-
*
Ahojik holky + '' ze seznamu'' *15* Jak se máte? Já nic moc.Dneska je pěkně hnusně venku... blééé *15* *15* -
-
Re: *
Ahooj spermonardoo *15* *15* -
ahooj!! sperma!! poslal jsem ti to na email!! lekneš se!! -
-
Re: Re: *
juuu už se du kouknout *15* -
-
Re: Re: Re: *
nebudeš se takhle radovat až to uvidíš!!
-
-
-
čau spermíku *15* nóó mechápu proč bůh vymyslel, že počasí bude ovlivňovat náladu *15* *15* *15* -
-
Re: Re: *
žééé ??? to mu neodpustím *15* *15* *4*
-
-
-
Ahojky
Ahojky přeji všem.Dlouho jsem tu nebyla ale na Majkla jsem nezapoměla ani nezapomenu ale to asi všichni.je mi po něm smutno....Pořát poslouchám jeho písníičky ach ju kež by žil *9* *9* -
This is it....
Tak musím říct, že takhle písnička se teda hooodně povedla.... je to peeecka..... MJ je prostě beeest.... miluju tě.... -
-
Re: This is it....
Je to krásná písnička ... jedna část je mně strašně povědomá přijde mně, že jsem ji někdy slyšela ..
Asi je trošku starší podle hlasu jak je na začátku to one, two, three, four ... -
-
Re: Re: This is it....
Je to taká kratka časť, alebo veta, ktorá má rovnakú melódiu ako v tej novej pesičke. -
Re: Re: This is it....
Časť pesničky mi pripomína pesničku Cry, možno ti to bolo povedomé.
-
-
-
xD
http://mjjgallery.free.fr/history/t our/sc/018.jpg
Taká díra mezi nohama *15* *15* *15* -
text
Ahojky. nevíte jestli neni někde na netu text This Is It? *7* *4* -
-
Re: text
ahojky.jdu se juknout..bych si to chtěla zazpívat *3*
-
-
Ahoj děvčátka
Tak jsem taky nějak smutná z toho všeho. Ach jo. Nový song je nádherný. Ani jeden nemá chybu. Ten film v kině???? Tak to bude těžký. *9* *9* -
ahoj angie
ahoj angie dlouho jsem se tu stebou nepotkala tak tě zdravím jak se máš?? *7* -
This is it
Ahojky, jsem v práci, ale urvala jsem se na moment...
Včera jsem slyšela kousek z This is it a ještě jsem si pouštěla další novinky od Michaela...
Je mi z toho smutno :-((( -
-
Re: This is it
Ahoj Angi. Ani nemluvím a celou noc mi ta píseň zněla v uších. -
Re: This is it
Ani nehovor.
Čo povieš čo písali o tćh tetovaniach atď. -
-
Re: Re: This is it
A o tých jazvách na rôznych miestach.
On ako tanečník sa asi mohol občas aj zraniť, alebo niektoré mohol mať aj keď kedysy hovoril od tých faniniek keď sa na neho vrhali.
Ale píšu, že mal aj jedu od nosdier ku krku a aj za ušami.
A že mal tetovanie aj na vrchu hlavy a čosi o parochni.
Veď jemu po tej nehode vlasy implantovali nie? -
-
Re: Re: Re: This is it
To prý nebyly oficiální výsledky pitvy ... To si mohl zase někdo vymyslet ...
-
-
-
-
video
kdo má zájem vyděsit se videem s michaelem jacksonem pisněte mi do vzkazů svůj email a já vám pošlu jedno video s majkím!! za náhlou smrt neberu odpovědnost!!! *15* -
-
Re: video
Není to s tím duchem ? *15* *15* To jsem viděla minulej týden *15* jsem odlítla od komplu *15* *15* -
-
Re: Re: video
jestli myslíš jak tam bak bafne ten duch michaela tak jo!! sem uplně hodila sluchátkama na zem a sem se uplně rozbulela a tata přiběhl jestli jsem v pořádku!§ jsem to video dneska posílala jedné kámošce a ta se na to divala v informatice a začala křičet a spadla ze šidle zní měla celá třida prdel!! -
-
Re: Re: Re: video
Jaj to je zákeřné si něco takovýho pouštět ve škole *15* *15* -
-
Re: Re: Re: Re: video
tj kdybys viděla mě doma!!
-
-
-
-
-
nooo
tak bhych řekla drsný!! moonwalker má 1712 hlasů z toho 1000 je odemě!! *15* ale hodnocení je teprve na 91% chce to víc tak mi pomožte!!