-
ahojky
je tu někdo???? *9* -
-
Re: ahojky
Já tu jsem. *3*
-
-
ahojky
ahojky janinko ja se mám fajn -
ahojky kamarádi
ahojkmajký byl dneska u mě při hudebce( dostala sem jedničku)ale pak...
jak se máte????*7* až miřeknete ja se máte řeknu vám to já *1* -
-
Re: ahojky kamarádi
mám se good...u mě byl dneska asi při všem... -
-
Re: Re: ahojky kamarádi
Prosimtě proč to sem posíláš tolikrát? -
-
Re: Re: Re: ahojky kamarádi
asi se jí sek comp :D
-
-
-
Re: ahojky kamarádi
Já dobře, stáhla sem si dalších 5 nových písniček do mobilu. A jak se máš ty?
-
-
michael is best singer
MICHAELI I LOVE YOU *9* -
-
Re: michael is best singer
Všichno se budeme muset smířit, z realitou a ta je že už mezi náma Krlál popu Michael Jackson není. *9* *9* *9* *9* *9* *9* -
-
Re: Re: michael is best singer
jediny kral popu byl Majki,nikdo jinej uz nebude *9* at se ty ostatni zpevaci ani nesnazej,majki byl nej *9* -
-
Re: Re: Re: michael is best singer
Možná budou jeho děti mít taky nějaký talent. Třeba nebudou tak dobří jako Majkl, ale myslím si že je v nich kus talenku, ale oni o tom nevím. -
Majkí byl je a BUDE nejlepší!!! -
-
Re: Re: Re: Re: michael is best singer
přesně tak! <3<3<3
-
-
-
-
-
michael is best singer
porad posloucham majkiho pisnicky,koukam na jeho dvd,meho kocourka jsem pojmenovala po majkim,vsude mam jeho plakaty,brecim kazdy den,nemuzu tomu porad uverit *9* *9* -
-
Já mám plagáty ve skříni, vytiskla sem si obrázky, mám je na sešitech. Mojí rybku ta se jmenovala Huga a taky jsem jí pojmenovala mo Michaelovi. TAky nemůžu uvěřit této zprávě: Michael už nežije je mrtví.
Je to neuvěřitelný jedna lidská ruka, zavinila smrt.
Každý den koukám na Streamu na dokumen o Michaelovi Live with Michael Jackson, nebo jak se to píše, ale zkrátka je LWMJ. A Bashir mě tam se*e on mu nevěří, že má je 2 plastiky, jak Majkí přiznal důlku v bradě a nosu, díky plastice nosu vyzpívá i vyšší tony. Potom se ho ptá jestli je normální že 44 letý chlap spí z dětmi. A když Majkí řekl, že svět potřebuje lásku, víc sdce a Bashir mu na to řekl tohle: svět potřebuje 44-leté muže, který spí z dětmi?
to mě tak vytočilo, jestli chcece, tak vám sem dám adresu na ten dokument. Je dlouhý 89:24 minut, ale stojí za to shlédnout. -
-
proste bulvar a ty zasrani smradi a doktor ho zabili,uz nam ho nic nevrati,i kdyz bude ten hajzl doktor sedet,at chcipne magor!!! na sesitech ho nemam,uz totiz makam,ale u nas v praci hraje furt *1* -
-
víš co....až budu velka tak budu najemnej vrah a kamí si mě najme abych toho zabila KILL YOU KILL *16*
-
-
jj tak na ten jsem se divala s tetou (opakuji:taky ho žere)
-
-
tys byla u mě doma? -
-
ja mam i pyzamko s majkim,tilko,polstarek,budu mit i rukavici *14* -
*15*
-
-
-
huuuuuu :D
Ahoj lidi ted jsem se doplazila domů ze školy *15* a ted mi tady na plný pecky hraje don´t stop till you get enough *15* neuvěřitelnej hlas *14* *15* *4* -
ahojky
jj ja tu jsem *4* -
michael is best singer
a ja znam tyhle-black or white,billie jean,man in the mirror,ghost,heal the world,jam,human nature,scared of the moon,trouble,killing me softly,you rock my world,dont stop'til you get -
-
ja znam-trouble,killing me softly,I'l be there,you rock my world,dont stop'til get enough,whatever happens,wanna be startin somethin,thiller,liberian girl,billie jean,2000 wats,you cant win,streetwalker,privacy,heaven can wait,earth song,break of down,will you be there,can you feel ot,give thanks to allah,say say say,why you wanna trip on me,whatever happens,what more can i give,we've had enough,this time around,they dont care about us,the way you make me feel,the lost children,speechless,she drives me wild,scared of the moon,rockin robin,of the wall,music and me,man in the mirror,lovely one,let me let go,leave me alone,invincible,hot street,heartbreaker,gone to soon,give in to me,for all time,fall again demo,elizabeth i love you,cant let her get away,beat it,bad,a place without no name,in the closet,d.s.,you are my life,tease me,farewell my summer love,dirty diana,scream,heal the world,jam,human nature,we are the world,ghosts,will you be there,dangerous,come together,you are not alone,on the line,ben,you rock my world,mamacita,i need you,black or white,history a mnoho dalsich,nevzopmenu si,mam doma vsechny jeho cd a par dvd *3* -
-
Takže znáš převážně všechny jeho dokonálé písničky. -
-
ja znam vsechny ale ted si nejak nevzpominam,jsem totiz v praci *1* jinak mam vsechny jeho cd i dvd,i par knizek,obleceni,plakatu,i jeho figurku *3* -
-
Re: Re: Re: Re: michael is best singer
A máš knížku MOONWALK? Já jo mám jí půjčenou z knihovny. -
-
Re: Re: Re: Re: Re: michael is best singer
mam,je uzasna *1*
-
-
-
-
-
Taky hezký písničky, proč ae nezaregisruješ? Alespoň nás tu bude víc fanoušků a víc lídí, a taky budeme moc víc kecat o Majkím. -
-
uz sem se prihlasila *4* majki byl muj nej zpevak,byl hrozne dobrej a taky se mi libil vzhledove,fakt je ho skoda *9* ale zivot musi jit dal,i kdyz mi chybi a nikdo jinej takovej uz nebude *9*
-
-
-
Každý je jiný
Neměli by jste věřim všemu kde jakej člověk vypustí z pusy a bulvárům už vůbec ne. Chtěj tak akorát lidi potopit ke dnu a mi k tomu jen přispíváme tím, že tomu věříme, ale proč? Co pak nemáme důvěru k našim milovaným zpěvákům, k zpěvačkám, hercům a tak? Měli by jsme. Já osobně nesnáším lidi, kteří pomlouvaj lidi na každé kroku a hlavně Majkího . Vím, že každý má svůj vkus, každý poslouchá to co se mu líbí, ale nemusí přeci hned pomlouvat a říkat hnusné věci o někom, koho nesnáší. -
Mrtvo a nebo živo?
je tu někdo, krom mě a nebo tu semnou ještě někdo je?