-
*
Myslíte že by takhle vypadal Majkíí kdyby netrpěl nemocí vitiligo a tak. ?
http://www.geekologie.com/2008 /09/michael_jackson_without_facial. php
*9* -
-
Re: *
No to nevypadal!!vůbec mu to neni podobný *15* *15* na tý fotce vlevo je podle mě hezčí *14* *14* *14* *14* -
Pochybuju .. vypadal by mnohem líp *15* -
no mě se tam moc nelíbí... Majky vypadal vždycky skvělě a myslim že kdyby netrpěl vitiligem tak by stejně vypadal jinak. Byl by hezčí *14* si myslim já *3*
-
-
Už jsem tu
Tak už jsem tu.Je tu někdo? *4* -
-
Re: Už jsem tu
Já tu jsem. -
-
Re: Re: Už jsem tu
Je tu dost mrtvo nemyslíš? *7* -
-
Re: Re: Re: Už jsem tu
taky bych řekla *9* -
-
Re: Re: Re: Re: Už jsem tu
Tak co s tím uděláme? *7* -
-
Re: Re: Re: Re: Re: Už jsem tu
No já bych navrhovala jedno žhavé téma pokuď bysteho brali. *15* *15* -
Re: Re: Re: Re: Re: Už jsem tu
Nevím, co navrhuješ..? *15*
-
-
-
-
Re: Re: Už jsem tu
jááááááá... tu... JSEM! *15*
-
-
-
Zatím...
Tak já nachvíli mizím zlatíčka.Mějte se tu.Jo a zachvíi jsem tu. *1* *3*Pááááá. -
-
Re: Zatím...
pa -
-
Re: Re: Zatím...
Měj se! *3*
-
-
-
Ahoj
Ahojky. Tak včra jsem byla na vystoupení a přijela jsem až pozdě takže už jsem sem nešla. Ted si tak projíždim co ste tu řešili až jsem narazila na tohle: http://diskuse.osobnosti.cz/michael -jackson.php?id=199&page=15
Ale ten koment jsem nepsala já!!!!!!! *9* -
-
Re: Ahoj
A navíc v 15.35 už jsem dááááááávno seděla v buse a jela na vystoupení! Každej kdo tam byl tak vám to potvrdí! -
-
Re: Re: Ahoj
Na jakým si byla vystoupení ??
Hm,tady se dějou věci, za mě a za zanesku a ještě za někoho (ted' si nemuzu vzpomenout) ti psali komentare... *16* aniž bychom to napsali my osobně!!! -
-
Re: Re: Re: Ahoj
no já chodim na balet a bílinská ZUS slavila 80. let svý existence a my jsem tam byli pozvaní jako hosti. *4* jo a hele kdybych jsem náááááááhodou napsala něco proti MJ nebo tak, tak jsem to nepsala já, já bych nikdy nic proti Majkýmu nenapsala! vážně!!! -
Re: Re: Re: Ahoj
No přesně za mě taky někdo psal. *16* *16* *16* -
-
Re: Re: Re: Re: Ahoj
Aha,jo, ta třetí osoba jsi byla ty, promin já si jaksi nemohla vzpomenout... *15* *3* -
-
Re: Re: Re: Re: Re: Ahoj
To nic neomlouvej se to je v pohodě.Ale ty brďo ty mě včera ale nasrali prej že mě Majkí přestal bavit.No to bych v životě nenapsala mě Majkí baví a navžy mě bavit bude. *16* Ty mě fakt dost nasrali. *10*
-
-
-
-
-
-
Dobré ráno
Dobré ránko všem.Tak si přectavte že jak se za mě včera někdo vydával tak to nebila ta kamarádka,ale nějakej zmetek kterej se umí dostat do našich profilů.No tak sem si dala složitý heslo který by neměl prolomit.Tak nevím no snad to bude dobrý.No a co vy jak jste se vyspali zdálo se někou o Majkím? *4* *14* -
-
Re: Dobré ráno
Ahoooj :-D. Mě se o Majkím nezdálo ale zas o picovinach *15* ani si to moc nepamatuju *15* -
-
Re: Re: Dobré ráno
*15* *15* No mě se o Majkím taky nezdálo. *9*
-
-
-
Páá
Tak ty jedna, co mě nepodpoří v mém jeptiškovském hnutí *15* .. Dobrou *15* -
-
Re: Páá
Jeptiškovském hnutí ? hezký no *15*
Dobrou *15* *15* Ať tě bůh obdaří ... sny o kom..to si snad domyslíš *15* *15* -
-
Re: Re: Páá
*15*
Nooo to už by taky konečně mohl jako *15* .. jsem dlooouho žádnej neměla *15*
Tebe ať taky obdaříí *15* -
-
Re: Re: Re: Páá
Taky by mohl *15* už asi měsíc se mně o něm nic nezdálo Grr *15*
-
-
-
-
Nedělééé
Hezkou neděli všeeem.. zítra do školy *15* .. hurááá všichni s radostí *15* *15* -
-
Re: Nedělééé
Noo to je potěšující zpráva *15* *15* Zase do toho domu hrůzy *15*
-
-
titulek
jste teďka nějak změkli co? *15* že ste ani nenapsali *9* asi pujdu brzo spát..mám ttž rýýmu *9* *9* *15* -
-
Re: titulek
tak jo jdu spáát.. *15* a myslim to smrtelně vážně i když to tak nevypadáá..dobrůůů..dobrůů.. prd přejeee *15* *14* -
-
Re: Re: titulek
Dobrou prde zmrde *15* *15* *15* -
-
Re: Re: Re: titulek
Lískni si *15* -
-
Re: Re: Re: Re: titulek
Tss *15* proč jen já ? *15* všichni tu mluví sprostě *15* -
-
Re: Re: Re: Re: Re: titulek
není zač *15* *15* -
Tsss. tak dík za podporu no *15* -
Coo ? prooč ? *15* *15* mě to stačí.. ja měla za minulej víkend omlácenou hubu dost *15* -
*15* .. ty mě máš podporovat *15* .. jeptiško *15*
-
-
-
-
Dobroou Prde *15* *14*
-
-
-
Už je čas dát DĚTEM pápá :-D
hele *15* já du spát tak dobrou,pa Michael *14* -
-
Re: Už je čas dát DĚTEM pápá :-D
dobrůů..dobrůů *15* *15* dobrůůůůůůůůůůů...spermíku!! *15* *15* ehm no sperma..spermonardo *15* *15* -
Ježiš *15* *15* to říkali teletabíz ne ? *15* (nevím jak se to píše *15* )
Pápá spermonardo *15* Ať tě bůh obdaří *15* -
Já Ti dám dětem spermomrde *15* .. Dobroou *14* *15* -
-
Re: Re: Už je čas dát DĚTEM pápá :-D
*15* *5*
-
-
-
titulek
jóó konečně dávaj na jetixu kid vs. kat.. *15* *15* sem dneska neviděla ani jeden díl... *15* hrůza závislost *1* -
-
Nejvíc byl stejně Supermax *15* .. to byl program mého dětství *15* .. moje největší závislost *15* *14*
Teď ten Disney je divnej *15* .. už mi nedávaj třeba Život s Louiem *15* -
-
jakýho byl dětstvíí??? *15* tim teď procházíš ne? *15* tss..náká šedesátka tady tyo *15* *15* -
-
To víš já už jsem velká středoškolačka.. už nejsem dítě.. jsem teenager *15* .. dětství už mám zasebou *15* -
-
nene!! *15* teenager je jenom vyšší stupeň dětství.. *15* *15* -
-
Ale není to dětství *15* .. už máš jenom tři roky do osmnácti *15* .. už aby to bylo *15*
-
-
-
-
-
Jetix eště funguje ? *15* -
-
nóó *15* *15* já koukám na kid vs.kat! *15* *15* ted je to polojetis polo disney channel *15* -
-
ehmm *15* rozumím *15* ... česky by to asi nešlo, že ? *15* -
-
néé..přece procházím praxí né? *15* když poletim za tim princem michaelem?? *15* -
-
Hmm to bylo zrovna myslím ono *15* *15*
Jediný co mi šlo byla osová souměrnost *15* to mě dokonce úča pochválila, že to mám precizně narýsovaný *15* -
Joo to mě zasgeomezrie šla *15* .. třebá konstukce trojúhelníku *15* .. to bylo moje *15* .. -
Co je těžkýho na trojčlence ? *15* *15*
Mně dělá problémy spíš geometrie *15*
Dokud je aritmetika, tak mně vycházi jednička jak máme geometrii jsu ráda, že prolezu s dvojkou *15*
V pětce jsem měla mít dokonce trojku *15* kvůli geometrii *15* jsem během dvou týdnů nasbírala dvě kule,čtverec a tři trojky *15* kdybych aspoň nedělala opravnej, tak to není zas tak strašný *15* -
Ježiš matika *15* .. to neeee *15* .. já a matika.. to nešlo nikdy dohromady *15* .. ale tak dej mi nějakej složitej příklad zlomků, nebo rovnici, tak to ti vypočítám hned.. ale slovní úlohy.. trojčlenka.. nikdy *15*
No tak je jasný, že to nebude řvát po sólu *15* -
Joo už to mám *15* *15* před solem *15* -
No trochu jo *15* díky *15*
Přes češtinu jsem nikdy moc nebyla ... spíš matika .. *15* kdysi i fyzika *15*
BTW kdy Michael řve to slash ? *15* -
Přivlastňovací mají koncovku -ovi/y *15* .. otcovy knihy atd. *15* .. už jsme doma? *15*
Syn je mužský *15* .. ale tady se to nebere jako u sloves.. tam si říkáš.. syn, vidím syna.. životný, takže měkký *15* .. kámen, vidím kámen.. neživotný, takže tvrdý *15* .. tady je to mladý sníh, takže tvrdý.. ryzí zlato.. jarní zlato, takže měkký.. kapiš to? *15* -
Dítě možná je ženský, ale syn ne *15*.. myslím *15*
Mladý Jarní přivlastňovací .. už jsme doma *15* Ale Slashových je přivlastňovací ne ? *15* -
Podle slova mladý.. takže mladÝch dětí.. a navíc dítě je rod ženský.. to jste se ve škole neučili? *15*
Je to skvělá písnička.. něco na způsob Scream.. taky si tam řeší svoje komplexy s novináři *15* *14* -
Aha tak znám *15* *15* -
Hmm to měkký vypadalo divně *15* nějak se v tom ztrácím *15* podle čeho se to sakra určuje ? *15* syn je snad mužskej životnej ne ? *15*
Privaci neznám *15* jdu kuknout co to je *15* -
Jojo vybíráme si ze SlashovÝch dětí *15* ..
BTW Thesimso Slash hraje i v písničce Privacy *15* *14* .. má tam krásný sólo *14* *15* .. ještě jak tam Michael zařve SLASH!!.. ááách *15* *14* -
Na pohřbu ? Jako já přežvykuju furt ... ale na tom pohřbu se to fakt nehodilo ..
Jeden ze Slashovích synů ... eště nevím kterej se musím dohodnout se Zaness :D:D
Otázka je jestli on si bude chtít vychutnat tebe *15* -
řekni..řekni!! jakýho novýho?? *15* joo a to já bych přežvykovala taky!! *15* a neboj se, že si ho nesežeru!!! *15* si ho vychutnám ještě *15* -
Si ho sežer já si našla novýho *15* *15* *15*
Princ je stejně takovej jakejsi ... no blbě přežvYkoval na pohřbu...
-
-
-
-
-