Přejít na výpis diskuzí

Michael Jackson

OSOBNOST 31.12.2006 
53722 příspěvků

Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit
  • tea301

lidi

at je tu kdokoli podtě mi pomoc!! už sem dala u moonwalkeru pře 500 hlasů tak mi podtě helpnout at má víc!!! *14*
    • jirineczka

Re: lidi

a kde s emá hlasovat nebo něco takového?
      • tea301

Re: Re: lidi

prostě si vyhledej moonwalker tady na osobnostech a tam máš hodnocení filmu a pod tiom máš hvězdičky a kdyš klikneš na hvězdičku tak se zvětší počet hlasů!! já už sem mu dala 1000 hlasu!! *4*
  • janikoz

Ahoj

Ahojíčky lidičky, moc nás tu není, ale můžem pokecat, ne? *4* Už víte o novým dvojcédéčku This is it? Má teprve vyjít, ale asi jenom v Americe *9* škoda. *9*
  • tea301

ahooj

sem ráda že jsem zase tady svama!! *4* ikdyž v tuhle dobu tu zdřejmě nikdo není! *9* no sem nemocná takže tu snad budu moct být!! omlouvám se dlouho jsem tu nebyla!! je to šílený!§ nestíhám!! škola, koníčci.... no hrůůůza!! ale ted tu s vámi snad budu trávit víc času!! *4*
  • polinka

This is it

dobrý ráno. ted si pouštím stále dokola to písen This is it a je úžasná *14* *14* *14* *14* *14* *14* no jo jako všechny písničky Michaela *15* *14*
    • xlenniex

Re: This is it

je fakt úplně DOKONALÁ *14* *14* *14*
    • kristyn875

přesně teĎ si jí pouštim..a je nádherná překrásná *14* *3* *15* *15* *3*
    • polinka

ale teda jak jí tak poslouchám, tk se mi chce čim dál víc brečet... *9* *9* *9* *9* *9* *9* *9*
  • angie72

Krásné ranko...

Tak asi tu píseň nezpívá Michael, jak jsem včera dávala link... Byli jsme s mužem naprosto přesvědčený, protože ten hlas je naprosto stejný, ale najela jsem na skupinu, která by to měla zpívat, ale tak jako tak je to krásný.
    Ale včera jsem si pouštěla nové songy od Michaela a jsou úžasnééé!!! Jdu do práce za hodinu, tak se mějte všichni krásně a mějte bájo den...
  • janicka.voj

michael is best singer

prej ma dneska vyjit this is it?
  • baluska1

No nic letím. Pá dokoukám SUüperStar a pak letím spát tak čau čau.
    • 8.ball.8

Re: Pá

Nezapomeň se pomodlit a odprosit boha o odpuštění za to, co ošklivého jsi tu dnes pronesla! *16*
  • michael is best singer

nehadejte se,michael by nebyl moc rad *9*
    • thesimsa

Re: michael is best singer

Nikdo se nehádá *15* Je to jen menší slovní výměna *15* *15*
      • janicka.voj

Re: Re: michael is best singer

tak to jo *14*
  • baluska1

8.ball.8

Napsala sem to na dizkuzi MC a dám to i sem: Ty zajedanče zajebanej, ty si fakt mentál,který je mentálně postiženej. Tobě chybý část mozku. Hele mám tě pokrk,a nejsem sama, je nás víc co tě nesnáší, co by ti nakopaly prdel. Prostě tobě dělá dobře ragovat na naše komenty. A zvláštní je že reaguješ většínou na komenty co píšou holky od 11-25. To si úchyl,že takhe otravuješ. Hele zamysli se nad sebou a na svím nechutným chováním. Né fakt mám tě pokrk,nejradši bych ti plivla do obličeje, nakopala tě do zadku. Vypadni od normálních lidí. Vypadni nám ze život. Už si nás nasral až dost. Nejen že nám lezeš krkem a obtěžuješ nás, ale ty nás i urážíš. Si normální? Já myslím že ne. Ale co bdu tě IGNOROVAT, si pro mě vzducha ten není vidět. Takže tu nejsi.A proč si vybýráš nás a nenavážíš se i do kluků, proč sis vybral nás,proč né jiné holky nebo ty kluky. A ještě si vybýráš holky od 11-25 si fak kretén všech kréténů.Ale ty si vlastně vzduch,takže tvoje komenty nebudu vnímat.
    A holky vy ho taky IGNORUJTE,bude to nejlepšíí.
    • luciq-dc

Re: 8.ball.8

co lezeš na diskusi MC??? *15* když se vztekáš že je michael druhý?? *15* *15* *15* *15*
    • thesimsa

Re: 8.ball.8

Si říkala, že ho budeš ignorovat ne ? *15* *15*
      • zanesskaaaa

Re: Re: 8.ball.8

Co si budem povídat.. znáš jí přeci *15*
        • thesimsa

Re: Re: Re: 8.ball.8

... *15*
          Mimochodem hezká ikonka *15* Slash uááá *15*
          • zanesskaaaa

Re: Re: Re: Re: 8.ball.8

Bez komentáře vid? *15*
            Óo ano *15* .. strašně mu to tady slušívá *15* *14*
            • thesimsa

Re: Re: Re: Re: Re: 8.ball.8

Slash mně připadal, že je jen hodně opálenej *15*
              Noo a pak, že černochům se nemůžou narodit bílé děti *15*

http://mjjgallery.free.fr/dangerous/tour/misc/002.jpg

Tady je Slash v jistých partiích dost bílej ... proto mně připadal jak běloch *15*
            • zanesskaaaa

Michael je samotný zázrak *15*
              A navíc Slash potvrzuje, že Michael je opravdu odce svých dětí.. i když to víme i bez toho *15* .. Slash se narodil anglickému Židovi a afro-americké matce.. a má pleť asi jako Prince I. .. i když na pár fotká jí má zas jako Blanket.. takže to vše dokazuje *15*
            • thesimsa

*15* *15* v dobách kdy hrál s Michaelem, tak byl hezkej *15* *15*
              Michael dělá divy *15* *15*
            • zanesskaaaa

Noo, jako jsou i fotky, kde mu do toho obličeje jde vidět hodně, ale už je tam starší.. tedáá jakože nic moc *15* ..
            • thesimsa

Radši ... *15*
              Jedna z mála fotek kde mu jde vidět do obličeje *15* *15*
      • baluska1

*15* *15* Jo říkala,ale až od toho vzkazu ho budu ignorovat,takže odteď. *15* *15*
        • 8.ball.8

Re: Re: Re: 8.ball.8

Víš sama, že to nedokážeš, proto Tě tak žeru. *4*
      • baluska1

Od tohodne vzazu už jo.
  • baluska1

Néééééééééééééé

Teď sem byla na stránce o This is it, kde si můžu koupit lístky,a měla sem si vybrat koni, a právě sem zjistila, že to nebude u nás v Příbrami,což je vetší město. Bože mě to štve,ale snad to bude na netu. Ségra měla jít na BÁJEČNÝ SVĚT SHOOPAHOLIKŮ a vyděla to asi 2 měsíce přdem,tak doufám že to tam bude.
    • kristyn875

Re: Néééééééééééééé

ju to bylo ale jasný, že tyhle menší kina na to nemaj *3* sem taky chtěla jít v Příbrami..to mám kousek od domu...ale jedu na Majkýho do Prahy *14* *3*
      • nikkyt

Re: Re: Néééééééééééééé

Já na to jedu o Karlovejch Varů *4*
      • baluska1

Re: Re: Néééééééééééééé

Hmm se máš. Snad to bude na tom netu.
    • baluska1

Re: Néééééééééééééé

Pardon KINA.

Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit