Přejít na výpis diskuzí

Michael Jackson

OSOBNOST 31.12.2006 
53722 příspěvků

Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit
  • mischicka

ahoj

ahooooj. jak je?? teď mi hraje We are the world... *14* *1* *1*
    • baluska1

Re: ahoj

Ahoj, mě právě dohrála a te%d mi hraje na plný pecky na mobilu Who is it, a potom mi má hrát Will you by there. A já nám k mobilu rakpráčky sem dostala a mám je zapojený v mobilu a dost to taky řve. Mám Nokii 5310 Expres Music, ale mám jí už 3 roky, ale k vánocům dostanu Iphone. A tam si moc budu zadarmo stahovat klipy. Mno tak já už sem si z netu stáhla klip Black ow White, Earth Song, Thriller, Beat it a Bad.
      Jinak sem koukala na MOONWALKER na netu, přes blog allmichaeljackson.blog.cz
      a je to fakt pěkný. Mě se tam líbí, ta honička, jak se Majkí převleče za toho králíka. Pak jak dojede na místo a vsleče si ten kostím a pak jak tam tančí z tím králíkem. A moc se mi líbí jak Majkí se zašne točit a pak se dotočí usměje. To je fakt krásný. A nebo jak si tam hrajou venku a ten pes uteče do toho lesa, je to tak krásně nadabovaný. Jak Majkí říká NAHRAJ. To je fakt kouzelný. Ale v tý honičce jak je tam zázak stoupat na špičky a ten policatjt: Chci váš autogram přímo sem. To je fak něco.
      Ale je to fak hezky nadabovaný.
      • mischicka

Re: Re: ahoj

ty se máš že budeš mít iphone *14* *1*
      • zanesskaaaa

Hezky nadabovaný?.. vždyť má hlas jak nějaký homouš *15* .. tys to neviděla v originále?.. mnooohem krásnější ♥
        • mischicka

Re: Re: Re: ahoj

já to taky neviděla v originále *9* ale ten českej hlas je vážně jak teploušskej *15*
        • baluska1

Nene v originále sem to neviděla.
        • thesimsa

Dabing by byl možná dobrej kdyby jsme neznali Michaelův hlas *15* *15*
          • zanesskaaaa

Re: Re: Re: Re: ahoj

Asi tak *15*
            Ale většina českých dabungů jsou hrozný *15* .. třebás u Stmívání *15* .. děs a hrůza.. ten dabing *15*
            • thesimsa

Re: Re: Re: Re: Re: ahoj

Joo u Přátel je nejvíc dabing *15* *15* *15* Nejlepší seriál *14* *15*
            • zanesskaaaa

Ale tak jasný no *15*
              Pro mě nejlepší dabing je u Přátel *15* .. jinak ty filmy.. to je o ničem.. ale tak, když si nechceš radši číst titulky, tak to stačí no *15* .. proto se já koukám na filmy jedině v originále *15*
            • kristyn875

Stmívání sem teda v originále neviděla, ale Robí měl v poho hlas *3*
            • thesimsa

U Stmívání je dobrej dabing, ale jen pro ty, co neviděli stmívání v originále *15* *15*
    • zanesskaaaa

Re: ahoj

Ahooj mám se fajn co ty? *4*
      Jééé ta mi hraje taky. ale pouze v Michaelovo podání *15* *14*
      • mischicka

dobře *3*

mě taky hraje jen Majkova verze *15*
  • ...

já sem totiž v tuto dobu obědvala!!!!!!!!!!makííííí je nejkyyyyyyyyyyy *14* *14* *14*
  • ahoj........

ahoj všichni ted sem se divala na druhou stranku a někdo za mě napsal že je majkl debil!!!a to mě nasralooo tohle bych nikdy nenapsala věrte mi!!já majkla milujuuuuuuuuuuuuuu♥♥!♥♥ *10* *14*
    • thesimsa

Re: ahoj........

Tak to nahlaš ...
      • baluska1

Re: Re: ahoj........

To jo no.
    • kristyn875

Re: ahoj........

ahojky...sem se taky divila.. *1* ..ale jako stejně je to dost blbí, že se nám může někdo nabourat na náš profil a pak sem psát blbosti... *16* *13*
      • nikkyt

Re: Re: ahoj........

tjn tve co si ty lidi vůbec myslej *16*
        • kristyn875

Re: Re: Re: ahoj........

přesně...prostě zakomplexovaný střeva co nemaj nic jinýho na práci *16* *16* *8*
  • zanesskaaaa

Ahoj

Krásný den všeeem ♥
    • luciq-dc

Re: Ahoj

jooo pěknýý... máš se famfárově?? *15* *15* *15*
      • zanesskaaaa

Re: Re: Ahoj

Docela jooo.. ty? *15*
    • baluska1

Re: Ahoj

Tobě taky. Jak se máš? A co zdálo se ti o Michaelovi
      • zanesskaaaa

Ď.. mám se fajne.. nezdálo *15*
      • nikkyt

díky tobě taky *4*
  • mrs_jackson

Titulek:

Ahoj jak se máte??Doufám že dobře *4* Já strašný protože se mi zdál hnusnej sen o Michaelovi *9* *9* Ani nevim jsetli vám to mam řikat *9* *9* *9*
    • baluska1

Re: Titulek:

Jo řekni.
    • nikkyt

Re: Titulek:

ne povídej pls *15*
      • mrs_jackson

Re: Re: Titulek:

Tak fajn...Prostě se mi zdálo že sem s nim byla na zkouškách na This is it a on najednou padnul a pak sem viděla jak se ho doktoři snaží oživovat a tak *9* *9* *9* No a ten zbytek vám dojde ne?? *9* *9* *9*
        • baluska1

Re: Re: Re: Titulek:

Tak to ti věřím. Mě jednou zdálo něco podobného. Ležela sem v Neverladu na lehátku venku a najednou předemnou byl Majkl a já mu řekla nemáš být mrtví? A vzala sem pistoli,ani nevím kde se tam vzala, předtím tam nebila a začala sem do Majkla strílet. Celý zásobník sem vystřílela, pam sem zpanikařila a vběhla do domu běžela sem dlouhou chodbou a na konci byl Majkl a já vzala meč a usekla mu hlavu, nějakým způsebem se mu vrátila. A pak sem se probudila celá zpocená a říkala to je moc to ne. Fakt hnusnej sen.
          • mrs_jackson

Re: Re: Re: Re: Titulek:

Tak to je ještě větší hnus než to moje *9* *9*
        • nikkyt

Re: Re: Re: Titulek:

tak to muselo bejt hnusný *9* *9* *9*
          • mrs_jackson

Re: Re: Re: Re: Titulek:

Taky že bylo *9* *9* Sem se rozbrečela když sem se probudila bylo to jakoby tam byl se mnou...prostě úplně živej sen *9*
      • nikkyt

Re: Re: Titulek:

No ták řekni pls *15*
  • baluska1

SuperStar

Včera sem si všimla, že za Darou seděla holka měla čepici takovou černou a na sobě tričko KING OF POP.
    JInak ten stahovák, taková ujetá trapárna.
    • anet98

Re: SuperStar

jj taky jsem si všimla.
    • nikkyt

Re: SuperStar

*15* já tady o tom tričku včera psala taky *15*
      • baluska1

Re: Re: SuperStar

Tohle tričko mám,dostala sem ho od mého kluka, už sme spolu 4 roky. Dostala sem od něj zlatý řetízek a tohle tričko a já mu koupila zlatý nárakem. A ten řetízek mi brách ukradl a prodal ,ale už ho mám zase zpátky. KOupil ho zpět.
  • luciq-dc

titulek

dobré jitro dobré jitro!! skchválně dvakrát *15* hej!! *15* koukaly jste na stahovák?..tyjo to je trapárna..kotek a mádl jsou vtipný ale tady se jim to nějak nedaří *15* *15* a byli tam taky videa michaelových fanoušků.. *15* *15* jo a ty smajlíci k tomuhle komentáři.. *15* jejich tu hodně ale já se tááák dobře vyspala *15* a co děláte všichni?? napište! *15* já musela uklízet a myslim že se mi to povedlo.. *15* jdu s ájou (můj pejsek) takže pak obědvat tak napíšu co jsem měla *15*
  • baluska1

Holky Ahoj

Ahoj holky. Včera to Ben zkazil, škoda, ale já mu poslala 5 SMSek. Jinak s tím 8.ball8, já vím že je tu nuda, ale ale ty jeho kecy, jako to je moc,že ti napíše že po něn toužím a tak, to je jako dost nechutný. Mě by tu taky nevadil ,ale ať nemá takovýhle kecy. Až je nebude mít, tak se s ním budu normálně bavit,ale takhle ne.
    • luciq-dc

Re: Holky Ahoj

jóó dobře..hele najeď si na diskusi dary rolins..já se s nim taky bavila *15* *15* a von mi taky napsal že se mi líbí nebo něco takovýho *15* *15*
      • baluska1

Re: Re: Holky Ahoj

četla sem. To je snad nějakej úchyl nebo co.
  • angie72

Krásný den...

Tak jsem koukala na nový článek a pustila si u toho opět video k This is it a musela jsem to vypnout, protože nemůžu rozdýchat to, že se tohle všechno stalo.
    Michael se tolik těšil a já nezvládám video, tak jsem zvědavá, co se mnou udělá film...

Jinak k tomu nabourávání do vašich účtu... To jsem už řešila s adminem asi před 3 týdny. Je chyba v systému a nějaký "dobrák" toho využívá, ale pracuje se natom i na změnách tady na osobnostech...

Zatím pááá, vařím a manžel uklízí *15* , je to brouček... Alespoň budu míz víc času potom na PC. Musím máknout na blogu taky a musím pokračovat ve psaní knihy. Já nic nestíhám kvůli práci *8* *4* .
    Tak zatím pá a mějte se bájově...
    • anet98

Re: Krásný den...

*15* jj to je fajn že už se na tom pracuje už mě to opravdu sralo jak se nám tu někdo pokaždý vloupal do profilu. *16* Jo a měj se fajnově.Pááááá. *3*
    • baluska1

Re: Krásný den...

Ty taky Angie, a jestli ta tvoje kniha vyjde, moc ráda si jí koupím.
      • anet98

Re: Re: Krásný den...

Jj ráda si ji taky koupím.A hodně štěstí v psaní. *3*
  • pajka52

*

čaute babizny *15* *15* *4*
    • eliskaz

Re: *

Ahoj..ahoj:)

Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit