-
Ahojda
Ahojda všichni zdraví vás zmutovaná kapačka jak pak se máte?Doufám že dobře. *15* *15* -
-
Re: Ahojda
Prej zmutovaná kapačka *15* *15* *15* dost dobry.Já se teda moc dobře nemám včera jsem totiž podruhé v životě slyšela Childhood a strašně mě to dojalo a jéště ted mám tu mélodii v hlavě ale Maiki je tam strašně sladkej ale sutnej *9* *9* -
-
Re: Re: Ahojda
No ta zmutovaná kapačka to je moje přezdívka. *15* -
-
Re: Re: Re: Ahojda
A jak si k tomu přišla *15* -
-
Re: Re: Re: Re: Ahojda
To mi vymyslela thesimsa. *15*
-
-
-
-
-
THE BEST
*14* *14* *14* *14* *14* -
-
Re: THE BEST
Chybí ti tam FOREVER
-
-
???
To sem tu jenom já?? *7* *7* -
???
To sem te jenom já?? *7* *7* -
-
Re: ???
neeeeeeeeee.... já tu sem taky *15* -
-
Re: Re: ???
aspon někdo *15* *15* -
-
Re: Re: Re: ???
To Citrusová vymyslela kámoška já jí zase říkám Cyklusová
-
-
Re: Re: ???
Jajsem tu ted taky a pravě jsem s dala do fanklubu Bena ze SupeStar.Dost mě překvapilo že jsou tady ti ze SuperStar tak brzo přece ještě celebrity nejsou.Ve škole jsme se dnes bavili o tom kdo ze známých zpěváku měl vystouply lícní kosti a kristyna řekla že Jackson a já tak nenávidím když někdo říká Jackson.Je to přece Michael!!!!!!!!!!!!!!!!Hlavně že u Gotta řekla Kája *16* -
-
Já už sem si na to docela zvykla ale dneska jeden kluk z naší třídy řek že Michaelovi upadával nos *10* *10* *10* nejrači bych ho někam zakopala aby už nemoh vylézt abych to nemusela poslouchat *15* *15* nebo jednou se mě zeptal kolik už s nim mam dětí *15* ale to mi tolik nevadilo *14* *14* -
-
Re: Re: Re: Re: ???
Já tady zase nechci vířit vodu ale četla jsem i včerejší příspěvky a dost by mě zajímalo čím ta blbka Miley Citrusová zase urazila Maikiho *16* -
-
Re: Re: Re: Re: Re: ???
citrusová *1* *1* *1* *1* tak toe dobrý *15* *15*
-
-
-
No já už jsem se proti tomuhle docela obrnila. Třeba dneska moje kámoška žekla že je Michael z plastu. No nejrači bych jí zabila. *16* Ale snažim se to brát v klidu... -
-
Re: Re: Re: Re: ???
To kdyby někdo řekl přede mnou tak by už byl ohen na střeše.Ale poslední dobou mě nejvíc naštal Libor Bouček když řekl o Robbiem Williemsovi že je to král popu.Já mám Robieho fakt ráda ale král popu není ani omylem.Jájsem se ptala taty proč není po Elvisovy nový král Rock´n´Rolu a on řekl že ho nikdo nepřekonal a to sami je i s Maikim až ho někdo překoná tak bude ten někdo král a to nikdo nebude.Protože Maiki je největšílufus *14* *14* *14* *14* -
-
Re: Re: Re: Re: Re: ???
sorry to má být LUXUS *10*
-
-
-
-
-
-
ahoj
Ahojky sem přišla dneska dřiv ze školy tak sem tady *15* *15* Jak je??mě se dneska zdálo jak sem šla do kina na This is it a byla sem jakoby s Michaelem v tom filmu *14* *14* *14* *14* *14* ach joooo kdyby to tak byla pravda *15* -
ahoj - jak oroginální co? :-D
Hojte lidi jsem tu *15* je tu někdo? *7* ted mi tady na plný pecky jede smooth criminal *14* *14* *14* *14* *15* *15* *15* -
-
Re: ahoj - jak oroginální co? :-D
yees *1* me ted jede Sunset Driver !! pecka -
Re: ahoj - jak oroginální co? :-D
Já sem tu *15* ale když napíšu tak všeci zdrhnou *15* *1* -
-
Re: Re: ahoj - jak oroginální co? :-D
aha *15* *15* *15* -
Re: Re: ahoj - jak oroginální co? :-D
když napíšeš tak všichni zdrhnou?? to se mi stává taky *15* *15* -
-
Re: Re: Re: ahoj - jak oroginální co? :-D
Tak aspon že v tom nejsem sama *15* ..jinak pěknej sen nu *4* -
-
Re: Re: Re: Re: ahoj - jak oroginální co? :-D
dík *15* *15*
-
-
-
-
-
Pro TerculeT
ady je ten link. A pak stačí když na tu fotku klikneš a ona se ti zvětší a můžeš si přečíst co tam píšou: http://images.google.cz/imgres?imgu rl=http://www.ahaonline.cz/public/i mg/09_07_02/16_makl.jpg&imgrefurl=h ttp://www.ahaonline.cz/cz/spolecnos t/38449/takhle-jackson-opravdu-vypa dal!/&usg=__31-WQItr_l53IwW82ZZllx3 YZtI=&h=252&w=250&sz=16&hl=cs&start =40&tbnid=wS1o1ft-51C01M:&tbnh=111& tbnw=110&prev=/images%3Fq%3Dnejkr%2 5C3%25A1sn%25C4%259Bj%25C5%25A1%25C 3%25AD%2Bfotka%2Bz%2BMichaelem%2BJa cksonem%26gbv%3D2%26ndsp%3D20%26hl% 3Dcs%26sa%3DN%26start%3D20 -
-
Re: Pro TerculeT
ježiš at dou do pr***!!!!! *16* *10* *8* tak určitě nevypadal *10* *10* -
Re: Pro TerculeT
to jsou zmetci *5*
-
-
???
Je tu někdo? -
Laidy
Laidy opět Perlí na blogu allmichaeljackson.blog.
Normálně Tam dala jednu fotky říká že je to po smrti focený.
http://allmichaeljackson.blog.cz/ 0910/podivejte-se-dalsi-hloupa-teor ie#comment66046019 -
chjooooooo... :-D
ahoj. zdravim ze školy *3* *15* no ted jsem psali test takže jsem totál v pr... čicích *15* uáááááááááááááá on je úúúúžasnýýýýýýýýýýý *14* *14* *14* *14* *14* *14* *14* *14* *15* -
-
Re: chjooooooo... :-D
Ahooooooooooooooooooj *15* *15*
-