Přejít na výpis diskuzí

Michael Jackson

OSOBNOST 31.12.2006 
53722 příspěvků

Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit
  • pajka52

*12*

Nudá..
    • polinka

Re: *12*

jooooo...
  • anet.k

pa

Holky moje. loučím se s vámi =) jedu na oslavu a pochybuju že přijedu nějak brzo tak pa *3*
    • mrs_jackson

Re: pa

paaaa! *3*
  • juu

ty se máš,aspon se ti o majkím neco zdálo!ale me se ted poslední dobou nezdá skoro nic!!myslím že pred trema dnama se me o nem neco dálo ale už nevím co to bylo!!! *9*
    • anet.k

Re: juu

3 dny to máš ještě dobrý. *4* tak pa
  • anet.k

Ahoj

Ahoj holčeny moje. konečně jsem tu. dneska se mi zdál sen o majkím.: Já se segrou jsem stála na letišti. byly jsme tam úplně samy a čekaly jsme na letadlo, které mělo přiletět s majkím. Najednou jsem zahlédla jak letí na obloze bílé letadlo. to je určitě majkí a začala jsem mávat o sto šest =). když vystoupil já jsem byla celá šťastná že ho vidím. a první co jsem mu řekla bylo MILUJU TĚ. ale on neodpovídal a šel do svýho hotelu. tak jsem ho tam doprovodila. bylo mi to moc divný že mi nic na to neřekl. pak jsem to řekla anglicky: I LOVE YOU. a zase nic a tím sen skončil.

Docela zajímavý že *7* Chtělo se mi skoro brečet, *9* ale můžu být ráda, že jsem ho vůbec viděla. *3*
    • mrs_jackson

Re: Ahoj

ale aspon jsi ho viděla *4* Mě se zase jednou zdál sen že přišel k mojí posteli a řekl mi že ví že ho mam ráda a pak něco at jdu s nim... *14* *14* a na sobě měl to co v klipu you rock my world *4* *14*
      • anet.k

Re: Re: Ahoj

zatím mi nic takovýho neřekl. v jednom snu jsem ho taky někde potkala a byla jsem strašně ráda že ho vidím tak jsem mu řekla ať mě něco zazpívá. jenže on řekl že nemůže že až někdy jindy. no to jsem zvědavá kdy, když ten sen je starý už měsíc. jo a you rock my world ještě neznám. musím to jít napravit *15*
        • mrs_jackson

Re: Re: Re: Ahoj

tak to teda běž napravit no *15* *15*
  • čauuuuuuuuuu

čauuuuuuuuuuuu holkyyyyyyyyyyyy a klucíííííííííí!!!!!ale spíš ty holky!!!!............proč sem lezeš ty debile???!!!ptal se te nekdo na něco??já sem teda mika měla i driv ve fans!!!!pro ar!!!
  • čauuuuuuuuuu

čauuuuuuuuuuuu holkyyyyyyyyyyyy a klucíííííííííí!!!!!ale spíš ty holky!!!!............proč sem lezeš ty debile???!!!ptal se te nekdo na něco??já sem teda mika měla i driv ve fans!!!!
  • mrs_jackson

Ahojky

Dobrý ráno...teda spíš už odpoledne *15* *15* Jak se všichni máte ?? *4* já celkem v pohodě *15*
  • pajka52

*

Valíím k telce, paa
  • beast

qwe

zvlastni je ze predtim nez zemrel cital tento fanklub 150 fans , to byli pravy pravy fans vsichni ostatni tady na nej nadavaly jakej je hnusnej a ze je pedofil a takovy blbosti , zamylsete se
    • mrs_jackson

Re: qwe

ježiš táhni!!!!! *13* *16*
    • thesimsa

Jistě jistě ... Nadávali ? mluv za sebe laskavě ...
    • polinka

zalez tam, odkud si přišel...
  • luciq-dc

napiš titulek!!:D

brýtro *15* tak jak ste se vyspali? co co? *15* já hrozně rýma ještě horší a mám ten hezkej kašel *15* jako štvete mě *15* mustíte na michaela klikat 100x denně, aby byl první *15* já mám teďka bráchu na práci takže ztm čs *15* *15*
    jo a smradeéé!! *16* cos mi to napsala včera!! jaký prde zmrde ?? *7* *15* ty smrade celomrde!!!!"!! *15* *15*
    • thesimsa

Re: napiš titulek!!:D

Nazdar smrade zmrde *15* no co tak máš druhou přezdívku *15*
      Celomrde ? *15* To jako, že celomrdnu tvýho Prince ? *15* ok to beru *15*
      • thesimsa

Re: Re: napiš titulek!!:D

houby prde zmrde sem se spletla *15*

Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit