Přejít na výpis diskuzí

Michael Jackson

OSOBNOST 31.12.2006 
53722 příspěvků

Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit
  • luciq-dc

pro zkuře a ostaaatní :D

už se to tam dole zčíná plnit tak píšu sem *3*
    "já si nemyslim že tady někdo někoho šikanuje..jacksonka byla tak smutná z toho že jsme jí nedali přezdívku až začala psát ty "přehnaný" komentáře..promiňte že píšu přehnaný ale nejsou až tak úplně al eněco jo a pak si toho všimne petulkamilashekpsmj a hned se tu řeší nějaká "vážná" věc...prostě nikdo tady nešikanuje..přejděte to stejně jako to jak se tu za vás někdo vydával.. prostě už to neřešte..tim to ukončete jasný? jako já tu nechci rozkazovat ale snad sem chodí trochu "vyspělejší" lidi aby si to uvědomili... *4*
  • tea301

no jo..

no jo jeden pc takže musím sem pustit tatku tak se mějte!! dnes jsem zvědavá na superstar jak to dopadne takže se zatím mějte pá!!! *15* *14*
    • luciq-dc

Re: no jo..

nooo jako tos přehnala!!! žes odešla syfle!! *15* *15* *15* ach zas ten smajlík pošuk *15* *15* *15* *15* tak ahoooj *15*
    • zuzka98

pa *3*
    • anet98

No mě to taky zajímá.Měj se pááá.Přídeš ještě? *7*
  • zanesskaaaa

PRO petulkamilashekpsmj a ostatní

Díky, že tu ze mě děláš nějakýho šikanátora.. jestli se nemílím, tak šikana je, že někdo např. řekne že smrdíš a vytrubuje to např. na celou třídu.. toto jsem si zažila já, tk vím jaké to je být někým šikanovaná.. je to hrozná věc ani já vím.. ale já nikoho nešikanuji.. to že jsem napsala co ti je máš krámy nebo co?.. to přeci není šikana.. nedělala jsem si z ní šikanovacího panáka a nenapadala jsem jí.. to že jsem jí napsala aby si dala čokoládu a Michaela, to jsem myslela v dobrým.. mě třeba čokoláda a Michaelovi písničky vždy pomůžou.. a to že za to dám toho to smajlíka *15* .. neznamená, že si z někoho utahuji.. a to s těma církvema, to neříkej mě ale těm ostatním.. to oni to vymysleli.. já ne.. nikdy bych si na Boha nevyskakovala..
    P.S.: Jestli si tu někdo o mě myslí, že ho šikanuji, tak napište, že Vám vadíněco co dělám a já s tím přestanu.. nebo rovnou mohu odejít.. Děkuji, nashledanou!
    • polinka

Re: PRO petulkamilashekpsmj a ostatní

Já si taky myslim že nikoho nešikanuješ. Já taky vim jaký to je. Ale tohle nic neni. To je asi jenom někdo přecitlivělej a všehcno si moc bere...
    • petulkamilashekpsmj

ted ze me delas nekoho spatnyho..podivej se,jestli ji vadi to,co ji rikas,tak ji nech bejt,jasny?a zijte si tu v miru...a nehadejte se furt,dyt je to hnusny!!!
      • thesimsa

Re: Re: PRO petulkamilashekpsmj a ostatní

Co jí říkala Zaness, nebo kdokoliv jinej, tak strašnýho ? Každej by nad tím mávnul rukou ... Žádné přezdívky jsme jí nevymýšleli ...
    • zuzka98

To teda nevím proč z tebe dělaj šikanátora! *5*
      • tea301

my sme to taky nechápali!! ze začátku sme mysleli, že je to blbej vtip!! a uča nám hned navrhovala 3 z chování a pak se nám oluvil jen ředitel ale stejně si zbytek lidí myslelo, že doopravdy šikanujem!!!! nj ale ted už je to v poho!! *4* ted se tomu jen smějem!!
        • anet98

Re: Re: Re: PRO petulkamilashekpsmj a ostatní

Chudáku.U nás ve třídě klukům učitelka taky hrozila 3 z chování.Protože si vyskakovali na nějakýho menšího kluka. *3*
    • tea301

tady nejde o šikanu a já to vím na vlastní zkušenost!! byla jsem s mou kámoškou v 8 obviněná z šikany jedné holky!! celá třída ju nesnášela ale my si ji nevšímaly!! jednou nám zasedla a mi ju 2 MĚSÍCE prosili at de pryč že tam sedíme myu ale ona nám vždycky jen nadala!! tak jsem ju s kámoškou z té lavice vyhodili!! pak chodila dál doškoly a koupila si stejný boty jak já tak sem ji řekla že je blbá, že se opičí!! 3 MĚSÍCE potomhle všem si nás zavolala učitelka, že ji psychicky šikanujeme a že ji z toho strašně blolí noha!! po celém městyse sme byly známi jako šikanářky a pak když si nás jednou zavolal ředitel tak nám řekl že se omlouvá, že už to nebudeme řešit, že ta holka je psychicky labilní a že si to vymyslela!! dobrý ne?? a stěma církvema to nemá být urážka jsou to jen vtipný věci!! *4*
      • petulkamilashekpsmj

tady jde o princip,kdyz se ji to nelibi,tak ji to nerikejte....a me to s cirkvema neprijde jako vftipny vec,syfilis je hnusna nemoc,rikejte si smradia prdi,to mi je fuk,ale to s cirkvema se me dotklo..zvlast kdyz si uvedomime,ze byl Michael vazne verici...
      • anet98

Hustýýý. *3*
    • anet98

No mě taky ne.
    • zuzka98

Mě nepřišlo že bys někoho šikanovala!
  • luciq-dc

titulek..:D

nóó a ho*no mi to šlo poslat víckráát!! *15* *15* *15* jdu se koupat teda.. *15* *15* joo a facku už jsem si dala kuřéé *15* *15* *15*
  • luciq-dc

titulek

nóo sem čekala, že můj poslední příspěvek bude na 10 stránce a je jenom na drůhý?? tomu si řikáte fanoušci? za trest toto pošlu víckrát!!! *15* *15* *15* jo to co sem vám chtěla říct *15* : je *15* : že všimli jste si, že když přijde zlý kuře smrad celomrd nebo prd přijmení říkat nebudu viď smrade?? *15* a syfilis tak tu je těch fialovejch smajlíků mláticí se celou palicí o řádek jak naseto?? *15* *15* *15* *15* *15* myslim tědlech: *15* *15* *15* *15* *15* a ještě: *15* *15* *15* *15* *15* *15* jóó jdu se koupat.. takže zase čekat surely???? *15* *15* *15* *15*
    • thesimsa

Re: titulek

Njn ti ze seznamu hýří dobrou náladou *15* *15* *15*
    • zuzka98

Re: titulek

Hele,nepiš už tolik smajlíků... *15*
  • zanesskaaaa

Beyoncé

Beyoncé singing Halo Michael Jackson Tribute at Essence Festival LIVE
    http://www.youtube.com/watch? v=YYSUPOjjBSQ
    Dobžee ona.. má u mě velké plus *15*
    • polinka

Re: Beyoncé

pekné *4*
  • petulkamilashekpsmj

to zanesskaaaa a spol.

Lenko tak nechte Emmu bejt ne?vazne se prestante do ni navazet...vis jak se rika takovym situacim,kdy se vic lidi navazi do slabsiho?nebudu to tady rikat...ale obe vime o cem mluvim...neni to prijemny,zkus se vcitit do jeji situace,ja to dokazu a ty?jestli nechce mit nejakou trapnou prezdivku,tak ji proste mit nebude....to s tema cirkvema,jo,je to podle me urazka,protoze ja v Boha verim,nejsem nijak moc pobozna,ale tohle me urazi..pojd se mnou a najdeme tu mezi,kdy je to sranda a kdyz uz sikana....myslim ze se budeme muset vratim hodne zpatky...tohle nerikam jenom tobe,rikat to vsem kdo se do nekoho tady navazeli...mel to byt fanklub a ne utlacovani slabsiho....mate tady spoustu komentu,ale dokazu si domyslet o cem asi vetsina z nich je....je docela pravdepodobne,ze se do me zacnes navazet,ale nebudu to brat tak,jako ze jsem selhala ja,ale vy..jsi uz dost stara na to,abys vedela,kde je ta prava mez...
    • thesimsa

Re: to zanesskaaaa a spol.

šikana ? to je trošku silné slovo ne ?
  • Michael Jackson

Ahoj zlatíčka tak je jasně že Michael je nejlepší:)tolik fanoušku co ho miluje ted se zdržuju na facebooku takže jsem moc nechodím ,ale koukam hodně nováčku:) *3* *3* zrovna mi tu hraje cd Bad:(je mi smutno mějte se pa pa
  • zuzka98

!!

miley přímo nesnáším!!! *16*
  • tea301

25000

jupí!! máme 25000!! možná michael není na prvním místě návštěvbnosti ale je na prvním místě, koho mají lidi rádi, na prvním místě ve zpěvu mezi VŠEMA a na prvním místě v tanci a rozhodně vede v diskuzi takže at se de nějaká miley cyrus .....!!!! *14*
    • thesimsa

Re: 25000

Miley Cyrus se může jít zahrabat ... To Michael má opravdové fanoušky ... Cyrusku všichni poslouchaj protože je to in ...
      • zanesskaaaa

Re: Re: 25000

Já jí taky poslouvhám *15*
        • anet.k

Re: Re: Re: 25000

*15*
        • thesimsa

Re: Re: Re: 25000

To máš blbý *15* ale aspoň s ní nemáš sešity,desky,ořeska ä jiné blbosti *15* nebo jo? *15*
      • anet.k

Re: Re: 25000

souhlasím s tebou =)

Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit