-
Polinko.P
Polinko, Petr mi poslal nějaké noty od MAJKÍHO, že jsi mu to poslala ty. Mohla bys mi poslat man in the mirror? nebo mě dát nějké informace kde si to mám najít? -
páá
páá no nic holky musim jít!! tak si to tady pěkně užijte!! a dobrou! *14* -
superstar
tak já se du dívat na superstar (málem jsem napsala suupersrat *15* *15* *15* ) tak se tu mějte Jacksonsky *15* papa *3* *15* -
-
Re: superstar
pa pa *4* -
jj.. taky se na to pudu mrknout..včera sem to viděla poprvé.. *15* *15* a jaksi mne to zaujalo :-D *3* -
Ok...já se takky dívám mám PC a přímon na PC na poličce TV... *15* -
-
Re: Re: superstar
Taky jdu čučet *15* .. ale budu pořád tady *15* .. ono je to už o ničem.. už se nemůžu zasmát *15* -
-
Re: Re: Re: superstar
No ty první díly ty byly nejvíc... *15* *15* *15* Domu, pijeme domu.. *15* *15* -
-
Re: Re: Re: Re: superstar
Žtééém, Žtéééém *15* .. ta byla nejvíc *15* -
-
Re: Re: Re: Re: Re: superstar
teď nám zpívali Majkího... -
Re: Re: Re: Re: Re: superstar
No ta byla taky krutá...Nebo pak ta hvězdná pěchota ten co začal že umí čínsky.. *1* *1* *1*
-
-
-
-
-
-
Ahoj
Ahoj holčený moe. Dneska viděla MAJKÍHO na vlatní oči a živě!
Ne kecám =) Ale dneska jsem se byla taky podívat do Brna na papežskou návštěvu a on PŮL METRU ode mě stojí takový malý kluk asi8-10 let a pořád se na mě koukal. No to byl celý MAJKÍ za mlada *14* *14* -
-
Re: Ahoj
Tj...A papeže si viděla.??.Moje ségra tam dělala ošetřovatelku a papež i s prezidentem kolem ní šli.. *4* -
-
Re: Re: Ahoj
Ta se má=) Já jsem toho moc neviděla. jenom něco v těch sbližovacích televizích ale ani to skoro ne. Njn byli tam i vyšší lidi. Ale vsadím se že jich tam bylo víc než milion. Byli tam i Slováci, Rakušáci a Poláci. *15* *15* *15* -
-
Re: Re: Re: Ahoj
aha..No já jsem to viděla jen v televizi a bylo jich tam šíleně moc... *8* -
-
Re: Re: Re: Re: Ahoj
Můžu si tě dát kiko do přátel? -
-
Re: Re: Re: Re: Re: Ahoj
určitě ano... *4*
-
-
a když jsi to tak viděla kolik bys typovala že jich bylo? -
-
jj to ti věřím =) -
Tyjo nevím já jsem to fakt viděla jen v TV ale moc šíleně moc...
-
-
-
Ale viděla jsem jeho letadlo jak odlítá =)
-
-
-
Re: Ahoj
jeeh...řeklas mu aspoň čau? -
-
Re: Re: Ahoj
Chtěla jsem ale na. přišlo mě to blbý. -
-
aha...to chápu *3* -
-
*15* *15* *15* -
-
No ale já jsem taky na něj koukala jak vyjevená *15* (chudák co si asi o mně myslel *15* ) -
nojo...kdybych byla tebou tak bych tam namístě omdlela *1* *1* *1*
-
-
-
-
-
-
čau
ahoj....jaký je téma?? *7* *7* -
papež
no to asi nevydejchám... *16* jako máma ted přišla a prej tak si zapálíme svíčku když tady máme toho papeže. hlavně že když umřel Majky a když s nim bylo rozloučení tak o žádný svíčce nepadlo ani slovo!!! *16* *16* *16* *16* *16* -
-
Re: papež
Noo tak jakože Papež je pro nějaké lidi důležitější než Michael.. je pro ně něco jako druhý Bůh.. tak jako pro nás fanoušky Michael.. noo prostě to musíme pochopit.. -
-
Re: Re: papež
mno ale stejně moje máma taky neni věřící. grrrrrr mš tim naštvala *3* *15* *16* *15* -
-
Re: Re: Re: papež
*15*
-
-
-
Re: papež
Majkí je slavnější než papež...noo spíš pro mě *15* já nejsem jaksi věřící *1* *15* -
-
Re: Re: papež
no to určitě !!!!!! *15* ..nějakej Papež... *9*
-
-
-
..dokonalost
přetočte si to na 2:25... *14* *14* *14*
http://www.youtube.com/watch?v=CceCurdrQkg&feature=related -
-
Re: ..dokonalost
Jovááá *14* *14* -
-
Re: Re: ..dokonalost
Dokonalost si říká Michael... *14* -
-
Re: Re: Re: ..dokonalost
Pžesně *14* -
-
Re: Re: Re: Re: ..dokonalost
Něják není o čem psát..?, *7*
-
-
-
-
-
juchůůů
už mám rezervovaný místa na this is it!!! -
...
Zdravím tak jsem z5... *14* Copak jste probíraly..?? *7* -
-
Re: ...
No to je doost prcku *15* .. probírali.. noo že už tu pár fanoušků má lístky.. a to je vše *15* .. náročná diskuze *15* -
-
Re: Re: ...
Jo zrtek...Tak to náročná diskuze...Ty na to deš do kina..?? *7* -
-
Re: Re: Re: ...
http://www.youtube.com/watch?v=Xjjc -6bQnhk&feature=related
Mrkni se na to.. *4* -
-
Re: Re: Re: Re: ...
Hééj dobře oni *8* *15* .. to dělájí ty písničky *15* .. néé.. fakt skvělý *14* *15* -
-
Re: Re: Re: Re: Re: ...
Nejspíš ano... *1* *1* *1* -
To netuším *15* .. Bohoslužba už dávno skončila.. asi se někde sekla s Papežem *15* -
Kde máme vůbec třetí jeptišku..?? *7* -
Anoo.. to nechme těm chytrým.. *15* -
Ok ok..už mlčim...Jen jsem trochu zabudla že myslení není nic pro nás...To přenecháme na chytré.. *15* *15* *15* -
Já nemyslím *15* .. to neumím *15* .. já jenom vím *15* -
*15* *15* Jak myslíš.. -
Jáá?.. k čemu.. to nepotřebuju *15* .. já jsem zvyklá *15* -
ÁÁÁ že by si začla taky na zrtku..?? *15* *1* *1* *1* *1* *7* *15* *15* *15* -
Jo no ...A potom proč tak dobře tanči.. *15* *15*
-
-
-
Re: Re: Re: ...
Nene nejdu.. Já se na to podívám v pohodlí domova *15* -
-
Re: Re: Re: Re: ...
To vychází na konci roku že..?? *7* -
-
Jo aháá *15*
Já to myslela jako, že to není v programu kina víš *15* .. ti dám trdlo *15* .. prcku *15* -
Nebo teda v programu já jsem si to trochu předělala no.. *1* *1* -
Ty si psala že takové plány nemáte a já jakože to zase naplánované máme..trdlo.. *1* *1* -
Tu druhou větu jsem nepochopila *7* *15* -
JJ myslím že v říjnu. No my už máme plány prosim tě.. *15* *15* -
U nás v tom prdelkově to taky nedávaj *15* .. je to v říjnu ne?.. nooo to v programu nemáme *15* -
Tak pochybuju že to tady u nás v takové díře bude, ale kdyby to tu bylo tak tam du s kamarádem, už jsme se domlouvali.. *15* -
Asii joo *15* .. ty na to jdeš? *7*
-
-
-
-
-
-
Ahojík broučci...
Tak jsem včera volala na Zličín do Cinema City, jestli i tam se bude This is it pouštět a prý ano. Tak jsme s manželem dnes jeli do Metropole Zličín. V 11 jsme tam byli, a když jsem viděla ten dav, tak jsem si říkala, že to bude pecka fronta. Šlo tam dost lidí, ale já celou dobu prosila ty mé Anděly, aby pro mne udělaly to, aby nebyla fronta, abych koupila lístky a mohla jít :-)
Přišli jsme ke kinu a tam nikdo. MLadík mi řekl, že jsem první *14* Po chvilce už byla fronta.
Další znamení jsem dostala, když hrála v Metropoli Michaelova písnička a po chvilce další. Potom jsme šli na kafčo kousek od kina. Vrátila jsem se ke kinu a šla ke čtyřem obrazovkám vedle sebe a v tom se spustil trailer k This is it :-)
Je to úžasný, když člověk komunikuje s nebeskými bytostmi a dostává tak krásná znamení *4* -
-
Re: Ahojík broučci...
wow..gratuluju *1* *1* to na Smícháči skoro to samí..celou cestu busem sem se modlila aŤ tam zbyde aspoň ta ulička *1* *1* *3* ..ale naštěstí máme skvělí místa *3* upa super den *15* -
-
Re: Re: Ahojík broučci...
A bylo hodně lidí? Nebo tam nikdo nebyl? My byli s manželem úplně první hahaha, to je sranda, se musím smát, fakt *15* -
-
Re: Re: Re: Ahojík broučci...
ahoooj dlouho si tu nebyla!§ sem ráda že tě zase vidim online!! -
mno tam už bylo o něco víc lidí..ale tohle je perlička to tvoje *1* *1* *15* mít jako první lístek na premieru...máš to první den..na čtvrtek? *1* *3* -
-
Re: Re: Re: Re: Ahojík broučci...
My to chtěli na pátek víš :-)
-
-
-
-
Re: Ahojík broučci...
Ahooj Angie.. no vidíš takže lístky máš.. kráásný *4* -
-
Re: Re: Ahojík broučci...
Nooo hihi, jsem je vložila do knížky Michaela, aby se nezmuchali. Víš co by byla sranda? Kdybych zapomněla v ten den jít *15* , ale to se nestane... To bych musela být totální magor hahaha... -
-
Neboj, na takovou věc nezapomeneš... *15* *3* -
Taak to bych se zbláznila *15* .. ale to se nemůže stát *15*
-
-
-