-
Věk
Tak jo a je mi 13,5 -
Budu muset...
Holky budu muset si udělat uplně novej profil nedá se nic dělat.Ach jo proč se to muselo stát. *9* *9* *9* -
-
Re: Budu muset...
Já se na to vykašlu a už sem asi nebudu chodit protože nemám nervy na to aby tady za mne někdo psal picoviny. *8* -
Re: Budu muset...
Na tvém místě bych nic jiného neudělala!
-
-
MUŽU?
Ahoj,mohla bych si tu s váma psat?Mám rada MJ ale nějak mě tu sem nejde zaregistrovat!Prosím mohla bych tu bejt s váma?a co se to tady děje? -
-
Re: MUŽU?
jasně!!!!!!!!!! -
-
Re: Re: MUŽU?
Děkuju!Ale moc často tu nebudu.Jako bude se snažit ale mám toho ted docela dost
-
-
Re: MUŽU?
Sama nevím a taky by mě to docela zajímalo,prostě jedná osoba jméném IDIOT píše za nás pičoviny!!!
-
-
*
MÁM TOHO DOST!!! JÁKÁ PÍČA SEM LEZE A CHODÍ NA NAŠE PROFILE? jE TO DOST TRAPNÝ PSÁT ZA NÁS TAKOVÁ KOKOTINY!!!!!! JE TO FAKT NENÁPADNÝ!!! NECH TOHO!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! -
-
Re: *
taky se mi to už stalo a až chytím tu megeru co to dělá tak si ji podám -
-
Re: Re: *
jj taky bych ji nejradši neco udelala.. *16* -
-
Re: Re: Re: *
tak se sejdema počkáme na ni co ty na to??
-
-
-
Re: *
Aha! Tak už to chápu.Tak je ignorujte a třeba s tím přestanou!
-
-
?
Ahoj jak je?Dneska Jsem si koupila new tričko s Rihannou!Na mně vypadá skvěle! -
-
Re: ?
ty píííííííííííčo jedna co seš zač že tu za mne píšeš takový píčoviny???????? zmrde táhni!!! -
Re: ?
Ale tady je řeč o MJ!Ne o Rihanně! -
-
Re: Re: ?
to mluví ta pravá co tady píše že se ji na osobnosti dostala kamrádka že zná její heslo příště si vymysli lepší výmluvu ano??? na takové lidi tady nejsem fakt zvědaví a jeslti si míníš z nás dělat prdel a dělat tady ze sebe debila a zároven dělat debily z nás že nevíš jak se mění heslo jo takovou výmluvu jakou jsi tu napsala ty už zná dítě ve školce tak se laskavě nad sebou zamysli a nechod na stránky kde se píše o Majkím tady se nechodí dělat debily z nás my se tady bavíme o Majkím jak ho máme rádi své problémy si řeš mimo tuto místnost -
Re: Re: ?
No a??? -
-
Re: Re: Re: ?
Nemusíš mně urážet! -
-
Re: Re: Re: Re: ?
já tě neurážím, já nevím kdo co za mne píše,a docela mě to vadí!!!! BOŽE!!!!!
-
-
-
-
-
--
§§ § §
§ §§§ §
§ § §§
§ § §§ -
Jedině Majkí
Ahojky je tady někdo???
Dneska jsem se koukala na DVD kde mám záznam s koncertu v Německu a jak je tam písnička You aze not alone tak u toho vždycky brečím a dneska jsem brečela ještě víc než kdy dřív protože mi přišla sbírka s Majkího plakáty a články z Německa atd. a už ji mám rozmístěnou po pokoji a fakt jsem dost brečela na to že je mi 18 jsem fakt ještě hodně citlivá a dokážu své city dát i najevo!!!
Majkí mi opravdu mocinyk chybí už to bez něj fakt nezvládám každej večer před spaním se koukám na jeho plakáty a vždycky uroním slzičku.
Majkí miluju tě a ty to doufám víš!!! *9* -
MJ
Tak jaké téma bude teď???? -
-
Re: MJ
Ahoj doufám,že všichni už víte,že ted mám v oblibě Lady!!!Je prostě nej! -
Dělám si srandu,psala jsem to já! -
Do prčic kdo to zase je?To jsem nepsala já. *9* *9* *9*
-
-