-
superstar
komu fandíte?? já Benovi :) -
-
Re: superstar
-néé asíí.. Beník je nejlepší *14* *15* -
Re: superstar
taky benovii -
-
Re: Re: superstar
už si tu zase??
-
-
-
Majkí
něco novýho?? o Majkim *15* já mám dneska první 3 ve škole dátže fakt super *1* *1* -
-
Re: Majkí
Dneska má Michael český svátek.. *15* -
-
Re: Re: Majkí
opravdůů?? tak to Majkí všchno nejlepší *1*
-
-
-
Ahooj!!
Zléé Kuře vás zdraví.. tak koukám, že se nám Miley dostala na první místo.. no co ať si to tam uije, stejně tam moc dlouho nebude... ale stejně ty čísla pořád nechápu.. to je jedno.. vidím, že si nikdo dneska nevšiml, kdo má svátek.. takžee Michaeli, přeji ti všechnoo nejlepší k českýmu svátku *15* .. hodně štěstí, zdraví.. no to asi už ne.. a lásky tam nahoře *14* -
-
Re: Ahooj!!
ahooj bad chicken!! přidávám se k tobě a taky přeji michaelovi tam nahoře hodně štěstí a at ho tam mají rádi!! jak si se dnes měla?? *7* *15* -
-
Re: Re: Ahooj!!
Ale joo docela to ušlo *15* .. ani matika nebyla tak hrozná *15* .. a naštěstí jsem měla jenom do půl jedný.. takže pohodaa.. co ty? *7* *15* -
-
Re: Re: Re: Ahooj!!
super!! my jsme dnes měli školu do čtvrt na 12 takže taky super!! dívala jsem se co jste dali pajce za přezdívku a musela sem se smát prej sperma a spermonardo!! *15* *15*
-
-
-
-
seznam
je tu někdo ze seznamu prosím?? *7* -
??
nj je vážně první!! ale chci se zeptat oco v tom jde!§ teda jako nechápu to!! mužu michaelovi nějak pomoct aby byl první?? já totiž nechápu oco tam jde!! *7* *15* *9* -
-
Re: ??
no to já taky ne *15*
-
-
...
hele to je dost divný že tu sou pořád stejní fanuoušci...jen občas sem zajde neznámej fanoušek Majkího...to se ani nedivím že tu nikdo není *9* *15* -
-
Re: ...
inak ja som tu nová *1* -
-
Re: Re: ...
ahá XD *1* *1*
-
-
-
ježíííš
Čau lidi...jak je??
Jakto že je Miley prvníí?? pí** jedna!
*16* *16*
jaký bude téma?? -
-
:)
jj... tiež ju nemám rada *3* je to hnusoba... a téma?? michael!! *14* -
-
Re: :)
jak jinak co *15*
-
-
-
šmarja
otevřu osobnosti.cz a koukám
Majkl je ža DRUHEJ
no co děláte lidi
*15*
všichni sem! *15* -
šmarja
otevšu osobnosti.cz a koukám
Majkl je ža DRUHEJ
no co děláte lidi
*15*
všichni sem! *15* -
ahooooj
syfl je tady!!!! jak je lidi?? co majký nějaké novinky?? *7* *15* -
-
Re: ahooooj
Majkí je druhý v TOP OSOBNOSTECH.
JInak jukej na tohle video: http://www.youtube.com/watch?v=yxDP DWJnEso&feature=related -
-
Re: Re: ahooooj
Pěkný! *14* ale vysvětli mi něco! říkáš že je ti 20 a jsi kluk ale nechápu, že se díváš na takovýhle videa!! *7* -
-
Re: Re: Re: ahooooj
Tak já to dávám vám. Chci abyste se na to koukli. Jinak jako koukám na jeho videoklipy. Na tohle ne. Ale chtěl jsem vám sem dát video, aby tu nebila nuda. Tyhle videa jsou pro vás. Mě nezajímají.
-
-
-