-
ahooj
no koukám, že nějakej magor nás tu chtěl zase rozhádat! jako by to nestačilo tenkrát, když se vydával za mě a linu!! ale naštěstí jsme zjistili kdo to byl!! nechápu, že to ty lidi baví!! jinak vás zdravý syfilis.. *15* .. jak se máte?? -
-
Re: ahooj
Ahujky teuš. Sem tu jen na obrat. Jak ses dneska měla a copak si vyváděla ? -
-
Re: Re: ahooj
ahoj seš tu jen na obrat?? no tak to jo on totiš pak přinde petr ne?? -
-
Re: Re: Re: ahooj
*15* *15* *15* *15* *15* *15* *15* *15* *15* *15* *15* *15* -
-
Re: Re: Re: Re: ahooj
ale notak sperma!! *15*
-
-
-
-
Mno to bylo něco.. *15* By mne zajímalo jak to mohl někdo udělat, jak mohl psát z mýho profilu!!! Nechápu.. *15* *15* -
-
no tak to sem nechápala tenkrát a nechápu to dotedka!! tenkrát tu za mě nkdo napsal: Michael debil a za linu tady taky někdo psal zároven se mnou ale naštěstí sme zjistili kdo to udělal a já sem dotyčnou pěkně seřvala!!!! je to blbí!! pak nevíš komu věřit!! *16* -
-
jo no jednu chvílu sem byla fakt zmatená.. doufam ze se to už nikdy nestane!!! *5* -
Kdo ? *15*
-
-
-
Hoj syfle *15*
BTW taky zdravím *15* -
-
ahoooj smrade!! jak se máš co děláš?? *15* -
-
dobrý ... co ty ?
Co dělám? no zrovna ti odepisuju ... *15* -
-
Re: Re: Re: Re: ahooj
jj taky dobrý!!
-
-
-
-
-
Ahoj
Jsme tu jen na skok. Můžu se zeptat co jste řešili? -
-
Re: Ahoj
Joo si to přečti já taky musela *15* *15* -
-
Re: Re: Ahoj
Joo přesně *15*
-
-
Re: Ahoj
Si to přečti *15*
-
-
?
je tu někdo? -
-
Re: ?
Já ne *15* -
-
Re: Re: ?
ja jo. *15* *15* čau holky =)
-
-
Re: ?
ja ja ja... *1*
-
-
Ahoj
ahoj holky moje. tak tu jsem ale pochybuji že na dlouho. mám segru, která je celý týden v Třebíči kvůli škole a na víkend přijíždí dom. jenže ona je závislá na harry poterovi a paří kvůli němu celý víkend na PC.=) dívá se na DVD, A píše o něm pořád na svém blogu:http://mojeemko.blog.cz/ no prostě stejně jako já celý týden na MAJKÍM. však to znáte. =) -
*
Docela nuda... :( -
-
Re: *
Docela joo no *15* .. co děláš? *15* -
-
Re: Re: *
.. sedím u komplu,poslocham MJ.. :D a čučím do obrazovky.. jak zábavné... *15*
Co ty...? -
-
Re: Re: Re: *
To samé + večeříím *15* *15* -
-
Re: Re: Re: Re: *
tak dobro chut.. *4* -
-
Re: Re: Re: Re: Re: *
óó dfěkuji Ti *14* *15*
-
-
-
-
-
-
???
Může mi někdo říct co je tu zase za problém?? *7* *7* -
-
Re: ???
Někdo se tu zas vydával za anet98, pajku52 a mě.. noo.. neřešim *15* -
-
Re: Re: ???
aha *15* tak to sem ráda že za mě ne *15*
-
-
Re: ???
na dlouho....já jsem dopadla dobře!! *15* *15* kuře ti to třeba vysvětlí vííš...já sem v tomhle amatéér *15* *15* *15* -
-
Re: Re: ???
jo jasně *15* *15*
-
-
-
hmmm...*
jo...tyjo tady se dějou zajímavý věci.. *15* *15* doufam že za mě se nikdo vydávat nebude...to by prda velice raniloo *15* *15* -
-
Re: hmmm...*
To jsem si říkala taky, že se za mě nikdo vydávat nebude.. a ono BUM a je to tady *15* .. coo se tomu vysměju a žiju dál.. neřešiim *5* *15* -
-
Re: Re: hmmm...*
Jistě.. *15* jak jinak, taky se tomu zasměju.. *15* ale aby to za mě nepsalo jiný voloviny než to že jsem si koupila triko s Rihanou.... víš co.. *13* -
-
Re: Re: Re: hmmm...*
No neee asi *15* .. prej že mám ráda laidy *15* ... ještě to jméno neuměla ta dotyčná osoba napsat *15* .. to je mocnýý *15* -
-
Re: Re: Re: Re: hmmm...*
*15* *15*
Taky doufám že se za mne ''někdo'' vydával poprvé a naposled!!!
Díky za pochopení!! -
-
Re: Re: Re: Re: Re: hmmm...*
Taky doufám jakooo *15*
-
-
-
-
-
-
Morééé
Lidíí doufám, že věříte, že to nejsem jáá *15* .. to zas nějakej trapák za mě píše.. opravdu příísahám.. laidy45 bych nejradši poslala k Jedličkůům.. a klidně Vám to nějak dokážu.. se mě na něco zeptejte, co bych věděla jenom jáá *15* -
-
Re: Morééé
fajn jak se jmenuje tvoje přezdívka anglicky|??? *15* *15* joa p.s.:ještě tady chvíli budu ...večer pak už tu budu na plný pecky.. *15* táta s macechou se ještě nevrátili tak pak budu s bráchou si hrát *15* -
-
Re: Re: Morééé
Bad Chicen neboli Zléé kuře *15* *15* -
-
Re: Re: Re: Morééé
Omluva.. Bad Chicken *15*
-
-
-
Re: Morééé
Ty vole,mě je z toho všeho tady na blití.... *15* Se musím pochlubit, prej sem si dneska koupila triko s Rihannou.. *15* *15* Ani nevím že sem byla dneska nakupovat *15* *15*
P.S. - pěkně trapný (pro toho kdo to psal) *15* *15* *15* -
-
Re: Re: Morééé
*15* *15*
-
-
-
aaaaaaaaaaaaa
ty už jedeš na this is it??chjo ty se tak máš!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!§ -
Musím
Prominte ale za chvilku jedu na film s tetou This is it!Už se mooc těším!Tak se tady mějte a možná jeste dneska,AHOJ! -
-
Re: Musím
cože?? to je blbost.. *15* premiéra je až 29 října -
-
Re: Re: Musím
Jdu se rozloučit.Možná je to blbost pro tebe jenomže můj děda je ředitelem místního kina a nechal to stočit na DVD!
TAK SE MĚJTE A JDEME KOUKAT S TETOU K DĚDOVI NA THIS IS IT! -
-
Re: Re: Re: Musím
nóó tak si měla dát pod to vysvětlivky!!! *15* *15* já sem hrozná vííš ..ti závidim že tam jdeš už tak vrzo tak sem naštvaná *15* *15* *15* -
-
Re: Re: Re: Re: Musím
Závistivý prd *15* -
-
Re: Re: Re: Re: Re: Musím
Zlý kuře *15* *15* *15*
-
-
-
-
-