-
§§§§§
Vy jste všichni děsný prudy,víte to? *16* -
-
Re: §§§§§
A já jsem největší pruda, že ? *15* *15* -
-
Re: Re: §§§§§
No jasně *15* *15*
-
-
Re: §§§§§
Příště to zkus tak, aby jsme nevěděli jestli to psala opravdová Thesimsa, nebo ne *15* -
-
Re: Re: §§§§§
Jo. *15*
-
-
-
...
http://www.youtube.com/watch?v=AoNg S1XRR9I -
-
Re: ...
Božéé to je dokonalý *14* .. to dítko ve 2:30.. tak ta je spráávňácká *14* *15* -
-
Re: Re: ...
Jn *15* *15*
Jak na začátku žere tu hudbu *15* *15* -
-
Re: Re: Re: ...
Jo hudbu.. já četla hubu *15* .. říkám coo? *15* -
-
Re: Re: Re: Re: ...
*15* *15* to nevím jestli by žral *15* *15* ... byl vegetarián *15*
-
-
-
-
-
Comeback
Normáálně v Comebacku mají Michaelův plakát *15* .. no fáákt v tom krámě *15* .. je tam ta fotka z alba Thriller *15* -
-
Re: Comeback
*4* *15* -
wow! tam mají všechno jinak comeback moc nesleduju skoro vůbec. *4* *15* -
joo to už sem viděla..hustýý *15* *15* *15* -
-
Re: Re: Comeback
Normálně jsem uplněééé čučela *15* .. tam záběr na chlapa a v malinkým pozadí Michael.. to nešlo si ho nevšimnout *15*
-
-
-
titulek
to si řikáte fanoušci?? *15* jako tak si ty hesla napište a až budete mít založené profili tak to normálně už odložte...nooo prd se tady snažíí...jak nákej psychopat..a je to k h*vnu *15* *15* fajn tak já budu zakládat každej den 10 a dostanu nobelovu cenu za nejvěrnějšího fanouška a prostě.-. *15* *15* nóó fajn jsem naštvanej prd už né nechápavej NAŠTVANEJ *15* *15* NAPRDĚNEJ *15* *15* *15* *15* naprdlej *15* *15*
ale dneska už nemůžu sem jít tak si rozmyslete ano?? *15* zítra si přijdu pro odpověď *15* -
-
Re: titulek
Mám tu 4 profili stačí ? *15* *15* -
-
Re: Re: titulek
Jasně že jo!... *5*
-
-
-
ahoj...
Tak jsem se zaregistrovala na zuzka89,tak až někdy budu psát v tomhle profilu tak sem to já... *15* -
tituleeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeee eeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeee eeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeee eeeeeeeeeeek
aho dneska už se tu neobjevím tak sem přišla s nápadem *15* *15*
VŠICHNI SI ZALOŽTE 10 MAILŮ A S TĚMA MAILAMA SI ZALOŽTE TADY PROFILI A ZAŘAĎTE TAM MICHAELA A JEHO VŠECHNY DĚTI..A KDYBYSME TO TAK UDĚLAALI VŠICHNI TAK MICHAEL MÁ O 100 FANOUŠKŮ VÍC...NO JENÁS TU ASPOŇ DESET NE??
sem geniální.. *15* *15* ale jako můžem to zkusit anemusíte si jich jenom 10 zařídit klidně i víc..ale jako udělejte to pak michaelovi zvýšíme návštěvnost i fanouškyy!!! *14* *14* *14* *14* *14* *14* *14* -
-
Re: tituleeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeee eeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeee eeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeee eeeeeeeeeeek
kuk *15* -
-
Re: Re: tituleeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeee eeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeee eeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeee eeeeeeeeeeek
... -
-
Re: Re: Re: tituleeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeee eeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeee eeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeee eeeeeeeeeeek
... *15*
-
-
-
Re: tituleeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeee eeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeee eeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeee eeeeeeeeeeek
No jasně už běžim.. *9* *15* -
-
Re: Re: tituleeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeee eeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeee eeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeee eeeeeeeeeeek
Tak víš co.. prd to myslel v dobrým smyslu... *15* je vidět že se snaží.. *15* -
-
Re: Re: Re: tituleeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeee eeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeee eeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeee eeeeeeeeeeek
No jasný chápu.. ale deset e-mailů fakt dělat nebudu *15* .. takovej blázen nejseem *15* -
-
Re: Re: Re: Re: tituleeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeee eeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeee eeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeee eeeeeeeeeeek
neboooooj, já taky ne, sorry prde... *4* *9*
-
-
-
-
A kdo si má pamatovat ty hesla ? *15* *15*
-
-
chjooo!!!
lííídíííííííííí majkovi ubívají fanoušci!!!!a má jich tam cim dál min!!!!!!!!!!!! *9* -
-
Re: chjooo!!!
Fanoušci?.. spíš navštěvovanost *15* -
Fanoušci mu neklesaj ... Návštěvnost mu klesá ... -
no..tak to je špatný.. *9* -
Jak to?To ani nevim... *5*
-
-
pro jacksonku
no nic moc!!!škola mě tak prudíí že to mě uplně kazí náladuuu *16* *1* -
-
Re: pro jacksonku
haha.. nepotrebujem sex!..skola ma totiž jebe 5-krát do tíždňa :-) *15* *15* -
-
Re: Re: pro jacksonku
*15* *15* -
-
Re: Re: Re: pro jacksonku
jááááááááj já z toho tady takovej výgeb *15* *15* *15* *15* -
Re: Re: Re: pro jacksonku
.. ale moc příjemné to teda není !!! *15* *15* -
-
Re: Re: Re: Re: pro jacksonku
OMFG *15* *15* *15*
-
-
-
-
-
ahoj
ahoj všichni... :) -
*
Tak už jsem zkoukla ten film.. není nejhorší a ani zrovna nejlepší... tak snaha byla. -
-
Re: *
jakej? -
-
Re: Re: *
ten co je na www.allmichaeljackson.blog.cz Film o MJ - slovensky. -
-
Re: Re: Re: *
Pěkná blbost to je ... začátek celkem ušel, ale potom už to byla pičovina ... -
-
Re: Re: Re: Re: *
asi tak nějak no,sama nevím...