Přejít na výpis diskuzí

Michael Jackson

OSOBNOST 31.12.2006 
53722 příspěvků

Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit
  • mrs_jackson

pro Zanesskuuuu

Zaness jen sem chtěla vědět proč si řikáte jeptišky, prej se mam zeptat tebe *15* *15*
    • zanesskaaaa

Re: pro Zanesskuuuu

Nooo to je na dloouho *15* .. ale prostě a jednoduše... jednou jsme se prostě s thesimsou a jednou holčinou, že jsme jí prej zkazily.. noo a my se bránily, že néé, že my jsme hodný, nejsme vůbec úchylný.. prostě ze srandy.. a buď thesimsa nebo já jsme prostě napsaly slovo jeptiška.. noo a tak nějak to prostě vzniko.. aha tak to není na dlooohou *15*
      • thesimsa

Re: Re: pro Zanesskuuuu

Mám takovej pocit, že jsme zkazili zrovna ji ne? *15*
        • kika...

Re: Re: Re: pro Zanesskuuuu

koho..?? *7*
          • thesimsa

Re: Re: Re: Re: pro Zanesskuuuu

mrs_jackson

A tebe už taky *15* *15*
            • thesimsa

Re: Re: Re: Re: Re: pro Zanesskuuuu

Lama jako nadávka *15* V Lineage to byl hráč začátečník nebo hráč kterej neměl svůj den *15*
            • kika...

Lama je taky něco jinýho než zvíře..?? *7* *15* *15*
            • thesimsa

No na bohoslužbě bylo uplně super jako *15* Sem vás tam vůbec neviděla jak to ? *15*

Já si akorát pamatuju, že měla jako ikonku Michaela s lamou(myslím zvíře) *15*
            • mrs_jackson

a proč byste mě kazili?? *15* *15*
            • zanesskaaaa

A heléé kdo k nám přišel.. tak jak bylo na Bohoslužbě? *15* ..
              Myslíš? *7* .. já už vůbec netuším, kdo to byl, ale así jo *15*
            • kika...

aha... *15* *15*
      • mrs_jackson

aha tak to jo *15*
    • kika...

Re: pro Zanesskuuuu

Pry to je nadlouho.. *4*
      • mrs_jackson

aha...a můžu být taky přijata?? *3* *15* pls
        • kika...

Re: Re: Re: pro Zanesskuuuu

Já jsem čerstvě přijatá..Ale prý tři jsou víc než dost...Nevím musíš se zeptat zanesky a thesimsy...
  • torema

Pro Angi

No zlatíčko moje, mě to ještě tak nejde , ale jeden den jsem byla uplně vedle. Bla jsem osamocená, brečela jsem ostatně jako každý den. Bylo mi hrozně a já prosila Michaela a Anděli aby mi daly znamení, že nejsem sama. Začala hrát píseň You not allone , nevím jak se to píše a venku jsem k večeru našla sedm bílých pírek. Bylo to z holoubků?? Nevím ale bylo to úžasný. Šla jsem do kolen a rozbrečela se.
    • angie72

Re: Pro Angi

Jo vždyt to píšeš, že byly bílý. Byly od Andělů... Vzala jsis je domu?
      • torema

Re: Re: Pro Angi

No jistě , mám je v peněžence. Nevím, jestli je to to pravé místo ale chci je mít pořád u sebe. Tak nevím kam si je dát. Ale na něco přijdu, ta peněženka mi přijde nějak ne moc dobrá, Jo a děkuju moc Angi. Udělala jsi mi radost. Jo a tu písničku jsem nikdy v rádiu neslyšela, jen ten den. To bylo fakt dost silný.
        • angie72

Re: Re: Re: Pro Angi

Dej si je doma na různá místa. Jedno do kabelky třeba a ostatní po bytě... Proč nejsi na icq?
          • torema

Re: Re: Re: Re: Pro Angi

jééé já zapomněla, už jdu *1*
    • angie72

Re: Pro Angi

Tak tohle, milá toremo, byla ta nejkrásnější znamení, jaká jsi mohla dostat!!!
      Pírka dávají na důkaz, že jsou s námi. Byla bílá?
  • mischicka

papa

tak já valim...krásný sny o Majkím atd... to se tu píše pořád *1* *1* no prostě dobrou noc
  • anet.k

Pa

Holčnýýý____moéé
    Já__už idu____
    spinkat_-tak_pa *3*
    • kika...

Re: Pa

Dobrou...Nějáký krásný sen..páčkooo.. *14* *3*
  • mrs_jackson

ahojky!

Čau ženy... *15* sem tady ale jen na skok!Doufám že všichni nekoukáte na superstar a aspon někdo tu je!! *15*
    • kika...

Re: ahojky!

No samozřetelně já tu chybět nemůžu.. *4*
      • mrs_jackson

Re: Re: ahojky!

to sem ráda *15* vy jeptišky *15* a hele proč si tak vůbec řikáte?? *1* *15*
        • kika...

Re: Re: Re: ahojky!

Jo to se zeptej zanesky já jsem byla včera přijata mezi jeptišky... *15* *15* *15*
          • zanesskaaaa

Re: Re: Re: Re: ahojky!

To je na dlooouho *15*
      • zanesskaaaa

Re: Re: ahojky!

My jeptišky stíháme oboje *15*
        • kika...

Re: Re: Re: ahojky!

Přesně...Vždy připraveny.. *15* *15* *15*
  • tea301

??

ahojky musela sem sem zaskočit zeptat se!! v superstar zpivaj ted ty dvojce a hodně zpivaj pisničku, kterou zpivá michael s nějakou holkou!! kdo se dívá ptosím řekne te mi jak se jmenuje díky!!
    • zanesskaaaa

Re: ??

To nevíš jo?.. no přeci I Just Can't Stop Loving You *14*
      • tea301

Re: Re: ??

No vím... ted už jo!! *15*
  • torema

Ahojky Angi

Ahojky děvčátka. Tak jak se máme?? Už máte lístky??? No před vánocemi nás asi zavalejí novými věcmi.
    • angie72

Re: Ahojky Angi

Ahojík, kopíruju ti co jsem tu už psala...

Tak jsem včera volala na Zličín do Cinema City, jestli i tam se bude This is it pouštět a prý ano. Tak jsme s manželem dnes jeli do Metropole Zličín. V 11 jsme tam byli, a když jsem viděla ten dav, tak jsem si říkala, že to bude pecka fronta. Šlo tam dost lidí, ale já celou dobu prosila ty mé Anděly, aby pro mne udělaly to, aby nebyla fronta, abych koupila lístky a mohla jít :-)
      Přišli jsme ke kinu a tam nikdo. MLadík mi řekl, že jsem první Po chvilce už byla fronta.
      Další znamení jsem dostala, když hrála v Metropoli Michaelova písnička a po chvilce další. Potom jsme šli na kafčo kousek od kina. Vrátila jsem se ke kinu a šla ke čtyřem obrazovkám vedle sebe a v tom se spustil trailer k This is it :-)

Je to úžasný, když člověk komunikuje s nebeskými bytostmi a dostává tak krásná znamení
      • angie72

Re: Re: Ahojky Angi

Toremo, to jsem odpovídala tobě :-)
    • mischicka

Re: Ahojky Angi

já ještě lítky nemám ale zítra si je du koupit :) mohlo by v tom filmu být nějaká scéna s Princem Michaelem...to bych slintala po podlaze... *15* *15* *15*
      • tea301

Re: Re: Ahojky Angi

já už mám rezervovaný místa takže už mám to kino jistý!§ a co ty??
        • mischicka

Re: Re: Re: Ahojky Angi

já mám jistý že na to půjdu do Cityparku v JIhlavě(páč to u nás v zapadákově nebudou dávat) ...zítra mi máma koupí lístky... já už se tak těším na konec října *1* *1*
  • zanesskaaaa

Superstáár

Jééé zpívají Michaela *14* .. i když ne tak dokonalý jako on.. ale je to kouzelný *15*
    • kika...

Re: Superstáár

áá teď o5...Ta holka zpívá hezky a ten kluk je hezký... *15* *15*
  • kika...

aa

Poslouchejte teď v superstár zpívají duet od Majkího..honem
    • torema

Re: aa

A zase řvu.
    • zanesskaaaa

Re: aa

Uplně jak jsem slyšela tu melodii, tak uplně takovej krásnej pocit.. ale neumí text... to se nedá poslouchat *15*
  • pajka52

*

Jdu k tv pa *4* *14*

Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit