Přejít na výpis diskuzí

Michael Jackson

OSOBNOST 31.12.2006 
53722 příspěvků

Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit
  • baluska1

Postavy

Hele holky v profilu přibilo že se můžeš stát fanouškem postavy nevíte coto je? A jak se stanu fanouškem postavy?
    • zanesskaaaa

Re: Postavy

Cože, co, kde přibYlo v profilu?
      • pajka52

Re: Re: Postavy

tvl, ty než na to odepíšeš tak tu usnu... *15* :-))))))))))))
        • zanesskaaaa

Re: Re: Re: Postavy

To nebylo mířený na mě viď *15* *15*
          • pajka52

Re: Re: Re: Re: Postavy

nee nebylo *15* čekám kdy balushka odepíše,jinak tu fakt usnu *15*
            • zanesskaaaa

Re: Re: Re: Re: Re: Postavy

To jó no *15* .. kdybych nehledala jednu písničku, tak už jsem tuhá *15*
    • pajka52

Re: Postavy

co u koho v profilu?
  • baluska1

Pro 8.ball 8

Hele ty nepčestaneš s tím rejpáním. Buď otravuješ tady a nebo na dizkuzi MC. Hele di si jinam. Jsi tu 3 dny a už si tady budeš vyskakovat, jak já nevím co? Je mi z tebe na blití. Si myslíš,že si král stěta a, že si tu můžeš vyskakovaj jako kdyby ti to tu patřilo? Hele jdi se z toho vyspat, a já si myslím že ty by sis měl jít dopsat úkoly, pomodlit se a zalehnou a nechat si od maminky přečíst pohádku. Hele tenhle den pro tebe konči tak čau čau
    • 8.ball.8

Re: Pro 8.ball 8

Copak je s Tebou? Ty nejsi ráda že tu jsem? To potěší, opravdu mám z Tebe radost. *3* Já vím, že po mě tajně toužíš, proto to ale nemusíš ventilovat tak veřejně, vzpamatuj se přece ;-)
      Nepleť sem pořád to, jak dlouho mám založenej profil, to sem přece nepatří. Mě baví reagovat na Tebe, protože je vcelku vtipný číst Tvoje infantilní reakce. *4*
  • Re:ahojký

no já nic mooooooooc!!!takže asi tak blbě no *15*
  • polinka

I just can´t stop loving you

nevíte kde se dá sehnat I just can´t stop loving you s tim mluveným začátkem? *7* pls? *7* *4*
    • polinka

Re: I just can´t stop loving you

jako mp3 kdyby někdo nepochopil *15* *3*
  • mischicka

ahojký

ČÁÁÁO jak je?? to je už celkem ohraná otázka ale to je jedno *15* *15* *1* *1*
  • a jinak.....

ahoooooooooooj holkýýýýýýýýýý!!!!!!!!!!! !!!§tak co jak se vede??????????????musim se ptat po druhé protože mě to ten debil co mě psal že ho to nezajmá pokazil!!!!! *15*
  • luciq-dc

titulek

nazdar (zkráceně nevim co napsat) *15* *15* *15*
  • janikoz

Poradí mi někdo?

Potřebovala bych věďět, jeslti se dá rádio o Michaelovi: http://www.michaeljacksonradio.com/ chytnout i na normálním rádiu. Nevíte jaký má frekvence?
  • joo

joo tak nechte majkiho nevim kdo tam napsal že je majkí to a to??!!!!!radši to tady nebudu zverejnovat *9* je to zcela stupidníííí víš!!!!!!!a pak nám teprv rikej at my necháme miley!!!!!!!!!jasný?! *10*
  • pajka52

:-D

Jéézei ahoooooj cholkýý od miley, to je nám ale návštěva *15* jak příjemné... *15* *15*
    • polinka

Re: :-D

mno když oni asi nepochopí že je dost těžký jí nenadávat *15* *15* *15*
    • zanesskaaaa

Re: :-D

Že jo.. *15* *15*

Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit