Hmm mi sme tay zaostalí. Jen basketball,volejball,vybika. Njn.
My a mít stěnu *15* . Ale zase posilovnu. Máme tam rotopedy,běžící pásy,orbitreky a máme tam toho hodně. Máme malou tělocvičnu a velkou a potom posilku.
-
-
-
-
-
-
Ahoojky
ahojky je tu někdo?? zdravím VŠECHNY!! jak se vám vede? *7* *15* -
-
Re: Ahoojky
Ale jo jde to.
Dočetla sem se že si nemocná,tak se brzo uzdrav. -
-
Re: Re: Ahoojky
jo díky!
-
-
Re: Ahoojky
Jááá tu jsem *15* -
-
Re: Re: Ahoojky
Doobrý už jsem se přihlásila *15* ... jinakjsem přihlášená natrvalo.. to jenom dneska.. mám se docela fajn, až na to hroozný počasí co ty? -
-
Re: Re: Re: Ahoojky
hej to počasí je strašný!! unás fučí a je taká kosa venku mě sačilo jen pustit psa nachvíli ven!! brr!! -
-
Re: Re: Re: Re: Ahoojky
Já dneska čakala třičtvrtě hodiny na bus *15* ... jsem málem umrzla *15* -
-
Re: Re: Re: Re: Re: Ahoojky
Nezávidím. U nás sněžilo dost ráno. -
Re: Re: Re: Re: Re: Ahoojky
chudino v takové zimě!!
-
-
-
-
-
-
Hlasujte
http://www.ujdeto.cz/qcharts.php?si d=1597&q=7f5abd88ac2494ff70ee7da440 6d6aca
Holky hlásněte tady pro Majkla. -
Hmmm
Je tu někdo? -
Nemám co dodat
Tady k tomu videu nemám skoro co dodat, jen to že Majkl měl opravdu dobré srdce.
http://www.youtube.com/watc h?v=4iwimKsLJTA -
Ahoj
Právě sem dorazila,měli sme ještě zbor. Máme ho v pondělí a etě ve středu.
Já sem vytiskla noty na You are not alone a zpívali sme to.
JO a už máme ve třídě dvě holky co se zamilovali do Majkla. Ty jo 3 písničky a co to z člověkem uděla.
Kačka, to je ta co až teď má Majkla ráda, tak mi řikala že se jí o Majklovi zdálo. A zdálo se jí to že sme byly v Neverladnu. Já Lika a ona, a že tam byl Majkl a já sem prej omdlela. *15*
Fakt stačí 1 nebo 2 písničky a už člověk Majkla miluje. Takže nás je 5. A myslím že to půjde nahoru. Etě 3 holky a je nás 8. Nás je jen 8 holek ve třídě.
No to je jedno,ale čím víc lidí tím líp.
Jo a MC klesla návštevnost. Ale Patrikovy jde nahoru. Musíme s tím něco udělat.
Ale asi holkám ze třídy řeknu ať se tu zaregistrujou,třeba trochu zvíšíme sledovanost.
Jo včera sem sem psala,jak by to možná šlo zvýšit.
Takže když budete na Hlavní stránce Majkla,tak nahoře je jeho jméno, tak na to dokolečka klikejte. Jako u naše profilu vám to zvíší sledovanost, jako třeba když váš profil byl zobrazen 120x a vy na něj párkrát kliknete tak se vám to zvíší.
Ale jestli to jde tady nevím,ale jestli jo,tak na to musíte klika,ale musíte být odhlášený.