Přejít na výpis diskuzí

Michael Jackson

OSOBNOST 31.12.2006 
53722 příspěvků

Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit
  • simoona

Pro luciq-dc

Hele ty jsi z Český Lípy vid?Prosimtě nevíš jestli v nějakym kině v Český Lípě budou dávat This Is It?
    • luciq-dc

Re: Pro luciq-dc

*15* ahoj..v český lípě je jen jedno kino..ale doufám že to tam budou dávat a jestli ne tak jedu s polinkou do liberce *15*
      • simoona

Re: Re: Pro luciq-dc

Aha a já myslela že tam máte 2 *15* No nic.Já jsem z Novýho Boru tak se skočim podívat ještě sem ale pochybuju že to tady budou dávat.Taky doufám že to budou dávat aspon v Č.Lípě no uvidíme a dík=)
  • luciq-dc

10minut

za deset minut odcházim *1* ..takže du odpočítávat po minutách..60,59,58,57..,. *1* *1*
    • kika...

Re: 10minut

a kampak jedeš..??
      • luciq-dc

Re: Re: 10minut

do nisy a na hokééééj *15* *15*
        • kika...

Re: Re: Re: 10minut

aha vlastně já zapomněla...
    • luciq-dc

Re: 10minut

nebo jdu už teď si musim vyčistit zuby tak ať to stihnu...tak čuus.. *15* *3* *14* *14* *5* *1* *3* nevim jak víc se s vámi rozloučit..je to těžký,,,prostě bye people.. *14* *14* *14*
  • luciq-dc

gej?

hele víte že majkl byl gay?
    http:/diskuse.osobnosti.cz/mi chael-jackson.php?action=l1oit&page =951&ip=199#11422
    • zanesskaaaa

Re: gej?

Nebyl *5*
      Náááhodou, ale mě by to nevadilo.. gayové jsou mnohem lepší než hetero chlapi.. Gayové se na holku koukají jinak, než na nějakej sexuální objekt.. táákže je mi to jedno *5* .. Prostě je to nejdokonalejší muž na celé planetě.. to mi stačí *15* *14*
    • luciq-dc

JASNĚ!!! *14* *14* *14* *14* *14* KDYBY BLBOST NADNÁŠELA SEŠ VE VESMÍRU!! *15* *16*
      ............A UŽ SE SEM NEVRACEJ ZLATO *14* *14* *14*
      • kika...

Re: Re: gej?

Jo určiě..Byl to gay a schovává se u tebe doma a strašně moc se milujete...Myslím, že nám je to všem jasný... *15*
        • polinka

Re: Re: Re: gej?

jo jasně on byl gay, a můj bratr se jmenuje božena němcová... *5*
          • mrs_jackson

Re: Re: Re: Re: gej?

tak to bylo dobrýýýý!! *1* *1* *15* *5*
    • mrs_jackson

Náš Majkí nebyl žádnej gay!!!!!!!!Když už seš tak hloupej tak si běž urážet někoho jinýho!!!!!! *10* *10* *16* *16* *8* *8*
  • luciq-dc

oběééééd..:D

!_!_zdar_!_!
    co ste měli k oběduu?? já měla náký placky *1* móóc dobrý.. *15* za chvíli odjíždím do liberce na hokééj..jako oni hrajou až od pěti ale mamka s kámoškou se chtěj podávat ještě do nisy..tak moje kámoška oni jedou taky ještě do nisy takže se tam nebudu tahat s mamkou *15*
    • polinka

Re: oběééééd..:D

tááááák už papám palačinky *14* *15* to je fakt mnamka!!! *4* *15* *15* *15*
      • luciq-dc

Re: Re: oběééééd..:D

taky dobrou:D *5*
        • polinka

Re: Re: Re: oběééééd..:D

díky *4* dobrá fakt byla *15* už jsem dojedla a sem nacpaná k prasknutí *15*
          • kika...

Re: Re: Re: Re: oběééééd..:D

*15* *15* Jo jo to mi povídej já se nemůžu ani hnou..Měla jsem pečené zelíčko s bramborem.. *3*
      • kika...

Dobrou chuť.. *3*
    • polinka

*15* já jsem ještě neobědvala ale budu mít palačinky *14* *15* *15* *15* mnam!!!!!!!!!!!!! *15*
      • luciq-dc

nóó tyjoo já už obědvala ale asi si ještě něco dám mi děláte všichni chutě..a největší chutě mi dělá tahle fotka:
        http://foto.osobnosti.cz/mi chael-jackson-384512

*14* *15* *15*
        • mrs_jackson

noooo *14* *14* to mě taky dělá nejvěčí chutě ta fotka!! a tahle: http://foto.osobnosti.cz/michael-jackson-364891 *14* *14* *14* *14* *15*
        • Re: Re: Re: oběééééd..:D

Já nejim obědy takže mě to nesere *1* *1* *1* *1*
          • luciq-dc

voohoo *15* *15* *15*
    • mrs_jackson

já měla čínu s hranolkama *15* výborný *15*
      • luciq-dc

mmm...ňaam *15* a cos měla k pití? *15*
        • mrs_jackson

nic *15* *15*
    • kika...

Jo já jsem měla zatím jen polívku, ale táta mi tu kuchtí nějákou vegetariánskou mňamku... *3*
      • thesimsa

Heh tak tu nejsem jedina vegetarian *15*
        • kika...

To jo taky ty taky.?? *15* Ale já nejsem moc dlouho asi 2 měsícce zatím.. *4* Ale to pujde...
          • thesimsa

Já víc jak rok *15* První asi tři měsíce byly nejhorší *15* Ale pak už pohoda *15*
            Ty si vegetarian protože Michael byl vegetarian ? *15*
            • luciq-dc

Re: Re: Re: Re: Re: oběééééd..:D

kika: nóó rychle papej..za hodinu odjíždim.. *15*
            • kika...

Mmntik du jis...
          • luciq-dc

nóó vy chcete být fakt úplně stejný jak michael? *15* no doufám že máte upravený nos? *1* *1*
            • kika...

Saka omylem jsem to odeslala a nedopsala jo a od mála nejím párky.. *15* *15*
            • kika...

Dopapáno...No u mě to bylo tak napůl, už asi před rokem jsem přestala jíst vepřové a árky nejím odmala. Teď už jsem jedla jen šunku, kuřecí, ryby a když v něčem byly škvarky tak mi to taky nevadilo..Pak jsem to něják zkoušela celé prázdniny jako být vegetarijánka, ale vždycky jsem to vydržela tak dva dny a teď
            • luciq-dc

jó no majký jedl aji drůbež no..ale stejně byl begetarián *15* *15*
            • kika...

Ale prd. On stejně jedl drůbež a ryby, protože to měl doporučené od doktorů. Jo a já mám nos asi takový jako on zamlada takovou placatou bambulku. Jeden kluk mi řekl kddyž jsem si na nos stěžovala že to mám prý dobré že mám nos jako malý Majkl.. *1* *1*
            • thesimsa

U mě to bohužel nebylo kvuli Michaelovi *10*
              Ale kdyby Michael nebyl vegetarian tak maso začnu jest *15* ale tak když byl, tak jsem si to prodloužila.. *15*
      • luciq-dc

já polívky nejim *15* *15* jo ještě jsem měla colu..a cos měla za polívku? *1*
        • kika...

Koprovou.. *15* *15* *15*
          • luciq-dc

nic proti ale budu upřímná:fúúj koprovka *15* *15* sem hrozná taky dokážu zkazit chuť k jídlu..néé tak já mám jenom radši s knedlíkama když už si polívku vezmu teda *15*
            • luciq-dc

hééj jakto že mi nejde odpovědět na tvůj koment?! zas ňáká vada na osobnostech...jóó noó ve škole si beru jen hlavní jídlo *15* normálně bych se nedividila kdybych ve škole tu polívku obrátila i s talířem vzhůru nohama a ta polívka tam zůstala v tom talíři přichycená *15* *15*
            • kika...

Tk to mě chutná i bbez knedlíku, ale polívky jím taky jen doma ve škole nejsou vůůbec dobré.. *9*
  • kika...

mmnt

du jist mmntik
    • kika...

Re: mmnt

Polívku už jsem dopapala..Druhé mi musí táta dělat zvláš..Oni už si papají kuře a já abych tu čekala...
      • thesimsa

Re: Re: mmnt

Ty jsi vegetarian ?
        • kika...

Re: Re: Re: mmnt

jj.. *4*
  • torema

týýýý jo

http://www.youtube.com/watch?v=UfxC e2mfAEk
  • polinka

madonna

věříte těm článkům co píšou že Majky řekl o Madonně že mu záviděla, že nebyla sexy a tak? *7*
    • thesimsa

Re: madonna

Něco pravdy v tom možná bude, ale opět přikreslený...
      Ten Rabín je asi slušnej de*il ...To s tím Hitlerem kdyby byl aspon trochu normalni, tak to nezverejni v knize...
  • kika...

pro thesimsa

Čusko..Víš na co jsem přišla, že tě nemám v přátelích..Si tě přidám ju..?,
    • thesimsa

Re: pro thesimsa

Jasně prcku *15*
      • kika...

Re: Re: pro thesimsa

Klid, klid Kiko..uff... *15* *15* *15*
  • torema

http://video.google.com/videoplay?d ocid=2860661362651933401#docid=1408 677255921938829
    • zanesskaaaa

Re: *****

Krááásná písnička *14* *15*
      • torema

Re: Re: *****

to jo a ta poenta, že se má celý svět spojit jako lidský řetěz přes celou planetu. No to je prostě. Nemám slov.
        • zanesskaaaa

Re: Re: Re: *****

Přesně *14*
  • kika...

..:)

Zdravím jeptišky... *3* Samozřetelně i ten zbytek, ale vás v první řadě.. *15*
    • zanesskaaaa

Re: ..:)

Čabáás Jeptiško, prcku *15* .. i Vás ostatníí *15*
      • kika...

Re: Re: ..:)

Aáá..Začínám na to být alergická.. *15*
        • zanesskaaaa

Re: Re: Re: ..:)

Zvykej sii *15*
          • kika...

Re: Re: Re: Re: ..:)

Si vezmnu zrtek a něják to budu muset vydržet nejspíš...xD *15* *15* *15*
            • zanesskaaaa

Re: Re: Re: Re: Re: ..:)

Budeš muset noo *15* .. Prcku *15*

Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit