-
aoi
ahoooj jak je?? já se mám blbě páš musím jít za chvílu do kroužku...a taky to počasí je hnusný...pořád jenom sněží a je zima...a to je podzim...no ale ted se dívám na chirurgy tak aspoň tohle je dobrý :) tak já přijdu zase za hodnu...páá -
Maiki
Poslední dobou poslouchám jen Blood on the dance Floor Remix Je tam tak sexy *14* *14* J love you MJ *14* -
This is it a kniha
V pondělí jsem slyšela tu písen This is it v rádi a myslím že je naprosto úchvatná.Trochu my připomíná I´ll Be There.Miluju jí.dnes jsem ve městě viděla novou knihu Maikiho.Sice je anglická ale jsou tam nádherny fotky.This Is IT je úžasnej song ale asi se fakt stane hitem proto že už tu Maiki není ale u mě se stala hitem proto že je ta písen skvělá a tu knihu budu mít.MILUJU MAIKIHO *14* *14* *14* *14* *14* *14* *14* *14* *14* *14* *14* -
-
Re: This is it a kniha
jak se ta knížka jmenuje? *3* -
-
Re: Re: This is it a kniha
Myslim že jen Michael jackson a je to černá kniha a ještě je na boku napsany Music legends a je tam moc pěkných fotek *14* -
-
Re: Re: Re: This is it a kniha
Tak díky *4*
-
-
-
Re: This is it a kniha
ahojky jo this is it že úžasná písen a tu knihu budu mít taky a myslím si že jacksonek a this is it budou navzájem dobří tak natolik že by stačilo kdyby vibouchla naše zeměkoule -
-
Pravda pravdoucí *14* *14* -
-
Re: Re: Re: This is it a kniha
za to se omlouvám *9*
-
-
Pravda pravdoucí *14* *14*
-
-
-
Vystirzky o MJ
Kdyby vas to nekoho zaujalo, tak na aukru drazim nejke vystrizky a knizky o MJ. http://www.aukro.cz/item766919164_m ichael_jackson_plakaty_vystrizky_kn ihy.html Zdravim fanousky -
This is it
Ahojíky děvčátka, jakpak se daří? Doufám, že dobře, tak jako mě. *3**4* Pro koho jste hlasovali v anketě na Nově na premiéru This is it? Já jsem dala hlas té Ivě, první finalistce. *3* Moc se mi ten klip líbil a dobrý byl i ten kocourek, nebo kočička *7* a ještě jsem se chtěla zeptat těch co mají blog, jeslti můžou upravovat svůj blog normálně z www.blog.cz? *7* *9* Protože mě to nejde, musím se přihlašovat na stránky Novy. *10* *3* Tak se mějte, pac a pusu *14* -
-
Re: This is it
Já bych hlasla pro tu poslední jak má ten klip stou planetou to se mi líbí aji jak zpívá!! je to dobře vymyšlený!! ale on vede ten chlap v tom lese a to se mi zdá že je oničem!!
-
-
no nic
no nic syfl se loučí!! *9* se VŠEMI! *3* no a doufám, že zítra bude klidnější den než dnes žhe?? *7* *15* -
-
Re: no nic
Já jdu spinkat taky.. *4*
Dobrou noc a krásné sny Vám všem *4* -
-
Re: Re: no nic
dobrou bad chicken!!
-
-
-
pro 8.ball8!
proč se tu nepřidáš do fanklubu? stejně seš tady pečenej vařenej!! *7* -
:)
wohou dneska sem si koupila listek na film s Michaelem Jacksonem.. :) Jupii hned na 29.10 :))) -
-
Re: :)
nj další štastná mezi námi!!
-
-
ahlooo
je tu někdo furt mám pocit že odepisuju sama sobě!! *15* -
-
Re: ahlooo
Se mnou tady? Nikdy. *5* -
-
Re: Re: ahlooo
cože? *7* -
-
Re: Re: Re: ahlooo
Né, žádný "cože"! Ty víš moc dobře *4* -
-
Re: Re: Re: Re: ahlooo
přečti si to co jsi napsal rychle! celkem se to rýmuje asi budeš střevo! but to byla jen náhoda nebo nevim! a propo už to chápu mě jen některý věci dochází pomaleji na to si umě zvikni!§ ostatně ty to určitě znáš a víš jaký to je!! *5*
-
-
-
-
-
_
Dbrý večer, ovečky moje *5*
Čekal jsem bouřlivější odchod, docela jste mě překvapily, některé. *1*
Tak co proberem? Míše, Rýše nebo Úchylnosti? *4* -
-
Re: _
obože už si tu zas? -
-
Re: Re: _
Tak aspoň předstírej, že jsi ráda. *1* -
-
Re: Re: Re: _
ehm.. tak to půjde těžko protože jsem na tebe brutálně naštvaná!! -
-
Re: Re: Re: Re: _
Copak jsem provedl? *5* -
-
Re: Re: Re: Re: Re: _
budeš mě ještě chvíli vytáčet nebo toho necháš?? nemám v plánu to hledat někde 30 stránek dozadu!! to opravdu ne!! dnes už těch hádek bylo až moc!! (ale ořád su naštvaná)!! -
Tak a teď si rád přečtu, co jsem o něm tak nevhodného napsal, povídej ale nepřeháněj, jsem velice zvědav, co na mě vytasíš. *5* -
TY? ty taková hodná a dobrá duše? no ca to by mohla udělat? no počkej nech mě přemýšlet!! že by jsi se navážel do michaela a mých kámošů?? ne to ty určitě ne to si tě asi s někým pletu!! *5*
-
-
-
-
-
Re: _
Brý večer pane *4*
Míše, Rýše? *7* -
-
Re: Re: _
Dobrý večer, slečno *3* Ano, Míša Džeksnů ... Rýša je vymyšlený *4* -
-
No to Míše jsem pochopila.. Rýše ne.. a PROSÍÍM!!.. opravdu moc.. piš/te Michael Jackson.. Míša Džeksnů.. to je hrozný.. PROSÍÍM!! *4* -
-
Re: Re: Re: Re: _
Dobře. -
-
Děkujii mooc!! *4* -
aha takhle tak ted to docvaklo aji mě!! *15* no trochu pozdě sem si říkala jakej míša!! *15*
-
-
-
myslíš džeksnů jako jacksonů? *7*
-
-
-