-
.
Magazín zase perlí ...
Jizvy od nosních direk až po ramena ? si dělaj srandu ne ? Magoři .. *8* -
-
Re: .
Prej Pokud vás při pohledu na Michaela zaujaly jeho syté rty, vězte, že ve skutečnosti takové rozhodně neměl..
Janý a to tetování si nehal dělat i v deseti letech ne *15* .. můj bože *9* *15* -
-
Re: Re: .
Asi jo *15* *15*
Na silly je taková ... *16* -
-
Re: Re: Re: .
Prej je to chlap *15* .. ale nevím *15* .. neřešim jí/ho *15* .. ta má nejdebilnější články na líbku *15* -
-
Re: Re: Re: Re: .
Hmmm chlap, tak to ta demence odpovídá .. *15* asi závidí blb... -
-
Re: Re: Re: Re: Re: .
Asi *15*
-
-
-
-
-
Re: .
cože?? to si děláš srandu ne?? *16* -
-
Re: Re: .
si to přečti ...
-
-
-
haha
kapavka a druhý bude kapavkofílie!! *15* *15* VTIP!! nevim proč napadlo mě to!! *15* *15* to bych ti neudělala ti tohle dát jako druhý jméno ju!! *15* -
Ahoj
Dneska jsem chodila po Znojmě a hledala nejbližší trafiku, protože jsem se chtěla zeptat jestli nemají nějaký dokument MICHAELA JACKSONA nebo něco tak. Když jsem potkala první, a zeptala se na to, řekl bohuže ne, měli jsme ale už nemáme. Tak už jsem přestala hledat trafiky a šla jsem dohodiny klavíru. =) po skončení hodiny jsem valila na autobus, ale přitom jsem se rozhlížela po trafikách. Narazila jsem na další. Když jsem se zeptala, řekl mi že si myslí že už asi ne že už je to všecko vyprodaný, ale že se ještě podívá. Tak se díval. Našel úplně poslední DVD. a já že kdybych mohla tak bych si ho koupila ale 49Kč taky nemám. Tak mi to dal za 40Kč. *15* *15* *15* dobrý ne? -
-
Re: Ahoj
Diskriminacéééé *15* .. já ho měla zadáčo *15* -
nejmenuje se to náhodou michael jackson pod rouškou?? jesi jo tak to mám od včera!! *4* -
-
Re: Re: Ahoj
Ahoj to dvd už vychází potřetí ale s jiným nazvem jinak je stejné:(pa -
-
Re: Re: Re: Ahoj
vážně *7* ty máš to s tím názvem co mám já?
-
-
NN JMENUJE SE TO: UNIKÁTNÍ DOKUMENT
SKUTEČNÝ PŘÍBĚH KRÁLE POPU -
-
jj to je přesně ono a když si to pustíš říkají tam michael jackson pod rouškou!§ je to úžasný dokument a nejvíc se mi líbí jak se vyšplhá před tim soudem na to auto a začne tancovat a jak pak pomáhá nahoru tomu kameramanovi!! to je dobrý!! *14* -
Neboli také Michael Jackson pod rouškou.. ale tak třeba je to něco jinýho.. jednou už se tu diskutovalo o tom, že jsou dvě DVD, které mají jinej název, ale obdsahují stejné video *15*
-
-
-
Supéééér. -
-
*15* *15*
-
-
oprava: tady *15*
-
-
nooo
no takže nehledte na chyby!!
thesimsa: smrad smradocírkev
zanesska: bad chcicken zlé kuře
luciq: prd prdocírkev
kika: prcek famfárie
pajka: sperma spermonardo (já ji sem tam řikám spermie)
anet: kapavka ......
já: syfilis syfilisocírkev (syfl)
je to všechno?? *7* kapavka má nějaký druhý jsméno? doplnte prosím!! -
-
Re: nooo
Prosím celím jménem jsem:zmutovaná kapavka. *15* *15* -
-
Re: Re: nooo
nn tak to nemyslím!! jsi kapavka ale musíš ktomu mít něco příbuznýho chápeš?, něco jak já sem syfilis tak patřím do syfilisocírkve no takže co budeš mít to druhý! kapavkocírkve nebo co?? *7* -
-
Re: Re: Re: nooo
ale já tam taky nemám cíírkev, takže je to jedno *15* -
-
Re: Re: Re: Re: nooo
nééé ty tam máš bad chicken zlé kuře kdežto anet tam má jen kapavka!! musí mít další jmeno odvozený od kapavky!! *15* -
-
Re: Re: Re: Re: Re: nooo
Ale houby.. nemusí *15*
-
-
-
-
-
Re: nooo
Myslím, že je to všechno *15* -
-
Re: Re: nooo
ne pořád chybí u anet druhý jmeno!! každý máme druhý jmeno nebo církev do které patříme!!! a mmchdm pěkně se rozrůstáme!! máme omezený počet lidi?? nebo je to fuk kolik jich bude? *7* -
-
Ano náš počet je omezený *15* vejdou se k nám jen ti normální a úchylní *15* -
-
Re: Re: Re: Re: nooo
áha tak to může být spousta lidí já myslela číslem!! ted je nás 7 tak jestli máte daný nějaký číslo myslim třeba max 10 kapiš ?? *7*
-
-
OMEZEŠNÝ POČET!!.. nehodlám si pamatovat hodně přezdívek *15*
-
-
-
-
titulek..:D
hele musim jít s áájou..(můj pejsek(fenka)) *15* *15* *15* tak ztm čs *15* *15* pak vám něco řeknu ještě tak na mě čekejte surely??? *15* *15* *15* *15* -
-
Re: titulek..:D
Yeaah.. we will be there *15* -
-
Re: Re: titulek..:D
cože?? *7* ah cjo!§ já su jak starej gramofon uplně zpomalená!!
-
-
ahůůj a přid!! mmchdm co to je to surely?? já su dneska zpomalená?? *7* *15* -
-
ovšem, rozhodně, jistě, .. a takový ty významy.. chápeš? *15*
-
-
-
??
smím poprosit někoho ze seznamu, aby tu zase napsal seznam kdo knám patří?? já už v tom mám pěknouj nepořádek(nebudu sprostá) *15* tak prosím kohokoli o vysvětlení díky!! -
-
Re: ??
Já (zanesskaaaa), ty (tea301), luciq-dc. thesimsa, kika.., pajka52 a nováček anet98.. to je vše *15*
-
-
ahoooj
ahooj jak je?? je tu někdo ze seznamu?? a kdo je ta kapavka?? *7* *15* -
-
Re: ahoooj
Já jsem kapavka. *15* -
Hoj *15* už nejsi jediná choroba *15* -
-
Re: Re: ahoooj
ÁCH JO!! tolik mě bavilo být jediná choroba!! *15* *15* nj ale co už takže kdo je ta další?? -
-
Re: Re: Re: ahoooj
Anet98 je kapavka *15* ale kapavka je stejně pořád proti syfilisu nic *15* -
-
Re: Re: Re: Re: ahoooj
Jako jestli chceš tak můžeš být zmutovaná .. *15* pak syfilis nebude až zas tak vážná choroba *15* -
-
Re: Re: Re: Re: Re: ahoooj
jednou su syfilis tak tak zůstanu!! ale tenkrát sem měla protesty féést!! sem po tobě řvala!! ale nebylo to nic platný!! *15*
-
-
Re: Re: Re: Re: ahoooj
No dovol. *15* *15* -
-
ano ano *15* ale tak aspoň máš nejhustější přezdívku přezdívku *15* -
no možná tobě ju vymysleli ale já sem ju dostala NEDOBROVOLNĚ!! tenkrát se to tu řešilo a já řekla, že přezdívky zeškoly nebudu řešit!! smrad mě ukecal a já řekla, že mi říkali syfilis a ZŮSTALO MI TO!!! ŽHE!!!! *16* *15*
-
-
-
-
-
voohoo syfiliis konečně.. *15* *15* -
Neni představ si.. jenom podle ikonek tu jsme třina jedný stránce *15* -
-
Re: Re: ahoooj
cože?? ted tě nechápu!! ,,Předem upozornuju, že mám dnes blbý den a nechápu spoustu věcí dneska po víkendu mi to nemyslí" *15* no takže znovu!! my jsme někoho přijali?? *7* -
-
Re: Re: Re: ahoooj
Jenom dneska? *15*
Já nikoho nepřijala.. to thesimsa.. anet98 je kapavka *15*
-
-
-
-
no tak fajn!
tak jo....klidně mě urážejte...jakoby mi to ve škole nestačilo....však já jsem provedla hodně špatných věcí aby mi musel někdo porád nadávat a schazovat mě....fajn -
-
Re: no tak fajn!
ale notááák *15* štěstí že jsi jen smutná kdybys byla vzteklá tak je to horšíí *15* né vážně ...né vážně to nejde *15* *15* jako ale promíň..stačí? *15* -
Re: no tak fajn!
Mááj gát *15* .. dej si čokoládu a Michaela a bude fajn *15* -
-
Re: Re: no tak fajn!
michaela? *15* si děláš srandu kolik fanoušků mu líbá rakev.. *9* ještě češi do toho půjdou ne? *15* -
-
Re: Re: Re: no tak fajn!
No aby si ho asi poslechla ne *15* ..
-
-
-
-
Loučím se...
Loučí se s váma KAPAVKA pro zatím.Jdu dělat ty posr... úkoly.Mějte se zatím páááá. *15* *4* -
-
Re: Loučím se...
Pokud chceš mít přezdívku musíš dodržovat pravidlo.. žádný sprostý slova *15* krom ty vole.. to se do sprostých slov nepočítá *15* -
-
Re: Re: Loučím se...
A do prdele *15* to je slovo citově zabarvené *15* -
-
Re: Re: Re: Loučím se...
Si blbka *15* -
-
Re: Re: Re: Re: Loučím se...
Já víím *15*
-
-
-
Tak fajn si ce nevím jestli se mi to podaří dodržet... *15* *15* *15*
-
-
Re: Loučím se...
hoj kapavko *15* mír s tebou *15* -
-
*15* *15*
-
-
-
titulek..:D
nááázdar..bohužel nejsem vyčůraný prd..a ve škole jsem byla!! *9* *15* ..ty rodiče fakt nemaj ani trochu důvěřivosti!! si snad myslí že budu celý dopoledne na počítači?? *15* *15* *15* nóó a co děláte..jako nepíšu tohle z nudy prostě to chci vědět.! *15* je tu někdo z toho "trestnýho" *15* seznamu? *15* trestnýho za nezdvořilost jeptišek! *15* -
-
Čabáás prde *15* .. no a nebyla bys? *15* .. Jsem zdé.. velký trestanec *15* -
-
nóó byla..ale musim to nějak oživit.. *15* *15* *15* jóó ty si trestanec..beznadějnej případ.. *15* *15* *15*
-
-
Hoj prde *15* *15*
Já tu jsem *15* trestanec *15* -
-
jóó já jsem taky trestanec..ale z aněco jinýho..k vám jeptiškám nepatříím!!! *15* to ste vy zlý kuře a smrad celomrd *15* *15* *15* *15* -
-
Re: Re: Re: titulek..:D
Eště někdo je tu jeptiška, ale to už si nepamatuju kdo *15* *15*
-
-
-