-
pro prda
http://www.ddr.cz/
koukni se sem tady máš to ddr!! pust si to video a uvidiš co to je!! a tu pisničku neřeš tam se dají dat jakýkoliv!! -
-
Re: pro prda
No ale to taky má spojitost s Michaelem... takže to je všechno jenom o Michaelovi *15* -
-
Re: Re: pro prda
spojitost jakou?, ted su vedle bad chicken!!?? *7* -
-
Re: Re: Re: pro prda
no asi, že na tom budeš tancovat, nebo co.. na Michaelovi písničky *15* -
-
Re: Re: Re: Re: pro prda
jj to budu!!!!! pokud mají na netu složku s jeho písničkama která se dá stáhnout na ddr!! ale musí to mít!!! *15*
-
-
-
-
-
*
Caaaaaaaau bando!!!! *15* *15* -
-
Re: *
čau sperma jak je?? *15* *15* -
-
Re: Re: *
jak je?? ..unaveně.. *15* *15* Dneska tu s vámi budu jen chvílu paac se musím ucit na zitrejsi písemky......... *9* *15* *15* -
-
Re: Re: Re: *
nápodobně!! spermonardo!! *15* *15* *15* -
-
Re: Re: Re: Re: *
*15* *15*
-
-
-
-
-
THIS IS IT
Mno ja uz se na to hrozne tesim!!!Jsem s tim mamku otravovala tak dlouho az mi to rezervovala na internetu *14* *3* -
-
Re: THIS IS IT
proč to jednoduše neodpovíš?? proč to pišeš jako další komenbt?? jejda?? *7* *15* -
-
Re: Re: THIS IS IT
ba jo na to jsem prisla az ted....To vite jsem dneska nejaka zabrzdena *4* -
-
Re: Re: Re: THIS IS IT
xD LOL!! *15* *15*
-
-
Re: Re: THIS IS IT
chce bejt populární ne?!?! *15* *15* mít svůj koment vždy nahoře ne?? *15* *15* *15* -
-
Re: Re: Re: THIS IS IT
áááha!!!!! *15* víš prde nemusíš to být vždy ty kdo je nahoře!! *15* *15* -
-
Re: Re: Re: Re: THIS IS IT
ne!! *15* já mám tak výraznou ikonku že je můj koment nejvíc vidět i na konci!!!!!! *1* *1* *15* *15*
-
-
-
-
-
ježíšek
pro smrada,bad chicken a prda: já chcu taky všechno s michaelem!! ale jednu věc ne a to ddr!!!!! jinak všechno s michaelem!!!!!! *15* -
-
Re: ježíšek
jooo to budu mít podprdu néé???!! *15* *15* a až budu dospělá tak založim i značku žvejkček michael jackson!!!! *15* *15* -
-
Re: Re: ježíšek
tak ty budu žvejkat s naprostou chutí a mlaskat k tomu!!! *15* *15* ale na to ddr se těšim fééést!!!!!! a pak jak dostanu ty další věci s michaelm budu bestak zease bulet prde!! -
-
Re: Re: Re: ježíšek
a co to je to drr...nebo ddr... *15* *15* asi sem před opicema nebo kousek za nima..už nevim jak se to řiká..ale jako fakt nevim co je to drr....teda ddr *15* *15* -
-
Re: Re: Re: Re: ježíšek
čte se to.dédéer nobo dédéerko!§ nevim jak jinak to napsat!§ máš takovou podložku na který jsou šipky a napojíš to na pc!! dál si vybereš pisničku a na obrazovce ti litaj šipky a ty podle nich skáčeš(tancuješ) na té podložce kapiš?? já si tam pak dám michaelovi písnišky a budu na ně pařit!! *15* *14* -
Re: Re: Re: Re: ježíšek
Taky nevím *15*
-
-
-
-
-
THIS IS IT??
Jdete tady nekdo do kina na THIS IS IT??? -
-
Re: THIS IS IT??
Já .... -
jáááááááááááááá -
že váháš!!! sice ještě nemám koupený lístky..a nevim jestli to bude v lípě ale jinak jedu do liberce *15* *15* už o tom básnim měsíííc *15* *15*
-
-
Neřešte jí sim vás
Lidíí neřešte tu Miley.. zbytečně se to tady rozhádá.. a buďte laskavý a nemluvte vulgárně.. nehodí se to sem.. Michael tak taky nemluvil.. takže i já se budu krotit.. i když já mluvím sprostě, jenom když už jsem poooořádně naprdnutá.. ale kroťte se všichni *15* -
-
Re: Neřešte jí sim vás
michael mluvil!!!! *15* sice né tak často jako my mláďata *15* *15* ale jako taky někdy mluvil!!!! *15* *15* já to vííííímm!!! jo a ještě pozdrav: nazdar zlý kuřee *15* *1* -
-
Re: Re: Neřešte jí sim vás
Za každý sprostý slovo si dej facku a přestaneš mluvit sprostě hodně rychle *15* *15* -
-
Re: Re: Re: Neřešte jí sim vás
tak to bych už byla ufackovaná!! *15* -
-
Re: Re: Re: Re: Neřešte jí sim vás
tjn *15* *15* kámoška si fackovala téměř za každou větu *15* -
-
Re: Re: Re: Re: Re: Neřešte jí sim vás
vulgaristka!! *15* *15*
-
-
-
-
Re: Re: Neřešte jí sim vás
Čaau prde *15* .. mluvil, ale asi jako já.. když už to prostě jinak vyjádřit nešlo.. třeba ve Screamu *15* .. tam je to nejlepší.. jinak se vyjadřoval slušně *15* .. narozdíl od našich politiků *15* -
-
Re: Re: Re: Neřešte jí sim vás
jo scream...tyvado když sem si přečetla poprvý překlad..tak jsem kulila ty svojě malý očička.. *15* *15*
-
-
-
Re: Neřešte jí sim vás
bad chicken ted je tu zase jinej a závažnější problém s mrs.jackson!!! jestli sis to četla!!
-
-
...
Yeaaaaah *15*
http://allmichaeljackson.blog.cz/0909/michaelova-kniha-tanec-jako-sen-mozna-vyjde-znovu -
-
Re: ...
Jéé asi napíšu Ježíškovi *15* .. jééch už abych začala, jinak to už nesežene *15* -
-
Re: Re: ...
vlezla jsem na tom blogu na diskuzi a ta laidy je teda fakt praštěná!! větší...svět neviděl!! hned na první stránce je to zaplavený jejíma komentama typu:michael jackson žije!§ potvrzuje fotka ze španělska!! bože!! *16* -
-
Re: Re: Re: ...
Eště řekni, že jí to žerou ? -
-
Re: Re: Re: Re: ...
nevim musela sem pryč jinak bych am napsala něco hodně škaredýho a to sem nechtěla!!!!
-
-
-
Ježíšek asi z letošního seznamu nebude chápat *15* *15* -
-
Přesně nafukovací panák Michael Jackson *15* -
Tam bude samý.. Michael Jackson tohle Michael Jackson tamto *15* .. nebude síhat *15* -
haha *15* *15* z mýho taky ne ...to tam je samý..tričko michael jackson...další plakáty michael jackson...nějaký cédéčka michael jackson *15* *15* a to bych mohla pokračovat *15* *15*
-
-
-
Re: ...
jééé čau smrade....super že jste tu zlý kuře syfilis ty..ještě by to mohla bejt spermonardo a prcek *15* *15* -
-
Nazdar prde *15* -
ahooj prde!! jo spermonardo!! ale já ji asi budu řikat sperma!! *15* *15*
-
-
-
coto zas je
mrs.jackson ověř si zatraceně nějak jestli si to psala ty protože tohle tu už jednou bylo a nebyla to sranda amálem jsme všichni odešli!! -
varování a pozdrav
VAROVÁNÍ: upozornuju ty, kteří se pokusí narušit klid co tady je stupidníma řečma otom že je miley lepší otom, že je michael ... a další jiný keci tak at sem nelezou a jestli už přilezli at okamžitě VYPADNOU!!!!!! my se tu nenecháme urážet a ani nedovolíme aby někdo urážel Michaela!!!
POZDRAV: ahooj smrade!!!! už jsme tu tři!!!! jak se máš??? -
-
Re: varování a pozdrav
Ahoj syfilisi *15* dobrý *15* co ty? *15* -
-
Re: Re: varování a pozdrav
super smrade sem měla řezbu z toho sperma!! *15* -
-
Re: Re: Re: varování a pozdrav
lol *15* *15* *15* -
-
Re: Re: Re: Re: varování a pozdrav
kdoto vymyslel?? jo a abych nezapoměla je ÚTERÝ máš my vysvětlit to stim at tě bůch obdaří!! *15*
-
-
-
-
-
heeeeeeej
kdo se za me vydává ja sem tam nenapsal to HMMM nevim co to má znamenat?!ale neim presne jak to bylo!!!!!!!!! *9*