Přejít na výpis diskuzí

Michael Jackson

OSOBNOST 31.12.2006 
53722 příspěvků

Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit
  • jirineczka

Jakto???

lidičky jakto že je Majkí na druhým místě to není fér a ta lůdra co tam je by měla odejít nedosáhla toho tolik co Majkí a jako dostala se na první místo to není fér tak bychom s tímměli něco udělat nemyslíte??? nějak to udělat aby byl zase Majkí na prvním místě.
    Lidičky vždyt se Majkí musí obracet v hrobě když zjistí že je stále na druhým místě.
    Nneí to fér vůči němu.
    Jinak 29. října jdu na This is it do ostarvského kina cinestar se svým přítelem, já se těším a on nevím ale hlavní ke ž etak jdeme spolu.
    Jo a nevíte co je s Angie,, Už s etu strašně dlouho neobjevila.
    Tak zatím hojte a pokud možno reagujte někdoi na to co jsme napsala ju??
    Tak at žije Majkí a jdeme bojovat o to at je zase na prvním místě *14*
    • xlenniex

Re: Jakto???

s tou Miley mě to taky sere.. no co, my víme že je Majký nejlepší, tak ať se klidně z tý Cyrus pose*ou..
    • kristyn875

tim asi myslíš Miley?mno taky mě to sere..ale co naděláš..každej druhej puberťák jí má jako idol *9* nwm co na ní vidí.. *7* ..do kina jdu taky a hned ve čt na premieru..sem natěšená jak nikdy omg *15* *15* ..ju a Angie tady byla dneska ráno *3*
    • 8.ball.8

"ZÍÍV"
  • mrs_jackson

='(

Chytla mě nějaká špatná nálada a ani nevim proč *9* *9* pořád na něj myslim přemýšlim proč se to vlastně stalo...jsem prostě na dně!! *9* jinak sorry že sem píšu svoje problémy ale tohle už nešlo vydrřet *9*
    • zanesskaaaa

Re: ='(

To bude tím počasím *4*
      • mrs_jackson

Re: Re: ='(

No možná jo...ale stejně!Majkíííííííí vrat se mi!!! *9* *9* Hrozně mi chybíš zlatíí *9* *9*
    • jirineczka

Re: ='(

neboj vpohodě tato strának je od toho aby se tu řešily problémy ohledně Majkího a to že na něj myslíš je v pořádku,myslíme na něj všichni a všechny nás trápí že tady Majkí není a jak ho bulvár znemožnuje
      jenom se neboj a se vším co tě trápí pojd ven,jsme tu od toho abychom si pomáhali
      • mrs_jackson

Re: Re: ='(

Děkuju jsi hodná *4* můžu si tě přidat mezi přátele?
        • jirineczka

Re: Re: Re: ='(

nejsem hodná jenom upřímná a vím jak ti je taky se tak někdy cítím když mám splýn a jinak samozřejmě že si mě můžeš přidat mezi své přátele budu jenom ráda a budu mít dalšího přítele
          • mrs_jackson

Re: Re: Re: Re: ='(

aspon že víš jak se cítim a že v tom nejsem sama!
            • mrs_jackson

Re: Re: Re: Re: Re: ='(

A ty tu vidíš slepice a nány??????????já ne *3* *3* *3* *3* *3* *3* *3* *3*
            • 8.ball.8

Ne, tady to je povětšinu samá mladá a hloupá slepice. co má potřebu tu ventilovat bezhlavé a nesmyslné názory na věc i osobu.
              Zmizet bys měla Ty, já pouze kritizuji, tak jako vy chválíte, máš s tím problém, Ty náno? *4*
            • mrs_jackson

hej ty 8.ball.8 táhni odkud jsi přišel!!!!! *10* *10* tady je to pro fanoušky Michaela!!Ne pro magory jako ty!!!!! *10*
            • 8.ball.8

Půjčím Ti žiletky, chceš? *16*
  • aaaaaaaaaa

viděla sem to videjkoooo kde se majkííí chytá v rozkrokuuuuuuuuuuuuuuu!!!to je fakt uuuuuuupe božíííííííí *14* *14* *14* *14* *15*
    • mischicka

Re: aaaaaaaaaa

a pak že je Zac Efrom sexsymbol *1*
      • zanesskaaaa

Re: Re: aaaaaaaaaa

Jestli je Zac Efron sexsymbol, tak se celej svět zbláznil *15*
    • kristyn875

Re: aaaaaaaaaa

já mám dycky poslintanou celou klávesnici *15* *15* *14* *14*
      • 8.ball.8

Re: Re: aaaaaaaaaa

A co ještě? *5*
  • anet98

Jupíííí

Jupíííí právě jsem se dozvěděla že pojedu na This Is It.Já jsem tak šťastná. *14*
    • kristyn875

Re: Jupíííí

gratuluju *3* a kdy jedeš??hned ten první den na premieru? *4* *15* *3*
      • anet98

Re: Re: Jupíííí

Já jedu 30.10. *14*
    • mrs_jackson

Chjoooo to se někdo má no...neví někdo pls jestli to vyjde na dvd?????????????? *7*
      • mischicka

vyhde ale až někdy na konci roku *3*
      • zanesskaaaa

Vyjde *3*
        • mrs_jackson

Re: Re: Re: Jupíííí

díky moc *4*
    • kacenka33

juuuj jo se máš... já chci taky *9*
  • mrs_jackson

<3

http://www.youtube.com/watch?v=bG1Q YsVrOO0 *14* *14* *14* *14* *14* *14* *14* *14* *14* *14*
  • thesimsa

...

http://www.youtube.com/watch?v=vMbg ru-86ko
    • mischicka

Re: ...

*14* *14* *14* *14* *14* *14* *14* *14* *14*
    • majka111

*14* *14*
      • pajka52

Re: Re: ...

*14* *14* *14* *14*
    • zanesskaaaa

*14* *15*
    • mrs_jackson

*14* *14* *14* *14* *14* *14* *14* *14* *14* *14* *14* *14* *14*
  • thesimsa

...

Anoooo mám to *15* *15* *15*

baluska1
    Dicko trysko - 29.08.2009 20:25 Oznámkuj jako ve škole: 1 2 3 4 5
    Zapoměla sejm vám napsat jaká byla diskotéka u nás na Majkího pošesct.
    Takže napřed jsme měli osalvičku v klubovně.Poslechli jsem jeho 5 CD Thriller,Dangerous,Histori,Bad,Invi ncible.
    Zpapali jsem za něj dortík.Byl hezkej moc,kolem něj jsme zapálili 51 svíček a než jsem odcházeli tak jsem je sfoukly.
    A potom jsem šli na diskotéku.Ta byla pecková Kdybyste nás někdo viděl z holkama v akci jak jsem trsali na Beat it a na thriller ty lidi z nás se museli válet smíchy,když jsme to ale tančili na podiu.A na Biliie Jean co trénujeme že to chceme natočit a dát na youtube,jsme taky tančili a to nám fakt tleskali.
    Nejlepší byla soutěž o nejlepší chůzy MOONWALK já šla jako první,ale bylo tam zrovna něco jako na potvoru něco vylitýho a jak jsem si tak šla máchala jsem si ruka tak mi to uklouzlo a já slítla.No všichni samozdřejmě výtle,ale dostala jsem trička co tam byly z New Yourkru oni tam u nás stáli 250 a já to dostala jako bolestný že jsem si narazila kostrč a ještě se břinkla do hlavy a mám tam řádnou bouli.
    A pak bylo na řadě nejlepší zazpívaná píseň a k tomu tancovat.Já jsem tentokrát šla 8 stoupla jsem si na tančicí desku a zpustila jsem,vybrali my Will You be there,kterou naštěstí umím.

BTW Balus ty jsi byla v roce 1997 na HIStory tour v Londýně ? *15* *15*
    • zanesskaaaa

*15* *15*
      Ale tu tvojí BTW větu nechápu *15* .. jak jsi to myslela? *15* .. jako myslím, kakou to má souvislost s tím co je tam napsaný *15*
      • thesimsa

Néé to jsem na straně 796 našla, že prej byla na koncertě v Londýně ... Pak tam někdo psal, že jestli je to ten z roku 1997 ... A ona, že asi jo *15* *15*
        • zanesskaaaa

Re: Re: Re: ...

Jasný chápu *15*
          Hlavně, že je stejně stará jako já a byla ve třech letech v LONDÝNĚ na Michaelovi Jacksonovi.. když omaalu nemohla ani vědět co slovo zpěvák znamená *15*
          Aha *15*
          • thesimsa

Re: Re: Re: Re: ...

Už vidím jak ju teta ve třech letech tahá na koncert kde všechno řve ...
            • zanesskaaaa

Re: Re: Re: Re: Re: ...

Neasi *15*
        • thesimsa

Jo a že se ho 5 minut dotýkala *15*
          • mrs_jackson

ježiiiiš *15* *15* tak to by jí asi nesežral ani idiot *15*
          • zanesskaaaa

WTF *15* .. ve třech letech.. dobrý no *15*
            • thesimsa

Jn ... *15* *15* *15*
  • thesimsa

...

http://www.askmen.com/specials/2009 _top_49/michael-jackson-6.html

H lasujte prosím pro Michaela *15*
    Klik na Higher *15*
    • zanesskaaaa

Stalo se!! *15*
    • kristyn875

zrovna teďkon sem to sem chtěla napsat *1* *3* už sem hlasovala...Majky musí bejt první *3* *3* *15* *15* hlae sem koukala ještě na www.michaeljacksonweb.cz na to videjko s Kleinem...ten má divnej hlas..sem se upa lekla *1* *3*
      • thesimsa

Klein OMG *15* *15* Nějákej blb psal u Prince I. a u Paris, že Klein je jejich otec *15* To tak *15* *15*
        • kristyn875

on sám to řikal, že sou jeho...debil *15* už neví jak by se zviditelnil.. *16* *3*
          • thesimsa

Jak by nečeho jako je Klein mohlo vzniknout něco, tak krásnýho jako je Princ ... To nechápu *15*
            • thesimsa

Po Michaelovi *15*
              Přežranej čuník vypadá líp ... *15* *15*
            • kristyn875

moje řeč...dyť on vypadá jak přežranej čuník *1* a kor na tom videjku..tam jak měl utáhlou tu kravatu a jak mu to tam přetejkalo..takový kinutý těsto...a navíc žádný z dětí mu neni ani trochu podobný *3* obě sou krásný po tatínkovi *14* *15* *4* *3* *3*
        • luciq-dc

taky sem viděla noo prej je chtěl i do péče.. ignorantní sou tam všichni *15* *15* *15*
  • pajka52

*

*15* *15* *15* *15* *15* *15*
    • zanesskaaaa

Re: *

Máš výtlem? *15*
      • pajka52

Re: Re: *

aj jo celkem.. *15* *15*
  • thesimsa

...

Tak teď jsi se proflakla úplně *15* *15*

"baluska1
    Re: Re: Re: Titulek: - 10.10.2009 13:35 Oznámkuj jako ve škole: 1 2 3 4 5
    Tak to ti věřím. Mě jednou zdálo něco podobného. Ležela sem v Neverladu na lehátku venku a najednou předemnou byl Majkl a já mu řekla nemáš být mrtví? A vzala sem pistoli,ani nevím kde se tam vzala, předtím tam nebila a začala sem do Majkla strílet. Celý zásobník sem vystřílela, pam sem zpanikařila a vběhla do domu běžela sem dlouhou chodbou a na konci byl Majkl a já vzala meč a usekla mu hlavu, nějakým způsebem se mu vrátila. A pak sem se probudila celá zpocená a říkala to je moc to ne. Fakt hnusnej sen."

Tohle nám vyprávěl "Petr"

*15* *15* *15*
    Z toho už se nevykecáš *15*
    • baluska1

Cože? To se zdálo mě a né jemu. Že já mu ty sny říkám.On kolikrát vypráví sny co se zdáli mě a říká že se to zdálo jemu. Jako jendou se si zdálo že sem hrála ze Zacem Efronem basket a pak sem mu to řekla a druhej den to vyprávěl kámošům že se to zdálo jemu.
      • thesimsa

Jiště *15* to ti tak žeru *15*
    • zanesskaaaa

*15* *15*
      Tady to mááš balusko *15*
      Dobře ty *15* *15*
      • thesimsa

Díky *15* *15*

"Tohle tričko mám,dostala sem ho od mého kluka, už sme spolu 4 roky. Dostala sem od něj zlatý řetízek a tohle tričko a já mu koupila zlatý nárakem. A ten řetízek mi brách ukradl a prodal ,ale už ho mám zase zpátky. KOupil ho zpět"

Tady pro změnu důkaz o jejích vymyšlených příbězích *15* *15* O prázdninách psala, že to triko dostala na nějaké akcičce za to, že si tam rozbila hubu při moonwalku ... *15* *15* *15*

Balusko když už si něco vymýšlíš, tak si aspoň pamatuj co si tu psala *15* *15*
        • baluska1

No jo,ale to bylo jiný tričko. Já mám dvě na jednom je Majkí a na druhým je napsáno KING OF POP.
          • thesimsa

To ti taky úplně žeru ... *15* *15* Pokud vím, tak v New Yorkeru prodávali jenom trička In memory of the KING OF POP ... *15* bohužel pro tebe jsi tenkrát nezapomněla dodat, že je to triko z New Yorkeru *15*
      • kristyn875

omg *1* *1* *3*

Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit